May 22nd, 2020

Fungsi sebuah komputer riba adalah menjadi peneman setia digital kepada kita tanpa mengira waktu dan lokasi. Diperkenalkan pada tahun 2018 di Barcelona Mobile World Congress, HUAWEI MateBook X Pro yang dilancarkan pada Mei 2020 mempunyai rekabentuk premium, prestasi mantap serta kepintaran maksimum yang belum pernah ada pada komputer riba lain. Ia bakal membuatkan anda lebih menyerlah dengan kenipisan, keringanan dan pelbagai fungsi yang akan membantu anda menjadi seorang “content creator” paling bergaya.

huawei matebook x pro

Pilihan Warna Yang Memukau

huawei matebook x pro

HUAWEI Matebook X Pro hadir dengan 2 pilihan warna yang boleh disesuaikan dengan gaya dan pilihan anda. Warna Space Grey adalah sempurna untuk mereka yang “minimalist”, yang suka untuk “keep it simple” dan paling penting, mempunyai “cool shade” yang boleh dipadankan dengan kesemua pakaian, beg tote dan ruang kerja anda.

huawei matebook x pro

Untuk anda yang ingin menyerlah dan gemar menjadi tumpuan apabila berada di khalayak ramai, warna Emerald Green adalah pilihan paling sesuai. Dengan tulisan “HUAWEI” berwarna emas di bahagian hadapan HUAWEI MateBook X Pro ini, anda pasti kelihatan lebih yakin, bergaya dan sempurna apabila tampil membuat pembentangan di hadapan rakan sekerja.

Mudah Alih Untuk Mereka Yang Profesional

huawei matebook x pro

Satu benda yang amat melecehkan buat mereka yang bekerja secara nomad ialah komputer riba yang berat dan besar sampai sakit bahu dibuatnya. Nak bukak letak atas meja pun malu. Dengan HUAWEI MateBook X Pro yang senipis 14.66mm dan seberat 1.33kg, anda boleh membawanya ke mana-mana dengan hanya memasukkannya ke dalam tote beg atau beg kulit anda. Tak payah nak usung beg laptop ke sana ke sini. Barulah bangga dan tampak lebih bergaya apabila ia menemani anda ke mesyuarat, perjumpaan dan aktiviti luar.

huawei matebook x pro

Paparan Skrin Yang Memukau

Tahukah anda bahawa HUAWEI MateBook X Pro mempunyai paparan Ultra FullView dengan 91% screen-to-body ratio? Dengan bezel nipis di sisi, komputer riba hadir dengan aspek paparan skrin 3:2, sekaligus menjadikan ia lebih sesuai untuk produktiviti seorang “content creator”. Sama ada anda nak sunting vlog terbaru, video TikTok atau story Instagram anda, kesemuanya boleh dilakukan dengan lebih jelas.

huawei matebook x pro

Last but not least, skrin 13.9 inci LTPS ini turut sama menyokong resolusi sehingga 3K dan mempunyai fungsi “touch screen”. Senanglah sikit nak scroll album-album gambar lama, nak patah balik tengok video yang sedang disunting atau nak tonton drama Kpop bersama keluarga tercinta.

Kekal Tenang & Teruskan Mencipta Sesuatu

huawei matebook x

Dengan bateri sebesar 56Wh serta pilihan penjimatan tenaga (power-saving modes) HUAWEI MateBook X Pro memang teman sempurna untuk para influencer, pencipta content dan livestreamers yang perlu sentiasa online sepanjang hari tanpa perlu risau kehabisan tenaga.

huawei matebook x

Lagi best, pengecas 65W Type-C adalah sangat kecil, ringan dan boleh dibawa ke mana-mana tanpa memberatkan beg anda. Selain MateBook X Pro, ia turut boleh digunakan untuk mengecas telefon pintar anda.

huawei matebook x

MateBook X Pro juga dilengkapi dengan teknologi EMUI10 HUAWEI yang mempunyai fungsi HUAWEI Share dan Multi-screen Collaboration di mana ada boleh menghubungkan telefon pintar anda ke komputer riba dengan lancar. Kedua-dua skrin kemudian boleh dikendalikan pada MateBook X Pro, dan anda boleh memindahkan foto, video, fail dan banyak lagi. Skrin sentuh 3K HUAWEI MateBook X Pro juga membolehkan anda membuat penyunting dan menyiapkan kerja penting dengan lebih cekap dan pantas.

