Nazim Othman Tayang Foto Separuh Bogel Dengan Gaya Menggiurkan

Hiburan

Nazim Othman Tayang Foto Separuh Bogel Dengan Gaya Menggiurkan

Sejak bercerai dengan Bella Dally, jarang juga kita dengar sebarang berita mengenai pelakon Nazim Othman. Tiba-tiba sahaja nama beliau kembali hangat sejak semalam apabila Nazim memuat naik fotonya tidak berbaju dengan gaya yang menggiurkan di akaun Instagramnya.

Advertisement

Foto seksi itu dengan jelas sekali menunjukkan bentuk badan Nazim yang cukup sempurna. Rata-rata netizen memuji beliau kelihatan ‘hot’ dan teringin sekali mempunyai bentuk badan seperti Nazim.

Tidak menerima pujian semata-mata, ada juga yang mengkritik motif beliau berkongsi foto sebegitu dengan umum tetapi Nazim tidak mahu terlalu peduli dengan kata-kata negatif yang diterima.

Apa pula kata korang? Rasa tergugat ke iman bila lihat foto seksi Nazim? Heh..

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

38 Comments

  1. Hot stuff

    July 2, 2018 at 1:41 pm

    Berlambak jantan body yg btul2 hot. Cuba tgk footballer ke motogp rider ke. Belum model brazil lg. Klau badan mcm Bernardo Velasco tu ada la sapa tgk confirm tak tido sebulan, muka pun hensem giler……..!!!!!!! Tak caya pi google cpt

  2. anonymous

    June 29, 2018 at 5:41 pm

    bapok attention seeker puuuiiiiihhh

Loading...