Written by AbangNara | March 7th, 2012

Sekali tengok memang tak kenal. Dua kali tengok pun tak kenal jugak. 3 kali tengok, Abang Nara dah putus harapan nak tahu siapakah yang menghiasi muka depan majalah E&F isu 5 ini. Nasib baik ada tertera nama Alyah dan Siti Saleha. Kalau tak memang kempunan nak tahu siapakah awek 2 orang yang bergaya ala filem Avatar ini.
siti saleha

Memang ini adalah antara cover yang paling unik Abang Nara pernah tengok untuk majalah. Lain daripada yang lain. Kagum pun ada, pelik pun ada, misteri pun ada. Kira perasaan bercampur-baur la. Namun Abang Nara tabik kepada kreativiti editor majalah E&F ini kerana berani membuat pembaharuan.

Apa pun anda boleh membaca majalah ini secara online di www.wuuhuuonline.com.

Written by AbangNara | November 30th, 2011

Seorang lagi artis wanita yang meningkat naik dengan pesatnya pada tahun 2011 tak lain tak bukan ialah Siti Saleha. Sayangnya dengar cerita si cantik manis ini bakal berhenti berlakon buat sementara waktu untuk menumpukan perhatian kepada pembelajaran. Mungkin itu berita sedih untuk peminat Siti Saleha, tetapi Abang Nara respek kepada artis-artis seperti Siti Saleha yang yang mementingkan pelajaran.

siti saleha jelita

Beberapa keping lagi gambar Siti Saleha untuk tatapan anda yang diambil daripada Facebook Siti Saleha dengan membaca entri ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | November 9th, 2011

Disebabkan ramai sangat yang tanya kenapa tak ada gambar Siti Saleha versi close up masa malam Anugerah Skrin 2011, terpaksalah Abang Nara kongsikan lagi gambar-gambar sekitar malam tersebut. Buat peminat Siti Saleha, nah sebijik gambar versi boleh nampak bulu hidung untuk tatapan anda.

gambar ask2011

Layankan lagi 19 gambar sekitar malam Anugerah Skrin 2011 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada MIG Online.

 
Written by AbangNara | May 27th, 2011

siti saleha

Petang semalam masa tengah lepak minum petang, tiba-tiba terbuka TV3 dan tertengok drama Nora Elena. Sekali tue terus melekat sebab ada Siti Saleha nie. Carik punya carik, rupa-rupanya Siti Saleha baru berumur 19 tahun dan merupakan adik kepada Sam Bunkface. Patutlah ada muka mix sikit.

Untuk pengetahuan, Siti Saleha selalu keluar iklan-iklan komersil. Sebab itulah korang rasa muka dia familiar sikit. Dan kalau tak silap drama Nora Elena ini merupakan drama pertama Siti Saleha memegang watak utama. Kalau salah tolong betulkan ye.

Lagi 19 keping gambar Siti Saleha dengan membaca entri ini sepenuhnya.