Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Gaya Hidup

Miliki Pelbagai Produk Kecantikan Dengan 13 Promosi Dahsyat Sempena Jualan Ekstravaganza 12.12 Hermo

Sekejap sahaja masa berlalu, tiba-tiba swoosh! tahun 2020 sudah nak sampai ke garisan penamatnya. Rasa macam tiada apa yang dilakukan pada tahun ini memandangkan semua orang terperangkap di rumah. Sepertinya hari-hari yang dilalui tidak mempunyai makna dan mendatar sahaja. Haihhh…

Apa kata anda bangun dan ‘up’kan mood anda? Mudah sahaja! Dengan bantuan Hermo, anda mampu menjalani hari mendatang secara lebih menggembirakan dengan promosi yang lain macam tidak masuk akalnya.

Advertisement

Siapa kata duduk di rumah sahaja membuatkan anda tersekat daripada berbelanja untuk kepuasan diri sendiri? Dengan Jualan Extravaganza 12.12 Hermo ini, pastinya akan menceriakan hari anda selain menangkis kemuraman dek tidak dapat melihat dunia luar sekerap dahulu.

Promo 1: Eksklusif ahli Gold dan Platinum

Peluang keemasan buat ahli Gold dan Platinum Hermo! Bila lagi anda akan dapat baucar diskaun 30%, kalau bukan ketika Jualan Extravaganza 12.12 Hermo ini. Cepat-cepat kerana anda hanya layak untuk merebut peluang ini daripada 8 hingga 13 Disember sahaja.

*tertakluk kepada terma dan syarat

Advertisement

Promo 2: Rebut Hadiah Eksklusif 12.12!

Yay! Bersedia untuk tadah tangan dan dihujani dengan hadiah eksklusif Krismas apabila anda berbelanja sebanyak RM121.2 sahaja! Mesti nak tahu hadiah apa yang menanti anda kan? Psst.. Ada barangan eksklusif Hermo, Max Factor, Heimish, Mamonde, Kocostar, Klavuu, AHC, Kafen dan banyak lagi!

Hadiah Eksklusif 12.12 Hermo

Durasi promo: 11 dan 12 Disember SAHAJA

Promo 3: Giveaway FB Live (Interaksi dengan Hermo untuk menang)

Cara terpaling mudah sekali buat anda untuk genggam pelbagai hadiah giveaway yang menakjubkan! Cuma perlu ikuti siaran langsung di laman FB Hermo pada 11 Disember (Jumaat) jam 8.00 p.m dan berpeluang menjadi orang yang bertuah. Jangan risau, ianya memang best pun jadi jangan lupa temu janji ini okay.

Promo 4: 12.12 XOMO Superhits

Ini yang dinantikan semua, bayangkan anda boleh dapat pelbagai produk bestsellers dengan harga yang hebat. Para pencinta kecantikan dan produk penjagaan wajah bahkan individu yang minimalis, anda akan menyesal sekiranya memandang enteng kesempatan ini. Percayalah!

My Scheming Hard Skin Removal Black Foot Mask (Harga asal: RM37.64 | Harga promosi: RM31.99)

My Scheming Hard Skin Removal Black Foot Mask

Biore UV Aqua Rich Watery Essence SPF50 PA++++ 50g (Harga asal: RM35 | Harga promosi: RM24.50)

Biore UV Aqua Rich Watery Essence

Klairs Supple Preparation Toner 180ml (Harga asal: RM80 | Harga promosi: RM59)

Advertisement

Klairs Supple Preparation Toner

Tsubaki Premium Repair Hair Mask 180g (Harga asal: RM63.90 | Harga promosi: RM40.90)

Tsubaki Premium Repair Hair Mask

Durasi promosi: 11 dan 12 Disember SAHAJA

Promo 5: Semuanya Di Bawah RM12.12

Nak cantik, tak perlu belanja mahal sebenarnya. Disebabkan itu, Hermo dengan baik hati telah memilih pelbagai produk kecantikan yang langsung tak akan sakiti dompet anda. Makin manis musim perayaan ini dengan produk di bawah RM12.12. Syurga!

