July 20th, 2020

Tahu tak apa sebenarnya yang merunsingkan hati dan hari-hari para wanita ini? Kerja rumah yang banyak? Bos asyik ‘menyinga’ di tempat kerja? Kawan-kawan buat perangai? Semuanya salah! Jawapan paling tepat ialah barangan kecantikan yang disogok dengan harga cekik darah. Nak manjakan diri bukanlah sesuatu perkara yang picisan tahu, kalau kira balik nilai wang yang dilaburkan oleh para wanita supaya sentiasa tampil cantik, mesti dah boleh beli kereta satu!

Nampak gaya laman kecantikan atas talian popular iaitu Hermo sepertinya telah mendengar keluh kesah anda sebab mereka bakal mengadakan Jualan Mega Pertengahan Tahun Hermo bermula daripada 20 sehingga 22 Julai ini. Sempena kita semua berjaya mengharungi tahun 2020 sehingga melepasi separuh daripadanya, Hermo berbesar hati untuk membuka pintu Jualan Mega Pertengahan Tahun Hermo buat semua wanita yang mengimpikan kecantikan abadi tanpa perlu mengosongkan akaun bank.

Bayangkan anda boleh memiliki pelbagai barangan penjagaan diri daripada berbagai jenama dengan diskaun sehingga 90% dan ada juga produk yang boleh dibeli di bawah harga RM9.90. Wow! Bukan itu sahaja, ada pula potongan harga untuk pelanggan awal dan tambahan diskaun lagi serta pemberian baucar. Tak cukup dengan itu, anda ditawarkan dengan kemudahan untuk kembali ke sekolah dan highlight produk istimewa daripada banyak jenama popular. Siap ada hadiah percuma lagi tahu. Tak sabarnya nak shopping!

Promo 1: Rebut diskaun 10% ekstra!

Mudah sahaja untuk beli produk penjagaan diri anda dengan harga yang dikurangkan sebanyak ekstra 10%. Pastikan anda berbelanja sebanyak RM130 di seluruh stor dan dengan senangnya anda boleh menikmati tawaran hebat ini. Bersiap sedia bermula 20 Julai ini dan anda kena bergerak sepantas kilat kerana promosi ini hanya diberikan kepada 100 pelanggan terawal sahaja (satu tebusan bagi setiap pelanggan).

Promo 2: HADIAH PERCUMA setiap hari!

Bagi promosi ini, banyak hadiah yang ditawarkan untuk pelanggan Hermo namun anda kena peka kerana ia hanya berlangsung dalam masa yang singkat sahaja. Cepat!

Istimewa untuk pelanggan awal – Anda hanya perlu berbelanja sebanyak RM79 di seluruh laman web pada 20 Julai untuk memastikan K- Beauty Box yang bernilai RM79 jatuh ke tangan anda secara percuma sahaja.

hermo early bird special

Rebut hadiah percuma ketika Happy Hour – Shopping sakan sehingga lebih daripada RM119 produk daripada jenama Curel, Sexylook, Hiruscar di seluruh laman web pada 20 Julai untuk membolehkan anda menerima 3 hadiah tambahan. Syok kan?

hermo happy hour

Hadiah percuma setiap hari! – Jangan lepaskan peluang ini untuk dapatkan hadiah istimewa daripada Innisfree, ZA, Biore, L’Oreal Paris, Love Beauty & Planet & Daeng Gi Meo Ri apabila anda berbelanja ketika Jualan Mega Pertengahan Tahun Hermo yang berlangsung daripada 21 dan 22 Julai ini!

hermo innisfree

Promo 3: Produk kecantikan di bawah RM9.90!

Selalunya apabila beli produk kecantikan, tak kurang mesti kena keluarkan duit kertas warna ungu. Tapi bayangkan dunia di mana anda hanya perlu hulurkan mata wang warna merah untuk memiliki banyak produk berjenama. Mimpi jadi kenyataan! Kerana anda boleh beli produk pada harga di bawah RM9.90 ketika promosi ini. Nah! Pilih sahaja daripada senarai ini:

  • Lifebuoy Total 10 Hand Sanitizer
  • Carefree Ultra Thin Unscented
  • Benton Aloe Soothing Mask Pack
  • Johnson’s Baby Shampoo
  • Simple Cleansing Facial Wipes
  • Silcot Uru Uru Puff
  • Mirae 8 Minutes Cushion Mask
  • JM Solution Water Luminous Golden Cocoon Mask Black
  • Yadah Cactus Hand Cleaner

mirae cushion mask

silcot

Promo 4: Keperluan Kembali-ke-Sekolah

Lebih 3 bulan menjalani norma baru di rumah, dah tiba masanya anda aplikasikan gaya hidup yang berlainan daripada selalunya apabila pulang ke sekolah dan juga tempat kerja nanti. Sebab itulah, anda patut gunakan peluang keemasan daripada Hermo ini untuk membeli stok hand sanitizer dan produk pembersih yang boleh di bawa ke mana-mana sahaja.

lifebuoy hand sanitizer

Promo 5: Jimat ekstra daripada jenama kegemaran anda!

