Written by AbangNara | January 16th, 2012

Setelah hampir 3 tahun menggunakan layout yang sama, hari ini BeautifulNara telah pun bertukar wajah. Masih mengekalkan identiti biru dan mementingkan keselesaan anda semua, Abang Nara berharap agar ramai yang menyukai wajah baru ini. Untuk pengetahuan, kartun yang memakai topi di atas adalah simbolik kecomelan Abang Nara (sila muntah sekarang).

bn baru

Diharap anda gembira dengan wajah baru kami dan akan terus menyokong dengan membaca blog BeautifulNara. Terima kasih kepada Creative Bytes yang bertungkus lumus menyiapkan wajah baru BeautifulNara untuk tatapan anda semua.

P.S: Kalau anda nampak error, problem, layout salah or apa-apa yang tak cantik di mata anda dengan layout baru ini, sila maklumkan di ruangan komen.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

153 responses to Wajah Baru BeautifulNara, Apa Pendapat Anda?

  1. kartikel.com says:

    ok jugak la design baru ni..

    0

    0
    • saya bosan says:

      abg nara, kalau boleh, smua iklan letak bwah blog bole? semak je:P

      0

      0
    • pacik rokman says:

      ok la design ni even tak banyak beza dgn yg dulu. cuma nak tanya sket. tagline blog nara ni memang “marilah bergosip secara berhemah” ke? macam tak hemah sgt pulak gosip2 kat sini. hehe. nasib baik bergosip secara berhemah. kalo marilah bergosip secara berjemaah? errr….

      0

      0
    • Mak Temah Ronggeng Jiran Mak Tonggek says:

      nara,semak btol mata mak dkat iklan sblah ni..
      mntak tolong alih la ltak kat bawah ke kalau hg sggup..haha!

      ni mak nk tanya,awt biru ?
      blog baru,kasik la kaler umpphh ckit..

      tp mak tetap suka template ni,nmpak kemas sikit

      0

      0
      • Mak Temah Ronggeng Jiran Mak Tonggek says:

        ehem !
        nara,mak maksudkan iklan kak ita hg kat sblh ni..hg jgn sentap plk noo..

        0

        0
      • vinokurov says:

        ini blog iklan ke, blog gosip artis ni?.terlalu byak lah iklan, serabut nak baca..sorry to say

        0

        0
    • Selitone says:

      Err… aku komen jangan sentap k?

      1. Tak bberapa mesra mata sangat lorh… yang lama tu minimal jer kaler ea.

      2. Aku guna Gxy. Note bai, terganggu jugak sebab ada iklan yang follow skrin aku. Nak baca susah. kurang mesra untuk pengguna ‘haplet’ cam haku.

      3. Masa loading lambat sket berbanding design yang lama.

      4. Emblem tu okay. Sebab nampak keunikkan dan ‘trademarknya’ dah.

      5. Aku cadangkan, ngko adakan pertandingan di antara komentator untuk namakan moskot kartun ala-ala nigga tu. Hadiah… errr, mungkin Traffic Light Dinner bersama Tiz Zaqiyah mungkin? Tanpa kehadiran Remy ofkoz… Hahaha

      Overall, welldone En. Nara.

      0

      0
      • mama says:

        kurang mesra kat mata mama yang rabun dekat ni.. cm serabut pun ade..banyak sgt line.. tapi biasa lah benda baru kan.

        0

        0
      • Limau mandrin size M - kecik bebenor says:

        Btl3 sokong… I loike!..
        Komen from I,Jgn sentap lak yea..

        #Tukar la kaler meroh.. baru la mendatangkan keghairahan tuk membaca..
        #Lg satu, Iklan kat tepi nih.. nyebok jer.. besau lak tuh.. jun jul juling mate I nak follow yg mana satu nak bce.. (rapping sket)
        #lg satu, kalo buleh abg nara up up kan lah sket citer2 yg hot2 je.. yang tempelan tuh just ignore… buleh…

        x de lor sentap pun dengan komen I kan… dah lame aku perati perangai korang nih…

        0

        0
      • cik lara says:

        muahahahahaha…komentar terrr ‘puake’..

