April 29th, 2020

Bila sebut pasal raya, benda pertama yang akan berada di kepala mestilah juadah makanan hari raya! Ada ketupat, lemang, rendang, dan macam-macam lagi lah. Tapi bila tanya pada orang perempuan, apa dia yang penting masa hari raya ni? Dah tentu lah barang mekap dan produk skincare! Masa hari raya ni lah semua cukup teruja nak dapatkan kulit yang ‘flawless’, baru best nak selfie kan?

hermo raya sale

Nak lagi best hari raya ni, apa kata anda serbu promosi-promosi menarik yang tengah dijalankan oleh HERMO Malaysia. Jangan kata promosi barang mekap dengan produk skincare je, silap-silap anda boleh dapat duit raya sekali dari HERMO!

1. Duit Raya HERMO

Tak sah lah raya kalau tak ada duit raya kan? Jadi untuk promosi hari raya ni, anda berpeluang nikmati E-Voucher HERMO Duit Raya Diskaun RM18 dengan pembelian minimum RM110! Promosi akan bermula 29 April ini tapi ianya adalah dalam kuantiti yang terhad, jadi anda perlu cepat! Tempoh promosi pula? Siapa cepat dia dapat!

2. Selfie Raya bersama HERMO

hermo selfie raya

Ini lah masanya untuk anda beraya sakan dengan kongsikan selfie dengan gaya mekap hari raya pilihan anda bermula 29 April – 14 Mei 2020. Jangan lupa sertakan hashtag #hermomy #hermorayalook dan 10 pemenang bertuah akan memenangi e-baucer HERMO bernilai RM100! Macam mana nak sertai?

  • Tangkap selfie dengan gaya mekap hari raya pilihan anda
  • Kongsikan di Instagram dengan hashtag #hermomy #hermorayalook
  • E-baucer HERMO bernilai RM100 akan diberikan kepada 10 pemenang bertuah!

3. Tawaran Baru 2 Jam Setiap Hari!

hermo daily flash deal

Setiap hari bermula jam 12 tengahari sehingga 2 petang, anda akan nikmati pelbagai penjimatan hebat di HERMO! Bermula 29 April sehingga 14 Mei, nikmati penjimatan sehingga 60% bersama hadiah percuma dengan penjimatan lain apabila anda membeli belah di HERMO.

Kalau anda merupakan pengguna setia jenama Cosrx, Laneige, Innisfree, Klairs, L’Oreal Paris dan Maybelline, anda pasti tak nak terlepas promosi ‘gila-gila’ ini! Ini lah masanya anda membeli produk jenama kesukaan anda dengan penjimatan lebih banyak di HERMO!

Laneige – Potongan 15% untuk semua produk + hadiah percuma

hermo laneige

Cosrx – Penjimatan sehingga 60% + hadiah percuma

hermo cosrx

Selain itu, anda boleh dapatkan penjimatan untuk Innisfree (potongan sehingga 30 % + hadiah percuma), Klairs (jimat sehingga 36% + hadiah percuma). hermo clairs

L’Oreal Paris dan Maybelline (diskaun 35% untuk semua produk). Memang berbaloi-baloi kalau anda nak bershopping sakan untuk hari raya nanti! Anda juga boleh dapatkan produk kecantikan yang lain seperti skincare, facial masks, mekap dan produk rambut pada harga bermula serendah RM5 sahaja.

4. Mekap Raya berharga RM30 ke bawah

hermo raya makeup

Bunyinya memang seperti tak masuk akal tapi anda boleh dapatkan produk mekap untuk hari raya ini dengan harga tidak lebih RM30 sahaja! Lebih tak masuk akal lagi, bukan hanya dari satu jenama tapi ada pelbagai jenama yang akan sertai promosi ‘gila-gila’ ini seperti Coringco, Maybelline, NYX, Rimmel, Cezanne, Klavuu, Bell HYPOAllergenic dan banyak lagi!

hermo cezanne

Contohnya seperti Cezanne Lasting Lip Color N yang berharga RM36.90 ini, anda boleh dapatkan dengan harga promosi RM29.52 sahaja! Semua promosi bermula 29 April sehingga 6 Mei ini, jadi jangan terlepas!