Biasa berbelanja banyak untuk dapatkan produk kecantikan daripada jenama ‘fave’ anda? Kini tidak lagi apabila Hermo membuka peluang kepada anda untuk memiliki produk daripada jenama L’oreal, Eucerin, Nivea, Ryo, Mise En Scene, Etude House, Unilever, Johnson & Johnson, Cetaphil, Uriage, Kate Tokyo, Bourjois, Max Factor, Mirae, Sexylook, Beauty Formulas dan Hakubi dengan potongan harga ekstra sehingga 20%!

L’ Oreal Paris, Maybelline, NYX, Garnier | Belanja lebih RM60 untuk dapatkan diskaun 10%*

les macarons

Eucerin | Diskaun RM15 ekstra* dengan belian lebih RM100 bagi seluruh jenama

A picture containing toiletry, lotion, sitting

Description automatically generated

Ryo | Beli lebih RM40 dan dapatkan diskaun 5% ekstra

A picture containing indoor, table, sitting, counter

Description automatically generated

Cetaphil | Tambahan diskaun 10% apabila berbelanja RM70 ke atas

A close up of a bottle on the counter

Description automatically generated

Bourjois | RM5 potongan dengan belian lebih RM60

A picture containing indoor, sitting, table, lotion

Description automatically generated

Promo 6: Spotlight Jenama Harian – Membawa TAWARAN TERBAIK SAHAJA buat anda!

Tutup mulut daripada menganga kerana anda tidak salah mendengarnya! Miliki barangan kecantikan daripada jenama kegemaran anda dengan tawaran yang hebat.

Innisfree | 15% potongan bagi seluruh stor + Ekstra 10 hadiah

innisfree

Laneige | Diskaun sehingga 50% + Hadiah percuma

laneige

Etude House | Diskaun sehingga 20% + Ekstra 10% potongan

etude house

Klairs | Harga serendah RM13.50 + Hadiah

klairs

Cosrx & Pyunkang Yul | Sehingga 60% potongan bagi seluruh jenama

cosrx

Promo 7: Jenama yang turut serta

Untuk menikmati semua promosi hebat yang ditawarkan oleh Hermo ini, anda boleh usya barangan daripada jenama seperti L’Oreal Paris, Maybelline, NYX, Garnier ,Innisfree, Laneige, Mamonde, Etude House, Ryo, Mise En Scene, Klairs, Cosrx, Eucerin, Nivea, Pyunkang Yul, Mirae, Kose, JM Solution, AHC, Dr.Morita ????, Naruko, Benefit Cosmetics, Yadah, Biore, Kao MegRhythm, W.Dressroom, Elizabeth Arden, Shiseido Ginza Tokyo, Laduree, Paul & Joe, Pony Effect, Anna Sui, Neutrogena, Thayers, Chriszen, By Wishtrend, Kafen, Johnson’s Baby, The Face Shop, Rimmel, Senka, B.liv dan My Scheming.

hermo sale

mydressroom

all clear milk

Bersiap sedia daripada sekarang supaya anda tidak terlepas peluang yang datang hanya setahun sekali ini, dapatkan maklumat lanjut menerusi laman web Hermo Malaysia #HERMOMY, Instagram dan juga Facebook!

Selamat membeli-belah dengan sakan sempena Jualan Mega Pertengahan Tahun Hermo!

 

June 10th, 2020

Dengar cerita ramai yang dah bersiap sedia untuk menyambut kedatangan tarikh keramat iaitu 12 Jun. Ada yang tanya kenapa? Kalau anda nak tahu, ia adalah sambutan kelahiran laman kecantikan atas talian terkenal iaitu Hermo. Satu rahsia yang diketahui ramai, Hermo memang terkenal dengan sifat murah hatinya ketika sambutan ulang tahun mereka.

Malahan sambutan ulang tahun ke-8 Hermo #HERMO612 tahun ini juga bakal membuatkan ramai wanita penasaran dek pelbagai tawaran menggiurkan. Bukan biasa-biasa tahu, Hermo menjanjikan diskaun barangan sehingga mencecah 80% selain promosi pada saban hari dan juga harga produk semurah RM6 sahaja. Wow! Tidak dilupakan pelbagai barangan percuma dan e-baucar sebagai ucapan terima kasih kepada pelanggan kerana membeli-belah bersama Hermo.

