Written by AbangNara | August 24th, 2010

selamat berbuka

Salam kepada semua pembaca BeautifulNara. Anda puasa dan terasa nak berbuka dengan “grand” sedikit hari Ahad ini. Jom join Majlis Berbuka Puasa BeautifulNara. Detailsnya ialah:-

Tarikh: 29 Ogos 2010 (Ahad)
Tempat: Restoran Bistro Qaseh, Seksyen 13, Shah Alam
Harga: RM19.80 untuk dewasa, RM12.50(10 tahun ke bawah)
Alamat: 2, Jalan Boling Padang F, 13/F, (Blkg Tesco Xtra), Seksyen 13, Shah Alam, Selangor (landmark opis syarikat Upin Ipin Les Couspoque tue)

Semua yang rasa nak join sangat-sangatlah dialu-alukan. Tak payah bayar dulu sebab kat sana pun boleh bayar. Untuk mengelakkan kekeliruan, sesiapa yang berminat nak datang sila hantarkan email ke [email protected] dengan tajuk “Majlis Berbuka Puasa”.

Untuk maklumat lanjut boleh join Facebook Majlis Berbuka Puasa BeautifulNara. Jom ramai-ramai meriahkan jom. Tak kiralah anda pernah komen kat sini ke atau sekadar silent reader, kami sangat alu-alukan kedatangan anda.

//Untuk gosip terbaru, sila baca artikel di bawah. Sticky post sampai hari Sabtu nie//

1,452 responses to Jom Join Majlis Berbuka Puasa BeautifulNara 29 Ogos

  1. zzz says:

    zzzzzzzzzzzzzz

    0

    0
  2. aries_april says:

    ok…
    join….

    0

    0
  3. ratu hantu says:

    area mn ek restorn 2..kt geng ka

    0

    0
  4. antupensil says:

    jom…!

    0

    0
  5. shahs says:

    menu feveret aku klu g sana….NASI GORENG QASEH & AIR ASAMBOI SPECIAL….yummy!!!

    0

    0
  6. ratu hantu says:

    nk joinnnnn….menarik ja ni…

    0

    0
  7. ratu hantu says:

    nk bw blik rumah untuk mkn shur blh x ek…

    0

    0
  8. ratu hantu says:

    cm mn nk ltk pic kt cni…tolong la ajarr….

    0

    0
  9. ratu hantu says:

    klu tnya tuan kedai..nk tanya ”tuan kedai sy nk bw blik kedai2 ni sekali BOLEHHHHH…’

    0

    0
  10. Clipkertas says:

    clip nak tanyer la Bung Nara….
    klu bwk anak umuq 2thn, charge same ker??…
    yg penting bukan bawak 1bas…huhuhu

    0

    0
    • aries_april says:

      rsa free kot ari tu aries check…
      coz bdk2x 12.50…
      tu kira baby g..x kan nk cas gak kot

      0

      0
  11. ratu hantu says:

    kt cni bkn tempt petnyaan ka?

    0

    0
  12. ratu hantu says:

    awaaaa…..saya ni awek antupensil ka…glemer i nnt….

    0

    0
  13. nurul says:

    antu nih dok mnurun ilmu bung la agknya..

    0

    0
  14. annedesilva says:

    takde skandal2..
    antu yg boncit tu BF i k…
    tak leh share2..wahwahwahwah…

    0

    0
  15. Rooney says:

    Kalau Rooney nak join, agak-agak kena tembak tak?

    0

    0
  16. Penari Poco2 says:

    wah…mira, nurul, anne, pet, antu, sis black

    rasa nak join tp…that day aku ada aktiviti kemasyarakatan…
    aduiii frust…pet, bg aku tambang belon free, aku gerenti g…huhuhu…

    0

    0
    • annedesilva says:

      arrghh ko dr dlu pon mcm tu poco..
      asl boleh jek nai belon..
      pastu aktiviti kemasyarakatan hang..
      kalah YB Bung..hahhahaha

      0

      0
      • ratu hantu says:

        jgn kta tambang belon free..tmbang basikal pu cek bg free klu dtg

        0

        0
      • Clipkertas says:

        poco… pose2 tak de nari poco2 la….
        jom ler….
        hekhek… clip sbnrnyer tak der jwpn lg… still waiting from my En. hubby… tapi dah 50% join buke pose nie…
        hehhee…

        0

        0
        • annedesilva says:

          haa bawak bung k poco..
          ko jadik no 3 plak..
          elok sgt..
          tp jgn lupe daftar taw..
          kan turun naik mahkamah lg..hihihihih

          0

          0
        • aries_april says:

          hahaahahahah….tu yg poco ska…pblsiti mrh…xyah pch jdi arts..dh pemes

          0

          0
        • Penari Poco2 says:

          clip…aku nama je poco tp aku dah taknak nari lg…
          nama poco ni kenangan aku mula-mula masuk sini dulu…
          aku 100% suka nak dtg tp………………………..???

          0

          0
        • Penari Poco2 says:

          anne, dlm dunia ni satu je ke yg bnama bung mokhtar tu…?
          huhuhu…

          0

          0
        • annedesilva says:

          tu jek yg paling glamourrr..
          abeh ko nak bung mana?chik chik kebung kew?

          0

          0
  17. BlackBerry00 says:

    salam smua
    syukur dh post
    thx aries sbb msg akk tadi

    for info sekalian smua (sapa2 yg nak bawak anak2)

    kat Qaseh Bistro ni
    adult – RM 19.80
    kids – RM 12.50 (tp yg ni bagi yg umur 10 thn ke bwh)
    atas 12 tahun tu kira adult punyer price

    tak sabar nk ketemu uowls!!!

    0

    0
  18. aries_april says:

    dh brpa juta orng nik p ni?

    0

    0
  19. annedesilva says:

    tgok nama rooney pon dh sakit hati..
    mcmana la rupa tuan bdn ekk..huhuhuuh
    harap2 redup mata memandang..hihihihih

    0

    0
  20. aries_april says:

    poco sja tau…thun lps naik gng knablu….thun ni lain lak alsn dia

    0

    0
  21. BlackBerry00 says:

    nak confirmkan sapa lagi yg nak join….

    msk ruangan FB ok…
    sbb klau dh cecah 30 pax, kena byr dpayment
    so, klau boleh nak dptkan info ni b4 friday

    Jumaat 27/8/10 saya akan buat tempahan dengan Qaseh Bistro..
    Mintak kerjasama dr semua….

    0

    0
  22. Penari Poco2 says:

    mira, rooney tu kan baik orangnya kan…
    cuma jari2 dia je yg tak baik, kalau catu, dia join korang esok, potongla jari2 dia tu…wakakaka…
    rooney, bergurau di kala perut berkeroncong…hehehe…

    0

    0
  23. annedesilva says:

    dia untukku..bkn untukmu..
    dia milikku..bkn milikmu…
    pergila kamu..
    jgn kau ganggu..
    biarkan aku mendekatinya….. ;)

    0

    0
  24. aries_april says:

    ratu..ko konpon ke p?

    0

    0
  25. Rooney says:

    Hurm. Rooney orang nya hensem, putih, smart dan segak.

    0

    0
  26. Rooney says:

    Laser ke? Saya rasa biasa je.

    0

    0
    • annedesilva says:

      biasa????
      sgt luar biasa k..
      kadang2 tu tak jaga sensiviti org lain…
      tp kita sume kan manusia x perfect…..
      so just accept ape kekurangan masing2 k…

      0

      0
      • aries_april says:

        la…x leh like ke cmnt anne ni?
        aries ska bangat..hihihih

        0

        0
      • Rooney says:

        Saya accept je semua orang.

        Dia kerja sebagai penari pun saya berkawan. Maybe kekurangan dia dulu masa sekolah tak pandai, last-last jadi penari belly dancer je.

        Saya terima je kawan dengan dia tanpa mengira background dan pekerjaan dia.

        0

        0
        • annedesilva says:

          so??
          kami kat sni pon terime jek ape kekurangan seseorg tu..
          dan kami sebagai sahabat memberi semangat dan dorongan..
          utk dia berubah ke arah kebaikan..
          bknye biarkan jek dia dgn hdup dia yg mcm tu…
          tak kira ape perkerjaan dia..
          baik atau buruk..
          kalau baik kami happy la on behalf dia..
          kalau keje tak baik kita sma2 usahakan dptkan keje yg lbh baik..
          tol x?
          ada saya salah ckp?ataupon maybe pandangan sy ni rendah sgt bg seseorg bernama rooney???

          0

          0
        • annedesilva says:

          fizikal mang tak sama…
          tp kita diciptakan kat dunia kan serba sempurna..
          masng2 ada kelemahan dan kekurangan diri..
          so kita kenala accept..
          bknye berbalah sesama sndrii…

          0

          0
        • Rooney says:

          Tak salah. Tapi next time jangan lah mengutuk dan menghina kalau pekerjaan sesorang tu tidak menepati piawai awak yer.

          0

          0
        • annedesilva says:

          xla kita tak kutuk kan…
          ada sy kutuk kaw2 ke bila seseorg tu keje tak baik?
          sy tak rasa smua pon bertujuan mengutuk..
          masing2 bg pendapat masing..
          dr banyak segi..pandangan sndri..pandangan rasional..pandangan dr sudut agama..
          cuma mungkin sesetengah tu melepaskan pendapat bahasanya kasar tp sy pasti matlamatnya sama iaitu mendoakan si polan tu berubah..
          tp cara awk mcm curah petrol kat api..
          sbb tu slalu gadoh kott…

          0

          0
        • aries_april says:

          kmi pn kwn ngan sapa sja …
          kta ni smua sma ja kat buni allah ni…

          0

          0
        • Penari Poco2 says:

          yeke sama mira?
          tinggi rendah gemuk kurus…etc…
          satu je sama…masuk kubur…

          0

          0
        • 1st timer bg komen says:

          eh, nape beriye iye nk ajak rooney tu? dia tu mcm tak ikhlas je.. tak pyhlah berbaik2 dgn rooney tu.. dia tu musuh dlm selimut la… byk kutuk2 melayu sy tgk dlm post yg lpas lpas… takdelah..sy musykil.. sy takut dia menyamar jd org lain time buke pose tu pastu post bende yg buruk2 dlm BN… ntahlah.. sy fikir je..

          0

          0
  27. eyriqazz says:

    Nak join,nak join…

    0

    0
    • aries_april says:

      meh2x…
      d alukan….
      jgn lpa email BN k?

      0

      0
      • Penari Poco2 says:

        mira, tahun lepas daki gng kinabalu…
        tahun ni, nak daki gunung ape lak ek…
        gunung everest ok ke…

        0

        0
        • antupensil says:

          suke btul ko gunung2 ni yek..
          hahhaha…

          0

          0
        • aries_april says:

          hahahah…dia mmg…
          sesi kmnusiaan antu..bab2x gnung ni no 1

          0

          0
        • Penari Poco2 says:

          antu…ko jgn…suka fikir bkn2 je…

          eh, antu…ingat lg tak bulan pose tahun lepas…
          lepas terawih je kita trus g dating
          tiap2 malam lg tu…
          best kan…anne yg tgh mamai kat ko baca ni gerenti nak diserangnya aku…hehehe…
          anne…ko pose tak, sabar ek…

          0

          0
        • aries_april says:

          tu la..
          srh p trwih x nk..dating ja tiap2x mlm..aries lak..sllu dtng ngan mizza pas bka pose..hihihih

          0

          0
        • annedesilva says:

          ko nak makan seliper tak poco buka pose nie?
          amboii bila lak si antu dating dgn ko?
          dia bgtau aku dia skodeng ko jek..hahaha

          0

          0
        • Penari Poco2 says:

          tu la ko anne…
          bf sendiri berskendel dgn aku pun tak tau ke…

          0

          0
        • antupensil says:

          kite penah dating ke poco2..hehhe…

          0

          0
        • annedesilva says:

          anne mang saja kasik chance kat dia poco..
          biorkan dia kenal dunnia luar.
          almaklumla antu ni asl dr hutan sg congkak..hahahahaha

          0

          0
        • Penari Poco2 says:

          antu, sejak bila plak ko hilang ingatan ni…?

          anne, pose kali ni ko benarkan lg tak antu tu dating ngan aku…tp antu tu dah lain mcm dah, cam org hilang ingatan je…

          0

          0
        • antupensil says:

          xckup makan nih.. tu yg lupe ingatan jap..hehe

          0

          0
        • annedesilva says:

          nanti anne ketuk pala dia bg dia ingat balik ekk poco..hahaha
          sumbat roti john compom sedar..

          0

          0
  28. u all nak balik dulu, lov u n muah3x

    0

    0
  29. aries_april says:

    u all..
    out dlu..
    nk p bazar jab..
    nnt mlm jmpa lg klau nk dating..hihihihi.
    :-)
    last yeaar ja korang ingt leh dating..thun ni pn bleh gak..salam..amigos….

    0

    0
  30. Penari Poco2 says:

    guyz, nak balik dh…
    selamat berbuka pose…
    pd yg tak pose tu (saje je tak nak pose dlm keadaan sihat walafiat)…insaflah, Ramadhan setahun sekali…blom tentu Ramadhan esok ade lg tuk kita…k…
    salam…

    0

    0
  31. Penari Poco2 says:

    Rooney, jom join group kitorang…
    kitorang ni baik2 belaka…hehehe…
    member2 lama muncul kembali dlm bn ni…

    0

    0
  32. annedesilva says:

    anne pasti setiap pengkomen yg masuk dalam BN ni meluahkan pendapat masing2 jek mungkin ada sesetengahnya cara memberi pandangan tu kasar dan kurang sedap didengar dan dibaca..
    tp matlamat kita semua sama..
    iaitu berharap agar sape2 pon la yg ada kena mengena berubah..
    sbb dorg kan public figure..
    dan anne tak rasa kita perlu bertengkar hanya utk org yg kita kenal “Artis” dan dorg tak kenal kita..
    takde faedahkan?
    tak payahla gado2..
    bahasa kasar…
    bkn nk tnjuk baik..
    cume kalau leh nk smuanya sepakatla..
    bg pendapat tanpa mencalarkan sensitiviti yg lain…;)

    0

    0
  33. pascual says:

    boleh ke kalo aku nak join??:p

    0

    0
  34. Rooney says:

    pascual aku duduk sebelah engkau tau

    0

    0
  35. eCoswaybiz says:

    huhu.. tak leh g.. jauh sgt.. aku kt kuantan ni wehh… ape ape pun selamat berbuka pose.. blog mantop.. sanchezz

    0

    0
  36. zam says:

    saya jejaka sunyi….
    ada yg sudi berkenalan? call saya di 012-9276607.

    harap2 ade la yg sudi jadi teman saya… saya nak yg cute dan putih. kalau gemok taknak.
    huhu

    0

    0
  37. BlackBerry00 says:

    almost 3am…
    takleh nak tido
    tkt GBN II tidak mampu mencapai sasaran!!!!
    huhuhu…

    sesaper nak join
    layari FB spt yg Bnara maklumkan kat atas, yer!!!

    0

    0
  38. moningsssssssssssss u allllllllllllllsssssssss

    0

    0
  39. Penari Poco2 says:

    ermmm…ngantuk lak…

    0

    0
  40. poco PIC BARU, cantik… poco RINDU KAT ZAM ek

    0

    0
  41. aries_april says:

    nik…tema mira2x?
    tma apa tu?

    0

    0
  42. aries_april says:

    nik..ko prsn x…sjk bln pose ni..kta mkn aktf kat BN?
    FB dh jrng lak lepak..hihihihi….
    :-)

    0

    0
  43. aries_april says:

    x sbr nk tnggu ratu hantu…
    rsa2x dia leh x bt pc tu?

