Written by AbangNara | January 6th, 2011

ranking 23

Untuk anda yang masih ragu-ragu tentang kehebatan BeautifulNara.com yang dipacu oleh Abang Nara yang comel, mungkin ranking nombor 23 di atas mampu membuatkan anda percaya dengan kami. Ranking Top 30 Local Website ini telah dikeluarkan oleh badan yang dilantik oleh kerajaan Malaysia. Kiranya menatang ranking ini adalah ranking rasmi.

Untuk pengetahuan, ranking ini adalah untuk bulan November 2010. Kita tunggu ranking bulan Disember 2010 pulak. Mana tau BeautifulNara.com melompat ke top 10 ranking ini. Weeeeeee ~~

Terima kasih kepada anda semua yang membuatkan ranking di atas ada terselit nama BeautifulNara.com. I love you guys from deep of my heart.

Written by AbangNara | January 3rd, 2011

lisa surihani

Setiap tahun kami di BeautifulNara.com akan menukar artis kegemaran. Tahun 2009 menyaksikan Scha Al Yahya dipilih. Tahun 2010, si cantik manis Lisa Surihani menjadi pilihan hati kami. Untuk tahun 2011, kami masih tercari-cari siapakah yang patut dijadikan artis kegemaran kami.

Banyak faedahnya menjadi artis kegemaran BeautifulNara. Contohnya untuk tahun 2010, gambar Lisa Surihani telah terpampang beratus-ratus kali di sini. Sampai ada yang naik muak. Jadi kalau anda ada cadangan, jangan malu untuk berkongsikan siapakah artis yang wajar dijadikan artis kegemaran BeautifulNara.

Kami dah shortlistkan 5 nama untuk anda. Kalau sudi, undilah. Kalau ada idea lain, sila tulis di ruangan komen ye.


P.S: Sila sign up untuk Celcom Exec 50 sekarang jugak sebab anda bakal dapat panggilan dan pelayaran internet percuma setiap Jumaat, Sabtu dan Ahad. Memang gila nie beb. Minimum penggunaan untuk dapatkan kesemua yang FREE ini cuma RM99 sahaja. Kalau yang memang dah guna Celcom Exec 50, SMS “ILOVEWEEKENDS” ke 22188 sekarang jugak untuk menikmati kegilaan ini.

celcom weekends

Paling tak tahan kalau dah guna RM66 pun dah boleh dapat diskaun dah. Memang gila hebat Celcom Exec 50 nie. Terkesima sekejap dibuatnya.

celcom weekends

Info lanjut tengok website Celcom Exec 50 nie. Tunggu apa lagi? Pergi daftar sekarang jugak!!!

Written by AbangNara | December 31st, 2010

selamat tahun 2011

365 hari bakal berlaku. Cepat sungguh masa berlalu. Seperti angin yang bertiup. Sudah tentu 2010 banyak kenangan untuk anda dan untuk kami jugak. Ada yang kenangan best, ada yang kenangan sampah dan ada yang kenangan tak ada rasa. Apa pun kita ambil semuanya jadikan teladan dalam hidup.

Malam ini sambutan tahun 2011 akan diadakan secara besar-besaran di Malaysia. Nak celebrate boleh tapi janganlah sampai mabuk dan accident. Kang tak pasal-pasal mati di tahun baru. Orang lain bersemangat sambut tahun baru, kita pulak mati di tahun baru. Tak ke sedih tu?

Azam 2010 dah tercapai ke belum? Kalau belum tak apa. Kita sambung azam tersebut di tahun 2011. Selamat tahun baru semua. Semoga 2011 membawa lebih erti dalam hidup kita.

Written by AbangNara | December 23rd, 2010

uncle seekers

Pejam celik pejam celik tinggal lebih kurang 8 hari lagi sahaja tahun 2011 akan tiba. Jadi apakah artikel-artikel sepanjang tahun 2010 yang paling banyak dilihat oleh pembaca BeautifulNara? Kami sajikan kepada anda top 10 artikel di BeautifulNara.

1. Uncle Seekers Dedahkan Hubungan Cinta Rahsia Dengan Bekas Permaisuri Agong Siti Aishah

2. Video Lucah Ariel Peter Pan Dan Luna Maya Tersebar Luas

3. (GAMBAR)Aliff Aziz Bercium Penuh Penghayatan

4. (GAMBAR)Fasha Sandha Di Parti Halloween

5. (GAMBAR)Artis Malaysia Melalak Di Karaoke

6. Sexy Bikini Pictures Of Luna Maya, Indonesia Actress

7. (GAMBAR)Aksi Terlampau Intan Sarafina Dan Rakan-Rakan

8. (GAMBAR)Fasha Sandha Hisap Rokok Dengan Machonya

9. (GAMBAR)Ayu Raudha Seksi Dalam Mangga

10. (GAMBAR)Perkahwinan Marion Caunter Dan SM Nasarudin

Ternyata kontroversi Uncle Seekers dan Siti Aishah paling hangat dilawati oleh pembaca-pembaca BeautifulNara yang kebanyakkannya menyampah dan meluat dengan Uncle Seekers. Dan ianya diikuti rapat oleh Ariel Peterpan yang bertukar nama menjadi Ariel Peterporn kerana video lucahnya.

Paling mengkagumkan ialah artikel gambar perkahwinan SM Nasarudin dan Marion Caunter berjaya menduduki tempat ke 10 sedangkan ianya baru dikeluarkan bulan ini. Ternyata populariti SM Nasa dan Marion sememangnya tip top. Lebih hebat daripada biasa kata orang. Dan tidak dilupakan kelibat Fasha Sandha juga terselit di dalam 10 artikel paling popular di BeautifulNara.

Sepanjang minggu ini dan minggu depan kami akan bawakan kepada anda beberapa statistik menarik untuk dikongsi bersama. Buat masa ini, teruskan berkunjung ke BeautifulNara.com. Jangan lupa untuk bergosip secara berhemah (walaupun kami tahu anda main komen je sesuka hati mak bapak korang). Enjoy ~~