Gosip Artis Malaysia Terkini & Gambar Artis Malaysia Terbaru Sensasi - Part 3960
Written by AbangNara | May 4th, 2009

liyana jasmay

Memang sebijik betul bila tengok gambar Liyana Jasmay dan kakaknya di atas. Cuma mungkin Liyana Jasmay lebih comel sikit berbanding akaknya. Tapi itu mungkin sebab Liyana Jasmay seorang artis dan dah pandai bermake-up.

Kalau diberi pilihan, siapakah pilihan hati anda? Liyana Jasmay atau kakaknya? Atau anda tamak nak kedua-duanya sekali?

Kalau kami, semestinya kami tetap setia dengan Scha Al-Yahya. Hehe.

 
Written by AbangNara | May 4th, 2009

azharina janda

Serius kami rasa nak lempang si Azharina bila melihat gambar-gambar perasan seksi dia nie. Seolah-olah macam nak beritahu kepada semua orang(terutama Dato’-Dato’) betapa sepinya hidup dia sebagai seorang janda. Betapa dia rindukan belaian seorang lelaki.

Rasa-rasa apa motif si Azharina sanggup berposing begini? Nak femeskan diri? Nak bagitau orang yang dia sepi? Nak tunjukkan bodynya tak berapa seksi?

Pening kepala kami lihat gaya-gaya artis Malaysia bergambar sekarang ini. Lagi gambar seksi si janda Azharina dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | May 4th, 2009

gambar aim 16

Nak tergelak pun ada jugak bila tengok baju Rossa pakai semasa malam Anugerah Industri Muzik(AIM) yang ke 16 Sabtu malam lepas. Serius kelakar gila.

Tak sangka ada orang boleh mempunyai idea untuk fesyen yang sebegini. Sekali tengok macam sarang labah-labah pun ada. Dua kali tengok macam ada lumut-lumut berwarna hitam yang melekat kat kaki Rossa. Nasib baik Rossa still tetap cun melecun walaupun pakai dress yang sebegini.

Lagi gambar sekitar malam AIM 16 dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | May 4th, 2009

misha omar

Tahniah buat Misha Omar. Selepas 7 tahun menanti, akhirnya Misha Omar pulang dengan 4 anugerah di Anugerah Industri Muzik(AIM) yang ke 16. Pertama kali Misha menang anugerah di AIM.

Kemenangan Misha Omar ialah menerusi Lagu Pop Etnik Terbaik (Nafas Cahaya), Lagu Pop Terbaik (Cinta Adam & Hawa), Lagu Terbaik (Nafas Cahaya) dan Album Pop Terbaik (Misha Omar).

Tapi masa kami tengok AIM 16 malam Sabtu hari tue, muzik dan suaranya kurang jelas kedengaran. Maybe sound sistem tak bagus sangat. Masa Rossa ngan Faizal Tahir nyanyi nampak teruk sangat. Vokal tak dengar langsung.

Untuk lihat senarai penuh pemenang AIM 16, sila baca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Dato’ Siti Nurhaliza menang Anugerah Album Terbaik tapi tak dapat datang sebab pergi mengerjakan umrah.