        *like2*

        0

        0
      • cik temah jiran cik bedah says:

        ahhahahaha lawak tul no.5 tu..mmg tak bleh blah bila mention “tanpa kehadiran remy” ahhahahaha

        0

        0
    • miz_ayu says:

      bole tahan…cuma gambar kartun 2 cam x kena n x sesuai la bang nara. remove plis! and i agree wif the others too much advertisement!!!! menyemak xpesly gmbr rcw tu…..argh cam nak koyakn sisi laptop ni separuh!!! ngeeeeeeeeeeeeee…………

      0

      0
      • futuremg says:

        yang best-tmpt komen nie lagi kemas
        yg tak best-naek juling mata aku nengok BN baru nie…revert balik lah bang nara,sumtimes the simpler the better

        0

        0
    • Elora says:

      Salam nara,
      Kalau bleh kekalkan mcm dulu…simple n senang nk baca.
      Saya buka blog ni pun sbb nk ilangkan stress.
      So jgn serabutkn kepala ni dgn iklan atau layout yg terlalu peningkn kepala.
      Psssst….jgn jd mcm oh bulan dgn izyan…serabut kepala tgk

      0

      0
    • Vogue d Vass says:

      Me LOIKE~ ;)

      0

      0
    • REDBLOODSNOW says:

      Yeah betul tu. setuju dgn awak. ok ye, abg nara design baru ni. pape pun ok ASALKAN jgn designkan buat blog abg susah nk loading sudah ye :P

      0

      0
  2. Liyana Lunia says:

    abang nara yang hensem, pasang ye wp touch ke ape ape plugin untuk smartphone user. pastuuuuuuu banner rozita kite ni masukkan je la dalam sidebar. tak best la die melekat je kat sini

    0

    0
  3. Bro 10 Inci says:

    hmm hmm… ok2 la… btw gua termuntah dah bro LOL….

    0

    0
  4. rita says:

    biasa jer..

    0

    0
  5. lava says:

    bongok la abg nara ni . ahhahaa (muntah da)

    0

    0
  6. fyna says:

    alolololo…tomey je cartoon tue…
    eh…abgnara, bile wife abg bersalin?

    0

    0
  7. sarah_nina says:

    comel lah sangat..ahahaha..:P

    0

    0
  8. mr prihatin says:

    abang nara, kalo boleh lebarkan kotak post ni. x best kalo kotak sempit. macam design dulu luaskan.. orang pon hepy nak bace. :) hope bole edit lepas ni..

    0

    0
  9. biase2 je says:

    npe gmbr rcw ni semak pulak..adehh (-.-“)

    0

    0
  10. Saya suka
    Saya suka
    Layout baru adalah comel!

    0

    0
  11. Blog Pink says:

    ok..cantik.tapi cam ade yang tak kene la..kotak entry macam xcukup sampai ayat2 keluar dari kotak tu…look messy sikit..

    0

    0
  12. Anonymous says:

    ok la…tp byk sgt la iklan kat sblh ni…serabut tgk…

    0

    0
  13. derp says:

    hmm.. not bad

    0

    0
  14. Raisha says:

    Not bad tapi background image kalau view di skrin besar nampak cacat. banner iklan sila susun dengan kemas. banyak tak apa janji kemas

    0

    0
  15. macam2 says:

    kemas.bang nara, cubela buang iklan-iklan xsenonoh ye…

    0

    0
  16. miya says:

    alaaa…xcantik pom..semak je la….

    0

    0
  17. ALYA says:

    lebarkan ruangan post comment ni leh? iklan tepi ni cm besa je..
    and lagi satu,semak jela gmbr rozita kat tepi ni…

    0

    0
  18. marion kaunter says:

    nak yg dulu. yg ni spinning mata i uuuuuuuuuuuuuu

    0

    0
  19. eyriqazz says:

    suka design baru tapi tak suka banyak sangat ads atas dan kanan….hik3..jangan marah naa…saje usik2 ..nanti belanja saya ikan bakar ya…

    0

    0
  20. lollipop says:

    ok la jugak..cuma cam biasa nak kena biasakan diri dengan page abg nara nie..mcam fb baru jugak…cuma yang tak best nya..iklan yang melekat kat sidebar nie..menganggu.. sebab ada benda ni dalam blog yang cerita kisah artis lain la, sy tak berminat nak baca disamping layout yang kurang kemas… tutup aje la iklan sidebar che ta kat sebelah ni nara…

    0

    0
  21. kakak says:

    tak best , rimas tengok.. berserabut la adik oii.

