Written by AbangNara | March 7th, 2012

Sekali tengok memang tak kenal. Dua kali tengok pun tak kenal jugak. 3 kali tengok, Abang Nara dah putus harapan nak tahu siapakah yang menghiasi muka depan majalah E&F isu 5 ini. Nasib baik ada tertera nama Alyah dan Siti Saleha. Kalau tak memang kempunan nak tahu siapakah awek 2 orang yang bergaya ala filem Avatar ini.
siti saleha

Memang ini adalah antara cover yang paling unik Abang Nara pernah tengok untuk majalah. Lain daripada yang lain. Kagum pun ada, pelik pun ada, misteri pun ada. Kira perasaan bercampur-baur la. Namun Abang Nara tabik kepada kreativiti editor majalah E&F ini kerana berani membuat pembaharuan.

Apa pun anda boleh membaca majalah ini secara online di www.wuuhuuonline.com.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

85 responses to Siti Saleha Dan Alyah Bergaya Ala Avatar Dalam Majalah E&F Isu 5

  1. Takut gue melihatnya..:D

    apa2 pun terbaik buat mereka

  2. burungsyurgalaasangat says:

    saleha muke je mix tapi tak fotogenik pun…alyah is way better than saleha

  3. avatar misteri says:

    tergelak2 baca komen2..ade plak makyeh yg sibuk komen avatar..separuh kot gaduh pasal avatar…kesian artis ka atas tu.

    • akupun says:

      aku pun gelak sama baca komen gaduh pasal avatar lagi hot banding gambo siti saleha + alyah. seronok gak bace2 komen orang ni.hahaha.

  4. aloyah says:

    memualkan. insapla alyah oiii