December 11th, 2014

Lama tidak mendengar perkembangan terkini Ziana Zain. Baru-baru ini, diva bersuara tinggi ini telah berkongsi beberapa keping gambarnya ketika berjalan-jalan di Turki. Menarik sungguh!!! Antara tempat yang telah dilawati oleh Ziana Zain ialah Masjid Biru. Sedikit sebanyak timbul juga rasa teringin menjejakkan kaki ke Turki selepas melihat gambar-gambar yang telah dikongsi menerusi Instagram Ziana Zain ini.

ziana zain

Kembara Ziana Zain di bumi Turki ini telah mengambil masa selama 9 hari. Untuk peminat Ziana Zain, khabarnya penyanyi ini akan muncul dengan lagu baru pada awal tahun 2015. Pastinya ramai yang dah tak sabar kan? Untuk mengubati rindu di dada, silalah tengok video rakaman Ziana Zain ketika berjalan-jalan di Turki. Menarik sangat-sangat.

Lagi beberapa gambar Ziana Zain di Turki dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Skim kenderaan pertama untuk belia, jimat RM300

ziana zain

ziana zain

ziana zain

ziana zain

ziana zain

ziana zain

ziana zain
ziana zain

ziana zain
ziana zain
ziana zain

ziana zain

ziana zain

ziana zain

July 16th, 2014

Alhamdulillah. Sesungguhnya bulan Ramadhan adalah bulan penuh berkat dan hidayah. Seorang lagi selebriti tempatan iaitu penyanyi popular, Ziana Zain telah pun mengambil keputusan untuk berhijab sepenuhnya di bulan mulia ini. Sebelum ini Ziana hanya memakai tudung sebagai tanda menghormati bulan Ramadhan. Nampaknya hidayah itu tiba jua. Pasti berkat doa peminat-peminat Ziana Zain.

ziana zain bertudung

Tampil untuk rakaman MeleTOP Raya dengan imej bertudung, Ziana Zain mengakui penampilan itu adalah penampilan terbaru dan terkini buat dirinya. Kata Ziana menerusi portal Murai:-

Ini adalah hadiah yang Allah SWT berikan kepada saya, sebuah ganjaran yang dijanjikan setelah tidak putus-putus doa daripada peminat, kawan-kawan dan yang paling termakbul adalah doa kedua ibu bapa saya.

Allah SWT telah berikan apa yang mereka semua pohon, sementara itu juga dibukakan pintu hati saya menerima syariat agama ini. Setelah beberapa tahun saya memasang niat, akhirnya hari yang dinanti sudah tiba. Perasaan yang datang itu bukan rasa yang biasa tetapi kuasa yang luar biasa.

Tiada pengumuman yang nak dibuat kerana yang penting apa yang dituntut(berhijab) saya telah cuba penuhi bermula dari Ramadan ini dan harapan saya biarlah ia kekal ke akhir hayat. Tiada apa yang lebih bermakna dari apa yang Allah SWT kurniakan kepada saya sekarang, Alhamdulillah.

ziana zain bertudungTahniah diucapkan kepada Ziana Zain atas penghijrahan ini. Semoga makin murah rezeki, tenang hidup dan makin diberkati. Pasti ramai yang terharu dengan perubahan diva kesayangan ramai ini. Semoga terus istiqamah. Tahniah Zaian Zain!!!

November 14th, 2012

Wow. Terkagum sebentar Abang Nara melihat keanggunan Ziana Zain dalam baju kebaya merah menyala ini. Memang cantik sangat-sangat. Nampak classy dan meletup. Gambar ini diambil ketika Ziana Zain menghadiri pertandingan Miss Kebaya Slimworld 2012.

ziana zain kebaya

Cantik kan? Nampak gayanya memang berkesan sungguh terapi Slimworld kepada Ziana Zain. Badan masih nampak macam anak dara. Pasti wanita-wanita di luar sana jeles melihat kecantikan badan Ziana Zain. Abang Nara pun masih tak mampu untuk menghantar isteri ke Slimworld. Kena simpan duitlah nampak gayanya selepas ini.

ziana zain kebaya

8 lagi gambar terbaru Ziana Zain dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Blackpepper Production.

telekung travel

P.S: Untuk pemborong yang berminat membeli telekung travel di atas secara pukal, sila hantarkan email ke [email protected]. Minimum order adalah sebanyak 10 unit. Untuk info lanjut boleh layari Facebook Gudang.My.

ziana zain kebaya
ziana zain kebaya
ziana zain kebaya
ziana zain kebaya
ziana zain kebaya
ziana zain kebaya
ziana zain kebaya
ziana zain kebaya

September 24th, 2012

Abang Nara suka Ziana Zain. Abang Nara tahu ramai pembaca BeautifulNara peminat Ziana Zain. Rasanya semua rakyat Malaysia suka Ziana Zain. Suara sedap, pandai berlakon, cantik, maintain muda dan paling penting, mesra peminat.

ziana zain

Dan sudah lama rasanya Abang Nara tak kongsikan gambar terbaru Ziana Zain untuk tatapan anda semua. Terima kasih kepada Blackpepper Production yang sudi berkongsikan gambar ekslusif Ziana Zain ketika majlis Antabax Mr Cool Search 2012. Seperti yang diduga, Ziana Zain memang masih maintain cun melecun dengan dress serba biru.

ziana zain

Lagi 8 keping gambar terbaru Ziana Zain dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit sepenuhnya kepada Facebook Blackpepper Production.

nuffnang

P.S: Selalu terlepas update terkini daripada Abang Nara? Jangan risau sebab anda boleh hilangkan masalah itu dengan follow BeautifulNara di Nuffnangx. Kalau anda pengguna android dan iPhone, silalah download apps Nuffnangx untuk memudahkan pembacaan BeautifulNara.

zz

zz

zz

zz
zz
zz
zz
zz