TikTok dance challenges

Jangan lupa untuk menggunakan aksesori seperti papan kekunci, kamera, microphone dan tetikus di HUAWEI MateBook X Pro anda untuk menghasilkan video TikTok yang lebih mantap, kelakar dan viral!.

Harga & Bila Boleh Beli?

HUAWEI turut menyambut bulan Ramadhan dengan promosi “HUAWEI Dihati” yang bakal berakhir pada 7 Jun kelak. Para pelanggan bakal membawa pulang hadiah PERCUMA bernilai sehingga RM1,700 termasuk aksesori HUAWEI, voucher Baskin Robbins, The Chicken Rice Shop, TeaLive dan diskaun ekslusif. Selain itu, para pelanggan juga berpeluang memenangi hadiah menarik menerusi “lucky draw” seperti MateBook X Pro, HUAWEI Watch GT, HUAWEI 369 Camera serta HUAWEI SoundStone Bluetooth Speaker.

Maklumat lanjut layari Online Store Huawei untuk melihat kesemua promosi.

HUAWEI Matebook X Pro kini boleh dimiliki di HUAWEI Store di dalam warna Space Grey dan Emerald Green pada harga RM7,999. Dengan setiap pembelian komputer riba ini, pelanggan akan menerima HUAWEI Sound X secara PERCUMA (harga jualan: RM1,299) dan pelbagai hadiah lain sementara stok masih ada.

BACA : Aidilfitri Ini, Layan Lagu Raya Bersama Keluarga Di Mana dan Bila-Bila Sahaja Dengan Huawei Sound X Serba Baharu

huawei matebook x

huawei matebook x

May 19th, 2020

huawei matebook x pro
Tercari-cari komputer riba (laptop) untuk menjalankan tugasan harian? Ha, tak payah pening-pening dah. Mulai hari ini, 16 Mei 2020, empat (4) laptop terkini, tercanggih dan terhebat yang menerajui trend terkini daripada HUAWEI iaitu HUAWEI MateBook X Pro, MateBook 13, MateBook D 14 dan MateBook D 15 sudah boleh dibeli di HUAWEI Store.

Dengan teknologi paling padu, fungsi-fungsi pintar dan hadiah PERCUMA untuk dibawa pulang, di bawah adalah beberapa sebab anda perlu miliki HUAWEI Matebook X Pro atau rakan-rakannya hari ini jugak:-

Trend Teknologi #1: Touch-screen dengan 3K resolusi dan paparan FullView

Perkara pertama yang Abang Nara tengok apabila ingin membeli laptop ialah skrin. Paparan skrin kenalah besar, jelas dan sedap mata memandang.

huawei matebook touch screen

HUAWEI Matebook X Pro ini bukan sahaja ada touch-screen, malah menyokong resolusi sehingga 3K. Bab warna jangan cakaplah. Memang nampak macam dunia sebenar. Layan movie memang kaw-kaw puas hati punyalah.

Sementara itu HUAWEI Matebook 13 pula mempunyai paparan skrin 2K FullView dengan fungsi Multi-touch dan Multi-screen.

huawei matebook 13

Bercerita tentang skrin MateBook D pula, ia hadir dengan 1080p Full HD IPS, perlindungan anti-silau dan mengurangkan “blue light” untuk menjaga kesihatan mata anda.

Senang cakap, memang power ah kesemua skrin Huawei MateBook ini.

