Written by AbangNara | July 15th, 2013

Esok lusa, genaplah seminggu kita berpuasa. Kaum Hawa pasti sudah menempah baju raya untuk kelihatan cantik berseri di pagi Hari Raya. Kalau ada yang masih belum mempunyai baju raya, jangan risau kerana BeautifulNara dengan kerjasama ThePopLook ada hadiah menarik untuk anda.

the poplook

Yeah ~~ Kami akan menghadiahkan RM150 online voucher untuk setiap pemenang untuk dibelanjakan di thepoplook.com . So bolehlah anda start membelek 20 helai baju daripada koleksi “Poppy Raya 2013 Collection“, kerana manalah tahu, entah-entah anda salah seorang pemenangnya. Inilah peluang untuk anda tampil cantik bergaya menawan dan ayu di pagi Hari Raya bersama orang tercinta. Caranya senang sahaja. Hanya perlu jawap 3 soalan di bawah dan hantarkan jawapan anda ke [email protected].

1. Apakah nama koleksi baju raya daripada ThePopLook?
2. Bulan dan tahun bilakah artikel pertama di BeautifulNara diterbitkan?
3.  Lengkapkan slogan ini “BeautifulNara memang best kerana….”. Suka hatilah nak panjang mana.

poplook

Tarikh tutup pertandingan ini ialah pada 22 Julai 2013. Jadi cepat-cepatlah jawab dan email jawapan anda ke [email protected]. Pemenang akan dihubungi menerusi email. Terima kasih dan semoga berjaya.

UPDATE: Senarai Pemenang Pertandingan Ini

1. Noraini Pettire
2. Farzana Lolly
3. Azlin Sharima
4. Siti Marzura Marzuki
5. Nur Amalina
6. Ed Ashikin
7. Iman Sofea
8. Nur Masyita Atiqa Amra
9. Syaz Ana
10. Siti Khadijah Lukman
11. Elynn Shazlin
12. Syaraeen Nasir
13. Zarina Zaina
14. Pika Redzuan
15. Azah Ct
16. Nor Nazihah
17. Amyrah Anuar
18. Aini Haslina
19. Zuliana Khodir
20. Siti Khadijah Lukman
21. Juliana Jamil

Jika anda ialah salah seorang pemenang, pastikan anda menggunakan email yang sama untuk mendaftar di ThePopLook. Ini kerana kredit RM150 akan diberikan berdasarkan email. Terima kasih dan tahniah. Sebarang pertanyaan boleh dihantar kepada [email protected]

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

16 responses to Menangi Baju Raya “POPPY Raya 2013 Collection” Anjuran BeautifulNara & ThePopLook

  1. PONDAN SEPI says:

    SAYE NI PONDAN BOLEH KE SY NAK TEMPAH?HEHEHE

    0

    0
  2. Ratu Lebah says:

    BeautifulNara memang best kerana…. Sejak membaca blog ini, saya berasakan bahawa wajah saya makin ayu dan cantik. Jiran saya semakin cemburu dengan keayuan wajah saya. Hari-hari jiran saya memarahi suaminya kerana menegur saya semasa saya menyiram pokok bunga. Saya juga dapat menjawab soalan matematik tambahan anak saya dengan mudah. Hubungan intim bersama suami pun lebih mesra. Terima kasih Beautiful Nara.

    0

    0
  3. siti alieza says:

    jawa

    cm ne nk hantar jawapan ni….hantar kt komen bole?

    0

    0
  4. cats says:

    abg nara..mcm ne nk htr jwpn? tak leh klik pun [email protected]

    0

    0
  5. cats says:

    mcm ne nk htr jwpn..tak blh klik pun>>>>[email protected]

    0

    0
  6. sara says:

    bila tarikh tutup pertandingan ni abg nara?

    0

    0
  7. Fez says:

    Baju2 ni lawa tapi aku tak kuasa nk join sbb nanti kena mengampu Nara. hahahahaha

    0

    0
  8. Nur Masyita Atiqah says:

    Alhamdulillah. Saya dapat. Yeay!

    0

    0
  9. Benci NARA says:

    BENCI NARA…!!! SEBAB KO BORONG BAJU POPLOOK..BUAT CONTEST MCM NI..AKU TAK DAPAT BELI BAJU YG AKU NAKKK…NI LAST AKU JENGOK BLOG KO YG TAK SEBERAPA NIH…SEKIAN!

    0

    0
  10. eyjalukman says:

    Assalamualaikum . sy Siti Khadijah Binti Lukman salah seorang pemenang contest the poplook poppy raya collection. sy sudah pun mendaftar di website poplook. bagaimana saya ingin mndapatkan credit store RM150 tersebut?

    saya terlihat ada dua nama saya di senarai nama pemenang, adakah saya memenangi dua hadiah?

    terima kasih :)

    0

    0
  11. Nurul says:

    sedih x menang ;(

    0

    0
  12. ant says:

    xmenang jgak…sedih sikt,huhu..;0

    0

    0