Written by Bella | August 13th, 2018

Sejak kembali solo, pelakon Nazim Othman dikatakan semakin diminati dengan gaya yang membuatkan hati mana-mana wanita cair apabila melihatnya.

Terlibat juga di KLFW 2018, fesyen Nazim yang menampakkan tubuhnya yang sasa dengan ‘six pack’ membuatkan netizen teruja terutama sekali peminat wanitanya.

Malah, ada yang memanggil Nazim dengan gelaran duda hot dan terlajak laris. Memang terpukau habis melihat kekacakan beliau dengan tubuh yang seksi.

Seperti biasa, dalam pujian pasti ada juga segelintir netizen yang mengkritik dan menasihati Nazim tentang hal auratnya. Ada pula yang membangkitkan isu Nazim tidak insaf sedangkan beliau pernah diuji dengan kesakitan dahulu.

Apa pula komen anda? Betul ke Nazim sudah semakin seksi dan ‘daring’?

Kredit Foto : Aizat Aidid

15 responses to (FOTO & VIDEO) Netizen Teruja Nazim Othman Tayang Badan, Digelar Duda ‘Hot’

  1. fashionable says:

    aku mmg tak berkobar-kobar tgk dia ni. please

    28

    0
  2. Wekkkkkkk says:

    Inipun aurat juga…buat wanita kemat kemut mdtgkn dosa.

    3

    0
  3. Anonymous says:

    oh perempuan. jaga la pandangan.

    2

    0
  4. Anonymous says:

    tak sia2 g gym..

    0

    1
  5. Sajat says:

    Artis lelaki straights tak kan buat cam ni…
    Moral of the story ialah ……. lu pikir sendiri …

    7

    0
    • zinnnnade cipale cikade uui uu yeh says:

      tak kan kot. Zul aripin, norman hakim, ery putra, salman khan, adi putra. semua style macam ni kot. tak kan dorang tak straight plak. merepek ah teori hang

      13

      0
  6. sis bawang says:

    sorry ekk pompuan pon dah tahu sapa kau che gayah soo tak der istilah nya cair ke hapoo

    8

    0
  7. Kah kah kah says:

    Adik adik kangkung ooi …. Handsome saja buat hape mamat ni saiko …

    Samaada dia tergolong dlm LGBT…tu …tak pasti lak ..

    3

    0
  8. anon says:

    Mesti abang2 gay kat luar sana terpikat dgn nazim ni.

    2

    1
  9. Anonymous says:

    Sungguh tak sesuai nak dijadikan suami yangboleh membentuk isteri ke jalan Allah

    5

    0
  10. AbgSadoGeliDikOiiii says:

    Yg komen cair semua tu spesis betina sangap tkde maruah harap djauhkn spesis gitu drp jadi adik ipar aku weiiiiii kemaruk tngok jantan

    2

    0
  11. Hayrin Matahir says:

    Aku org lelaki pun malu tgk lelaki ini tayang tubuh.. Eeee, malunya.. Buat malu kalangan lelaki aje..

    0

    0
  12. idm says:

    Excellent way of describing, and pleasant
    post to get information regarding my presentation subject, which i am going to convey in university.

    0

    0

Leave a Comment

Optional