January 16th, 2012

Setelah hampir 3 tahun menggunakan layout yang sama, hari ini BeautifulNara telah pun bertukar wajah. Masih mengekalkan identiti biru dan mementingkan keselesaan anda semua, Abang Nara berharap agar ramai yang menyukai wajah baru ini. Untuk pengetahuan, kartun yang memakai topi di atas adalah simbolik kecomelan Abang Nara (sila muntah sekarang).

bn baru

Diharap anda gembira dengan wajah baru kami dan akan terus menyokong dengan membaca blog BeautifulNara. Terima kasih kepada Creative Bytes yang bertungkus lumus menyiapkan wajah baru BeautifulNara untuk tatapan anda semua.

P.S: Kalau anda nampak error, problem, layout salah or apa-apa yang tak cantik di mata anda dengan layout baru ini, sila maklumkan di ruangan komen.


153 responses to “Wajah Baru BeautifulNara, Apa Pendapat Anda?”

  1. mamaridiya says:

    ok..ada pembaharuan….tahniah

  2. Reena says:

    Terima kasih inchik Nara kerana telah mengembalikan kolum latest entry di sebelah tepi..takde lah menggagau nak scroll sampai ke atas..lagi keji kena g home sebb nak ikut urutan..out of 5 stars, aku kasi 3.5 bintang..ok la tu, ada peningkatan sket kaann..tenchiu for listening..yg penting..ada tindakan susulan. Makasey! Cuma ikon anak negro tu jer yg tak dapat diselamatkan..hehehe..stil, tengs…

Loading...