    0

    0
  22. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    jambu jugak kalerful ……amazing ! lov u bang naraaaaaa……….

    0

    0
  23. farrah says:

    i still like the old layout better :)

    0

    0
  24. Frank Jr. says:

    Apsal aku nye layout cam len sikit. Ayat panjang sampai terkeluar kotak. Nk kene scroll ke tepi plk. Iklan plk sumer kat bwh, bkn kat tepi. Ke sebab aku nye screen? Btw, aku pakai normal screen. Widescreen xde masalah ke? Ke ade sebab len. Little help please.

    0

    0
  25. nuruly says:

    sgt cantik abg nara.. best..

    0

    0
  26. myvitrd says:

    cantik aku suka..

    0

    0
  27. afisya69 says:

    iklan yg atas skali and yg bwah header tu klau tak ada lagi nice rase nye . baru nampak kecomelan kartun tu . hehe . pndahkan lah ke bwah ke . lagi satu . letaklah rcw nie dekat sidebar . susah nak tgk sidebar yg lain .

    0

    0
  28. ecah says:

    iklan2 ni semak giler..better letak kat bawah kot so kotak artikel ni bule besa lapang siket n lg puas nk bace..mm rasenye yg dule lg better kot..

    0

    0
    • acong says:

      guna adblock pulse….buleh remove segala mcm iklan…utk browser mozilla sahaja. mcm saya.. hanya akan keluarga artikel dan pic sahaja…loading page pon laju..

      0

      0
  29. acong says:

    bosan menunggu loading page yg lama akibat iklan yg menimbun…gunakan adblock plus..hilangkan segala iklan, internet passti berdesup..utk mozilla sahaja.

    0

    0
  30. AnakAyamCUTE says:

    ok je layout ni…lagi ok dari dulu….

    0

    0
  31. ajuera says:

    waaa..lg bertambah cool..:)
    sedap mata memandang…

    0

    0
  32. Nonono says:

    Mana ruangan ‘search’??

    0

    0
  33. junina jamaludin says:

    background yg color biru ni tukor ler abg nara..jemu..ltk color yg segar2 sket..yg hot2 sehot hot story..heheh

    0

    0
  34. bunga says:

    sy tk kisah la layout cmne pon abg nara janji gossip abg nara sentiase hot..

    0

    0
  35. […] Setelah hampir 3 tahun menggunakan layout yang sama, hari ini BeautifulNara telah pun bertukar wajah. Masih mengekalkan identiti biru dan mementingkan keselesaan anda semua, Abang Nara berharap agar ramai yang menyukai wajah baru ini. Untuk pengetahuan, kartun yang memakai topi … Continue reading → […]

    0

    0
  36. am says:

    bang nara jgn buat blog cam oh bulan taw.serabut.dulu pas tgk blog nih,msti tros serbu oh bulan.tapi pas die buat dsign baru,smpai sudah saye xtengok blog 2 lagi dah.hahaha

    0

    0
  37. jash says:

    boleh tahan..=)

    0

    0
  38. wa says:

    ok..kemas…

    0

    0
  39. meeradriana says:

    ok jer..
    mula2 cam susah je nak trima layout baru ni tapi lama2nya okey jer..
    still same..

    0

    0
  40. langkah mayatnya dulu !!! says:

    bolehlah boleh…..datang ke rumah ku……lalalalalalala
    ~boleh la tahan~ hehehehehe

    0

    0
  41. Persembahan Korang Malam Nie Busuk says:

    menjengkelkan…

    0

    0
  42. jiran Nara.. says:

    Adoi Nara nak mutah tapi tk temuntah pula,ketawe ada leh…hahahaha…

    0

    0
  43. icha says:

    ok dah..tp, iklan kat tepi tu menyemak je..lg 1, bukak nk tgk kot2 ada story baru, tp balik2 muka chek tak juge yg first,terus jd moody nk bc..mmglah berbayar kan,tp xleh ke abg nara wat 1 ruangan khas..sape nk tgk iklan wat 1 tempat..bile klik baru kuar…wahhh..demand nyer aku..wakakakka

    0

    0
  44. Spider says:

    Sial la iklan rozita sebelah ni. da la x bleh close. ni sape la design bende ni. bodoh cm lembu

    0

    0
    • bujang says:

      hei…….buka nampak rozita ganyut ni…..haprak betul macam hantu tengah merenung.
      nampak sempit sikit dari dulu….rasanya best yg. dulu lagilah Nara.
      cuma iklan janganlah ditepek merata.