Bagi memastikan anda adalah antara individu yang bertuah, jangan lupa untuk capai #InfiniteBeauty anda semasa promosi yang berlangsung daripada 10 hingga 24 Jun ini di laman Hermo. Rebut peluang ini dan temui kecantikan tanpa batasan!

hermo 8-infinite beauty

Hermo berwajah baru dengan kualiti perkhidmatan yang sama

Di kesempatan ini, Hermo juga mempersembahkan wajah baru mereka bagi menyambut ulang tahun yang ke-8 menandakan bahawa laman kecantikan atas talian ini sentiasa ‘up-to-date’ dengan peredaran semasa. Tapi jangan risau kerana Hermo tetap menawarkan kualiti perkhidmatan sama seperti biasa iaitu ‘tip-top’ dan memuaskan!

1. Un-beliv-8-ble Flash Deals

hermo sale

Gilalah! Hermo langsung tidak berkira dengan pelanggan apabila mereka bakal mengadakan tawaran kilat pada setiap hari, sepanjang promosi untuk #HERMO612 ini berjalan.

Bayangkan anda dapat memiliki pelbagai produk kecantikan daripada jenama antarabangsa dengan harga yang tidak masuk akal. Sepertinya Hermo membuka peluang keemasan ini untuk anda tampil menawan tanpa perlu berbelanja dengan mahal.

Innisfree (sehingga 45% potongan dan tambahan 15% diskaun dengan GWP)

innisfree

Klairs (sehingga 30% potongan dan GWP) (Change to 38%)

klairs

Laneige (sehingga 46% potongan untuk set dan GWP)

laneige

Dr. Jart+ (sehingga 50% potongan bagi seluruh jenama)

A close up of a device Description automatically generated

*Tawaran ini berlangsung daripada 10 hingga 24 Jun.

2. Kecantikan Anda Sendiri

Seperti yang diketahui oleh wanita yang mementingkan penjagaan diri, produk kecantikan daripada Korea dan Jepun juga boleh tahan keberkesanannya untuk variasi kulit. Gunakan promosi Hermo ini untuk kelihatan cantik seperti pelakon wanita K-Drama kegemaran anda!

Bukan sahaja anda boleh menikmati diskaun sehingga 50% banyaknya malahan Hermo turut menawarkan baucar tambahan dan juga promosi harian. Antara produk yang boleh didapati menerusi tawaran hebat ini ialah Cosrx, Pyunkang Yul, Helmish, Benton, Neogen, Klavuu, @cosme nippon dan Calypso. Dahsyat!

neogen

*Tawaran ini berlangsung daripada 18 hingga 24 Jun.

3. Tawaran Tak Masuk Akal & Hadiah Misteri!

Walaupun dah tonyoh mata banyak kali pun dek tidak percaya, anda masih lagi akan disajikan dengan promosi yang hebat melampau daripada Hermo. Tak cukup dengan potongan harga malahan anda boleh rebut pelbagai e-baucar yang tak ternilai harganya. Mungkin bernilai RM88? RM888? RM8,888? Tuah ayam nampak di kaki, siapa tahu tuah anda datang dalam bentuk baucar Hermo!

Tak tergoda dengan tawaran baucar sahaja? Jangan terkejut kerana Hermo turut menyediakan pelbagai hadiah misteri yang menarik pada saban hari. Pastikan anda memilikinya!

*Tawaran ini berlangsung daripada 10 hingga 24 Jun.

4. Dapatkan e-Baucar Percuma!

Apa lagi yang dinantikan, cepat membeli-belah di Hermo sepanjang promosi #HERMO612 bagi melayakkan anda untuk bergembira dengan habuan e-baucar terdiri daripada pelbagai nilai. Disebabkan jumlahnya yang terhad, pemberian baucar ini adalah kepada siapa cepat, dia dapat. Jangan gigit jari kalau anda berlengah dan terlepas peluang mantap ini!

5. Hadiah Eksklusif Untuk Ahli Gold & Platinum

Perhatian kepada pelanggan Hermo yang merupakan ahli Gold dan juga Platinum, ini adalah peluang anda menggunakan kelebihan tersebut untuk memiliki hadiah istimewa.

Beli-belah RM126 atau pun lebih daripadanya bagi melayakkan anda mendapatkan botol air Special Birthday Edition Bros yang berharga RM26. Tawaran ini bermula daripada 12 Jun dan hanya kuantiti yang terhad disediakan. Jadi cepat serbu Hermo!

6. L’Oreal Be a Beauty Boss

loreal be a beauty boss

Berita baik untuk pengguna setia produk kecantikan jenama L’Oreal Paris, NYX, Maybelline dan Garnier kerana anda boleh miliki barangan ini dengan harga durian runtuh! Dengan promosi gila-gila Hermo, ini adalah peluang anda untuk tambah koleksi alat solekan berjenama daripada 10 hingga 17 Jun dengan potongan harga sehingga 70%, tambahan ekstra 20% serta barangan percuma. Wow!

Bahkan pada 12 dan 24 Jun, pada jam 12PM ke 2PM, para pelanggan Hermo boleh menikmati diskaun hebat sehingga 50% semasa Happy Hour. Tak cukup dengan itu, pada 15 dan 22 Jun daripada jam 12PM ke 2PM, Happy Gift Hour akan berlangsung dan anda berkemungkinan bertuah dan mendapat hadiah set bernilai RM240!

Loreal Revitalift

7. Jualan Sempena HERMO 8-nniversary Dengan Promosi Berkaitan “8”

Serendah RM8 – Dengan promosi ini, anda boleh dapatkan pelbagai produk keperluan untuk kecantikan dengan harga yang murah sangat bermula daripada 10 hingga 14 Jun. Bersiap sedia!

Beli 1 Percuma 8 – Beli-belah produk seperti Mamonde Blue Chamomile Soothing Repair Cream Set dan Innisfree Brightening Pore Skincare Set daripada 15 hingga 17 Jun bagi membolehkan anda menerima 8 barangan percuma eksklusif.

Tiada yang melebihi RM88 – Kepada pencinta mask penjagaan muka, rebut kesempatan untuk dapatkan kulit wajah yang flawless menerusi promosi yang berlangsung daripada 18 hingga 21 Jun ini. Tampil cantik tanpa belanja mahal!

face mask

Diskaun sehingga 88% bagi produk kecantikan – Daripada 22 hingga 24 Jun, anda boleh miliki banyak barangan solekan seperti L’Oreal Paris Color Riche Lipstick – Free The Nudes Collection [Ada 6 Pilihan] dan Uriage Bariesun MAT Fluid SPF50+ 50ml dengan harga yang berpatutan!

8. Syurga K-Beauty

k-beauty paradise

Produk kecantikan daripada Korea sememangnya elok sangat tapi harga yang mahal sering membuatkan ramai yang terpaksa melupakan hasrat mereka untuk memiliki barangan tersebut. Dengan promosi Hermo yang berlangsung daripada 10 hingga 17 Jun, kesemua wanita boleh bersorak gembira kerana anda boleh membeli-belah daripada jenama terkenal seperti Laneige, Mamonde, Ryo dan Mise En Scene tanpa perlu risaukan duit kering-kontang.

Malahan ada promosi kilat setiap hari termasuklah pemberian e-baucar dan juga hadiah percuma lantas membuatkan pengalaman membeli-belah di Hermo sepanjang promosi ini menjadi lebih bermakna.

Lagi beruntung, anda juga berpeluang untuk memenangi satu set best-seller daripada produk K-Beauty yang bernilai RM612. Bestnya!

Sesiapa yang merebut pelbagai produk berjenama ini dengan pantas juga bakal menerima 10 hadiah percuma apabila berbelanja RM100. Cepat-cepat!

9. Tawaran Hermazing

Rasa macam tak percaya apabila anda boleh memiliki pelbagai produk best-seller dengan harga diskaun apabila membeli-belah di Hermo. Bukan satu atau pun dua, malahan tawaran ini merangkumi 12 produk berbeza bagi setiap wave. Fuhhh!

      • Wave 1 – 10 – 14 Jun
      • Wave 2 – 15 – 17 Jun
      • Wave 3 – 18 – 21 Jun
      • Wave 4 – 22 – 24 Jun

Banila Co. Clean It Zero Cleansing Balm Original 100ml (Harga asal: RM116.20 | Harga promosi: RM49.95)

banila co

Pyunkang Yul Cosmetic Essence Toner 200ml (Harga asal: RM69 | Harga promosi: RM44)

Pyunkang Yul

Some By Mi AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner 150ml (Harga asal: RM118 | Harga promosi: RM52)

miracle toner

Mirae Ex8 Minutes Best Selling Mask [Ada 4 Pilihan] (Harga asal: RM59.90 | Harga promosi: RM28.90)

Mirae Ex7

Disebabkan banyak produk kecantikan yang ditawarkan bagi setiap wave, anda boleh layari laman web Hermo untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai barangan jenama mana yang ditawarkan pada hari-hari berkenaan.

10. Bintang Hebat Skincare

Impikan kulit wajah yang berseri dan sihat? Jangan lupa untuk membeli-belah semasa promosi ulang tahun ke-8 Hermo bagi menerima tawaran hebat daripada 100 best-seller teratas bagi produk penjagaan kulit.

Dr. Morita Hyaluronic Acid Long Lasting Facial Mask 5 keping/sekotak

Dr Morita Face Mask

Hada Labo Super Hyaluronic Acid Hydrating Lotion 170ml (Rich)

Hada Labo Super Hyaluronic Acid Lotion

Nature Republic Super Aqua Max Fresh Watery Cream 80ml

A picture containing window, sitting, blue Description automatically generated

L’Oreal Paris Pure Clay Mask 50g [Ada 4 Pilihan]

Loreal Paris Pure Clay Mask

*Tawaran ini berlangsung daripada 10 hingga 14 Jun.

