Written by Bella | June 27th, 2018

Sejak bercerai dengan Bella Dally, jarang juga kita dengar sebarang berita mengenai pelakon Nazim Othman. Tiba-tiba sahaja nama beliau kembali hangat sejak semalam apabila Nazim memuat naik fotonya tidak berbaju dengan gaya yang menggiurkan di akaun Instagramnya.

Foto seksi itu dengan jelas sekali menunjukkan bentuk badan Nazim yang cukup sempurna. Rata-rata netizen memuji beliau kelihatan ‘hot’ dan teringin sekali mempunyai bentuk badan seperti Nazim.

Tidak menerima pujian semata-mata, ada juga yang mengkritik motif beliau berkongsi foto sebegitu dengan umum tetapi Nazim tidak mahu terlalu peduli dengan kata-kata negatif yang diterima.

Apa pula kata korang? Rasa tergugat ke iman bila lihat foto seksi Nazim? Heh..

38 responses to Nazim Othman Tayang Foto Separuh Bogel Dengan Gaya Menggiurkan

  1. Anyn says:

    Golongan perempuan diminta x tertarik. Dia nak tarik golongan laki je kot?

    41

    0
    • Mak Becok says:

      Pompuan tak payah kecuali nk belajar jaga kulit…

      7

      0
      • Anonymous says:

        Macai BN mcm zombi kg pisang…najib rompak kau dan jolly sakan anak beranak ko lagi ckp fitnah..memang hati dgn mata mcm babi hutan macai BN ni…

        0

        1
      • Anonymous says:

        Boleh join Jamal Yunos pakai towel minta air. Seronok betul kalau dapat ludah muka dia dan Jamal aku dah lama geram sejak video geng baju merah dia sepak brader motor pakai baju bersih dulu. Setan punya jamban!

        10

        0
        • Kak Mah Stokis Minyak Bijan says:

          Jantan Melayu tayang body.. lucut towel ku sangka terung, tengok2.. pisang emas!

          21

          1
        • Pekerja Gomen says:

          Kalau pisang emas…
          Kalau rupa kacang buncis acaner?

          14

          1
        • Anonymous says:

          Pisg emas nmpk cntik luaran.
          ..tapi disbbkn smll..tak puas mknlh.
          Klau pisang tandukk..
          Baru msuk sikit dh trberak…cirit
          Terus tak jadi…jadi tiada yg sempurna

          5

          1
    • Anonymous says:

      Desperate… eeee… please lah!

      10

      0
    • jeniper says:

      pelik la uols ni. dia tayang body, yes, tapi tak nampak pusat so means tak nampak aurat dia pun. whats de prob???

      1

      2
    • Anonymous says:

      Agaknya dia ni jenis tkle naik kot.pasal tu bercerai..lepas cerai meroyan tayang body konon macho

      2

      0
  2. Ahmad adnan says:

    Sebagai lelaki…aku tengok biasa je….cuba lihat kuli bangunan…waktu rehat..buka baju.body lagi mantap…yg pelik komen tentang nazim ni…hak dia lah nak post apa pun…tak suka jgn tengok..rasanya perempuan yg basah pepek..tak ngaku

    1

    14
  3. Haru says:

    Dr mata dia aku rasa dia ni sedikit saiko .

    Sekian

    33

    0
  4. Anonymous says:

    Ikram Dinzly no 2 ???

    4

    0
  5. Benci!! says:

    Sis nak retis sekarang stop la tayang body² nih. korang tau tak sebab hgpa duk tayang body bagaila ramai betina takdak maruah duk komen gedik gila²!!! kami yg baca nih rasa nak terajang ja sekoq²!!!

    PLEASE STOP THIS UNHEALTHY ACTIVITY!!!

    43

    0
    • Minah membawang says:

      Btul2..mn fbi,ustaz n ustazah2,keluarknla hujah banteras mslh kegedikan n mengundang maksiat cmni..makin menjadi2 tayang body,tayang peha spai hmpir nk nmpk kemaluan..motif smte nk tunjuk sado..mn sisi malu dorg?tau aurat laki kt pusat ke lutut tp gmbr2 cmni pn boleh undg maksiat..fbi n kwn2 seangkatan yg btul2 nk prktikkn islam sbnr,cbela tgur yg ni plak..ke nk tgu alip tayang bru nk tgur?

      5

      0
  6. Anonymous says:

    Geli laweyyy!!

    6

    0
  7. Anonymous says:

    mamat kpop gersang tu..

    6

    0
  8. anon says:

    Tak payah lah try so hard nak tunjuk kan “straight”.
    Lelaki straight x buat cam ni ……

    45

    0
  9. Anonymous says:

    Tak hot langsung. Ko takda aura macho lah nyahhh!

    18

    0
  10. Joyah says:

    Kenapa pulak dah nie? Kote bentan ke ko???!!!!

    0

    0
  11. Anonymous says:

    Kalau org kerja dalam.medical bukan body yg di tengok terus tengok urat nya senang di cucuk bila sakit ke tidak itu yg penting…. kalau susah terus tebuk ke urat besar di leher cepat air mengalir ke jantung dan seluruh tubuh

    2

    0
  12. rota rota says:

    dia ni spesis kalau naked pun aku x heran. tak tau la pesal. xde x factor kot. bagus la beldaly cerai dgn dia.

    8

    0
  13. sajat says:

    gay mmg cmni…..x heran pn hahahhaahhhaa

    10

    0
  14. Wekkkkkkk says:

    Bila sudah bercerai teringat pda seks.
    Bila ada bini tengok je puas2…main tak bagi puas.
    Bila air sudah naik kepala..mulalh ingat dn trbyg2 mcm ada org duduk atas dn usap..
    Gila byg sendiri…nak main “ayam” takut lak kantoi..
    Skrg rasakn..tiada seks mula meroyan.
    ..

    3

    1
  15. daylight says:

    Dulu insaf dah. Skrg camni?Hmm nampak terdesak je

    1

    0
  16. Anonymous says:

    biasa je gambar tu.kat magazine belambak jantan tayang body. minah tudung jer menggelupur..puihhh.

    2

    1
  17. Anonymous says:

    Body model spander lagi hot dari body kau Nazim. Betina yang gatal poki je puji badan kau. Aku tengok biasa je.anth balah mana yg hot nye. Tak pe cuba lagi lain x eyh.

    4

    0
  18. Anonymous says:

    Tak guna kalau kunyit bang ! Tak hidup bila bersama isteri. Coii buat naya anak orang.
    Dah tau kunyit xyah laa nak kawin!

    Aku sorang je ke rasa nazim ni saiko gila?
    Mcm gila pon ada. Dah la pakai mekap. Geli weii

    16

    0
  19. anon says:

    Dia sengaja menayang tubuhnya utk jantan2 gersang….

    5

    0
  20. Anonymous says:

    Dia ingat body dia cantik sangat dok tayang2?? Apa motif? Xde rasa malu.. jangan sampai suatu hari anugerah itu ditarik balik.. masa tu nak jumpa orang pun tak sanggup..

    0

    0
  21. anonymous says:

    bapok attention seeker puuuiiiiihhh

    1

    0
  22. Hot stuff says:

    Berlambak jantan body yg btul2 hot. Cuba tgk footballer ke motogp rider ke. Belum model brazil lg. Klau badan mcm Bernardo Velasco tu ada la sapa tgk confirm tak tido sebulan, muka pun hensem giler……..!!!!!!! Tak caya pi google cpt

    0

    0

Leave a Comment

Optional