Written by Irsa | December 4th, 2019

promosi hebat oleh hermo malaysia

Tak lama saja lagi 2019 bakal melabuhkan tirainya. Rasa sekejap betul tahun ini berlalu kan? Biasanya kalau dah hujung tahun ni, mesti akan ada jualan murah! Untuk yang suka shopping barang skincare dan mekap tu, ini lah masa yang sesuai untuk anda tambah stok barang. Nak tahu sebab apa?

Bermula 4 hingga 31 Disember 2019 ini, HERMO Malaysia akan adakan promosi yang ‘kaw-kaw’ gila murah! Bukan satu, bukan dua tapi lebih daripada 10 promosi yang akan berlangsung sepanjang bulan Disember ni.

1. Pusing dan menang! (Spin A Gift)

promosi hebat oleh hermo malaysia

Mesti anda semua tertanya-tanya kan, apa dia pusing dan menang (spin a gift) ni? Haa jangan risau. Anda cuma perlu pusing merry-go-round untuk berpeluang menangi hadiah menarik dari Hermo! Jika anda membelanjakan RM100 dan ke atas, anda boleh bermain merry-go-round ni untuk menang hadiah menarik bermula dari 4 Disember ini. *tempoh masa terhad

promosi hebat oleh hermo malaysia

Nak tahu apa hadiah menarik tu? Antara yang anda boleh dapat ialah Flower wreath (DIY Pack), Cosrx Finger Ball, Heimish All Clean Balm, Eunyul Natural Moisture Mask Pack 1pcs, HERMO exclusive Lazy Gal Makeup Bag dan banyak lagi!

2. Luminous Beauty Box

promosi hebat oleh hermo malaysia

Dapatkan Hermo Exclusive Limited-Edition Luminous Beauty Gift Box dengan harga bermula RM49 sahaja! Inilah masanya kalau anda nak hadiahkan pada kawan-kawan atau saudara mara anda. Nak hadiahkan untuk diri sendiri pun tak ada masalah!

 
Written by Bella | November 6th, 2019

Jualan mega 11.11 yang dinantikan setiap tahun kembali lagi! Untuk makluman anda, 11.11 adalah “Asia’s Single Day” dimana pelbagai laman shopping online mengadakan promosi besar-besaran dan tawaran tidak masuk akal.

Hermo.my juga tidak ketinggalan untuk menyambut hari ini dengan mempromosikan produk kecantikan terbaik dengan #Double11Fiesta mereka.

Hermo #Double11Fiesta

Banyak sungguh barangan kecantikan yang ada dijual di Hermo.my ini. Ada pencuci muka, syampu, topeng muka, serum dan macam-macam lagi. Harga yang ditawarkan di Hermo.my sangat berbaloi dan paling  penting sekali kesemua produk adalah original.

Inilah peluang terbaik anda untuk mendapatkan semua barangan ini pada harga runtuh tidak masuk akal.

#Double11Fiesta

Sebelum itu, sekiranya anda belum menjadi ahli Hermo Malaysia, silalah berbuat demikian kerana ahli Gold dan Platinum Hermo akan mendapat 11 hadiah percuma dengan setiap pembelian. Limited untuk 500 orang pembeli sahaja. Apa tunggu lagi? Cepat-cepatlah daftar jadi ahli di www.hermo.my.

Hermo Malaysia #Double11Fiesta

Untuk menambahkan lagi keterujaan anda membeli-belah, pastikan anda menonton Hermo FB Live di Facebook Hermo Malaysia pada 6 November jam 8 malam untuk melihat apa tawaran yang anda tidak patut ketinggalan!  Lebih menarik lagi, anda juga boleh menang voucher bernilai RM 1,111 hanya dengan menonton sesi FB Live. Banyak benda boleh dibeli dengan RM1,111 tu. Makin banyak penjimatan yang boleh dilakukan.

Ok, jom kita ushar tawaran awesome oleh Hermo.my bersempena #Double11Fiesta mereka bermula dari 6 November sehingga 12 November ini.