      0

      0
  45. chacha says:

    dah okay, tp layout utk entry mcm xkena la..layout kecik, tulisannya lebih..nmpk mcm serabut cket.

    0

    0
  46. dhia says:

    bole x abg nara tukar scroll yg kat bawah tu…… letih la nak baca balik ke kiri, terpksa scroll balik ke kiri….

    0

    0
  47. pojiahgedik says:

    bang nara…serius cakap ni…bang nara dah kaya raya dah dgn blog ni kan? saya rasa better bang nara buat cantik2 cm Ohbulan. Seriusly, lepas ohbulan wat cmtu saya lagi suka ohbulan. Sebab boleh view byk benda dalam satu masa and the most important thing is, susunan yang kemas. .dh smpi masa rasanya bang nara buat website macam Gua.com tuh. Alaa mesti bang nara dah berlambak2 duit kan? hehee. Satu lagi, kalau template biasa mcm ni, mmg nampak biasa je la.. Cam tak best je nak masuk. nmpk simple sgt and saya pun boleh coding sdiri tmplate ni bang nara oi..haha..kak ita sebelh ni plak menyemak je…

    0

    0
  48. siti Raja says:

    JUJURNYA TAK MESRA PEMBACA….pd pendapat ak..menu2 gosip patut letak mcm. gaya touch screen hp..hehehe..bosanla asyik skrol satu-satu~~~

    0

    0
  49. olala says:

    Comey mmg comey. Tapi… Aku pakai netbook… And tk sume org skrin laptop die bsor… Ruang komen dulu kt area tepi skang dh jd tgah2. Nmpak cam makin sempit pon ader. Ruang belah kiri ade 1 dekat inci bazir. Dh ler iklan Cik Ta belah kanan yg 1 1/2 inci ni pon cm makan ruang sgt la.. Mybe kecikkan kotak “#hot comments” n susun balik iklan jgn bg lekat kt situ… Iklan tuh tutup kot link2 tepi… Cm tk selesa nk bace.. Kene skrol dulu…

    0

    0
  50. ali says:

    kenapa ade pop up nenek rozita ni..menyemak je..
    xlawa la design baru ni .

    0

    0
  51. dayahdayah says:

    messy lah.

    0

    0
  52. ok cun theme ni..tp bnyk sgt ads dan bertindih2 nampak mcm semak sikit…overall LAWA

    0

    0
  53. Ashkudud says:

    Ok.. Sye suke.. Layout x berserabut n teratur.. Kaler yg enak tenang gitu.. Nice..

    0

    0
  54. pria kacak says:

    iklan byk. menyampah mata. tapi diharap nara dapat letakkan gambar Rozita dalam layout blog beautifulnarak . buang gambaq kartun bertopi yg hodoh tu…maintan gambar Rozita yang cun meletup dan seksikan batin ni..sure blog ni lagi meletup dgn kehadiran Rozita my love

    0

    0
  55. Ashkudud says:

    Cumekan.. Kene betulkan coding dia sikit.. Ade problem la ..Sbb sye bkk pakai ipad dia berterabur lari landasan… Heeee

    0

    0
  56. jambatanruntuh says:

    KURANGKAN MENCILOK CITER ORG LAIN… HINGGA NAMPAK KONONNYA LAMAN NI YANG BUAT CITER TU DULU. CUBA USAHA CARIK BAHAN SENDIRI. JANGAN ASYIK NAK UNTUNG ATAS ANGIN, TETAPI MENGAMBIL HAK ORG LAIN. REZEKI CILOK TU TAK HALAL UNTUK MAKAN ANAK BINI DAN KEMUNGKINAN LAMAN NI ESOK AKAN JATUH TERSEPOK GARA-GARA AMBIL MUDAH SEMUA HAL TERSEBUT…

    MAAF TULISAN BESAR SEBAB KEYBOARD ROSAK..!!