Beauty Formulas Tea Tree Cleansing Wipes 30pcs (Harga asal: RM29.80 | Harga promosi: RM8.90)

Beauty Formulas Tea Tree Cleansing Wipes

Dr. Murad Blemish Spot Treatment 7.5ml (Harga asal: RM48.00 | Harga promosi: RM12.12)

Dr. Murad Blemish Spot Treatment

Faith in Face Let It Glow Hydrogel Mask 1pcs (Harga asal: RM12.50 | Harga promosi: RM8.90)

Faith in Face Let It Glow Hydrogel Mask

Biore Pore Pack Citrus Crush 10pcs (Harga asal: RM14.00 | Harga promosi: RM11.20)

Biore Pore Pack Citrus Crush 10pcs

Durasi promosi: 11 dan 12 Disember SAHAJA

Promo 6: Set Hadiah X’Mas

Sesuai dengan perayaan yang sentiasa dihiasi dengan hadiah, inilah masa anda untuk memberikan hadiah yang bermakna kepada orang tersayang menerusi promosi istimewa ini. Nak beli untuk sendiri pun boleh, tiada masalah!

My Scheming The Most Rescue EX Ampoule Mask Set 12pcs (Harga asal: RM128.40 | Harga promosi: RM79.00)

[2020 Holiday Collection] Laneige Mini Sleeping Mask Set (Harga asal: RM142.00 | Harga promosi: RM115.00)

Dr.Morita Special Xmas Kit 2020 (Harga asal: RM39.90 | Harga promosi: RM32.00)

[Xmas Kit 2020] Yves Rocher Winter Apple (Harga asal: RM49.00 | Harga promosi: RM49.00)

Durasi promosi: 8 hingga 13 Disember dan 21 hingga 25 Disember

Promo 7: Tiada Melebihi RM50

Lengkapi koleksi produk kecantikan anda dengan pelbagai produk di bawah harga RM50. Jangan tangguh, takut melepas nanti!

Naruko Raw Job’s Tears Supercritical CO2 Pore Minimizing & Brightening Mask (10pcs/box) (Harga asal: RM32.00 | Harga promosi: RM28.80)

naruko raw

Kustie Cherry Blossom 3 In 1 Travel Set (Harga asal: RM20.00 | Harga promosi: RM18.00)

kusti cherry blossom

Neutrogena Hydro Boost Water Gel 50g (Harga asal: RM66.90 | Harga promosi: RM43.49)

neutrogena hydro boost

L’Oreal Paris Elseve Fall Resist Anti Dandruff Shampoo 450ml (Harga asal: RM23.50 | Harga promosi: RM19.98)

L'Oreal Paris Elseve

Durasi promosi: 8 hingga 13 Disember dan 21 hingga 25 Disember

Promo 8: Tawaran Eksklusif 12.12 Shiseido

Dapatkan produk Shiseido dengan diskaun 24% bagi seluruh jenama dengan hadiah istimewa dan juga penjimatan ekstra! Malah anda juga akan menerima 5 hadiah istimewa bernilai RM50 secara percuma sahaja untuk setiap pembelian dan jikalau berbelanja sebanyak RM250, anda layak mendapat Shiseido Makeup Modern Matte Powder Lipstick Replica 526 dengan percuma. Fuhh, menarik sungguh!

Shiseido Makeup Modern Matte Powder Lipstick Replica 526

Durasi promosi: 8 hingga 13 Disember

Promo 9: Fiesta 12.12 Mirae

Promosi Mirae yang ini memang bagai bulan jatuh ke riba! Anda boleh dapat potongan harga hingga 72% selain turut jimat belanja dan dapat hadiah percuma lagi, best kan?

Durasi promosi: 8 hingga 13 Disember

mirae 12.12 Fiesta

Lagi satu, jikalau anda membeli sebarang produk Mirae pada 9 Disember, anda layak untuk mendapat Aromatherapy Mask (Assorted) secara percuma tahu. Jadi, jangan terlepas!

Durasi promosi: 9 Disember SAHAJA

Promo 10: Istimewa 12.12 Nivea

Pemurah betul Hermo, bayangkan anda boleh menikmati diskaun hingga 40% termasuklah penjimatan hebat dan juga hadiah percuma sekiranya membeli produk Nivea. Bukan ittu sahaja, anda juga layak mendapat Cawan Nivea 3D Water (Assorted) secara percuma apabila membuat pembelian RM30.

Durasi promosi: 8 hingga 13 Disember SAHAJA

Tidak dilupa, bergembira dengan RM5 potongan harga daripada belian barangan kecantikan anda dengan kod promo*.

*tertakluk kepada terma dan syarat

nivea extra white repair

Durasi promosi: 8 hingga 13 Disember SAHAJA

Promo 11: Gila-gila Solekan 12.12

Disebabkan musim perayaan yang bakal kunjung tiba, alat solekan merupakan pelengkap kepada hari yang meriah tersebut. Jadinya, gunakan peluang ini untuk memiliki pelbagai produk dengan potongan harga hingga 90% bagi Tawaran Gila-Gila Solekan ini.

Mirae Hydro+ Plus Cushion Cream SPF30 30ml (Harga asal: RM299.80 | Harga promosi: RM102.90)

Mirae Hydro+ Plus Cushion Cream

[Kate x Retro Modern] Red Nude Rouge (T) [3 Pilihan] (Harga asal: RM74.40 | Harga promosi: RM63.24)

[Kate x Retro Modern] Red Nude Rouge (T)

Maybelline SuperStay Full Coverage Under-Eye Concealer 7ml [4 Pilihan] (Harga asal: RM49.90 | Harga promosi: RM32.44)

Maybelline SuperStay Full Coverage Under-Eye Concealer

Anessa Perfect UV Sunscreen Skincare BB Foundation 25ml [#Natural] (Harga asal: RM120.00 | Harga promosi: RM84.00)

Anessa Perfect UV Sunscreen Skincare BB Foundation

Durasi promosi: 8 hingga 9 Disember SAHAJA

Promo 12: Mask Wajib Milik

Tak perlu susah keluar untuk dapatkan rawatan spa, beli sahaja pelbagai jenama mask hebat menerusi promosi Hermo ini. Bukan sahaja dapat hilang stress malah dapat diskaun hingga 90% lagi. Lega..

Lululun One Night Rescue Mask 1pcs [3 Pilihan] (Harga asal: RM9.90 | Harga promosi: RM7.43)

Lululun One Night Rescue Mask

Keana Rice Mask 10pcs (Harga asal: RM44.90 | Harga promosi: RM40.40)

Keana Rice Mask 10pcs

[2020 Limited Edition] Kao MegRhythm Steam Eye Mask 5pcs [#Sakura] (Harga asal: RM20.00 | Harga promosi: RM15.00)

Kao MegRhythm Steam Eye Mask 5pcs

Melano CC Vitamin C Brightening Mask 1pcs (Harga asal: RM9.90 | Harga promosi: RM6.93)

Melano CC Vitamin C Brightening Mask 1pcs

Durasi promosi: 12 Disember SAHAJA

Promo 13: Hello Produk Baru

Perkenalkan pelbagai produk baru dalam dunia kecantikan! Dah sampai masa untuk anda mencuba produk kecantikan dan penjagaan wajah baru. Tak cukup dengan fresh, malah ianya datang dengan diskaun juga.

Ruruberry 5% Ethyl Ascorbic Acid 30ml (Harga asal: RM49.00 | Harga promosi: RM39.00)

Ruruberry 5% Ethyl Ascorbic Acid 30ml

Fan Beauty Secret Advanced Repair Eye Mask 5pcs (Harga asal: RM218.80 | Harga promosi: RM69.90)

Fan Beauty Secret Advanced Repair Eye Mask 5pcs

Kanebo Suisai Beauty Clear Powder Wash 0.4g x 32 [FREE] Allie EX UV Protector Set (Harga asal: RM268.20 | Harga promosi: RM136.96)

Kanebo Suisai Beauty Clear Powder Wash

Hada Labo Hydrating Snow Dew 50g (Harga asal: RM73.20 | Harga promosi: RM58.56)

Hada Labo Hydrating Snow Dew 50g

Durasi promosi: 8 hingga 13 Disember dan 21 hingga 25 Disember

Promosi Jualan Extravaganza 12.12 Hermo ini ternyata menakjubkan! Pasti menyesal sekiranya anda pandang sebelah mata sahaja tawaran hebat sempena #GiftingSeason ini.

Untuk pastikan anda tidak terlepas peluang yang datang hanya setahun sekali ini, dapatkan maklumat lanjut menerusi laman web Hermo Malaysia #HermoMY , Instagram dan juga Facebook !

Sambut #1212 Ini Dengan Bergaya Bersama #HermoMY!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama