July 29th, 2020

Pejam celik pejam celik, Jumaat ini kita bakal menyambut Hari Raya Aidiladha. Walaupun raya tahun ini dijangkakan kurang meriah kerana Perintah Kawalan Pergerakan yang sedang berlangsung, ini tak bermakna anda tidak boleh merebut peluang untuk melakukan ibadah qurban yang amat dituntut oleh Islam buat mereka yang berkemampuan. Jangan risau jika anda tidak sempat menempah kambing/lembu tempatan untuk dikorbankan, kerana anda boleh mendaftar untuk melakukan ibadah ini di luar negara bersama Zabeeh Services Sdn Bhd.

Dengan harga mampu bayar seperti yang tertera di atas, Zabeeh memberikan peluang buat kita semua yang ingin merebut pahala sambil membantu umat Islam luar negara yang kurang bernasib baik. Tarikh tutup pendaftaran untuk tahun 2020 ialah pada 30 Julai ini. Untuk makluman, pada tahun 2019 sahaja,

Zabeeh telah menguruskan ibadah Qurban untuk 2663 peserta dengan cekap, pantas, sempurna dan pada harga yang amat berpatutan. Selain itu mereka juga telah berpengalaman dalam bidang ini selama 12 tahun. Fuh! Jadi kredibiliti mereka tidak perlu dipertikaikan lagi.

Seperti yang kita semua sedia maklum, kerana PKP yang sedang berlangsung ini, jumlah haiwan yang boleh diqurban di satu-satu qariah adalah amat-amat terhad. Jika anda berjaya mendaftar, Alhamdulillah diucapkan. Namun buat mereka yang kurang bernasib, jangan pula terus tak melakukan ibadah yang datang setahun sekali ini. Apa salahnya kita sempurnakannya bersama Zabeeh. Ini antara kelebihan melakukan ibadah Qurban bersama Zabeeh:-

1. Harga yang mampu (1 bahagian lembu RM290, 1 ekor kambing RM580 & 1 ekor lembu RM2,030)

2. Tempahan boleh dilakukan secara online menerusi laman web www.zabeeh.com.my atau melalui WhatsApp.

3. Ada sijil pengesahan qurban yang dilakukan. Di dalam sijil dinyatakan tempat dan tarikh ibadah qurban dilakukan.

4. Dapat memberi peluang buat umat Islam di luar negara merasai daging qurban.

5. Dapat merebut peluang ganjaran ibadah qurban oleh kerana harga haiwan qurban di dalam Malaysia agak mahal dan terhad terutama musim PKP ini.

Ok jadi macam mana caranya untuk melakukan pendaftaran? Ha, ini bahagian yang paling best sebenarnya. Anda tak perlu pun pergi ke pejabat Zabeeh. Semuanya boleh dilakukan secara atas talian. Pilih je salah satu cara di bawah. Pihak Zabeeh akan melayan anda dengan pantas dan tuntas.

  1. Layari laman web www.zabeeh.com.my/qurban2020/
  2. Hantar mesej PM ke Facebook Zabeeh-Qurban &. Aqiqah Online dan tulis “Saya Nak Qurban”.
  3.  Hantar Whatssapp ke 019-323 4577 (atau klik link ini untuk terus WhatsApp: https://tekansini.my/iKmSx).
  4. Telefon terus ke 019-323 4577 atau 03-6179 0567

Jadi marilah sama-sama kita berusaha untuk tunaikan ibadah qurban untuk tahun 2020 ini. Sekali lagi diingatkan tarikh tutup pendaftaran ialah pada 30 Julai ini. Jadi jangan berlengah-lengah lagi. Terus hubungi pihak Zabeeh sekarang juga dan layari www.zabeeh.com.my untuk maklumat lanjut.

 

July 22nd, 2020

Pejam celik, pejam celik, tinggal lebih kurang seminggu sahaja lagi kita akan menyambut Hari Raya Haji. Sudah pasti sambutan Aidiladha pada tahun ini kurang meriah kerana Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) yang sedang berlangsung. Pasti ramai yang merancang untuk melakukan ibadah Qurban pada tahun ini tetapi risau sesuatu yang tidak baik berlaku ketika berkumpul beramai-ramai kan? Ha, inilah masa terbaik untuk anda mencuba perkhidmatan yang ditawarkan oleh Zabeeh Services Sdn Bhd.

