Written by AbangNara | November 2nd, 2009

Memang tiap-tiap tahun Party EH! ni, artis yg dtg akan pakai agak sexy. Tapi tahun ini temanya adalah ‘Chic’. Kami ni kurang paham maksud Chic  so mari kita check apa maksud ‘Chic’ pada pandangan artis….

 
 
Written by AbangNara | November 2nd, 2009

Alkisah pada malam hari Sabtu lepas, Bang Jamal Abdillah telah dijemput secara berbayar oleh sebuah bank utk buat persembahan masa annual dinner deorg. Patutnya dalam pukul 11  gitu Bang Jamal dah patut start menyanyi lah, yelah orang yg datang semuanya dah tunggu nak dengar suara macho Bang Jamal nyanyi lagu Gadis Melayu, Kekasih Awal dan Akhir dll.

Tapi tunggu punya tunggu punya tunggu, tak muncul-muncul jugak Bang Jamal atas pentas. Last-last majlis dinner tu ditamatkan awal. Tapi konon-kononnya Bang Jamal dah ada standby kat bilik dari pukul 10 lagi, cuma bila dekat nak nyanyi tu dia kata dia kurang sihat. hmmmm…

Malam ni kat tv2, ada Siaran Langsung Bang Jamal nyanyi. aik sudah sihat ke? ke sebab utk TV2 so kalau tak sihat pon Bang Jamal terus jadi sihat. Entahlah kami pon tak tahu, yg tahu gosip ni memang esklusif di Beautiful Nara only. kalau Michelle Melodi baca pasal ni silalah terjah Bang Jamal ok! harap2 Jamal Abdillah boleh explain skit…

Written by AbangNara | October 31st, 2009

[UPDATED pada 1 Nov]

Buat Akhil dan Waheeda, tahniah kami ucapkan. Gambar masa majlis telah dikemaskini….

P/S: Agak-agak Maiza dijemput ke pergi majlis nie?
P/S2 : Dari wajah Akhil & Waheeda, memang berseri-seri. Memang bahagia betul gamaknya, dah boleh tutup cerita deorang ni. Cerita Akhil & Waheeda tau, cerita Awie & Akhil masih ada sambungaannya…..

 
Written by AbangNara | October 30th, 2009

Yeaaa, siapa nak join , ygrasa2 dia betul-betul boleh join bagila nama & hantar email ke KakNara [at] lorongsetia8@gmail.com.

Kemungkinan besar pada hujung bulan 12, kat Taman Tasik Perdana. atau tasik mana-mana ajalah , kat bawah pokok. kita piknik bawak tikar mengkuang masing-masing . Makanan Pot Luck. Kami dah cop bawak durian rambutan langsat haha.

Pastu kita ada artis jemputan spesel yang telah sudi menghiburkan kita semua nanti.

P.S: Kami akan bawak XPAX Blackberry Curve 8520 untuk test drive di hari gathering nanti. Ramai sangat yang tanya best ke tak. Nanti kita cuba beramai-ramai di hari tue ek. Kalau rasa nak beli, terus kita pergi Celcom Cube petang tue jugak. Ramai-ramai serbu XPAX untuk plan Blackberry termurah (RM1 jer untuk unlimited data).

Mari-mari kita buat gathering!!