Trend Teknologi #2: Ultra Slim, Ringan & Rekaan Bertaraf Dunia

huawei matebook

Perkara kedua paling penting dalam bab membeli laptop ialah berat. Takkanlah nak ke sana ke sini dengan laptop yang boleh buat bahu kita sakit kan? Mestilah nak yang nipis, ringan dan cantik rekaannya. Ketebalan HUAWEI MateBook X Pro hanya 14.6mm dengan berat seringan 1.33kg. Memang perfect untuk diletakkan di dalam beg dan di bawa ke mana sahaja.

huawei matebook

Bab rekaan jangan cakaplah. HUAWEI MateBook Pro mempunyai 91% screen-to-body ratio untuk meningkatkan lagi produktiviti anda.

huawei matebook 13

Sementara itu HUAWEI Matebook 13 menampilkan rekaan metalik dan minimal dengan keberatan hanya 1.3kg. Untuk HUAWEI Matebook D series pula, saiznya lebih kurang sama dan berat Cuma 1.38kg. Confirm seharian usung laptop pun tak rasa apa-apa.

Trend Teknologi #3: Rekaan Inovatif Dengan Kamera Tersembunyi

huawei matebook x camera

Keselamatan adalah perkara yang paling penting di dalam dunia teknologi sekarang. Kita biasa mendengar masalah kamera laptop di”hack” sehingga segala aktiviti kita dirakamkan oleh pihak tidak bertanggungjawab.

Menyedari hal ini, kesemua HUAWEI MateBook mempunyai lokasi kamera tersembunyi yang boleh “timbul” apabila ingin digunakan. Memang unik!

Trend Teknologi #4: HUAWEI Share, Cara Mudah Untuk Berkongsi

huawei share

Pasti semakin ramai yang bekerja dari rumah kerana PKP telah pun dilanjutkan sehingga bulan Jun. Ha, dengan HUAWEI Share, kerja boleh menjadi semakin mudah untuk mereka yang menggunakan peranti HUAWEI yang dijana dengan EMUI10. Ini kerana dengan hanya satu “tap”, kita boleh berkongsi data, pindahkan fail, video dan apa jua dokumen dengan mudah.

Selain itu dengan HUAWEI Share anda juga boleh menghubungkan laptop dan telefon, seterusnya mengawal kedua-dua skrin pada satu masa. Bolehlah lihat dengan lebih jelas di skrin laptop HUAWEI MateBook yang besar dan taip dengan lebih pantas menggunakan keyboard. Best kan?

Trend Teknologi #5: Kuasa Yang Kekal Lama

huawei matebook x pro

HUAWEI MateBook X Pro dijana dengan bateri 56Wh, disokong pula dengan pilihan penjimatan tenaga, maka anda boleh menikmati 15 jam jangka hayat bateri tanpa perlu risau untuk mengecas komputer riba.

Trend Teknologi #6: 65W Type-C Adapter Mudah Alih

Kesemua komputer riba HUAWEI Matebook Series hadir dengan adapter pengecas 65W yang boleh digunakan untuk komputer riba dan juga telefon HUAWEI. Ia ringan dan mudah dibawa ke mana-mana tanpa memberatkan beg anda.

Trend Teknologi #7: Prestasi Yang Mengkagumkan

huawei matebook x pro

Huawei MateBook X Pro (2020) hadir dengan cip pemprosesan Intel Core i7-10510U, menyertakan memori sehingga 16GB RAM, storan sehingga 1TB NVMe PCIe SSD, dan dilengkapi dengan sokongan kad grafik NVIDIA GeForce MX250 GPU. Setakat nak main game, buat kerja, layan movie atau apa sahaja memang tiada masalah. Sepantas kilat!!!

huawei matebook 13
Sementara itu HUAWEI Matebook 13 pula dijana dengan Intel Core i5-8265U dan i7-8565U dengan sokongan kad grafik NVIDIA GeForce MX250 bersama kad grafik TDP Watt. Dari segi simpanan storannya pula, ia ditawarkan dengan memori 8GB RAM bersama 512GB ROM yang dikatakan mampu untuk beroperasi lebih laju dengan penawaran storan yang lebih besar.

