Written by AbangNara | December 11th, 2014

Lama tidak mendengar perkembangan terkini Ziana Zain. Baru-baru ini, diva bersuara tinggi ini telah berkongsi beberapa keping gambarnya ketika berjalan-jalan di Turki. Menarik sungguh!!! Antara tempat yang telah dilawati oleh Ziana Zain ialah Masjid Biru. Sedikit sebanyak timbul juga rasa teringin menjejakkan kaki ke Turki selepas melihat gambar-gambar yang telah dikongsi menerusi Instagram Ziana Zain ini.

ziana zain

Kembara Ziana Zain di bumi Turki ini telah mengambil masa selama 9 hari. Untuk peminat Ziana Zain, khabarnya penyanyi ini akan muncul dengan lagu baru pada awal tahun 2015. Pastinya ramai yang dah tak sabar kan? Untuk mengubati rindu di dada, silalah tengok video rakaman Ziana Zain ketika berjalan-jalan di Turki. Menarik sangat-sangat.

Lagi beberapa gambar Ziana Zain di Turki dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Skim kenderaan pertama untuk belia, jimat RM300


ziana zain

ziana zain

ziana zain

ziana zain

ziana zain

ziana zain

ziana zain
ziana zain

ziana zain
ziana zain
ziana zain

ziana zain

ziana zain

ziana zain

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

28 responses to (15 GAMBAR)Ziana Zain Jalan-Jalan Di Turki

  1. Anonymous says:

    Ziana zain yg gojes ohsemmm..makin nmpak muda bila dh berhijab.goodddd!!

    0

    0
  2. ina says:

    gambar yg last tu erkkk…

    0

    0
    • Anonymous says:

      smalah iter…x bkenan bebenor gmbar last tu

      0

      0
      • kak bedah says:

        kenapa dgn gambar last??
        ko jeles kan sebab tak dapat buat action gitu…kah3!

        0

        0
        • jemah pkasam says:

          ala stakat action gitu,org utan pun boleh..nk jeles xde bnda nya..tdung dh pakai,aurat still berbungkus..semoga kak zz diberi hidayah utk mnutup aurat spenuhnya..jemah mmbesar dgn karier zz,sb syg jemah tegur,x puji mlangit..umo pun dh nk masuk 5 angka..

          0

          0
  3. Auliah says:

    sejak kak ziana brhijab ni bliau lebih nampak muda xx kak ziana

    0

    0
  4. MAKJEMAH says:

    MASYAALLAH CANTIK SGT ZIANA NI BERTUDUNG

    0

    0
  5. Jenab says:

    Makin cantik bila berhijab , syukur alhamdulillah ya Allah

    0

    0
  6. spekah tu says:

    nmpaknya ada yang haters kak ziana kat cnie..stiap komen msti de vote dislike..

    0

    0
  7. Peah Ronggeng aka PR says:

    Kaki wajib silang ek setiap kali amik gambar..saya bukan haters or peminat…just nak tahu jer…

    0

    0
  8. mawar seri says:

    tak peduli la apa diorg ckp…kak ziana cantik & tetap cantik ;)

    0

    0
  9. anon says:

    Amboi makcik ni posing, mengalahkan org muda…….pakai jeans sendat lagi…

    0

    0
  10. Anonymous says:

    last pict, auwwww you, mak tak mampu… hihi

    0

    0
  11. azrams says:

    sekali tengok dah cam yuna jer…

    0

    0
  12. nok gebuzzz says:

    suka tgk kak ziana ni…jarang nak expose gambar,lagi2 bersama keluarga…mmg low profile sgt…

    0

    0
  13. coco says:

    wooooo high fashion kak ziana pose!

    0

    0
  14. cik ma says:

    love u cousin

    0

    0
  15. fiddy says:

    beautiful :-)

    0

    0
  16. FEEWIIITT says:

    Macam JLO pakai hijab,
    cantik!!!!
    lokkie :)

    0

    0
  17. ehem says:

    NOOOOOOOOO please bukan macam YUNA!!!
    bukak mata sikit! erghhhh J’ Lo ok.
    sekian.

    0

    0
  18. wow says:

    2, 3 kali tengok kak pic nie,
    cantik kak ziana

    0

    0
  19. heloooooooooooooo..

    0

    0
  20. sapaaaa aku says:

    kak ziana mmg cantik……… like bnyk2.

    0

    0
  21. SASHA says:

    tetapppp la nak pose lentik2, tonggek2? rambut ah tutup, aurat bila pulak nak di tutup?

    0

    0
  22. Anonymous says:

    cantikkk sgt

    0

    0