Written by AbangNara | August 7th, 2019

Perasan tak bermula hari Selasa lalu, para personal shopper kat Malaysia ini tiba-tiba ghaib dan hilang dari radar? Semuanya senyap, sepi dan tak kecoh seperti selalu di laman sosial. Nak contact untuk ambil order pun punyalah payah. Kehilangan mereka ini memang misteri dan menjadi perbualan hangat. Kena culik dengan alien ke? Atau semua dah berhenti jadi personal shopper ke? Maybe semua gi bercuti luar negara kot?

christy ng sale

Setelah bertungkus lumus menyiasat, akhirnya Abang Nara berjaya menyingkap misteri ini. Rupa-rupanya kesemua personal shopper seluruh Malaysia tengah berkampung di ofis Christy Ng.

christy ng sale

Apa sebab geng-geng personal shopper nie semua menyerbu ofis Christy Ng? Tak lain tak bukan kerana Christy Ng sedang mengadakan private sale event untuk kesemua kasut-kasut mereka. Harga sepasang kasut Christy Ng dijual pada harga RM49 dan RM69. Memang kaw-kaw MURAH punya.

christy ng sale

Maklumat lanjut layari Facebook Christy Ng dan juga www.christyng.com

christy ng sale

Dan sesungguhnya personal-personal shopper ini tidak melepaskan peluang untuk membeli berkotak-kotak kasut Christy Ng. Dasyat wei tengok diorang punya shopping. Sampai penuh satu kereta. Memang lain macam penangan private sale event Christy Ng kali nie.

christy ng sale

Kalau anda tak nak lepaskan peluang untuk merebut kasut-kasut jenama Christy Ng pada harga RUNTUH, silalah bersegera ke ofis Christy Ng. JUALAN GUDANG ini akan berlangsung sehingga hari Jumaat ini (9 Ogos 2019). Stok masih banyak walaupun puluhan personal shopper tengah berkampung kat situ. Tapi anda kena cepat serbu. Geng-geng personal shopper nie kalau dah naik syeikh shopping satu gudang pun dia boleh beli. Hehehe.

ALAMAT: No 7, PJ51, Jalan Tandang 51/205A, PJS 51, Petaling Jaya, 46050 Selangor, Malaysia
NO TELEFON: 03 -7495 5909
WAZE: Christy Ng Sdn Bhd Jalan Tandang

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Leave a Comment

Optional