Written by AbangNara | July 6th, 2012

Kemenangan Nur Fazura di dalam kategori Anugerah Style EH! 2012 sememangnya tidak boleh dipertikaikan. Sepanjang tahun 2012, Fazura sering tampil dengan fesyen yang simple namun tetap menyerlah kecantikannya. Senang cerita, Fazura memang ada sense of fashion yang sangat tinggi.

fazura

Dan pada malam Anugerah EH! 2012, Fazura sekali lagi tampil dengan fesyen yang unik namun sangat bersesuaian dengan penampilan dirinya. Lagi 16 gambar Fazura di sekitar malam Anugerah EH! 2012 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Facebook Nur Fazura.

fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

93 responses to (17 GAMBAR)Nur Fazura Di Malam Anugerah Stail EH! 2012

  1. cikTsunami says:

    Fazura the gundeks and Qaseh; brckp gna otk,komen gna akal.
    Aku tertnye2 lh,ko ni knl sgt ke dgn cik fazura ni?korg adk bradk tiri die ke atau hamba abdi yg mmg jahil tak reti nk jga adb n tutur kte?klu xsuke jgn tgk,spya xdalh pla dosa dtg melekat,ni tak,pasl nk kutuk mcm spy lh pla…psal fazura smua tau.korg jeles ek xmampu nk bt n capai apa yg cik fazura ade???
    Aiii,,mnusia brhati bsuk btl lh.rsenye…mc bnyk crmin muka jual kat kdai,tgk2 lh yg mna ptt nk d perbtlkn diri tu.oh ya,korg rse korg laku ke kat TMJ tu?????hahaha…kesian2..

    • anzalinzal says:

      tak payah la ko nak bersyarah kalau setakat kat post ni.

      “boo hoo hoo retis poojaan saya kena kutuk saya tak boleh terima”

      ko pegi post benda yg sama kat semua post abang nara yg lain di mana semua artis kena kutuk. pastu baru ko bunyi kat sini.

  2. stella says:

    jeles trlebih haters ne . . Sot !! Xpa , nt i tweet kt faz n tmj suruh mreka bca kt cnie . . B4 this ada pic ttg faz n tmj kuar kt cnie , i yg tweet kt faz suruh bca cnie n uolls know kan apa jd kt entry tu . .

  3. fazura gadis cantik says:

    tak baik menghina org … Anda menghina org , sama juga anda menghina CIPTAAN ALLAH … Anda menghina org islam , sama jga anda menghina diri anda sndiri … Anda menghina dan mngutuk org MELAYU , sma jga spt anda mngutuk BANGSA anda , kaum anda dan DIRI anda sndiri … Jd , jika anda trus2 mngutuk org ciptaan tuhan , org sebangsa dgn anda dan org seagama dgn anda , brmkna anda trgolong dlm org2 yg ….. Fhm2 sndri laa

  4. awie says:

    hidung fazura lain macam..tak seperti dulu

  5. manusia says:

    kenapa hidung dengan bibir die semacam eh

  6. ASTALAVISTA says:

    dia ni kalau senyap2 takper..ni tak sembang pong pang2 kt media konon nak pakai tudung tapi haram tak pakai sampai kesudah…konon tak nak berpegang dgn lelaki bukan muhrim sekali nah kuar gambar berpeluk dgn TMJ tu….apa kes fakezura oiii???ko ni kalau low profile lagi orang suka..ni tak…kalau boleh kt twitter aku tgk sakan juga dok mengata kat orang..pstu siap backing anzalna baik punya…mmg dasar kaki gaduh la sial nih!!

    aku tak tau apa la yg TMJ tu buta sgt nakkan dia ni…hipokirt tahap dewataraya!!!ishhh kalau betulla dia ni jadi sultanah johor nnti …aku tak tau ar nak cakap apa…dah la sultan tu ketua agama…tgk sikit betina ni..mampu ke jadi ISTERI BAKAL KETUA AGAMA???adoiii hancur johor…

  7. aku says:

    muka dia macam pelakon utama ‘victorius’ kat tv3 11.30 a.m.da sapa penah tengok x

  8. datin maimon says:

    si cantik malaysia…. tapi kan, nanti2 kalau terbukak hati berhijab, fazura ni jugaklah yg tetap jadik si cantik malaysia…. tin mon loves you fazura!

  9. saya okay je says:

    ramai yang jealous dengan fazura.

  10. sue says:

    cantik…sy suke…hmm…gaya macam nak jd kate middleton jer…ops…jgn marah ye fazura..yg penting i like ur stail…. :)

  11. nora says:

    ehhhh asal kaki hitam ?
    da la kaki hitam xtau nk cover lgsong….
    mulot n hidung dy asal mcm ikan je…
    da la baju mcm aquarium. haha :D

  12. terus terang says:

    boleh le…artis…umur 30 abis lah seri