Gosip Artis Malaysia Terkini & Gambar Artis Malaysia Terbaru Sensasi - Part 3113
Written by AbangNara | January 18th, 2010

rozita che wan

Wow ~~ Kaya sungguh orang-orang VIP di Malaysia nie. Sanggup perabih beratus-ratus ribu ringgit semata-mata untuk dapatkan “private” time untuk artis-artis hot Malaysia seperti Rozita Che Wan, Alyah, Abby Abadi dan Fizo (artis laki pun kena jugak). Sampai satu tahap sanggup sediakan jet peribadi semata-mata untuk bawak Rozita Che Wan melancong ke luar negara. Mungkin dah terpukau dengan keanggunan si janda panas nie kot.

Teguran kami kepada VIP-VIP yang banyak sangat duit sampai tak tahu nak buat apa nie, baiklah korang gi tolong orang-orang miskin kat Malaysia nie. Ramai lagi orang yang perlukan duit. Artis-artis nie dah kaya dah. Buat apa nak tolong kayakan diorang lagi. Nasib baik artis-artis Malaysia nie maruah diorang tinggi. Tahniah kami ucapkan sebab berjaya menolak kesemua tawaran gile ini.

Baca sikit kisah Rozita Che Wan dan artis-artis lain dingorat dengan menggunakan wang ringgit oleh VIP-VIP Malaysia nie:-

1. ROZITA CHE WAN, 36 tahun:

[note]Tahun lalu seorang lelaki yang menjadi orang tengah menelefon dan minta saya menemani seseorang untuk makan malam. Katanya, makan malam itu privasi hanya untuk saya dan lelaki itu bagi tempoh dua jam saja.

Sebagai upah, saya boleh minta berapa saja walaupun puluhan ribu ringgit. Selepas saya menolak tawarannya, lelaki itu berkali-kali cuba menghubungi saya dan menghantar SMS dengan memaklumkan tawaran sentiasa terbuka. Katanya, saya boleh berhubung dengannya semula jikab erubah fikiran[/note]

 
 
Written by AbangNara | January 16th, 2010

[note]Disclaimer: Segala apa yang anda baca di dalam artikel ini bukanlah hasil penulisan kami. Kesemuanya kami ambil sepenuhnya dari blog Jejaki Tinggalan Rasul. Terima kasih kepada penulis blog tersebut yang mengupas isu ini dengan begitu terperinci sekali. Percaya atau tidak, itu terpulang kepada diri anda sendiri untuk menentukan [/note]

UPDATE: Artikel ini telah keluar di Pancaindera dengan tajuk “AJL24 Ada Unsur Illuminati?“.

Minggu lepas, blog Jejaki Tinggalan Rasul (JTR) mengajak anda memerhati dalam Negara kita sendiri apa yang telah dilakukan oleh si Antichrist berkaitan dengan senibina KLCC. Terdapat pelbagai clue-clue menarik yang sangat memeranjatkan bagi mereka yang asing dalam dunia penuh penipuan ini. Kali ini saya pula ingin mengajak anda, selepas anda gembira dan puas menonton Anugerah Juara Lagu ke 24, mengenai apa yang ada pada malam AJL 24 dengan tema Origami tersebut?

Cadangan: Adalah lebih baik kalau anda boleh tonton kembali AJL 24 di website www.tv3.com.my selepas anda baca apa yang saya dapati dari siaran tv tersebut.

1) Pertama sekali, sila perhatikan gambar dibawah ini;

 
Written by AbangNara | January 15th, 2010

gambar lisa surihani

Disebabkan kekurangan gosip-gosip di hari Jumaat ini, maka kami sajikan kepada anda gambar-gambar Lisa Surihani. Kami rasa ini gambar-gambar terbaru si comel nie. Semuanya kami cilok dari Facebook Lisa Surihani (sila tekan untuk add dia).

Tahukah anda ciri-ciri lelaki idaman Lisa Surihani ialah kemas dan tinggi? Kalau rasa-rasa diri anda memenuhi ciri-ciri tue, silalah cuba nasib untuk mengorat dia. Ke si Lisa nie sebenarnya dah ada pakwe?

Lagi gambar Lisa Surihani dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | January 15th, 2010

#Sila skroll ke bawah untuk membaca artikel terbaru

Adakah anda mempunyai simptom-simptom seperti berikut?

1.Kerja banyak kena buat, tapi malas. Selagi boleh buat esok, esok ajalah buat.