11. EKSKLUSIF HERMO – Minyak wangi berjenama

Penjagaan diri yang lengkap sudah pastinya disempurnakan dengan wangian yang mampu membuatkan semua orang menyedari kehadiran anda walaupun di mana sahaja. Nah! Dengan promosi yang berlangsung daripada 18 hingga 24 Jun nanti, anda boleh berjimat sehingga 62% apabila membeli minyak wangian premium daripada variasi jenama hebat.

Promosi sempena sambutan ulang tahun ke-8 Hermo ini nyata ‘bukan beshe-beshe’! Hampir 60 jenama terkenal yang merangkumi pelbagai produk kecantikan bakal menjadi milik anda dengan harga yang murah. Pasti menyesal sekiranya anda pandang sebelah mata sahaja tawaran hebat HAPPY 612 Anniversary Hermo #HERMO612 ini.

Untuk pastikan anda tidak terlepas peluang yang datang hanya setahun sekali ini, dapatkan maklumat lanjut menerusi laman web Hermo Malaysia #HERMOMY, Instagram dan juga Facebook Hermo!

Dapatkan pelbagai produk kecantikan daripada pelbagai jenama dengan harga tidak masuk akal, hanya di Hermo!

April 29th, 2020

Bila sebut pasal raya, benda pertama yang akan berada di kepala mestilah juadah makanan hari raya! Ada ketupat, lemang, rendang, dan macam-macam lagi lah. Tapi bila tanya pada orang perempuan, apa dia yang penting masa hari raya ni? Dah tentu lah barang mekap dan produk skincare! Masa hari raya ni lah semua cukup teruja nak dapatkan kulit yang ‘flawless’, baru best nak selfie kan?

hermo raya sale

Nak lagi best hari raya ni, apa kata anda serbu promosi-promosi menarik yang tengah dijalankan oleh HERMO Malaysia. Jangan kata promosi barang mekap dengan produk skincare je, silap-silap anda boleh dapat duit raya sekali dari HERMO!

1. Duit Raya HERMO

Tak sah lah raya kalau tak ada duit raya kan? Jadi untuk promosi hari raya ni, anda berpeluang nikmati E-Voucher HERMO Duit Raya Diskaun RM18 dengan pembelian minimum RM110! Promosi akan bermula 29 April ini tapi ianya adalah dalam kuantiti yang terhad, jadi anda perlu cepat! Tempoh promosi pula? Siapa cepat dia dapat!

2. Selfie Raya bersama HERMO

hermo selfie raya

Ini lah masanya untuk anda beraya sakan dengan kongsikan selfie dengan gaya mekap hari raya pilihan anda bermula 29 April – 14 Mei 2020. Jangan lupa sertakan hashtag #hermomy #hermorayalook dan 10 pemenang bertuah akan memenangi e-baucer HERMO bernilai RM100! Macam mana nak sertai?

  • Tangkap selfie dengan gaya mekap hari raya pilihan anda
  • Kongsikan di Instagram dengan hashtag #hermomy #hermorayalook
  • E-baucer HERMO bernilai RM100 akan diberikan kepada 10 pemenang bertuah!

3. Tawaran Baru 2 Jam Setiap Hari!

hermo daily flash deal

Setiap hari bermula jam 12 tengahari sehingga 2 petang, anda akan nikmati pelbagai penjimatan hebat di HERMO! Bermula 29 April sehingga 14 Mei, nikmati penjimatan sehingga 60% bersama hadiah percuma dengan penjimatan lain apabila anda membeli belah di HERMO.

Kalau anda merupakan pengguna setia jenama Cosrx, Laneige, Innisfree, Klairs, L’Oreal Paris dan Maybelline, anda pasti tak nak terlepas promosi ‘gila-gila’ ini! Ini lah masanya anda membeli produk jenama kesukaan anda dengan penjimatan lebih banyak di HERMO!

Laneige – Potongan 15% untuk semua produk + hadiah percuma

hermo laneige

Cosrx – Penjimatan sehingga 60% + hadiah percuma

hermo cosrx

Selain itu, anda boleh dapatkan penjimatan untuk Innisfree (potongan sehingga 30 % + hadiah percuma), Klairs (jimat sehingga 36% + hadiah percuma). hermo clairs

L’Oreal Paris dan Maybelline (diskaun 35% untuk semua produk). Memang berbaloi-baloi kalau anda nak bershopping sakan untuk hari raya nanti! Anda juga boleh dapatkan produk kecantikan yang lain seperti skincare, facial masks, mekap dan produk rambut pada harga bermula serendah RM5 sahaja.

