Gosip Artis Malaysia Terkini & Gambar Artis Malaysia Terbaru Sensasi - Part 1363
Written by AbangNara | July 29th, 2015

Salah seorang pengarah Hollywood kegemaran Abang Nara, Guy Ritchie akhirnya muncul dengan filem terbarunya, THE MAN FROM U.N.C.L.E. Sebelum ini Guy Ritchie telah pun mengarahkan filem-filem hebat seperti Sherlock Holmes dan juga Snatch. Filem  THE MAN FROM U.N.C.L.E. ini bakal ditayangkan di Malaysia pada 13 Ogos, namun khas buat pembaca BeautifulNara, dengan kerjasama Warner Bros. Pictures, Abang Nara nak bagi peluang korang tonton filem hebat ini lebih awal iaitu pada 11 Ogos ini.

the man from uncle

Dah excited dah kan? Hehehe. Sabar, sabar. Meh sini Abang Nara kongsikan dulu maklumat tentang tayangan filem THE MAN FROM U.N.C.L.E. ini untuk memudahkan anda menyusun jadual.

Tarikh: 11 Ogos 2015
Tempat: GSC 1 Utama
Masa: 9.15 malam

Dibintangi oleh Henry Cavill dan Armie Hammer, THE MAN FROM U.N.C.L.E. adalah sebuah filem aksi yang mengisahkan seorang perisik CIA bernama Napoeleon Solo dan seorang perisik KGB bernama Illya Kuryakin yang bergabung tenaga di dalam satu misi untuk menghapuskan senjata nuklear. Pergh, dengar sinopsis pun dah tau banyak action yang menarik bakal dipaparkan. Kalau korang peminat filem aksi, memang wajib tonton nie.

 

Saving the world never goes out of style. Watch the trailer for Guy Ritchie’s action-packed spy film, The Man from U.N.C.L.E., starring Henry Cavill and Armie Hammer. #ManFromUNCLEMY

Posted by Warner Bros. Pictures (Malaysia) on Sunday, June 28, 2015

Ok Abang Nara tolong bagitau saya macam mana nak menang tiket tengok filem nie. Dah tak sabar dah nak dating sambil layan movie bersama awek tercinta. Baiklah, senang sahaja caranya. Korang cuma perlu lengkapkan borang di bawah dan tekan butang ‘hantar’. Beritahu Abang Nara kenapa anda nak tonton filem THE MAN FROM U.N.C.L.E. dengan cara yang paling kreatif. Pemenang akan dipilih berdasarkan itu. Boleh juga isi borang di bawah dengan menekan link ini.

Untuk makluman, tiket akan diberikan pada hari tayangan dan tempat duduk adalah berdasarkan first come first serve. Selamat mencuba. Kita jumpa 11 Ogos nanti.

 
Written by Bella | July 29th, 2015

Pernah memaklumkan kepada media beliau bakal mendirikan rumah tangga pada 7 November depan, Mimi One Nation Emcees hari ini menerusi portal Harian Metro mengesahkan beliau sudah berkahwin dengan jejaka pilihannya Mohd Firdaus Hajar sejak 16 Mei lalu atas permintaan bapanya.

Mimi terpaksa menyembunyikan perkara tersebut kerana belum bersedia dengan keadaan kesihatan bapanya Norhisham Nasir yang tidak begitu mengizinkan pada waktu tersebut.

Saya minta maaf. Ketika itu saya belum bersedia ditambah dengan keadaan kesihatan bapa tidak mengizinkan. Keputusan untuk bernikah segera adalah permintaan ayah. Mengikut perancangan asal, majlis sepatutnya berlangsung pada November depan.

Selepas 12 hari  bernikah, Mimi memberitahu bapanya meninggal dunia akibat barah hati dan pendarahan dalam perut pada 28 Mei lalu. Menurut Mimi, sehingga hari ini dia dan suami masih belum menjalani kehidupan sebagai suami isteri kerana tidak tinggal sebumbung.

Majlis persandingan Mimi dan pasangan Mohd Firdaus bakal diadakan di Dewan Sivik Majlis Bandaraya Petaling Jaya pada 7 November depan. Pasangan ini sebelum ini juga bertunang secara senyap-senyap tanpa pengetahuan media.