    0

    0
  57. Anonymous says:

    kartun tu x sesuaiiiiiii, cam kartun anak negro jer!!!!!!!!! dah la aku anti negro! tukar! tukar!

    0

    0
  58. kamardya says:

    bagi sy: layout nie is not really reach the usability concept…mcm the arrangement of the layout r wrong somewhere…the one DROP ads 2 very annoyed…seriously…cadangan sy…kalau letak cuma satu sj one DROP perfume nie dah ok…pas2 layout nie bertindih pulak ng ads tuu…sy tahu…every lppy n komputer ada kelebihan dan keburukan masing2…but since blog nie dah dpt award…so bg sy…tahap usability perlu dibaiki…just pandngan:)

    0

    0
  59. nad says:

    better than sblm ni..yg pntg ada jgak la pembaharuan utk year 2012 ni.
    gud luck nara!!!

    0

    0
  60. nad says:

    blh di perbaiki lg..cewahhhh… cm p’kritik AF plak aku bg komen ye..
    ape2 pun cayok2!!

    0

    0
  61. Faezah ngilai-ngilai says:

    salam abang nara, layout nie serabut la abg nara…

    yg ikhlas
    Faezah ngilai-ngilai

    0

    0
  62. Munna Ibrahim says:

    Best.. Nampak lebih kemas lg.

    0

    0
  63. fadz says:

    ok la…tp cube kemaskan lg bhgn2 iklan…x perlu both side ader iklan yg same…

    0

    0
  64. qasehfariza says:

    salam abg nara,

    pendpt sy, yang dulu lagi elok. design simple lbh menarik utk dibaca berbanding skrg. sgt semak.

    ruang bacaan biarlah lebar. skrg nih kecik terlampau sgt.

    0

    0
  65. kasut putih says:

    iklan kiri kanan ni .. adoi.. bertambah lagi modelnya yg control ayu.. hmm.. better remove.

    0

    0
  66. Aku memang kisah says:

    xde color len ka? btol ckap si qasehfariza ruang bacaan kecik. nek nyampah aku baca kalu nampak semak sgt ni. nyampah2 pon aku tetap mai na… peace no war

    0

    0
  67. gegeh says:

    nothing new la Naara..kecuali iklan jer..buat macam OhArtis clean jer walopon ader iklan.. be creative la

    0

    0
  68. RITA MOHD says:

    salam, nice design n senang nak baca…. anyway semoga berjaya abang nara ;-)

    0

    0
  69. lalangau says:

    ala…ko tukar mcm mn sekalipun…ko tetap ari2 wat dosa kering…bergosip sana sini…wajh baru xmenukar ati ko yg rosak tuuu

    0

    0
  70. ahhhaaiii belog BN says:

    alaaaa.mcm semak je. y dulu lg better. mcm ohbulan pas dorg tukar design terus mls nk bace. yang dulu lebih ok. y pening xserabut otak nk cr entry.lebih mesra pengguna

    0

    0
  71. Mya says:

    pd sy cantek!
    kemas je…
    maintain je la camni ok
    yg pnting kartun tu i loike…
    pink sket2. hihii…

    0

    0
  72. Anonymous says:

    x best.muka rozita x best

    0

    0
  73. azrina says:

    Terlalu padat ngan iklan…should be lebarkan bah post tu..i think old ones is better…but well..it’s good to hv some improve…gd luck

    0

    0
  74. kak long says:

    crowded ngan advertisement bagai lah nara..

    0

    0
  75. az says:

    x cantek la…..

    0

    0
  76. nia says:

    ok2 la… tp x biase lg dgn RCW asik tgk I je…

    0

    0
  77. jaja says:

    bole x delete pic cite antu tu..huhu

    0

    0
  78. jaja says:

    bole x delete pic cte antu tu..huhu

    0

    0
  79. zai says:

    kurg bezt compare ngn dlu

    0

    0
  80. salmiati samsuri says:

    not bad………….

    0

    0
  81. wawa says:

    tertinggal satu tagline. blog yang paling ditakuti oleh apek hahaha

    0

    0
    • Adiknya Gerrad says:

      alolooo…apek tu takut dgn bayang bayang sendiri…kesian dia…
      tapiiii…apek tetap terbaik bila main bola….
      blaja handle gosip apeekk!!

      0

      0
  82. zai says:

    kurg mnarik

    0

    0
  83. effie says:

    ada coding berterabur kat bawah menu, satu lagi content terkeluar dr layout. tak tau la kot pc aku sorang je yg kuar gitu.

    0

    0
  84. effie says:

    buat pertama kalinya aku berjaya comment dgn sekali submit ja.. :) before ni kena submit banyak kali baru leh appear. aku rasa iklan rozita che wan tu annoying la, coz susah nk nmpak post2 yg ada kt tepi tu.. alihkan ke bawah or atas tak leh ke?

    0

    0
  85. nicky says:

    x kesahhhhh

    0

    0
  86. fairnsquare... says:

    1.Sila outkn iklan RCW tu..semak..
    2.Much better then Oh Bulan…OB lagi semak & serabut..then bnyk pendapat yg bias..

    0

    0
  87. murni says:

    Biasa. Yg lama lg ok.

    0

    0
  88. Adiknya Gerrad says:

    taniah abg nara
    semua cantik comel…saya suka…cuma iklan tu…nampak berat banyak sgt la…smp konpius nk bace yg mana satu…susun elok2 abg nara…yg lain smua terbaik meletop…kebabboommm (**psstt dh kipas kekuat ni, tak de menang ape ape ke abg nara???)

    0

    0
  89. ap says:

    Nampak semak la bang nara..colour dah ok…cuma tang icon like, twitter kejadah tuh make sure tak on top of writings..iklan2 yg belah tepi nih (selain dalam kotak ilan) yang bang nara buat tuh, masukkan la dalam ruangan iklan, kasi dia mcm ada tukar kejap2 tuh..that should be enough…yg iklan rozita che wan nih takde icon X ke?payah nak nengok iklan lain dibelakangnya…ok?

    0

    0
  90. cik lara says:

    ok jerk…cume perlu kemaskan title yg asyik terselindung ngan share button..agreed with others iklan tu put in sidebar jerk..nmpak kemas sikit…yg lain2 ok..as long as xde teka teki yg ada gambar orang berpeluk tu…

    *like juta2 lemon*

    0

    0
  91. abc says:

    abg nara tukar mana2 layout pun tetap cantik di mata abc, cuma yg tak cantiknya iklan2 lucah tu kena buang laa… tak sesuai utk ditengok… huhu…

    tp skrg xda pun iklan2 lucah tu, alhamdulillah… syukur…

    0

    0
  92. zati says:

    ermmm…sejujurnya…..tak berapa nak menarik….sbb banyak iklan…lagi satu tang tajuk tue….nmpk tak tajuk dah terlindung dengan benda lain……agak tak sopan di situ….

    0

    0
  93. IRAH says:

    sepatutnya tukar mase abg nara dpt baby nanti, baru ade classssss

    0

    0
  94. me says:

    sy x suka iklan rozita che wan tu..bkn sbb itu adalah rozita..sbb iklan tu semak..dhla xleh nk pangkoh…nk tekan butang search pn xleh..cis!

    0

    0
  95. pndapat saya….
    sgt2 klasik lar bang Nara…

    0

    0
  96. Aku says:

    Suke yang dulu.

    0

    0
  97. nini says:

    iklan cik ta kat sebelah nih menyemak la…letak ler kat bwh ke..adOyaiii..~

    0

    0
  98. aindbest says:

    abg nara : sy peminat setia blog nih..em, new template nih da ok..cume part iklan tu kecik kn sket..pening nk tngok besa2…kombinasi kaler sedap mate memandang..tp kalo yg lame nye kaler mmg terbaik..hihi..selain dari border ni, mgkn bole tuka care lain..cz border2 ni sume mcm meng had kn space je..
    overall..beautifulnara mmg best…!!