4. Mekap Raya berharga RM30 ke bawah

hermo raya makeup

Bunyinya memang seperti tak masuk akal tapi anda boleh dapatkan produk mekap untuk hari raya ini dengan harga tidak lebih RM30 sahaja! Lebih tak masuk akal lagi, bukan hanya dari satu jenama tapi ada pelbagai jenama yang akan sertai promosi ‘gila-gila’ ini seperti Coringco, Maybelline, NYX, Rimmel, Cezanne, Klavuu, Bell HYPOAllergenic dan banyak lagi!

hermo cezanne

Contohnya seperti Cezanne Lasting Lip Color N yang berharga RM36.90 ini, anda boleh dapatkan dengan harga promosi RM29.52 sahaja! Semua promosi bermula 29 April sehingga 6 Mei ini, jadi jangan terlepas!

Maybelline Instant Age Rewind Concealer (Harga asal: RM39.90 | Harga Promosi: RM25.94)

hermo maybelline

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Total Control Drop Foundation 13ml (Harga asal: RM73.10 | Harga Promosi: RM29.24)

hermo nyx

Rimmel Kate Sculpting Kit Palette 18.5g (Harga asal: RM32.90 | Harga Promosi: RM27.90)

hermo rimmel kate

5. Raya lebih glamour dengan L’Oreal Paris, NYX, Maybelline, & Garnier

hermo glam up raya

Bermula daripada 29 April sehingga 14 Mei ini, dapatkan penjimatan sehingga 70% ditambah dengan potongan 20% extra bersama hadiah percuma untuk empat jenama terkemuka ini.

Pada 29 April (12pm – 2pm) & 14 Mei (8pm – 10pm) anda juga boleh dapatkan diskaun ‘Happy Hour’ sebanyak 35%.

hermo glam up raya

hermo nyx

Istimewanya lagi, pada 7 Mei pula akan berlangsungnya Happy Gift Hour bermula 8PM-10PM. Dalam promosi istimewa pada satu hari ini sahaja, anda boleh rebut peluang untuk BUY 120 FREE 120! Tapi ingat, promosi Happy Gift Hour ini hanya untuk satu hari sahaja, jadi jangan lupa pangkah kalendar anda siap-siap!

6. Kose Salam Aidilfitri

kose aidiliftri

Kose antara jenama produk yang semakin mendapat tempat dalam kalangan pengguna di Malaysia. Untuk anda yang ingin mencuba, jangan lupa dapatkan set kecantikan eksklusif dari Kose bersama hadiah percuma di HERMO. Jadi 200 yang terawal untuk mendapatkan Kose Lucky Kit secara percuma dengan apa-apa pembelian!

kose raya hermo

kose raya hermo

Anda juga pasti tak nak terlepas peluang untuk mendapatkan Kose Sekkisei Precious Snow Powder II eksklusif hanya di HERMO. Sambil anda membeli belah produk Kose tu, anda juga berpeluang untuk memenangi Swarovski Heart-Shaped Necklace bernilai RM100, Kose bestseller Travel Kit bernilai RM58 dan banyak lagi hadiah menarik!

Semuanya dari 29 April sehingga 6 Mei ini.

7. Super Raya Bazar

hermo super raya

Bermula 29 April sehingga 6 Mei ini, dapatkan promosi meletop dengan potongan sehingga 80% untuk produk kecantikan seperti Nivea, NYX, Missha, Palladio, Peripera, Tomaru, Huxley dan banyak lagi!

hermo nivea line

8. Produk K-Beauty

hermo k-beauty

Di HERMO, anda boleh dapatkan pelbagai jenama K-Beauty yang menjadi pilihan pengguna di seluruh dunia pada masa ini. Bukan satu, bukan dua tapi ada 100 produk K-Beauty yang anda boleh cuba dapatkan di HERMO. Antaranya seperti Dr.Jart+ Shake & Shot Rubber Mask, 3CE Mood Recipe Matte Lip Color, Some By Mi Snail Truecica Miracle Repair Serum 50ml, Cosrx Balancium Comfort Ceramide Cream 80g dan Nature Republic Soothing & Moisture Aloe Vera 92% Soothing Gel Mist 150ml. Promosi bermula 7 sehingga 14 Mei ini!

nature republic aloe vera

9. Global Beauty

hermo global beauty

Jangan lupa dapatkan produk kecantikan paling ‘trendy’ di dunia kini secara langsung dari rumah anda untuk hari raya ini. Tak perlu susah-susah, dari rumah saja anda boleh dapatkan penjimatan sehingga 70% dan mengikuti trend terkini dalam dunia kecantikan. Antara jenama yang anda boleh dapatkan adalah seperti 23 Years Old, Skin Food, Dr.Jart+, 9wishes, 3CE, Goodal, Wonder Bath dan banyak lagi!

dr jart

3ce

Antara produk yang anda wajib cuba sendiri termasuklah Skin Food Rice Wash Off Mask 100g, Dr.Jart+ Ceramidin Liquid 150ml ,3CE Mood Recipe Matte Lip Color danWonder Bath Super Vegitoks Cleanser 200ml [#Green].

hermo raya

Memang rambang mata dibuatnya tengok semua promosi hari raya di HERMO ni! Untuk pastikan anda kekal cantik berseri di hari raya ini, jangan lupa rebut semua promosi menarik sempena Hari Raya Aidilfitri yang akan tiba tak lama lagi. Anda boleh ikuti HERMO Malaysia di Facebook dan Instagram atau layari laman rasmi HERMO .

