Written by Bella | July 25th, 2019

Sedang menikmati percutian indah di Maldives, pelakon Nazim Othman ada berkongsi beberapa gambar di akaun Instagramnya. Tidak dinafikan, sesiapa sahaja pasti akan terpegun dengan pemandangan di pulau tersebut.

Ada sekeping foto yang menarik perhatian netizen dimana Nazim sedang bersantai bermandi buih dalam tab.

Rata-rata netizen mula timbulkan persoalan, siapakah yang mengambil foto tersebut memandangkan Nazim dikatakan bercuti seorang diri sahaja.

Teknologi dah canggih, nak ambil gambar pun tidak perlu suruh orang lain dah. Cuba, husnuzon yang mungkin Nazim pakai ‘timer’. Ada-ada sahaja korang ni, imaginasi luas betul.

Sumber Berita : Media Hiburan

30 responses to Netizen Spekulasi Siapa Ambil Foto Nazim Othman Mandi Buih

  1. faraj says:

    Biasa lah..Job tgh takder, Bogel pun takper nk promote..!!! itulah adat manusia, bila senang ckp pasal agama segala, bila susah ,apa2 pun boleh…meniaga barang Islamiah dlm Disko pun Boleh..janji Duit…[email protected]#$%^&*(

  2. lahhhh says:

    Lah..kan boleh selfie pakai timer apa benda nya nak jadi issue??

    • Anon says:

      Aku tgh fikir, kalau pakai timer 10 saat, sempat tak kalau nak masuk balik dalam tab mandi, make sure buih on point, pastu tiup buih. Ada phone yg lebih 10 saat tak?

      • applewatchuser says:

        Kalau guna apple watch boleh ja letak selit2 kat tangan (waterproof) and tekan snap.

        • Pekerja Gomen says:

          Alaa….. yg ambik gambar dia pun… bukannya pmpn…
          Lelaki juga…
          Hahahahahahahahhahahahahahhahahahahaha

      • ChickFlick says:

        Samsung blh ckp “Smile” atau “Cheese” dia automatik snap boleh jugak angkat tangan aje hp tu on timer sendiri kemudian snap atau tekan stylus dia dari jauh pon hp blh snap. Hah tu lah, beli lg lah hp cap ayam lps tu tak tau teknologi. Tau buat membawang aje.

  3. ehemmm ehee says:

    waw hahah..mmm badan cantik pelok gsok2 sdap..

  4. Anonymous says:

    omputeh mndi dlm tab, bkn byk sgt buih2 mcm tu, biasa aku tgok dlm filem omputeh, melayu jumpa tab, habis separuh botol di tuangnyer..
    jakun ya amat..

  5. hamba allah says:

    Kang aku kata netizen yang bangang..nanti korang kata aku bodoh..tapi memang pun..sah2dia pakai stand utk pegang phone tu..adoiiiii la..pasai dia ambik gambar tak pakai baju..tu masalah dia

  6. Anonymous says:

    bagi yg pernah merasa mandi berdua2 dlm tu mmg best, lincir semuljadi…

  7. anonymous says:

    lakonan so so,populariti level drama saja,personaliti hmmm korang nilai lah sendiri…perasan macam bagus padahal suammm.tapi yang pastii geng kun yittt SEMBURITTTTTT

  8. anon says:

    hallamkkk terus teringat jaafar onn dlm bath tub

  9. anonymous says:

    Dia suruh waiter room service amekkan gambar dia sat.

  10. Anonymous says:

    Dia suruh gay boy dia lah yg ambik gambar tu

  11. pekerja swasta says:

    tripod dah murah doh! apadehal?

  12. Anonymousjugak says:

    Alah pakai timer la…korang ni otak Uturn aja…dia promote buih biasala…main bailon…

  13. Me, not you says:

    Nowadays lots of celebrities travelling ada local photogs yg offer ambil gambar for socmed

  14. tipah says:

    aku dok usha2 ig dia pun dok pikir yg sama? sapa la yg rajin nau amek gambar. ok kalau gambau mybe boleh tripod yada2, tapi kalau video? kat tgn obvious gila xpegang apa2 to control. something sgt dia ni.haha

    • Anonymous says:

      aduuiiii ko ni pembaris betul….dia siap2 laa tekan butang rekod..lps tu sblm pos msti laa dia edit dulu…lg pun durasi video kat ig pun x sampai seminit…30 saat je so pandai2 laa ko edit…mne y x berkenaan tu buang laa…tu pun x tau ke..skrg zmn dh canggih..bkn thn 90an…adudududu btl..

      aku tau pun sbb adik aku g honeymoon dl dia amik gmbr cntk gile..so aku tnye dia sape y amik gmbr korg berdua??adik aku ckp laki dia letak hp kat celah2 batu tu adjust skit2 cari angel y cantik lps tu pkai timer…lain kali otak tu kasi kreatif laa..jgn lurus bendul cam pembaris…

      • tipahhh says:

        eh suka suki nak ckp orang pembaris, aku ckp pasal video bukan gambar le gila. Kan aku ckp kalo gambar boleh tripod yada2. yada2 tu mean cara lain la mcm ko ckp timer ke apa ke. Ko tengok x video dia pi cuti? maksud aku video dia dok bergerak sambil record? siap pusing2? ada satu kat swim pool mana ntah. ye kalau vacay kat maldives aku caya memang dia record sendiri sebab camera statik, tp yg kat tempat lain tu? Len kali otak tu kasi hadam betul2 apa orang ckp sebelum nak ckp orang pembaris yada2. Nak jilat xagak2. Pekat nau bebal ko ni xle bawak bincang.

  15. ... says:

    berlakon jadi hero sekadar boleh jaa. kat ig awat cam lembut jaa?

  16. Bawang says:

    Homo sapien ke dia ni? Bawang jarang guna minyak sapi kalo masak. Orang gaut tak guna minyak soya. Protein tggi.

  17. Bawang says:

    Homo sapien ke dia ni? Bawang jarang guna minyak sapi kalo masak. Orang gaut tak leh guna minyak soya. Protein tggi.

  18. Anonymous says:

    Sometims bila tgk gambar2 dia kebelakangan ni tertanya juga: kalau dia in a marriage siapa laki siapa pompuan.

  19. zali says:

    Fikir positif, mungkin camera dah set timer. hahaha

  20. Nad says:

    Wahai nazim othman..Makin lama makin terserlah ke ‘Gay’ an kamu…sebagai umat Islam tolonglah berasa malu di atas perbuatan kamu..cubalah berusaha utk menutup aib sendiri..

  21. Anonymous says:

    Dlm buih ada org tgh blow dia. Hahaha

  22. bong cit says:

    ala kecoh la korg…ntah2 bdk room service yg tolong dia amik gmbr…

  23. mashitah says:

    semoga kehidupan beliau tenang dan dirahmati selalu

  24. mashitah says:

    semoga kehidupan beliau tenang dan dirahmati selalu amin

Tinggalkan Komen Anda Di Sini