2.Bangun pagi nak gi keje liat, tapi 10 minit sebelum habis waktu, dah ready untuk chow.

3. Sambil buat kerja,sikit-sikit kerling kat jam, kira lagi berapa lama nak balik.

4. Layan BeautifulNara 3-5 kali sehari. Kepada yg refresh blog BN ni lebih dari 20kali sehari, anda wajib mengambil langkah berikut dengan kadar segera;

1-       Bukak browser internet anda.

2-       Copy link ini, kemudian paste kat browser internet anda.  http://www.mastraveller.com

3-       Cuba baca sekali. Baca lagi sekali! Yes, MAS ada buat pertandingan untuk memenangi percutian percuma! YEY~~~~~Percutian!!!Semuanya percuma woooo. Bolehlah hilangkan stress kerja anda, stress poket pon takde langsung. Inilah namanya percutian idaman!!

4.  Apa yang korang kena buat untuk join contest ni senang aja. Korang tak perlu ada blog! SESIAPA sahaja boleh menang percutian idaman yang ditaja oleh MAS ke Negara ASEAN atau Malaysia ni.  Pemenang juga berpeluang menjadi pengara rancangan percutian sendiri! Kami ulangi, SESIAPA sahaja. Cuma kena buat 3 langkah ni je~~

Yaaa, Cuma perlu hantar 1 Gambar 4R & Karangan ya. Inilah masanya korang semua tunjukkan bakat menulis tu. Tulis yang kelakar, atau pon sedih, ataupon yang berimaginasi, yang penting kena mantap lah sebab nak pastikan korang antara 7 orang yang terpilih nanti!

Ini adalah contoh karangan yang mungkin bakal menang ya~~

Kepada MAS,

Saya amat sukakan tempat bersejarah. Telah habis semua tempat bersejarah di Malaysia yang saya lawati. Namakan sajalah – Kellie’s Castle, Tugu Negara, Bandar Melaka,  Makam Hang Tuah , Perigi HangLiPo, dan banyak lagi. Sebenarnya sudah 5 kali saya melawati semua tempat bersejarah ini, kerana saya hanya mampu pergi melawat tempat bersejarah di dalam Malaysia sahaja. Secara jujurnya, saya belum pernah keluar dari Malaysia, kecuali pernah naik sampan ke Siam secara haram. Saya agak malu dengan kawan-kawan saya yang semuanya asyik bercerita tentang Negara lain.

Amatlah saya berbesar hati, jika saya dapat pergi ke Negara Vietnam untuk melihat tapak peperangan Vietnam dengan tentera US. Saya ingin masuk ke dalam Vinh Moc Tunnel, melihat dengan mata sendiri bagaimana orang Vietnam boleh hidup di dalam terowong bawah tanah.Saya juga mahu ke C? Loa citadel untuk melihat sendiri tempat lagenda puteri Vietnam yang asyik bercinta sampaikan terberi Negara sendiri pada putera raya China.

Saya juga ingin ke Ho Chi Minh melihat sendiri Bandar yang penuh dengan tumpahan darah. Ah, alangkah indahnya jika impian saya ini menjadi kenyataan.

Sekian, Yang Berharap sangat nak pergi holiday ~Nara~


Ya, itu adalah contoh karangan yang mendapat markah 100% ya. Pastikan karangan korang tidak lebih dari 350 patah perkataan , dan sertakan gambar saiz 4R yang boleh menarik hati judges nanti ya~~

Selain korang masuk untuk diri sendiri, kalaulah korang berhajat nak mak/bapak/kakak/bos korang pergi bercuti, boleh jer buat karangan kenapa calon korang tu kena pegi melancong. Apa yang penting kena submit sebelum 31 Januari ya!!

So lepas korang hantar, camna nak tau sapa menang kan?

Semua orang hantar karangan

|

Pengadil pilih 20 karangan terrbaikk

|

20 org ni kena mintak org lain undi

|

Setiap 2 minggu, 2 org dgn undi terendah akan OUT

|

8 orang akan dibuang (4minggu), tinggal lah 12 org je

|

Juri akan pilih 7 org dari 12 ni…..

|

Sapa menang tu, holiday 4 hari 3 mlm yg ditanggung oleh MAS tu akan dirakamkan pastu kuar tv kat Astro Ria sebagai pengacara rancangan percutian sendiri.
Glemer tu.

Haaa, apa lagi.,….jom hantar karangan!