Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(10 GAMBAR)Ziana Zain Anggun Menawan Serba Biru

Abang Nara suka Ziana Zain. Abang Nara tahu ramai pembaca BeautifulNara peminat Ziana Zain. Rasanya semua rakyat Malaysia suka Ziana Zain. Suara sedap, pandai berlakon, cantik, maintain muda dan paling penting, mesra peminat.

ziana zain

Advertisement

Dan sudah lama rasanya Abang Nara tak kongsikan gambar terbaru Ziana Zain untuk tatapan anda semua. Terima kasih kepada Blackpepper Production yang sudi berkongsikan gambar ekslusif Ziana Zain ketika majlis Antabax Mr Cool Search 2012. Seperti yang diduga, Ziana Zain memang masih maintain cun melecun dengan dress serba biru.

ziana zain

Lagi 8 keping gambar terbaru Ziana Zain dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit sepenuhnya kepada Facebook Blackpepper Production.

nuffnang

P.S: Selalu terlepas update terkini daripada Abang Nara? Jangan risau sebab anda boleh hilangkan masalah itu dengan follow BeautifulNara di Nuffnangx. Kalau anda pengguna android dan iPhone, silalah download apps Nuffnangx untuk memudahkan pembacaan BeautifulNara.

Advertisement

zz

zz

zz

zz
zz
zz
zz
zz

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

77 Comments

  1. x.zana

    September 28, 2012 at 3:31 pm

    aku tgk k.ziana ni makin tua makin hebat berskirt & gaun pendek. tp xde pulak org kondem teruk. kalau RCW dah lama kene kutuk kaw2 punya padahal k.ziana ni lg tua tp x sedar diri, perasan muda selalu

  2. bagaimana wajah kita di Padang Mashyar

    September 25, 2012 at 5:55 pm

    kesian makcik ni..lum dpt hidayah dlm berpakaian..ade jgk sorang dua retis yg seangkatan ngan makcik ni..yg masih prasan diri muda lg..terintai2 peluang bleh glamer cam dlu2..walhal umo da sendu…buat makcik ziana..slow2 down la sikit..tak bleh tidak kita orang melayu nie..klu da namenye Islam perlu tegur menegur kan..jgn smpi nak populer balik..syaitan pun ambik kesempatan usap muke kite..maaf klu ade terkasar dlm menegur..

  3. Kepoh

    September 25, 2012 at 3:18 pm

    x manis la kak ziana ni dh berumo pki cam ni..cam patong baby versi tua la..

  4. aku syg ziana

    September 25, 2012 at 11:38 am

    cantiknya kak ziana..lov u 4ever..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama