June 28th, 2012

Pasangan bahagia ini pastinya bertambah bahagia selepas mereka berdua disahkan mendapat MyPR baru-baru ini. Abang Nara suka sangat dengan Aaron Aziz dan Diyana Halik ini. Tak pernah dengar cerita kurang baik tentang rumah tangga mereka. Diharapkan mahligai bahagia mereka berdua akan berkekalan sehingga ke akhir hayat

aaron aziz dan diyana halik

Memang sama cantik sama padan kan? Pasti banyak cerita menarik yang dikongsikan oleh mereka berdua di dalam edisi majalah Stailista yang terbaru ini. Jadi jangan lupa dapatkan majalah ini di kedai buku berhampiran anda.

P.S: Semalam Abang Nara nak beli perabot dapur kat rumah kedai berhampiran tempat tinggal Abang Nara. Duit dalam Maybank hanya tinggal RM100 tapi perabotnya harga RM500. Lepas tue kedai tue tak terima kad kredit pulak. Tengah pening-pening memikirkan camna nak membayar, sekali tue teringat Citibank Ready Credit yang Abang Nara ada.

citibank

Yeah ~~ Kad nie sebenarnya boleh digunakan macam kad ATM biasa. Abang Nara dengan pantas pergi ke ATM yang ada tanda MEPS di stesen Petronas dan terus cucuk duit sebanyak RM500. Memang time-time perlukan cash macam nie sangat sesuai la menggunakan Citibank Ready Credit. Dapat gaji nanti terus bayar balik. Setel!!!

January 3rd, 2012

Memang diketahui ramai yang family man Aaron Aziz digilai ramai wanita, tetapi nampaknya dia tetap setia pada yang satu. Ramai  yang bertanya sama ada Diyana Halik, isteri beliau merangkap pengurus kariernya berasa cemburu kerana Aaron berlakon dengan wanita-wanita lain, tetapi kami pernah membaca yang Diyana berkata dia tidak cemburu. Sukar untuk dipercayai?

Sebenarnya ini tidak mustahil kerana jika kita berasa secure dengan perhubungan dengan pasangan, tidak ada apa yang perlu diragukan lagi. Menyemak e-mel kami, ada pula insan yang mahu nama dirahsiakan menghantar gambar Aaron dan Diyana sedang berkucup di hadapan Menara Eiffel di Paris. Ya, kami tahu gambar ini sudah ada di blog-blog lain, tetapi rasanya gambar yang kami paparkan ini beresolusi tinggi:


Adakah gadis-gadis yang terluka hatinya melihatkan gambar ini?

Takpalah, kata orang kumbang bukan seekor. Dalam dunia ini katanya ada 7 orang berwajah serupa, jadi usaha lebih lagi, mana tahu ‘Aaron Aziz’ yang lagi 6 itu ditakdirkan untuk anda. Har har har. Apa pun, kami diberitakan yang treler untuk filem berbahasa Inggeris Prince of the City lakonan Aaron Aziz telah dilancarkan. Tonton di sini: