September 24th, 2012

Abang Nara suka Ziana Zain. Abang Nara tahu ramai pembaca BeautifulNara peminat Ziana Zain. Rasanya semua rakyat Malaysia suka Ziana Zain. Suara sedap, pandai berlakon, cantik, maintain muda dan paling penting, mesra peminat.

ziana zain

Dan sudah lama rasanya Abang Nara tak kongsikan gambar terbaru Ziana Zain untuk tatapan anda semua. Terima kasih kepada Blackpepper Production yang sudi berkongsikan gambar ekslusif Ziana Zain ketika majlis Antabax Mr Cool Search 2012. Seperti yang diduga, Ziana Zain memang masih maintain cun melecun dengan dress serba biru.

ziana zain

Lagi 8 keping gambar terbaru Ziana Zain dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit sepenuhnya kepada Facebook Blackpepper Production.

nuffnang

P.S: Selalu terlepas update terkini daripada Abang Nara? Jangan risau sebab anda boleh hilangkan masalah itu dengan follow BeautifulNara di Nuffnangx. Kalau anda pengguna android dan iPhone, silalah download apps Nuffnangx untuk memudahkan pembacaan BeautifulNara.

zz

zz

zz

zz
zz
zz
zz
zz


77 responses to “(10 GAMBAR)Ziana Zain Anggun Menawan Serba Biru”

  1. x.zana says:

    aku tgk k.ziana ni makin tua makin hebat berskirt & gaun pendek. tp xde pulak org kondem teruk. kalau RCW dah lama kene kutuk kaw2 punya padahal k.ziana ni lg tua tp x sedar diri, perasan muda selalu

  2. bagaimana wajah kita di Padang Mashyar says:

    kesian makcik ni..lum dpt hidayah dlm berpakaian..ade jgk sorang dua retis yg seangkatan ngan makcik ni..yg masih prasan diri muda lg..terintai2 peluang bleh glamer cam dlu2..walhal umo da sendu…buat makcik ziana..slow2 down la sikit..tak bleh tidak kita orang melayu nie..klu da namenye Islam perlu tegur menegur kan..jgn smpi nak populer balik..syaitan pun ambik kesempatan usap muke kite..maaf klu ade terkasar dlm menegur..

  3. Kepoh says:

    x manis la kak ziana ni dh berumo pki cam ni..cam patong baby versi tua la..

  4. aku syg ziana says:

    cantiknya kak ziana..lov u 4ever..

Loading...