October 7th, 2015

Apa khabar anda semua? Terasa lama pula tidak menulis di BeautifulNara ini. Diharap anda semua sihat sejahtera di samping keluarga tercinta. Hari ini Abang Nara ingin berkongsi satu berita yang agak mengujakan buat diri ini dan para pembaca tegar blog BeautifulNara. Abang Nara dah ingin mengajak anda turut serta komuniti Whatsapp BeautifulNara.

whatsapp beautifulnara

Dengan hanya menghantar mesej Whatsapp ke 0102520235, anda boleh menjadi salah seorang ahli komuniti BeautifulNara yang menjanjikan pelbagai kelebihan. Antaranya ialah hadiah-hadiah menarik (gadjet terutamanya), tiket wayang percuma dan macam-macam lagi. Malah Abang Nara juga bercadang untuk memberikan wang tunai. Cara nak dapatkan kesemua ini hanya boleh diketahui apabila anda menyertai komuniti ini.

whatsapp beautifulnara

Abang Nara tak cari ramai. Mungkin dalam 50 ke 100 orang sahaja. Ramai sangat susah nak jaga pulak kan? Jadi silalah bertindak pantas. Hantarkan mesej “saya nak join geng BeautifulNara’ ke 0102520235 sekarang jugak.

July 15th, 2013

Esok lusa, genaplah seminggu kita berpuasa. Kaum Hawa pasti sudah menempah baju raya untuk kelihatan cantik berseri di pagi Hari Raya. Kalau ada yang masih belum mempunyai baju raya, jangan risau kerana BeautifulNara dengan kerjasama ThePopLook ada hadiah menarik untuk anda.

the poplook

Yeah ~~ Kami akan menghadiahkan RM150 online voucher untuk setiap pemenang untuk dibelanjakan di thepoplook.com . So bolehlah anda start membelek 20 helai baju daripada koleksi “Poppy Raya 2013 Collection“, kerana manalah tahu, entah-entah anda salah seorang pemenangnya. Inilah peluang untuk anda tampil cantik bergaya menawan dan ayu di pagi Hari Raya bersama orang tercinta. Caranya senang sahaja. Hanya perlu jawap 3 soalan di bawah dan hantarkan jawapan anda ke [email protected].

1. Apakah nama koleksi baju raya daripada ThePopLook?
2. Bulan dan tahun bilakah artikel pertama di BeautifulNara diterbitkan?
3.  Lengkapkan slogan ini “BeautifulNara memang best kerana….”. Suka hatilah nak panjang mana.

poplook

Tarikh tutup pertandingan ini ialah pada 22 Julai 2013. Jadi cepat-cepatlah jawab dan email jawapan anda ke [email protected]. Pemenang akan dihubungi menerusi email. Terima kasih dan semoga berjaya.

UPDATE: Senarai Pemenang Pertandingan Ini

1. Noraini Pettire
2. Farzana Lolly
3. Azlin Sharima
4. Siti Marzura Marzuki
5. Nur Amalina
6. Ed Ashikin
7. Iman Sofea
8. Nur Masyita Atiqa Amra
9. Syaz Ana
10. Siti Khadijah Lukman
11. Elynn Shazlin
12. Syaraeen Nasir
13. Zarina Zaina
14. Pika Redzuan
15. Azah Ct
16. Nor Nazihah
17. Amyrah Anuar
18. Aini Haslina
19. Zuliana Khodir
20. Siti Khadijah Lukman
21. Juliana Jamil

Jika anda ialah salah seorang pemenang, pastikan anda menggunakan email yang sama untuk mendaftar di ThePopLook. Ini kerana kredit RM150 akan diberikan berdasarkan email. Terima kasih dan tahniah. Sebarang pertanyaan boleh dihantar kepada [email protected]

December 31st, 2012

Sebentar sahaja lagi, tahun 2012 akan melabuhkan tirainya. Kami di BeautifulNara, mengharapkan agar tahun 2013 yang bakal menjelma akan membawa lebih banyak kegembiraan, kebahagiaan dan keceriaan dalam hidup anda.

2013

Untuk menutup tirai 2012, Abang Nara ingin berkongsi dengan anda beberapa perkara menarik tentang BeautifulNara sepanjang tahun 2012. Mari kita mulakan dengan 10 artikel yang paling mendapat perhatian daripada anda semua sepanjang tahun ini.

Tahun 2012 juga menyaksikan BeautifulNara berada di kedudukan pertama untuk “Google Most Searched Blog”. Ini satu peningkatan kerana pada tahun 2011, BeautifulNara berada di kedudukan kedua. Tahniah juga diucapkan kepada rakan-rakan blogger lain yang berjaya memasuki carta Top 10 ini.

beautifulnara

Selain itu, jumlah pelawat BeautifulNara pada tahun 2012 sangat-sangat memberangsangkan. Jika pada tahun 2011 menyaksikan hanya sekitar 63 juta pageview, tahun 2012 angka tersebut melonjak kepada 309 juta. Apa pun yang paling mengharukan ialah jumlah “returning visitor” yang mencecah hampir 80%.

beautifulnara

Lebih membanggakan ialah BeautifulNara merupakan laman web Malaysia yang ke 10 paling ramai dilawati berdasarkan statistik yang dikeluarkan sekitar bulan Mac 2012. Bertanding dengan nama-nama besar seperti The Star, Harian Metro dan Utusan, ini satu pencapaian yang sangat-sangat memberangsangkan untuk sebuah blog.
beautifulnaraDi kesempatan ini, kami ingin mengambil kesempatan memohon ampun dan maaf sekiranya ada salah silap sepanjang tahun 2012. Nantikan lebih banyak kejutan untuk anda (terutamanya pembaca setia BeautifulNara) pada tahun 2013 kelak. Teruskan membaca, teruskan memberi sokongan dan teruskan melayari BeautifulNara pada tahun hadapan. Terima kasih!!!

January 16th, 2012

Setelah hampir 3 tahun menggunakan layout yang sama, hari ini BeautifulNara telah pun bertukar wajah. Masih mengekalkan identiti biru dan mementingkan keselesaan anda semua, Abang Nara berharap agar ramai yang menyukai wajah baru ini. Untuk pengetahuan, kartun yang memakai topi di atas adalah simbolik kecomelan Abang Nara (sila muntah sekarang).

bn baru

Diharap anda gembira dengan wajah baru kami dan akan terus menyokong dengan membaca blog BeautifulNara. Terima kasih kepada Creative Bytes yang bertungkus lumus menyiapkan wajah baru BeautifulNara untuk tatapan anda semua.

P.S: Kalau anda nampak error, problem, layout salah or apa-apa yang tak cantik di mata anda dengan layout baru ini, sila maklumkan di ruangan komen.