Raya ni, lawa je dengan HERMO!

December 4th, 2019

promosi hebat oleh hermo malaysia

Tak lama saja lagi 2019 bakal melabuhkan tirainya. Rasa sekejap betul tahun ini berlalu kan? Biasanya kalau dah hujung tahun ni, mesti akan ada jualan murah! Untuk yang suka shopping barang skincare dan mekap tu, ini lah masa yang sesuai untuk anda tambah stok barang. Nak tahu sebab apa?

Bermula 4 hingga 31 Disember 2019 ini, HERMO Malaysia akan adakan promosi yang ‘kaw-kaw’ gila murah! Bukan satu, bukan dua tapi lebih daripada 10 promosi yang akan berlangsung sepanjang bulan Disember ni.

1. Pusing dan menang! (Spin A Gift)

promosi hebat oleh hermo malaysia

Mesti anda semua tertanya-tanya kan, apa dia pusing dan menang (spin a gift) ni? Haa jangan risau. Anda cuma perlu pusing merry-go-round untuk berpeluang menangi hadiah menarik dari Hermo! Jika anda membelanjakan RM100 dan ke atas, anda boleh bermain merry-go-round ni untuk menang hadiah menarik bermula dari 4 Disember ini. *tempoh masa terhad

promosi hebat oleh hermo malaysia

Nak tahu apa hadiah menarik tu? Antara yang anda boleh dapat ialah Flower wreath (DIY Pack), Cosrx Finger Ball, Heimish All Clean Balm, Eunyul Natural Moisture Mask Pack 1pcs, HERMO exclusive Lazy Gal Makeup Bag dan banyak lagi!

2. Luminous Beauty Box

promosi hebat oleh hermo malaysia

Dapatkan Hermo Exclusive Limited-Edition Luminous Beauty Gift Box dengan harga bermula RM49 sahaja! Inilah masanya kalau anda nak hadiahkan pada kawan-kawan atau saudara mara anda. Nak hadiahkan untuk diri sendiri pun tak ada masalah!

promosi hebat oleh hermo malaysia

Antara jenama yang terlibat ialah JM solution, Pyunkung Yul, Mirae, Klairs dan banyak lagi. Yang bestnya, anda boleh pilih sendiri produk yang menjadi kesukaan anda dari senarai produk yang terlibat. Promosi ini akan bermula pada 4 Disember sehingga stok masih ada. Jadi, jangan tunggu lama-lama!

3. Promosi 12.12

Berita baiknya lagi, untuk 12.12 ini HERMO Malaysia pun akan adakan jualan murah istimewa! Anda boleh dapatkan barangan dengan harga RM12 sahaja!* Promosi berlangsung pada 11-13 Disember. Selain itu, jenama kesukaan ramai seperti Cosrx, Heimish, Eucerin, The Face Shop, Benefit Cosmetics pun akan ada promosi khas pada 12 Disember ini.

promosi hebat oleh hermo malaysia

promosi hebat oleh hermo malaysia

Bukan jenama ini sahaja tau, tapi Loreal Paris, NYX, Garnier, dan Maybelline pun akan ada jualan gila-gila murah di HERMO. Anda juga boleh dapatkan kod promo storewide untuk dapatkan diskaun pada jualan 12.12 ini nanti.

*tertakluk terma dan syarat

4. X-OMO!

Anda jangan terkejut kalau tengok harga yang ditawarkan kali ini memang tak masuk akal! Setiap minggu akan produk-produk berbeza yang dijual dengan harga rendah. Maksudnya, setiap minggu anda wajib tengok apa promosi yang ada. Kalau terlepas, menangis lah di bucu katil.

Tapi jangan risau, kami beritahu siap-siap tarikhnya untuk mudahkan anda membeli. Yang penting, pangkah kalendar siap-siap supaya anda tak terlepas empat gelombang ini!

