July 6th, 2012

Kemenangan Nur Fazura di dalam kategori Anugerah Style EH! 2012 sememangnya tidak boleh dipertikaikan. Sepanjang tahun 2012, Fazura sering tampil dengan fesyen yang simple namun tetap menyerlah kecantikannya. Senang cerita, Fazura memang ada sense of fashion yang sangat tinggi.

fazura

Dan pada malam Anugerah EH! 2012, Fazura sekali lagi tampil dengan fesyen yang unik namun sangat bersesuaian dengan penampilan dirinya. Lagi 16 gambar Fazura di sekitar malam Anugerah EH! 2012 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Facebook Nur Fazura.

fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura

November 30th, 2011

Ada dua sisi yang berbeza bagi Nur Fazura untuk majalah GLAM dan majalah EH! kali ini. Namun kedua-duanya tetap menyerlahkan kecantikan Fazura. Kesimpulannya, orang kalau dah cantik, buatlah fesyen tangkap gambar macam mana pun, tetap akan timbul kecantikannya. Tak gitu?

fazura glam eh

Secara jujur Abang Nara lebih menggemari sisi Fazura yang tampak ceria untuk cover majalah EH!. Anda pulak suka yang mana satu?

fazura glam eh

Apa pun Abang Nara nak ucapkan tahniah kepada Fazura kerana pada tahun 2011 ini Abang Nara nampak populariti dan mutu lakonan Fazura semakin mantap. Semoga perkembangan sihat ini dapat dibawa ke tahun 2012 kelak. Sila LIKE Facebook Fazura tanda sokongan anda kepada si cantik manis ini.

November 13th, 2011

Orang kata memang sesuai sangatlah Fazura dinobatkan sebagai cover girl pertama untuk majalah Lisa ini. Walaupun mungkin ada orang beranggapan Lisa Surihani lebih sesuai (kerana faktor nama), tapi di mata Abang Nara, Fazura mempunyai daya tarikan yang tersendiri sehingga terpilih untuk menghiasi cover pertama majalah Lisa. Tak gitu?

fazura majalah lisa

Lagi beberapa keping gambar Fazura ketika menghadiri pelancaran majalah Lisa dengan membaca entri ini sepenuhnya. Gambar kredit kepada Facebook Fazura.

fazura majalah lisa

fazura majalah lisa

fazura majalah lisa

fazura majalah lisa

fazura majalah lisa

fazura majalah lisa
fazura majalah lisa

July 23rd, 2010

fazura terbaru

Lama betul tak dengar cerita Fazura nie. Bagi kami dia antara artis Malaysia yang wajahnya agak asli. Ada daya penarik yang lain daripada artis lain. Cantik pun cantik. Mungkin sebab itu ada kerabat yang sudi “berkawan” dengan Fazura. Tapi kata Fazura, mereka hanya berkawan biasa. Hanya teman dan yang pasti bukan teman tapi mesra.

[note]Kalau boleh saya tak nak beri apa-apa komen mengenai hal ini. Nanti bila buka mulut, perkara ini akan menjadi semakin meleret dan diperbesarkan. Terus-terang saya cakap dan saya mengaku bahawa saya memang mengenalinya. Saya dengan dia (kerabat) hanyalah sebagai teman biasa tapi bukanlah ‘teman tapi mesra’.├é┬áSampai mana hubungan kami itu, saya tak boleh nak cakap apa-apa. Saya sudah tak mahu cakap lagi. Sekali lagi, kami hanya berkawan saja. Terus-terang, saya kenal dia dah lama. Kami mula berkenalan kira-kira pada tahun 2006. [/note]

Kalau betullah diorang berdua jadi pasangan kekasih pun rasanya tak salah. Asalkan tak mengacau rumah tangga orang lain. Lagipun kalau dah memang jodoh, takkan nak halang kan? Semoga Fazura berjaya bukan sahaja dalam karier tapi jugak dalam percintaan.

Pakaian Fazura kat atas tue diamik masa Anugerah Eh!. Kami rasa pelik sikit dengan fesyen Fazura yang nampak aneh. Ataupun ini memang trend terkini? Ada sesiapa leh tolong jawapkan?

P.S: Sumpah comel video mak Mohd Khairuddin nie.