December 31st, 2010

selamat tahun 2011

365 hari bakal berlaku. Cepat sungguh masa berlalu. Seperti angin yang bertiup. Sudah tentu 2010 banyak kenangan untuk anda dan untuk kami jugak. Ada yang kenangan best, ada yang kenangan sampah dan ada yang kenangan tak ada rasa. Apa pun kita ambil semuanya jadikan teladan dalam hidup.

Malam ini sambutan tahun 2011 akan diadakan secara besar-besaran di Malaysia. Nak celebrate boleh tapi janganlah sampai mabuk dan accident. Kang tak pasal-pasal mati di tahun baru. Orang lain bersemangat sambut tahun baru, kita pulak mati di tahun baru. Tak ke sedih tu?

Azam 2010 dah tercapai ke belum? Kalau belum tak apa. Kita sambung azam tersebut di tahun 2011. Selamat tahun baru semua. Semoga 2011 membawa lebih erti dalam hidup kita.


Comments are closed.

Loading...