Dengan penawaran spesifikasi ini pada HUAWEI MateBook 13, ia memberi peluang kepada anda untuk mendapatkan pengalaman penggunaan yang lebih baik. Dengan komputer riba ini, anda boleh membuka banyak fail dalam satu masa yang sama seperti Photoshop, PowerPoint dan sebagainya tanpa sebarang masalah lengah masa. Jadi, masa bekerja anda menjadi lebih efisyen dan lancar.

Trend Teknologi #8: Harga berpatutan dan banyak hadiah PERCUMA

Mesti ramai yang tertanya-tanyakan berapakah harga HUAWEI MateBook ini kalau spesifikasi pun dah power camnie? Ha, jangan risau. Harga memang berbaloi-baloi. Siap dapat banyak gila hadiah PERCUMA lagi. Korang tengok sendiri apa hadiah yang bakal anda bawak pulang.

huawei matebook x pro

huawei matebook 13 d 14

Yang mana satu menjadi pilihan anda? Maklumat lanjut layari HUAWEI Store.

April 9th, 2020

Belajar adalah satu proses yang boleh dilakukan di mana-mana dan pada bila-bila masa sahaja. Seperti yang kita ketahui, sekolah, kolej dan university telah pun ditutup sepanjang Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) ini. Namun adakah ini bermaksud kita boleh berhenti belajar sepenuhnya? Takkanlah nak bermain je sepanjang masa kan?

Memperkenalkan HUAWEI Matepad Pro, sebuah tablet yang membolehkan pembelajaran anda diteruskan sepanjang PKP ini.

huawei matepad

Belajar dengan lebih JELAS

Sepanjang PKP ini, para pelajar dan gurutelah menggunakan applikasi seperti Zoom, Skype atau Google Hangout untuk meneruskan aktiviti pembelajaran mereka. Ha, dengan HUAWEI MatePad Pro atau mana-mana produk HUAWEI, anda boleh menikmati panggilan video berkualiti tinggi menerusi HUAWEI MEETime.

huawei p40

Bukan sahaja anda boleh mengawal kecerahan skrin untuk memastikan wajah anda jelas kelihatan, HUAWEI MEETime juga boleh mem”beauty”kan wajah anda dengan AI yang tersedia di dalamnya. Siap boleh tambah “make-up” dengan hanya satu sentuhan je. Menarik kan?

Satu lagi perkara menarik tentang HUAWEI MEETime ini adalah kebolehan untuk berkongsi fail dan membuat nota sepanjang panggilan berlangsung. Boleh highlight, buat bulatan atau tulis komen anda pada dokumen tersebut. Barulah betul macam seorang pelajar kan?

huawei matepad

Kalau dah bosan sangat, anda boleh cuba belajar kursus online di Udemy, atau pelajari teknik tangkap gambar terkini di Nikon atau tingkatkan lagi produktiviti anda di SkillShare bersama pakar motivasi. Kesemua ini boleh dilakukan dengan HUAWEI Matepad Pro yang mempunyai paparan skrin sebesar 10.8 inci. Puas hati sangat-sangat.

Terbaik untuk kedua-dua dunia

huawei mate pad and p40

Pernah ke anda berharap untuk menggabungkan telefon dan tablet anda menjadi satu mega-device? HUAWEI Share dapat menukar harapan tersebut menjadi reality tanpa menggunakan wayar. Anda hanya perlu selarikan HUAWEI P40 Pro dan HUAWEI MatePad Pro anda. Lepas itu anda boleh terus mengakses telefon anda di skrin HUAWEI MatePad Pro. Power kan?

Ubah Hidup Anda

huawei matepad pro

Menulis nota adalah sebahagian daripada kehidupan seorang pelajar. Nota ini kemudiannya boleh digunakan ketika anda membuat ulangkaji atau ingin mengubah sesuatu. Senang cakap, mengambil nota memang sangat-sangat PENTING.