Maybelline Instant Age Rewind Concealer (Harga asal: RM39.90 | Harga Promosi: RM25.94)

hermo maybelline

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Total Control Drop Foundation 13ml (Harga asal: RM73.10 | Harga Promosi: RM29.24)

hermo nyx

Rimmel Kate Sculpting Kit Palette 18.5g (Harga asal: RM32.90 | Harga Promosi: RM27.90)

hermo rimmel kate

5. Raya lebih glamour dengan L’Oreal Paris, NYX, Maybelline, & Garnier

hermo glam up raya

Bermula daripada 29 April sehingga 14 Mei ini, dapatkan penjimatan sehingga 70% ditambah dengan potongan 20% extra bersama hadiah percuma untuk empat jenama terkemuka ini.

Pada 29 April (12pm – 2pm) & 14 Mei (8pm – 10pm) anda juga boleh dapatkan diskaun ‘Happy Hour’ sebanyak 35%.

hermo glam up raya

hermo nyx

Istimewanya lagi, pada 7 Mei pula akan berlangsungnya Happy Gift Hour bermula 8PM-10PM. Dalam promosi istimewa pada satu hari ini sahaja, anda boleh rebut peluang untuk BUY 120 FREE 120! Tapi ingat, promosi Happy Gift Hour ini hanya untuk satu hari sahaja, jadi jangan lupa pangkah kalendar anda siap-siap!

6. Kose Salam Aidilfitri

kose aidiliftri

Kose antara jenama produk yang semakin mendapat tempat dalam kalangan pengguna di Malaysia. Untuk anda yang ingin mencuba, jangan lupa dapatkan set kecantikan eksklusif dari Kose bersama hadiah percuma di HERMO. Jadi 200 yang terawal untuk mendapatkan Kose Lucky Kit secara percuma dengan apa-apa pembelian!

kose raya hermo

kose raya hermo

Anda juga pasti tak nak terlepas peluang untuk mendapatkan Kose Sekkisei Precious Snow Powder II eksklusif hanya di HERMO. Sambil anda membeli belah produk Kose tu, anda juga berpeluang untuk memenangi Swarovski Heart-Shaped Necklace bernilai RM100, Kose bestseller Travel Kit bernilai RM58 dan banyak lagi hadiah menarik!

Semuanya dari 29 April sehingga 6 Mei ini.

7. Super Raya Bazar

hermo super raya

Bermula 29 April sehingga 6 Mei ini, dapatkan promosi meletop dengan potongan sehingga 80% untuk produk kecantikan seperti Nivea, NYX, Missha, Palladio, Peripera, Tomaru, Huxley dan banyak lagi!

hermo nivea line

8. Produk K-Beauty

hermo k-beauty

Di HERMO, anda boleh dapatkan pelbagai jenama K-Beauty yang menjadi pilihan pengguna di seluruh dunia pada masa ini. Bukan satu, bukan dua tapi ada 100 produk K-Beauty yang anda boleh cuba dapatkan di HERMO. Antaranya seperti Dr.Jart+ Shake & Shot Rubber Mask, 3CE Mood Recipe Matte Lip Color, Some By Mi Snail Truecica Miracle Repair Serum 50ml, Cosrx Balancium Comfort Ceramide Cream 80g dan Nature Republic Soothing & Moisture Aloe Vera 92% Soothing Gel Mist 150ml. Promosi bermula 7 sehingga 14 Mei ini!

nature republic aloe vera

9. Global Beauty

hermo global beauty

Jangan lupa dapatkan produk kecantikan paling ‘trendy’ di dunia kini secara langsung dari rumah anda untuk hari raya ini. Tak perlu susah-susah, dari rumah saja anda boleh dapatkan penjimatan sehingga 70% dan mengikuti trend terkini dalam dunia kecantikan. Antara jenama yang anda boleh dapatkan adalah seperti 23 Years Old, Skin Food, Dr.Jart+, 9wishes, 3CE, Goodal, Wonder Bath dan banyak lagi!

dr jart

3ce

Antara produk yang anda wajib cuba sendiri termasuklah Skin Food Rice Wash Off Mask 100g, Dr.Jart+ Ceramidin Liquid 150ml ,3CE Mood Recipe Matte Lip Color danWonder Bath Super Vegitoks Cleanser 200ml [#Green].

hermo raya

Memang rambang mata dibuatnya tengok semua promosi hari raya di HERMO ni! Untuk pastikan anda kekal cantik berseri di hari raya ini, jangan lupa rebut semua promosi menarik sempena Hari Raya Aidilfitri yang akan tiba tak lama lagi. Anda boleh ikuti HERMO Malaysia di Facebook dan Instagram atau layari laman rasmi HERMO .

Raya ni, lawa je dengan HERMO!


Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...