August 7th, 2019

Perasan tak bermula hari Selasa lalu, para personal shopper kat Malaysia ini tiba-tiba ghaib dan hilang dari radar? Semuanya senyap, sepi dan tak kecoh seperti selalu di laman sosial. Nak contact untuk ambil order pun punyalah payah. Kehilangan mereka ini memang misteri dan menjadi perbualan hangat. Kena culik dengan alien ke? Atau semua dah berhenti jadi personal shopper ke? Maybe semua gi bercuti luar negara kot?

christy ng sale

Setelah bertungkus lumus menyiasat, akhirnya Abang Nara berjaya menyingkap misteri ini. Rupa-rupanya kesemua personal shopper seluruh Malaysia tengah berkampung di ofis Christy Ng.

christy ng sale

Apa sebab geng-geng personal shopper nie semua menyerbu ofis Christy Ng? Tak lain tak bukan kerana Christy Ng sedang mengadakan private sale event untuk kesemua kasut-kasut mereka. Harga sepasang kasut Christy Ng dijual pada harga RM49 dan RM69. Memang kaw-kaw MURAH punya.

christy ng sale

Maklumat lanjut layari Facebook Christy Ng dan juga www.christyng.com

christy ng sale

Dan sesungguhnya personal-personal shopper ini tidak melepaskan peluang untuk membeli berkotak-kotak kasut Christy Ng. Dasyat wei tengok diorang punya shopping. Sampai penuh satu kereta. Memang lain macam penangan private sale event Christy Ng kali nie.

christy ng sale

Kalau anda tak nak lepaskan peluang untuk merebut kasut-kasut jenama Christy Ng pada harga RUNTUH, silalah bersegera ke ofis Christy Ng. JUALAN GUDANG ini akan berlangsung sehingga hari Jumaat ini (9 Ogos 2019). Stok masih banyak walaupun puluhan personal shopper tengah berkampung kat situ. Tapi anda kena cepat serbu. Geng-geng personal shopper nie kalau dah naik syeikh shopping satu gudang pun dia boleh beli. Hehehe.

ALAMAT: No 7, PJ51, Jalan Tandang 51/205A, PJS 51, Petaling Jaya, 46050 Selangor, Malaysia
NO TELEFON: 03 -7495 5909
WAZE: Christy Ng Sdn Bhd Jalan Tandang

June 20th, 2016

Perempuan dan kasut sememangnya tidak dapat dipisahkan, lebih-lebih lagi menjelang Aidilfitri ini. Sekurang-kurangnya kena ada 3, 4 pasang kasut untuk digayakan. Sepasang untuk hari raya pertama di kampung, sepasang untuk pergi open house dan sepasang untuk dimatchingkan dengan baju raya. Namun janganlah sampai habiskan sampai beribu ringgit semata-mata untuk beli kasut. Jimat kena jimat jugak. Sebab itulah Abang Nara nak kongsikan informasi tentang Jualan Gudang Christy Ng ini.

christy ng

Nampak tak tulisan “3 pairs for RM100” tue? Meh sini Abang Nara translatekan. 3 pasang untuk RM100. Pergh. Takkan dapatlah kasut 3 pasang dengan harga semurah ini. Semuanya bakal berlangsung di Jualan Gudang Christy Ng yang bakal diadakan seperti di bawah:-

Tarikh: 24 Jun 2016 – 26 Jun 2016
Masa: 10.00am – 6.00pm
Tempat: Event Hall, The School, Jaya One, No.72A, Jalan Universiti, 46200 Petaling Jaya, Selangor

Walaupun harganya memang murah dan tak masuk akal, kualiti kasut rekaan Christy Ng adalah dijamin awesome. Buktinya? Ramai selebriti-selebriti seperti Nad Zainal, Syatilia Melvin, Mila Jirin dan Irma Hasmie yang telah memakai kasut Christy Ng di hari perkahwinan mereka. Meh kita tengok sikit kasut-kasut yang bakal dijual di Jualan Gudang ini nanti.

christy ng

christy ng

christy ng

christy ng

Cun melecun kan? Ini baru sikit. Banyak lagi kasut-kasut yang bakal ditayangkan di Jualan Gudang Christy Ng. Confirm berpinau mata korang menengok sampai tak tahu nak pilih mana satu. Dan Abang Nara ada satu lagi berita baik untuk anda semua selaku pembaca BeautifulNara. Anda hanya perlu isikan borang di bawah untuk RSVP kehadiran anda ke Jualan Gudang Christy Ng. Letakkan email dan nombor telefon anda. Sebagai balasan, anda akan menerima voucher yang boleh diredeem ketika tiba di sana. Kalau tak pergi pun tak apa. Voucher itu akan dihantar menerusi email anda dan boleh digunakan ketika membuat pembelian di www.christyng.com.

christy ng
Apa lagi? Dapatkan kasut Aidilfitri anda di Jualan Gudang Christy Ng pada 24 dan 26 Jun ini. Selamat membeli-belah.

December 18th, 2015

Hanya tinggal beberapa hari sahaja lagi sebelum tahun 2016 menjelma. Cepat sungguh masa berlalu kan? Seperti biasa hujung tahun ini memang pelbagai jualan murah berlangsung. Inilah peluang kita selaku pengguna untuk mendapatkan apa yang kita kehendaki pada harga berbaloi. Abang Nara percaya ramai yang dah beli baju baru, seluar baru, tudung baru dan sebagainya. Tapi jangan lupa kasut pun kena baru jugak.

christy ng

Kalau bab-bab kasut ini, Abang Nara tak akan segan silu mencadangkan agar anda mengushar pelbagai variasi kasut daripada www.christyng.com. Memang macam-macam ada. Wedges, lace shoes, flat, kasut tumit tinggi dan kasut untuk perkahwinan pun ada. Sebut je, mesti Christy Ng ada punya. Semua pun cantik-cantik, selesa serta bermutu tinggi.

christy ng

Dan kalau dah namanya hujung tahun, mestilah akan ada jualan gudang untuk memberi peluang kepada para pencinta kasut mendapatkan rekaan-rekaan kasut pada harga mampu milik. Berikut ialah maklumat lanjut jualan gudang Christy Ng yang telah pun bermula hari ini.

Tarikh: 18 Disember (Jumaat) – 20 Disember (Ahad)
Masa: 10 pagi sehingga 5 petang
Alamat: 57-1, Block D,The Suites, Jaya One, No. 72A, Jalan Universiti, 46200 Petaling Jaya, Selangor

Diskaun yang diberikan adalah sehingga 70%. Banyak kan? Lagi best, jika anda RSVP di bawah, anda akan mendapat percuma sepasang kasut apabila membuat pembelian RM300 dan ke atas. Terbaik kan?


Ini antara beberapa kasut yang mencuri perhatian Abang Nara. Mana tahu korang pun berminat jugak.

christy ngchristy ngchristy ngchristy ngchristy ng

Cantik kan? Jadi silalah jangan lepaskan peluang ke Jualan Gudang Christy Ng yang telah pun bermula hari ini. Nasihat Abang Nara, silalah ushar-ushar dulu kasut mana yang anda mahu beli di www.christyng.com. Nanti kat sana tak adalah kelam kabut sangat. Selamat berjaya!!!

P.S: Last time masa Christy Ng buat jualan gudang, memang ramai betul yang datang. Nasihat Abang Nara datang awal sikit. Takut kasut yang cun melecun habis awal.

October 23rd, 2015

Kasut adalah kegilaan setiap wanita. Tak pernah lagi Abang Nara jumpa seorang wanita yang hanya memiliki sepasang kasut. Paling koman mesti ada 5,6 pasang. Kasut pergi kerja, kasut pergi pasar, kasut gi majlis makan malam, kasut di pagi raya, kasut pergi jalan-jalan dan macam-macam lagilah. Kasut dan wanita umpama isi dan kuku, tidak boleh dipisahkan.

christy ng

rak kasut yang menjadi idaman setiap wanita

Kalau Abang Nara beritahu yang anda boleh penuhkan rak kasut di rumah dengan kasut-kasut bermutu tinggi pada harga yang berbaloi, mesti korang akan melonjak kegembiraan kan? Baiklah. Berita yang baik harus dikongsi. Tak boleh simpan sorang-sorang. Hujung minggu ini, jenama kasut popular Malaysia iaitu Christy Ng bakal mengadakan ‘store wide sales’ atau dalam bahasa Melayunya, jualan gudang. Diskaun akan diberikan sehingga 70%.

christy ng

Yes!!! 70% diskaun. Kalau kasut tue harga RM100, korang boleh beli dengan harga RM30 je. Uish,uish. Berbaloi-baloi sangat tue. Meh sini Abang Nara kongsikan details tentang promosi awesome Christy Ng ini:-

Tarikh: 23 Oktober (Jumaat) – 25 Oktober (Ahad)
Masa: 10 pagi sehingga 5 petang
Alamat: 57-1, Block D,The Suites, Jaya One, No. 72A, Jalan Universiti, 46200 Petaling Jaya, Selangor

christy ng

boleh cari kasut untuk hari perkahwinan nanti!!!

Jom kita tengok antara kasut-kasut yang bakal dijual pada harga runtuh ini:-

christy ng

christy ng

christy ng

christy ng

Dan Abang Nara ada satu lagi berita baik untuk anda semua selaku pembaca BeautifulNara. Anda hanya perlu isikan borang di bawah untuk RSVP kehadiran anda ke Christy Ng Store Wide Sales. Letakkan email dan nombor telefon anda. Sebagai balasan, anda akan menerima voucher yang boleh diredeem ketika tiba di sana. Kalau tak pergi pun tak apa. Voucher itu akan dihantar menerusi email anda dan boleh digunakan ketika membuat pembelian di www.christyng.com.

christy ng

christy ng

Cantik-cantik kan kasut daripada Christy Ng ini? Hehehe. Wife Abang Nara tengah buat muka manja memujuk diri ini untuk membawanya ke jualan gudang Christy Ng esok. Fuh!!! Nampaknya kena bersiap sedia daripada segi fizikal dan mental. Selamat membeli-belah diucapkan kepada anda yang akan pergi ke sana. Maklumat lanjut layari www.christyng.com dan LIKE Facebook Christy Ng Shoes.