Dengan HUAWEI Nebo, anda boleh menulis nota anda di mana-mana dan kemudian hanya “double tap” untuk menukarnya menjadi tulisan digital. Ia juga boleh mengesan 6 jenis arahan ketika di dalam pilihan tulisan tangan. Sebagai contoh, anda cuma perlu buat garisan di tengah tulisan untuk memadamkan tulisan anda. Power kan?

Untuk anda yang “old-school”, HUAWEI MatePad Pro juga boleh ditukar menjadi laptop dengan hanya memilih “desktop mode” di pilihan menu. Bolehlah terus baiki fail, hantar email, tinggalkan pesanan suara dan macam-macam lagi seperti yang anda selalu lakukan di komputer.

Terbaik Untuk Anda

Memuatturun applikasi yang sesuai untuk tablet adalah sangat penting untuk meningkatkan lagi mutu penggunaannya. Dengan HUAWEI MatePad Pro, anda tak perlu risau kerana kesemua applikasi-applikasi popular di kalangan rakyat Malaysia ada di AppGallery. Masuk je ke dalam AppGallery dan muatturun Tiktok, Netflix, iFlix, WeChat dan sebagainya.

huawei app gallery

huawei app gallery

Kesemua applikasi yang dipasang menerusi HUAWEI AppGallery dilindungi oleh 4 lapisan perlindungan untuk memastikan kesemua data peribadi anda adalah selamat. Selain itu ada juga HUAWEI Quick Apps yang membolehkan anda menggunakan applikasi tertentu tanpa perlu memuatturunnya ke tablet anda. Jimat sikitlah ruang storan tue kan?

huawei matepad

Last but not least, HUAWEI AppGallery juga memberikan ganjaran pada para penggunannya seperti 3 bulan akses percuma HUAWEI Video, storan percuma di HUAWEI Cloud Storage sebanyak 50GB selama 12 bulan dan juga ganjaran bernilai sehingga RM2,381 untuk ahli HUAWEI Member Centre daripada rakan kongsi seperti Malaysia Airlines, Puma, Godiva dan sebagainya. Memang kaw-kaw sungguh!!!

Lebih Sempurna dengan HUAWEI P40 Series – Fotografi Terbaik, Rangkaian Terbaik

HUAWEI Matepad Pro telah dilancarkan bersama dengan HUAWEI P40 Series. Disahkan sebagai telefon pintar dengan kamera terbaik di dunia, HUAWEI P40 Series mempunyai rangkaian 5G yang membolehkan anda menikmati rangkaian internet terbaik. Selain itu ciri-ciri seperti kamera ultra-vision Leica, AI kamera terbaik di dunia, 4k HD selfie video dan banyak lagi menjadikan P40 salah satu telefon pintar terbaik dunia.

huawei matepad pro

Paling penting, HUAWEI P40 Series ini boleh disambungkan dengan HUAWEI MatePad Pro menerusi fungsi HUAWEI Share, sekaligus membolehkan anda menavigasi telefon pintar anda menggunakan skrin MatePad Pro. Lagi syoklah main game, membuat panggilan video dan buat kerja sekolah.

Kejutan Untuk Anda Yang Pre-Order Sehingga 10 April

Untuk anda membuat keputusan untuk pre-order HUAWEI MatePad Pro sehingga 10 April ini, maka anda akan menerima Smart Magnetic Keyboard yang bernilai RM499 dan M-Pencil yang bernilai RM299 secara PERCUMA, selagi stok masih ada.

huawei keyboard and pencil

Untuk makluman, HUAWEI MatePad Pro dijual pada harga RM2,399 dan hadir dengan 2 pilihan warna iaitu Midnight Grey dan Pearl White. Kedua-duanya cantik dan memukau.

huawei matebook

Sebagai maklumat tambahan, anda juga boleh menikmati hadiah percuma bernilai RM1,300 apabila anda melakukan pre-order HUAWEI P40-Series sehingga 10 April ini. Antara hadiah percuma yang bakal anda bawa pulang ialah:-

huawei p40 pre order

P40 Pro: HUAWEI Freebuds 3, 50GB simpanan awan, 1 tahun jaminan tambahan, 1 bulan perlindungan skrin, 3 bulan langganan percuma untuk HUAWEI Video dan wireless car supercharge

P40: HUAWEI Freebuds 3, 50GB simpanan awan, 1 tahun jaminan tambahan, 1 bulan perlindungan skrin, 3 bulan langganan percuma untuk HUAWEI Video dan wireless charging case.