Syukurlah anda sudah bernikah, apa yang penting doakan yang terbaik sahaja buat mereka dalam melayari bahtera rumah tangga. Semoga kekal sehingga ke akhir hayat.

Sumber Berita: Harian Metro

Written by Bella | July 29th, 2015

Sinonim dengan imej seksi sejak mula menceburi industri hiburan sekitar tahun 90 an, pelakon Nor Albaniah yang kini sudah berusia 45 tahun tidak endah akan kritikan anak muda mengenai imejnya itu di Instagram kerana menganggap mereka generasi baharu yang tidak mengenalinya.

Apa yang saya lihat mereka yang kutuk-kutuk saya ini adalah budak baru yang tidak kenal saya pun, saya bukan sekarang ni baru nak seksi. Mungkin emak mereka yang kenal saya lebih tahu penampilan seksi saya sejak dulu lagi.

Saya juga bukan perasan untuk jadi muda seperti yang sering mereka katakan sebaliknya saya sudah biasa berpakaian dengan imej sedemikian.

Malah, beliau tidak merasakan pemakaian beliau itu terlampau seksi dan buat Nor Albaniah apa yang penting adalah keselesaannya.

Tambah, Nor Albaniah lagi beliau sama sekali tidak terjejas dengan komen-komen negatif tersebut  dan hanya akan memadam komen-komen yang diluar batasan sehingga boleh menjatuhkan maruah.

Saya tidak rasa ia seksi kerana dulu pun saya pakai begini tiada pula yang kecam dan pada saya ia normal sahaja. Apa yang saya pakai itu ringkas dan selesa.

Saya okey sahaja orang nak kutuk-kutuk kat Instagram, tidak pernah pun layan dan balas komen mereka kerana tidak mahu berbalah. Tapi kalau ada yang benar-benar melampau saya akan padam kerana tidak mahu orang lain baca dan terpengaruh.

Mungkin ada yang cuba memberikan nasih kepada Nor Albaniah untuk tampil lebih sopan, tetapi jika tuan empunya badan sudah selesa dan tidak rasa beliau perlu berubah apa lagi yang boleh kita cakap bukan?Sumber mStar Online

izie

P.S: Blouse dengan rekaan yang menarik dan sopan di www.iziefashion.com :) Semua produk adalah READY STOCK. FREE POSTAGE bagi order RM100 dan ke atas. Harga dijamin berpatutan dan semua design boleh dilihat di website IzieFashion, Facebook Iziefashion & Instagram IzieFashion ^_^

Written by Bella | July 29th, 2015

Baru sahaja mendirikan rumah tangga selama empat bulan, timbul gosip yang mengatakan rumah tangga Hanez Suraya dan ahli perniagaan Romie Razin Adilha kini sedang bermasalah.

Walaubagaimanapun, Hanez tidak mahu memberikan sebarang penjelasan ataupun komen lanjut mengenai isu berkenaan kerana beliau perlu menghormati suaminya serta keluarga kedua-dua belah pihak.

Malah, beliau juga tidak mahu ada pihak yang salah anggap dengan kenyataan beliau dan seterusnya menyebabkan sesuatu yang lebih parah pada masa hadapan.

Tiada komen. Ini kerana sekarang saya sudah bergelar isteri orang dan tidak elok untuk saya mengulas tentang perkara tersebut secara terbuka.

Isu dan kontroversi bukan perkara baharu dalam karier saya dan apa yang saya pelajari dari pengalaman lalu adalah jangan cepat melatah dan ambil sikap berdiam diri.

Rumah tangga pasangan ini mula didakwa bermasalah apabila Hanez kerap meluahkan perasaan sedih menerusi beberapa muat naik di akaun Instagram miliknya baru-baru ini.

Hanez Suraya dan Romie Razin Adilha telah mendirikan rumah tangga pada 14 Mac lalu di Masjid Putra, Putrajaya. Kini Hanez sedang hamil anak pertama mereka bersama.

Sebelum ini Romie mempunyai dua orang anak hasil perkahwinan pertama bersama bekas isteri, Liyana Manan.

Sumber Berita: mStar Online