  • 4 Dis – 10 Dis (1st wave)
  • 11 Dis – 17 Dis (2nd wave)
  • 18 Dis – 24 Dis (3rd wave)
  • 25 Dis – 31 Dis (4th wave)

Ini kami bagi sikit sneak peek barangan apa yang anda wajib grab nanti. Jangan terkejut pulak tengok harga promosi ni!

promosi hebat oleh hermo malaysia

Cosrx Best Sellers Set berharga RM59.90 (harga asal RM86.00)

promosi hebat oleh hermo malaysia

NYX Professional Makeup 3C Conceal Correct Contour Palette (#Light) berharga RM21.90 (harga asal RM58.30)

5. FB Live HERMO

Anda juga berpeluang untuk menangi ‘giveaways’ bernilai lebih RM4000! Caranya mudah saja, cuma tonton FB Live di page HERMO Malaysia pada 11 Disember ini jam 8 malam. Wow, tengok FB Live pun boleh menang hadiah? Set reminder siap-siap jangan terlepas!

6. Eksklusif Ahli Gold dan Platinum

Khas untuk ahli Gold dan Platinum HERMO, anda akan mendapat potongan sebanyak RM20 untuk setiap pembelian. Jangan lupa dapatkan e-voucher pada 4 Disember ini. Siapa cepat, dia dapat!

*tertakluk terma dan syarat

7. Tawaran eksklusif di aplikasi HERMO

Dah alang-alang tengah ada promosi di HERMO ni, apa kata anda download aplikasi HERMO siap-siap supaya anda tidak terlepas mana-mana promosi. Pssst.. kami bukan saja-saja nak suruh anda download, tapi nak bagitau dekat aplikasi tu pun ada banyak promosi eksklusif!

Sepanjang 4 hingga 31 Disember ni, anda berpeluang untuk dapatkan e-voucher dan hadiah bernilai sehingga RM12,000! Baucer membeli belah yang lain pun ada juga!

8.L’Oreal Christmas Specials

promosi hebat oleh hermo malaysia

promosi hebat oleh hermo malaysiaUntuk peminat jenama L’Oreal Paris, NYX, Maybelline, dan Garnier, anda boleh dapatkan potongan sehingga 70%! Bukan itu saja, hadiah dengan pembelian dan potongan ekstra 20% dengan kod promo. Memang berbaloi-baloi kalau nak shopping banyak-banyak ni. Ini kami belanja sikit apa yang anda boleh dapat dengan promosi kali ni.

promosi hebat oleh hermo malaysia

Maybelline Fit Me® Matte + Poreless Foundation berharga RM24.50.
(harga asal RM49.00)

promosi hebat oleh hermo malaysia

L’Oreal Paris Skin Expert Revitalift Pure Centella Micro-Essence Water 130ml berharga RM41.90. (harga asal RM69.90)

promosi hebat oleh hermo malaysia

Beli dan menang! Khas untuk pembeli terbanyak berpeluang untuk menang HADIAH MISTERI bernilai RM299. Semua promosi ini akan berlangsung sepanjang 4 hingga 31 Disember.

9. Hermo Exclusives Deals – Peminat K-Beauty dan J-Beauty

promosi hebat oleh hermo malaysia

Annyeong haseyo! Untuk penggemar barangan kecantikan dari Korea dan Jepun, inilah masa terbaik untuk korang shopping produk kecantikan dan skincare dari sana. Bukan senang untuk anda dapatkan barang dari jenama Cosrx, Pyunkang Yul, Klavuu, Neogen, Benton, Heimish, Huxley dengan harga murah.

promosi hebat oleh hermo malaysia

Tapi ini baru sikit saja yang kami senaraikan sebab ada banyak lagi jenama lain yang terlibat. Anda boleh dapatkan diskaun sehingga 60% untuk semua jenama ini! Semuanya pada 11-17 Disember ini. Selain tu, anda boleh dapat ‘freebies’ dan kod promo dengan diskaun pada setiap hari. Dah lah dapat diskaun, freebies pun dapat jugak? Ish, ini yang kena simpan duit nak shopping dekat HERMO ni!

10. Peminat Western Beauty

promosi hebat oleh hermo malaysia

Untuk penggemar mekap jenama Rimmel, Bourjois, dan Max Factor, inilah masanya untuk anda beli stok barang mekap siap-siap. Sebabnya, anda boleh dapatkan potongan sehingga 50% di HERMO! Bukan diskaun je tapi flash deals dan freebies pun ada jugak!

Kalau anda nak tahu, lebih 100 jenama akan terlibat untuk jualan istimewa hujung tahun HERMO Malaysia ni. Kalau anda risau terlepas mana-mana promosi, kami sarankan anda download aplikasi HERMO supaya senang anda nak pangkah kalendar siap-siap.

Anda boleh ikuti HERMO Malaysia di Facebook dan Instagram atau layari laman web HERMO.

Jangan lupa ajak kawan-kawan dan saudara mara anda untuk shopping sekali di HERMO. Benda best kenalah kongsi sekali kan? Selamat membeli belah!