Last but not least, HUAWEI WATCH GT2e juga boleh di pre-order dengan tali utas PERCUMA bernilai RM69 bakal menjadi milik anda. Tempah sekarang di SINI

February 14th, 2020

Percintaan jarak jauh sememangnya menguji kesetiaan, kepercayaan dan kesungguhan antara 2 insan. Merindui seseorang yang jaraknya beribu batu dengan kita pasti membuatkan hati gundah gulana, murung dan tidak keruan. Inilah yang dikatakan mabuk cinta.

Seiring dengan kecanggihan dan kemajuan teknologi hari ini, pasangan bercinta boleh berhubung setiap masa dan “berjumpa” setiap hari. Hari ini, kami nak kongsikan 3 tips PERCINTAAN jarak jauh dengan produk HUAWEI yang akan membantu mengukuhkan, memesrakan dan mengeratkan lagi rasa sayang di antara anda berdua.

Sentiasa stay in touch dengan hantar gambar/video

Perkara paling asas dalam percintaaan (sama ada jarak jauh ataupun tidak) ialah stay in touch. Untuk berhubung, anda berdua sudah tentu perlukan sebuah smartphone yang mampu melakukan perkara-perkara di bawah:

  • Kongsi aktiviti harian anda
  • Buat video call apabila ada masa terluang
  • Hantar gambar selfie anda
  • Buat video kelakar untuk hiburkan hati si dia

Huawei Nova7i

Smartphone TERBAIK untuk melakukan kesemua perkara ini tidak lain tidak bukan ialah HUAWEI nova 7i yang hadir dengan kamera hadapan 16MP. Selain boleh mengambil selfie pada waktu malam menggunakan “Super Night Mode”, ia juga mempunyai selfie video effects dengan pelbagai filter applikasi TikTok. Barulah si dia gelak tak berhenti-henti melihat video anda kelak.

Huawei Nova7i

Huawei Nova7i

Huawei Nova7i

Selain itu, HUAWEI nova 7i juga mempunyai algorithm AI Beauty yang membuatkan selfie anda tampak lebih jelita, menawan dan semulajadi. Last but not least, smartphone terbaru HUAWEI ini juga mempunyai fungsi smart slimming apabila merakam video. Senang cakap, anda akan sentiasa nampak CANTIK dan KACAK sepanjang masa bersama HUAWEI nova 7i.

Berhubung tanpa jejaskan prestasi harian

Apabila bercinta jarak jauh ini, memang kita akan cuba membalas mesej si dia secepat mungkin tanpa mengira masa. Iyerlah, kalau lambat jawab, tup-tup kena tuduh macam-macam.

Sedangkan kita sedang sibuk bekerja, ada kuliah dan sebagainya. Jadi macam mana kita nak berhubung dengan pantas tanpa melihat telefon 24 jam sekaligus mengelakkan diri daripada “kantoi” dengan boss? Jawapannya tak lain tak bukan ialah HUAWEI Matebook D 15!!

Matebook Multi Screen

Anda boleh menghubungkan smartphone HUAWEI nova 7i anda dengan HUAWEI Matebook D 15 menerusi “multi-screen collaboration” yang sangat mudah. Kolaborasi ini membolehkan skrin telefon anda terpampang di skrin laptop. Sambil menyiapkan kerja, anda boleh membalas mesej si dia tanpa perlu melihat telefon. Kerja pun siap, si dia pun dapat kasih secukupnya. Boss pun makin sayangkan anda. Power kan produk HUAWEI?

