Written by AbangNara | November 29th, 2010

beautifulnara

Semalam, 28 November 2010 genaplah usia 2 tahun untuk BeautifulNara.com. Pejam celik pejam celik dah 2 tahun rupanya. Cepat sungguh masa berlalu. Selama 2 tahun ini, bermacam-macam peristiwa yang terjadi dan semuanya telah berjaya kami harungi dengan sokongan anda semua. Terima kasih banyak-banyak kami ucapkan.

beautifulnara

Kini BeautifulNara.com adalah laman web ke 96 paling banyak dilawati di Malaysia. Suatu pencapaian yang boleh dibanggakan untuk blog berusia 2 tahun ini. Dengan lebih 1.5 juta pelawat setiap bulan, tak salah untuk kami sasarkan untuk berada di kelompok 50 blog paling banyak dilawati untuk tahun ketiga ini. Sekali lagi terima kasih kepada anda semua yang terus menyokong kami.

beautifulnara

Di tahun ke 2 ini, seramai lebih kurang 14 juta pelawat telah melayari laman blog ini. Semoga tahun ketiga untuk BeautifulNara.com akan ada lebih banyak peningkatan. Jangan lupa jadi fans Facebook BeautifulNara dan follow kami di Twitter. Thanks a lot again.

P.S: Nanti kami buat contest ye untuk anda semua.

Written by AbangNara | November 5th, 2010

happy deepavali

Teringat peristiwa tahun lepas semasa treasure hunt di One Utama, tiba-tiba ditegur oleh seorang pembaca kaum India. Katanya dia minat sangat membaca BeautifulNara. Terharu betul masa itu. Iyerlah, kebanyakan entri yang keluar di sini adalah tentang artis Melayu jadi agak tak sangka ada pembaca kaum India yang layan jugak BeautifulNara.

Selamat menyambut Deepavali kepada semua yang beragama Hindu dari kami dan juga dari Lisa Surihani di bawah ini.

P.S: Jom join Facebook BeautifulNara dan follow Twitter BeautifulNara. Kalau Facebook BeautifulNara di”like” seramai 50,000 sebelum habis bulan November ini, maka ada contest best untuk anda semua.

Written by AbangNara | September 1st, 2010

majlis berbuka puasa beautifulnara

Ahad yang lepas, satu majlis berbuka puasa BeautifulNara telah diadakan di Qaseh Bistro, Shah Alam. Meriah tak hengat dengan kehadiran rakan-rakan BeautifulNara. Kebanyakkan yang hadir sememangnya telah mengenali sesama sendiri menyebabkan kemesraan yang ada terserlah jua.

Jutaan terima kasih kepada semua yang sudi hadir(you know who you are) termasuklah buat saudara Eyriqazz dan Jejai. Semoga ikatan silaturahim yang wujud akan terus berkekalan. Kepada mereka yang nak hadir tapi masih segan-segan, mungkin gambar-gambar yang kami sharekan di sini membuatkan anda hilang rasa malu itu.

Lagi gambar semasa majlis berbuka BeautifulNara dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Lepas nie kita buat tour Raya pulak. Terima kasih sekali lagi kepada semua yang sudi hadir.

 
Written by AbangNara | August 24th, 2010

selamat berbuka

Salam kepada semua pembaca BeautifulNara. Anda puasa dan terasa nak berbuka dengan “grand” sedikit hari Ahad ini. Jom join Majlis Berbuka Puasa BeautifulNara. Detailsnya ialah:-

Tarikh: 29 Ogos 2010 (Ahad)
Tempat: Restoran Bistro Qaseh, Seksyen 13, Shah Alam
Harga: RM19.80 untuk dewasa, RM12.50(10 tahun ke bawah)
Alamat: 2, Jalan Boling Padang F, 13/F, (Blkg Tesco Xtra), Seksyen 13, Shah Alam, Selangor (landmark opis syarikat Upin Ipin Les Couspoque tue)

Semua yang rasa nak join sangat-sangatlah dialu-alukan. Tak payah bayar dulu sebab kat sana pun boleh bayar. Untuk mengelakkan kekeliruan, sesiapa yang berminat nak datang sila hantarkan email ke [email protected] dengan tajuk “Majlis Berbuka Puasa”.

Untuk maklumat lanjut boleh join Facebook Majlis Berbuka Puasa BeautifulNara. Jom ramai-ramai meriahkan jom. Tak kiralah anda pernah komen kat sini ke atau sekadar silent reader, kami sangat alu-alukan kedatangan anda.

//Untuk gosip terbaru, sila baca artikel di bawah. Sticky post sampai hari Sabtu nie//