    0

    0
  99. lilydamia says:

    pendapaty saya ….kurang …..kurang hodoh , cantek lah jugak

    0

    0
  100. cik ta ta says:

    tak suka tak suka..sbb iklan overshadow content blog..nak2 pulak.. la ni gambaq cik ta tertepek kat tepi tu..lagi semak

    0

    0
  101. tak kisah says:

    kalau boleh kecikkan sikit ruangan iklan dan letakkan agar tersusun, jangan letak kiri kanan atas bawah pula..macam pening bila tengok, hanya pandangan :)

    0

    0
  102. lia says:

    blog not bad la, tapi klu bole kurangkn iklan ye..

    0

    0
  103. cayalah nara says:

    cayalah nara. belog kembali xserabot pale otak.sng sket nk bace gosip.hehe

    0

    0
  104. guatension says:

    apekejadah nya aku nak tengok gambar cik ta kat sebelah kanan aku ni. nak scroll pun semak je la hoi. nak tengok link pun susah lah bang nara.

    0

    0
  105. klebar says:

    buat naraaaa….. tolong buang iklan yg ada muke rozita cik wan kembang tu, buleh tak??? nyampahhh sesangatttt!

    0

    0
  106. Lala says:

    korang ni sbnrnya bermasalah dkt iklan rozita tuh je.tau tak yg iklan rozita tuh takda kaitan pon dgn design skg?nama pun iklaannn.korang tak suka pon tetap iklan tuh kena ada jugak.

    0

    0
  107. Ala Kasim says:

    Bang Nara, semak la iklan one drop perfume rozita che wan kat sebelah scroll bar ni.

    0

    0
  108. ali says:

    iklan cik rozita tu kan ada close button.. boleh je pangkah kalau xmau tgk iklan tu.. tak paham aku org yg komen sal iklan semak tu..

    0

    0
  109. cikmerah says:

    serabut sangat la ngan iklan RCW sebelah neh.. nampak semak..

    0

    0
  110. Reena says:

    Tau lah dah ngetop skang ni tp iklan tu agak2lah..dah ler astro yg berbayar tu pun byk iklan..nak masuk cni pun kena tgk iklan gak..btw, icon anak negro tu tak seswai utk ibu2 mengandung..takut kenan..huhuhu..in terms of color..ampun lagi sebb tak guna kaler2 terang yg leh merendahkan IQ..oh ya, tolonglah lah letak balik entri2 lain di tepi..senang nak klik yg latest..ni kena scroll sampai ke atas dulu br leh klik yg lain..overall tak berapa user-friendly..out of 5 stars, aku kasi 3 bintang jer..bg bebyk kang takut takde benda nak improve. Sekian, tima kasih..majulah sukan utk negara..eh tetibe jer..

    0

    0
  111. jem says:

    mcm serabuk jew tgk….yg bahagian atas 2 dah ok, lawa n cntik tapi yg bahagian bawah n tepi 2 nampak mcm serabuk jew…..compare dgn yg dulu mcm sempit jew box 2….memg x best lah nak tgk……kalau kekalkan yg mcm dulu ok lg…just yg bahagian atas jew x usah ubah….yag box 2 biarkan macm yang sebelum nie…pandangan shj…terpulang kepada abang nara….tq…

    0

    0
  112. narabxxxx says:

    tutup je blog bodoh ni…x payah nak jadi ajen penyebaran cerita2 sensasi…tambah doa je…

    0

    0
  113. Madam Lala says:

    just nice, lebih senang view entry dan tak serabut…

    0

    0
  114. kakak tua says:

    best arr abg nara ni..kreatif..

    0

    0
  115. Reena says:

    Terima kasih inchik Nara kerana telah mengembalikan kolum latest entry di sebelah tepi..takde lah menggagau nak scroll sampai ke atas..lagi keji kena g home sebb nak ikut urutan..out of 5 stars, aku kasi 3.5 bintang..ok la tu, ada peningkatan sket kaann..tenchiu for listening..yg penting..ada tindakan susulan. Makasey! Cuma ikon anak negro tu jer yg tak dapat diselamatkan..hehehe..stil, tengs…

    0

    0
  116. mamaridiya says:

    ok..ada pembaharuan….tahniah

    0

    0