Huawei Matebook 15

Nak lagi hebat, anda juga boleh pasangkan HUAWEI nova 7i anda dengan jam tangan pintar HUAWEI Watch GT2. Bila masuk je mesej daripada si dia, terus akan ada notifikasi di jam tangan anda. Siap boleh jawab panggilan telefon lagi. Selain itu, ada juga fungsi-fungsi kesihatan seperti memerika denyutan jantung, aktiviti senaman dan banyak lagi.

Jangan risau kalau anda terlupa nak cas HUAWEI Watch GT2 ini kerana ia boleh bertahan selama 14 hari. Last but not least, letakkan gambar anda dan si dia sebagai wallpaper HUAWEI Watch GT2 sebagai tanda akan mengingati si dia sepanjang masa. So sweet!!!

Huawei Watch GT2

Huawei Watch GT2

Berjumpa tanpa sebarang gangguan

Detik paling mengujakan buat pasangan bercinta jarak jauh ialah apabila akhirnya dapat bertemu untuk melepaskan rindu di dada. Ketika ini memang terasa dunia seperti anda yang punya tanpa mengira apa jua aktiviti yang dilakukan, sama ada makan malam bersama, tengok Netflix sambil duduk atas sofa atau duduk minum kopi sambil menatap wajah masing-masing.

Huawei Freebud 3

Untuk detik yang lebih intim dan bebas daripada sebarang gangguan luar, dapatkan HUAWEI Freebuds 3 yang mempunyai Active Noise Cancellation dan sangat mudah digunakan. Ia membenarkan anda berdua memasuki dunia yang hanya ada anda dan si dia. Senang cakap, lagi romantik, lagi sweet dan lagi mesra.

Huawei Free Bud 3

Promosi Hari Kekasih HUAWEI

Huawei Together 2020

Anda juga berpeluang untuk bercuti bersama si dia ke Maldives kerana ada peluang untuk memenangi 3 voucher bercuti ke Maldives yang bernilai sehingga RM36,000 apabila anda membeli sebarang produk HUAWEI terpilih dari 10 Februari hingga 16 Februari 2020.

Cuma perlu ikuti langkah-langkah di atas sahaja dan tunggu pengumuman pemenangan pada 14 Mac 2020. Mana tahu ada rezeki anda kan?Bolehlah bercuti dengan si dia sebelum kembali terpisah beribu-ribu batu.

Huawei Together 2020

Last but not least, HUAWEI kini menyediakan pakej yang sesuai untuk semua tanpa mengira keperluan dan kemahuan (kesihatan, pembelajaran, melancong, bekerja) dengan faedah 0% dan juga 0% bayaran pemprosesan. Ini semua boleh anda nikmati menerusi pakej Together 2020 HUAWEI SMART LIFE Package Installment Plan yang menawarkan pembayaran sehingga 12 bulan dengan bayaran serendah RM4.87/sehari. Memang tak akan akan jumpalah syarikat lain buat tawaran yang sehebat ini. Maklumat lanjut di https://huaweitogether2020.3ex.com.my/.

Huawei Nova 7i

Paling penting, sambar HUAWEI nova 7i sekarang dan hadiahkan kepada si dia supaya cinta jarak jauh anda akan terasa lebih dekat. Cuma RM1099 sahaja. Tempah sekarang di sini

Bersempena dengan Hari Kekasih pada 14 Februari ini, HUAWEI bukan sahaja menerima pre-order untuk nova 7i yang berharga CUMA RM1,099 + percumah HUAWEI Band 4, malah turut memberikan diskaun untuk produk-produk di bawah:-

1. HUAWEI Nova 5T dengan warna baru Crush Green cuma RM1,399

2. HUAWEI Freebud 3 berwarna merah pada harga RM679

3. Watch GT 42mm warna Rose Gold, harga RM899

4. RM699 HUAWEI Y7p (sesuai dijadikan telefon kedua)

5. RM2,299 MateBook D 15 Versi Baharu (8GB + 256GB)

Selamat membeli!