Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(10 GAMBAR)Ziana Zain Anggun Bergaya Dengan Kebaya Merah

Wow. Terkagum sebentar Abang Nara melihat keanggunan Ziana Zain dalam baju kebaya merah menyala ini. Memang cantik sangat-sangat. Nampak classy dan meletup. Gambar ini diambil ketika Ziana Zain menghadiri pertandingan Miss Kebaya Slimworld 2012.

ziana zain kebaya

Advertisement

Cantik kan? Nampak gayanya memang berkesan sungguh terapi Slimworld kepada Ziana Zain. Badan masih nampak macam anak dara. Pasti wanita-wanita di luar sana jeles melihat kecantikan badan Ziana Zain. Abang Nara pun masih tak mampu untuk menghantar isteri ke Slimworld. Kena simpan duitlah nampak gayanya selepas ini.

ziana zain kebaya

8 lagi gambar terbaru Ziana Zain dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Blackpepper Production.

telekung travel

Advertisement

P.S: Untuk pemborong yang berminat membeli telekung travel di atas secara pukal, sila hantarkan email ke [email protected]. Minimum order adalah sebanyak 10 unit. Untuk info lanjut boleh layari Facebook Gudang.My.

ziana zain kebaya
ziana zain kebaya
ziana zain kebaya
ziana zain kebaya
ziana zain kebaya
ziana zain kebaya
ziana zain kebaya
ziana zain kebaya

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

41 Comments

  1. pelik bin ajaib

    November 18, 2012 at 10:31 am

    mcm ank dara la sgt abg nara ooi..melampau sungguh persamaannyer..body je lawo tp muke still aging

  2. hell

    November 17, 2012 at 11:32 am

    kebaye ke ni?

Loading...
To Top