Abang Nara memang setiap tahun adalah pelanggan setia Zabeeh. Servis yang diberikan memang pantas, efisien dan mengkagumkan

Seperti tahun-tahun sebelumnya, Abang Nara telah hadir ke pejabat Zabeeh untuk mendaftar qurban untuk keluarga tercinta. Sebenarnya lebih mudah dan pantas buat secara online di www.zabeeh.com.my, tetapi sudah menjadi satu kebiasaan untuk Abang Nara pergi ke pejabat mereka untuk mendaftar sambil bertanya khabar. Punyalah mesra diorang ini sampai dah jadi kawan.

masing-masing tengah fokus menguruskan pendaftaran anda untuk melakukan ibadah qurban tahun ini

Sambil-sambil mengisi borang, Abang Nara sempat bertanya tentang ibadah Qurban ketika PKP ini. Alhamdulillah masih ramai yang melakukannya bersama Zabeeh kerana harganya yang berpatutan, boleh daftar secara atas talian di www.zabeeh.com.my dan paling penting, ada sijil membuktikan yang ibadah kita memang telah selamat dilakukan. Jadi buanglah segala keraguan anda dan jangan lepaskan peluang melakukan ibadah yang amat dituntut ini bersama Zabeeh. Pendaftaran dibuka sehingga 30 Julai 2020 ini.

tahun ini Alhamdulillah ada rezeki lebih sikit, jadi kita pun buatlah qurban lebih sikit

Tahun ini juga harga untuk melakukan ibadah Qurban bersama Zabeeh kekal sama. Buat anda yang tidak tahu, Zabeeh telah berpengalaman lebih 10 tahun menguruskan ibadah Qurban dan Aqiqah di luar negara. Antara negara-negara yang terlibat ialah Bangladesh, Myanmar, Laos, Kemboja, Thailand, Filipina, India, Vietnam, Indonesia yang merangkumi wilayah Jawa Tengah, Ambon, Yogyakarta dan Lombok serta negara sekitar Afrika iaitu Chad, Mali dan Malawi. Sambil anda beribadah, sambil anda dapat memberikan kegembiraan kepada umat Islam di luar negara yang kurang bernasib baik. Insya Allah makin berlipat kali ganda pahala anda nanti.

topeng muka kena pakai kalau anda nak datang ke pejabat Zabeeh ini. Kesihatan perkara pertama yang perlu dititikberatkan

Ok jom kita tengok harga ibadah Qurban tahun ini:-

Pasti ada yang dah teruja nak melakukan ibadah Qurban bersama Zabeeh ini kan? Jangan risau mudah sangat caranya. Anda boleh pilih salah satu cara di bawah:-

  1. Layari laman web www.zabeeh.com.my/qurban2020/
  2. Hantar mesej PM ke Facebook Zabeeh-Qurban &. Aqiqah Online dan tulis “Saya Nak Qurban”.
  3. Hantar Whatssapp ke 019-323 4577 (atau klik link ini untuk terus WhatsApp).
  4. Telefon terus ke 019-323 4577 atau 03-6179 0567

semoga ibadah kita semua bersempena Aidiladha ini diterima olehNya

Jom sama-sama kita ambil peluang melakukan Qurban selagi kita diberikan rezeki yang mencukupi. Ingatlah bahawa di dalam rezeki kita, ada rezeki orang lain juga. Maklumat lanjut layari www.zabeeh.com.my

July 16th, 2020

Pejam celik pejam celik, Hari Raya Aidiladha bakal tiba tidak lama lagi. Ini bermakna musim Qurban sudah tiba dan umat Islam yang berkemampuan sangat-sangat digalakkan menyempurnakan ibadah ini.

Namun pasti ada yang bimbang dengan keselamatan dari segi kesihatan, terutamanya sepanjang PKP ini. Oleh kerana itu, hari ini kami nak kongsikan satu cara melakukan Qurban dengan selamat, mudah dan jimat bersama dengan Zabeeh Services Sdn Bhd.

zabeeh qurban

Telah berpengalaman selama 12 tahun menguruskan ibadah Qurban dan Aqiqah, Zabeeh memudahkan rakyat Malaysia yang beragama Islam untuk melakukan ibadah qurban dan juga aqiqah buat saudara-saudara kita di luar negara. Untuk makluman, pada tahun 2019 sahaja, Zabeeh telah menguruskan ibadah Qurban untuk 2663 peserta dengan cekap, pantas, sempurna dan pada harga yang amat berpatutan. Satu angka yang cukup mengkagumkan. Lagi best, pendaftaran untuk ibadah Qurban ini boleh dilakukan secara atas talian di www.zabeeh.com.my, sekaligus memastikan kesihatan kita lebih terjamin. Jangan risau bab kesempurnaan ibadah, insya Allah semuanya akan dipastikan mematuhi syariah oleh team Zabeeh.

zabeeh qurbanzabeeh qurban

Seperti yang kita tahu, umat Islam di negara seperti Indonesia, Myanmar, Filipina, Kemboja, Bangladesh, Tanzania dan Thailand. tidaklah bernasib baik seperti kita. Ada yang hidup di dalam kedaifan serta kais pagi makan pagi, kais petang makan petang.

Setahun boleh kira berapa kali mereka makan makanan seperti daging lembu dan kambing. Peka dengan masalah ini, Zabeeh Services Sdn Bhd menyediakan peluang untuk kita melaksanakan ibadah qurban serta akikah luar negara dengan cara mudah, murah dan mengikut shariah bagi membantu umat-umat Islam di negara tersebut.

zabeeh qurbanzabeeh qurban

Seperti yang kita semua sedia maklum, sebaik-baik qurban adalah di tempat sendiri tetapi jangan sampai tak buat langsung kerana Hari Raya Qurban setahun sekali sahaja dan ibadah ini adalah Sunat Muakkad iaitu Sunat yang sangat digalakkan. Oleh kerana PKP yang sedang berlangsung, mungkin ramai yang tidak dapat melakukan ibadah ini di dalam negara, jadi apa salahnya kita sempurnakannya bersama Zabeeh. Ini antara kelebihan melakukan ibadah Qurban bersama Zabeeh:-

  1. Harga yang mampu (1 bahagian lembu RM290, 1 ekor kambing RM580 & 1 ekor lembu RM2,030)
  2. Tempahan boleh dilakukan secara online menerusi laman web www.zabeeh.com.my atau melalui WhatsApp
  3. Ada sijil pengesahan qurban yang dilakukan. Di dalam sijil dinyatakan tempat dan tarikh ibadah qurban dilakukan.
  4. Dapat memberi peluang buat umat Islam di luar negara merasai daging qurban
  5. Dapat rebut peluang ganjaran ibadah qurban oleh kerana harga haiwan qurban di dalam Malaysia agak mahal dan terhad terutama musim PKP ini.

Ok teruja nak rebut pahala melakukan ibadah Qurban ini? Kena cepat sebab tarikh tutup pendaftaran adalah pada 30 Julai ini. Korang boleh melakukan pendaftaran menerusi salah satu cara di bawah:-

1. Layari laman web Zabeeh

2. Hantar mesej PM ke Facebook Zabeeh-Qurban &. Aqiqah Online dan tulis “Saya Nak Qurban”.

3. Hantar Whatssapp ke 019-323 4577 atau klik link ini untuk terus WhatsApp:

4. Telefon terus ke 019-323 4577 atau 03-6179 0567

zabeeh qurban

Senang kan? Insya Allah sama-sama kita ambil peluang melakukan ibadah ini selagi termampu. Abang Nara setakat ini Alhamdulillah memang tiap-tiap tahun dapat menyempurnakan ibadah ini bersama Zabeeh. Servis diorang memang first class. Korang pun silalah cuba. Maklumat lanjut di laman rasmi Zabeeh.

August 16th, 2018

Wah. Seronoknya melihat sinar kegembiraan yang terpancar di wajah Puan Fatimah Az-Zahrah. Dia merupakan pelanggan bertuah yang mendaftar ibadah qurban dengan syarikat Zabeeh Services Sdn Bhd pada tahun 2017. Puan Fatimah telah memenangi tajaan pakej umrah untuk seorang bersempena dengan penganjuran Program Penghargaan Pelanggan Qurban 2017 oleh Zabeeh.

zabeeh

zabeeh

Untuk tahun 2018 ini pun, Insya Allah Program Penghargaan Pelanggan akan diteruskan. Oleh itu, ini adalah peluang buat anda semua untuk merebut pahala melakukan ibadah qurban di luar negara bersama Zabeeh Services Sdn Bhd. Mana tahu ada rezeki anda akan terpilih sebagai pelanggan bertuah sekaligus memenangi hadiah pakej tajaan umrah. Pahala buat qurban dapat, tambah lagi dengan pahala buat umrah. Rezeki masing-masing siapa tahu kan?

zabeeh

Buat anda yang tidak tahu, Zabeeh Services Sdn Bhd telah berpengalaman selama lebih kurang 10 tahun dalam menguruskan ibadah qurban buat umat Islam luar negara yang kurang bernasib baik. Antaranya seperti di Cambodia, Bangladesh, Myanmar, Indonesia dan banyak lagi. Harga yang ditawarkan jauh lebih murah iaitu RM300 untuk 1 bahagian lembu dan RM580 untuk seekor kambing membolehkan lebih ramai umat Islam Malaysia merebut peluang melakukan ibadah qurban yang hadir setahun sekali ini.

zabeeh

Untuk tahun 2018 ini, pendaftaran akan dibuka sehingga 21 Ogos kelak iaitu sehingga hari Selasa. Jadi anda masih ada masa yang cukup untuk melakukan ibadah qurban ini. Jangan risau sijil semua akan diberikan sebagai tanda ibadah qurban anda telah selamat dilakukan. Ikuti cara-cara di bawah untuk mendaftar:-

1. Pergi ke laman web www.zabeeh.com.my dan klik pada Daftar Qurban.
2. Hantar mesej PM ke Facebook Zabeeh-Qurban & Aqiqah Online dan tulis Saya Nak Qurban
3. Hantar Whatssapp ke 019-323 4577 dan nyatakan Saya Nak Qurban
4. Telefon terus ke 019-323 4577 atau 03-6179 0567

zabeeh

Jadi tunggu apa lagi? Bersegeralah mendaftar ibadah qurban 2018 anda bersama Zabeeh Services Sdn Bhd. Mana tahu ada rezeki anda akan terpilih sebagai pelanggan bertuah untuk memenangi pakej umrah seperti Puan Fatimah Az-Zahra ini. Insya Allah.