1. X-OMO

Promosi X-OMO ini adalah tawaran terbaik di Hermo.my di mana macam-macam produk kecantikan yang “best seller” akan dijual pada harga diskaun kaw-kaw! Setiap minggu produk-produk ini akan diperbaharui, jadi kena pastikan korang bersiap sedia set reminder dekat telefon atau berada di hadapan komputer kerana akan ada tawaran hebat menanti. Jadi yang pertama untuk memiliki produk kegemaran anda sebelum disambar orang lain.

Untuk memudahkan anda, ini adalah jadual promosi X-OMO : –

WAVE 1: 6 – 7 November

WAVE 2: 8 – 9 November

WAVE 3: 10– 12 November

Antara produk-produk yang best ialah :-

Innisfree Green Tea Seed Serum 80ml (harga asal

RM108, harga promosi RM86.40)

Hermo #Double11Fiesta

JM Solution Honey Luminous Royal Propolis Mask

10pcs (harga asal RM79, harga promosi RM39.50)

hermo malaysia

Cosrx AHA/BHA Clarifying Treatment Toner 150ml

(harga asal RM55.90, harga promosi RM38)

Hermo Malaysia #Double11Fiesta

Lebih menarik lagi, untuk promo WAVE 2 nanti, Hermo.my akan tawarkan mask muka serendah RM 1 sahaja!

Untuk Wave 3 pula, antara produk yang  diberi potongan harga runtuh adalah Laneige, Foreo, Hatomugi, Klairs dan macam-macam lagi. Korang boleh grab produk-produk ni dengan harga yang murah gila!

Diingatkan sekali lagi bahawa setiap minggu promosi X-OMO ini akan menawarkan produk kecantikan yang berlainan pada harga diskaun yang confirm tidak akan jumpa di tempat lain. Jadi pastikan SETIAP MINGGU anda layari www.hermo.my untuk tidak terlepas peluang keemasan ini. Take note! Promosi akan refresh sebanyak 3 kali sepanjang kempen berlangsung.

2. Daily Flash Deal

Hermo Malaysia sale

Bersempena #Double11Fiesta Hermo.my, anda boleh beli produk kecantikan pada harga serendah RM11 sahaja berserta hadiah menarik tanpa pembelian minimum. Promosi mengikut tema setiap hari.  RM11 je wei!!! Mana nak dapat harga murah macam ni.

3. HERMO Top Picks

#Double11Fiesta

Setiap hari anda boleh mendapatkan barangan dari jenama-jenama terkemuka seperti Ogawa, Au Fairy, Mirae, Nivea, Eucerin dan Hada Labo dengan diskaun eksklusif. Satu jenama setiap hari. Paling best, anda juga berpeluang untuk mendapat voucher istimewa dengan setiap pembelian. Jadi, korang kena sentiasa ‘alert’ dengan promosi gempak ni.

L’Oreal Brands Super Sale

Hermo Malaysia

Sekiranya anda pengguna produk kecantikan jenama antarabangsa seperti L’Oreal Paris, NYX Professional Makeup, Maybelline dan Garnier, inilah masa terbaik untuk anda ‘restock’ kesemua alat solek anda kerana diskaun sehingga 50% akan diberikan pada tarikh 11 November dari jam 12 tengah hari sehingga 2 petang. Dapat lagi hadiah istimewa dan juga kod promo.

Be Your Own Star

Hermo

Nak upgrade sikit penampilan anda? Jangan bimbang Hermo ada semuanya. Dengan produk seperti Paul & Joe, Laduree, Pony Effect, I’m Meme dan Anna Sui, ia dapat  menyerlahkan lagi ‘inner beauty’ anda.

Nikmati diskaun sehingga 30 % untuk kesemua produk di atas dan berpeluang untuk mendapatkan hadiah menarik seperti Brow Pencil, Make Up Pouch, Eye Liner, Mascara dan Eye Shadow bagi pembelian pada 6 November – 8 November sahaja.

Watashi+

Seiring dengan perkembangan teknologi hebat, Jepun, antara negara pengeluar utama barangan kosmetik yang berkualiti. Mendapat kepercayaan pelanggan seluruh dunia daripada produk penjagaan kulit, solekan serta penjagaan rambut.

#Double11Fiesta

Jenama-jenama seperti Senka, Tsubaki, Anessa, Ma Cherie dan ZA amat popular di kalangan rakyat Malaysia. Khas untuk anda Hermo.my bakal menawarkan diskaun sehingga 50 % dari 9 November – 12 November.

Flash Sale pula menawarkan diskaun sehingga 70%, harga yang sangat hebat untuk  brand kesukaan korang. Memang tak cukup tangan kalau nak shopping!

Hermo Malaysia #Double11Fiesta

Siap ada “freebies” yang bernilai sehingga RM700 untuk dibawa pulang. Jangan lupa, anda kena rajin layari laman web https://www.hermo.my/ untuk tawaran menarik setiap hari.

Sekarang ni, Hermo pun dah banyak upgrade perkhidmatan dorang demi pelanggan tercinta. Anda boleh shopping dengan lebih mudah, download je aplikasi Hermo ini di App Store dan Google Play Store.

11.11 One Day Sale

#Double11Fiesta

Untuk tarikh 11.11, tawaran Crazy Brand Flash akan diadakan pada setiap 2 jam bermula pada 12 tengah malam. Nak tahu jenama apa yang berikan diskaun lebih hebat dan murah gila-gila? Kenalah rajin layari Hermo.my. Mana tahu ada kejutan lain pula?

Setahun sekali je tarikh 11.11 ini menjelma. Jangan menyesal kalau tak rebut peluang keemasan ini.

Banyak promosi produk kecantikan ditawarkan, selain pelbagai hadiah yang best. Kan berbaloi.

Sekali lagi kami ingatkan anda semua agar bersiap sedia untuk #Double11Fiesta Hermo.my yang bakal bermula pada 6 November sehingga 12 November ini. Pastikan anda sentiasa refresh Hermo 11.11 Fiesta dan jangan lupa LIKE Facebook Hermo Malaysia dan follow Instagram Hermo dimana segala offer menarik akan dikongsikan di sini. Selamat bershopping!

Written by Bella | June 12th, 2019

Setiap tahun, 12 Jun adalah tarikh yang dinanti-nanti oleh semua wanita di Malaysia. Ini kerana ia adalah tarikh ulangtahun Hermo, sebuah portal kecantikan online yang menawarkan pelbagai produk kecantikan seperti penjagaan kulit, mekap, dan banyak lagi. Telah bertapak di Malaysia sejak tahun 2012, tahun ini bersempena ulangtahun ke 7 mereka, Hermo tampil dengan promosi yang SUPER DUPER hebat dengan tema “Beyond HERevolution” menerusi laman web mereka di www.hermo.my. 

Cerita banyak tak guna, anda tidak boleh melepaskan peluang membeli segala macam produk kecantikan yang ditawarkan dengan HARGA RUNTUH bersempena ulangtahun Hermo ini. Promosi-promosi gila ini akan berlangsung dari 12 sehingga 30 Jun ini. Ok jom kita tengok promosi-promosi yang telah disediakan oleh Hermo khas untuk anda semua:-

1. X-OMO

Promosi X-OMO ini adalah tawaran terbaik di Hermo di mana produk kecantikan yang “best seller” akan dijual pada harga diskaun kaw-kaw punya. Setiap minggu, 7 produk berbeza akan dipotong harga. Jadi anda kena pastikan tak terlepas melayari www.hermo.my untuk melihat apa yang ditawarkan. Untuk memudahkan anda, sila tandakan jadual promosi X-OMO di bawah di dalam kalendar anda:-

WAVE 1: 12 – 17 Jun
WAVE 2: 18 – 24 Jun
WAVE 3: 25 – 30 Jun

Untuk menambahkan keterujaan anda, ini adalah beberapa produk yang dah “confirm” akan masuk dalam promosi X-OMO nie kelak. Memang murah gila-gila punya!!!

Naruko Raw Job’s Tears Supercritical CO2 Pore Minimizing & Brightening Mask (harga asal RM32, harga promosi RM26.90)

Banila Co. Clean It ZERO 100ml (harga asal RM75, harga promosi RM49.95)

banila-co-clean-it-zero-sherbet-cleanser-original-01

Heimish All Clean Balm 120ml (harga asal RM74, harga promosi RM45)

Diingatkan sekali lagi bahawa setiap minggu promosi X-OMO ini akan menawarkan 7 produk kecantikan yang berlainan pada harga diskaun yang confirm tak akan jumpa di tempat lain. Jadi pastikan anda SETIAP MINGGU masuk www.hermo.my untuk tidak terlepas peluang keemasan ini.

2. 7 Series Flash Deals

Bersempena ulangtahun ke 7 Hermo, maka promosi tahun ini banyak yang bersangkut paut dengan angka 7. Antaranya seperti:-

Lucky 7 Deals – promosi “flash deals” selama 3 hari (18, 19 & 24 Jun) dari 12 tengah hari sehingga 7 malam. Sila standby depan komputer pada tarikh-tarikh tersebut.

RM7 Shopping Spree – produk-produk kecantikan terpilih akan dijual pada harga RM7 pada 20 dan 21 Jun. Fuh, RM7 tue. Memang murah sangat-sangat.

7th Anniversary Treats – 12 jenama yang “super best seller” seperti Mirae, Hada Labo, Kose & Kate Tokyo akan dijual dengan kod promosi yang membolehkan anda mendapat diskaun sehingga RM12 untuk pembelian minimum RM50 dan diskaun RM36 untuk pembelian minimum RM120.

7 “freebies” dengan pembelian RM70 dan ke atas – dari 25 sehingga 30 Jun nanti, anda boleh membawa pulang 7 hadiah percuma apabila membuat pembelian minimum RM70. Fuh!!! Berbaloi-baloi kan?

3. The Perfect Match Giveaway

mainmenu

Untuk memeriahkan lagi sambutan ulangtahun ke 7 mereka, Hermo turut menganjurkan satu permainan mudah yang diberi nama “The Perfect Match”. Dari 12 sehingga 30 Jun anda berpeluang memenangi pelbagai hadiah best seperti HERMO e-vouchers yang anda boleh gunakan untuk membeli barang pada promosi diskaun 612 yang lebih menjimatkan apabila anda bermain permainan ini.

Untuk meningkatkan lagi peluang menang, anda boleh kongsi tentang permainan ini di Facebook. Pemenang akan diumumkan pada 1 Julai kelak. Best kan?

4. Buy 1 Free 1

Tak lengkap promosi di www.hermo.my jika tidak ada tawaran “Buy 1 Free 1” ini. Berlangsung dari 18 sehingga 24 Jun, antara produk-produk yang yang boleh anda miliki secara PERCUMA adalah:-

Nivea Micellair Oxygen Boost Micellar Water 200ml

8850029026947

Pyunkang Yul Oil 26ml

Pyunkang-Yul-Oil-26ml2-grande

A’pieu Lasting Gel Tint

Pyunkang-Yul-Oil-26ml2-grande

5. K-Beauty Festival

Produk kecantikan dari Korea sememangnya mempunyai pengikutnya yang tersendiri kerana keberkesanannya. Jenama-jenama seperti Etude House, Laneige, Innisfree dan Mamonde amat popular di kalangan rakyat Malaysia. Memahami perkara ini, Hermo bakal menawarkan diskaun sehingga 40% dari 12 sehingga 17 Jun kelak. Siap ada “freebies” yang bernilai sehingga RM500 untuk dibawa pulang. Boleh la jadi cantik macam Lisa Blackpink lepas nie.

Berikut tarikh bagi promosi diskaun kaw-kaw bagi setiap produk. Jangan lupa, anda kena rajin layari laman web https://www.hermo.my/ untuk tawaran menarik setiap hari. Barulah dapat harga best!

Innisfree – 12 JUNE
Laneige – 13 JUNE
Etude House – 14 JUNE
Mamonde -15 JUNE
Ryo – 16 JUNE

L’Oreal Brands Super Sale

Sekiranya anda pengguna produk kecantikan jenama antarabangsa seperti L’Oreal Paris, NYX Professional Makeup, Maybelline dan Garnier, inilah masa terbaik untuk anda “restock” kesemua alat solek anda kerana diskaun sehingga 50% akan diberikan pada tarikh 12 Jun dari jam 12 tengah hari sehingga 2 petang. Sila pastikan anda sudah bersiap sedia untuk tekan butang “BELI” di www.hermo.my. 50% diskaun tue wei!!!

Memang hebat dan dahsyat sungguh kan promosi serta tawaran bersempena ulangtahun ke 7 Hermo ini? Fuh!!! Cukup-cukup mengujakan. Secara keseluruhannya lebih daripada 60 jenama akan turut serta dalam promosi HERMO 612 Anniversary ini. Jadi pastikan anda tidak terlepas peluang yang datang SEKALI SETAHUN ini. Maklumat lanjut layari www.hermo.my , Facebook Hermo Malaysia ataupun Instagram @hermomy.  Selamat bershopping!!!

Written by Bella | December 18th, 2018

Wow. Cantiknya  Hermazing Bag rekaan Christy Ng yang tengah laku bak pisang goreng panas di laman rasmi HERMO ini.

Buat anda yang tidak tahu, Hermazing bag ini adalah hasil kerjasama antara pereka fesyen terkenal, Christy Ng dan portal kecantikan online yang terkemuka di Malaysia , HERMO. Bermula dengan mencipta kasut mampu milik buat wanita Malaysia, kini Christy Ng telah menceburi dunia rekaan beg dan Hermazing Bag merupakan koleksi khas terkini diperkenalkan. Rekaan Christy Ng ini sangat wow dan unik. Dengan kerjasama Hermo Malaysia sebagai  laman web produk kecantikan nombor 1 di Malaysia*, dijangkakan lebih ramai wanita Malaysia akan dapat menyerlahkan kejelitaan dan kecantikan mereka dengan menyandang Hermazing Bag di bahu mereka.

*sumber https://iprice.my/insights/mapofecommerce/en/

Hzhv8hPo

Christy Ng dan pewakil dari Hermo Malaysia sempena sesi preview koleksi Hermazing bag di MyTOWN Shopping Centre, KL

Dengan 8 pilihan warna yang memikat hati, Hermazing Bag ini memang sesuai untuk digayakan oleh seorang wanita. Berbentuk bulat, Hermazing Bag boleh disandangkan di bahu atau dipegang pada tangan. Apabila membuka zip beg ini, akan ternampak 2  kompartment tersedia untuk anda meletakkan alat solek seperti eye brush, lipstik dan alat-alat solek yang lain.  Turut disediakan ialah tali 41’ yang boleh disesuaikan mengikut keselesaan anda. Hermazing Bag diperbuat daripada PU dan juga microfiber yang tahan lasak.

Paling penting, Hermazing Bag ini akan menyerlahkan lagi kejelitaan dan gaya moden anda. Memang sesuai untuk dibawa ke pejabat, makan malam atau bercuti. Ia sesuai dengan apa jua stail fesyen anda. Hijabista pun confirm bertambah meletup dengan beg ini. Lagi best, apabila anda membeli Hermazing Bag, sebuah cermin kecil untuk memudahkan anda bersolek turut tersedia di dalamnya. Memang perfect sangat-sangat.

Menariknya, bag ini juga menjadi pilihan selebriti popular dan juga hijabister. Nak tampil glamor dan menawan seperti mereka? Hermazing Bag adalah pilihan tepat dan menunjukkan betapa bergayanya anda. Lebih elegan!

IK8u36ms
6y7YtJa4

Dan ada satu berita baik untuk anda  yang dah tak sabar nak mendapatkan Hermazing Bag rekaan Christy Ng ini,  Hermo Malaysia telah berbesar hati untuk memberikan hadiah PERCUMA kepada mereka yang bertuah. Bukan calang-calang punya hadiah tau. Ia adalah Gal On The Go Kit yang bernilai RM90. Terus boleh letak dalam Hermazing Bag.  Promosi awesome ini telah bermula dari 1 Dec yang lalu. Korang pun boleh dapat dari Christy Ng.com dan retails. Tapi korang kena ingat, first come, first serve dan selagi stok masih ada. Perlu diingatkan bahawa Hermazing Bag ini adalah limited edition. Kalau dah habis terjual, tak boleh beli dah. Jadi kalau nak tak nak terlepas, cepat-cepat pergi beli sekarang juga di SINI

Maklumat lanjut layari www.hermo.com.my dan juga Facebook Hermo Malaysia. Selamat bergaya dengan Hermazing Bag.