    0

    0
  44. aries_april says:

    nik..nnt ko bt pose bru ek?
    nek jah dh x laku..ko bt kak ita ngan AA lak..
    konpon pemes pa tu

    0

    0
  45. aries_april says:

    nik..ko ada cntc juan x?

    0

    0
  46. RimaFakih says:

    POCO jer ader ciri2 tu

    0

    0
  47. ratu hantu says:

    hihihihihihi

    0

    0
  48. Penari Poco2 says:

    pet, ko ni dr td asyik cakap pasal TAHI je…
    tahi lembu, tahi lalat…

    tahi langau xde ke…

    0

    0
  49. Penari Poco2 says:

    mana geng2 lama tak muncul lg ni…

    0

    0
  50. RimaFakih says:

    ratu antu pakai baju kebaya ker

    0

    0
  51. RimaFakih says:

    LAMA X BAGI LAGU KAT CINI

    Lirik Lagu Yovie & The Nuno – Manusia Biasa (CLB)
    Share

    masih ku ingat selalu
    saat kau berjanji padaku
    takkan pernah ada cinta yang lainnya
    terasa begitu indah
    *courtesy of LirikLaguIndonesia.net
    tapi semua berbeda
    saat kau kenali dirinya
    sadarkah dirimu diriku terluka
    saat kau sebut namanya

    reff:
    aku memang manusia biasa
    yang tak sempurna dan kadang salah
    namun di hatiku hanya satu
    cinta untukmu luar biasa

    andaikan saja kau tahu
    aku takkan mudah berubah
    aku kan bertahan selalu bertahan
    sampai waktu memanggilku

    repeat reff

    kemanakah dirimu yang dulu cinta aku
    dimanakah dirimu yang selalu merindukanku

    repeat reff [2x]

    namun di hatiku hanya satu
    cinta untukmu luar biasa
    cinta untukmu luar biasa

    0

    0
  52. ratu hantu says:

    fuyoooo….dasyt tul…klu karaoke ni mst best…

    0

    0
  53. annedesilva says:

    Morningg….

    Pet cari lirik Yovie&Nuno – Dia Milikku….ahakss!!

    0

    0
    • Penari Poco2 says:

      bengang tul…asyik ckp comments too quickly je…dah tu suh kita slow down lak…huh…
      panas…panas…panas…

      0

      0
  54. violet says:

    hye anne

    sdp ke lgu tu…huhu

    0

    0
  55. awekMAS says:

    sape juemir ni u olss…kenal kanlah kat i

    0

    0
  56. annedesilva says:

    dia untukku..bkn untukmu..
    dia milikku..bkn milikmu…
    pergila kamu jgn kau ganggu..biarkan aku mendekatinya…

    0

    0
    • RimaFakih says:

      huhuhu

      0

      0
    • mamy oren says:

      anne~OST dr citer CINTA KIRANA..best!

      0

      0
      • annedesilva says:

        betul tu mamy…
        anne suka sgt!!
        lagu dia sgt2 best……
        and citer cinta kirana ponn layan..
        tp pasni atok dia meninggal..
        galang jatuh bukit..
        hilang ingatan..huhuhuhu
        pasni belit2 dh citerr….

        0

        0
        • BumbleBee says:

          beserlah tu anne..nk panjangkan cter smpai 93 episod…lepas ni ramai lg character akan kluar…heroin kene menderita kaw2 dulu…bru happy ending..hoho

          0

          0
        • annedesilva says:

          taw takpe,..
          banyak giler watak2 baru nanti yg tak taula ape sangkut pautnya..
          pening baca sinopsis..
          mang putar belitt..hihih..
          tp tu jugakla yg best..
          galang hensem bee..hihihih

          0

          0
        • BumbleBee says:

          hehe… sker tngok mak surti n pak tejo…lawak~

          0

          0
  57. aries_april says:

    yup2x…kmbli…..

    0

    0
    • RimaFakih says:

      ilang ke mana tadi
      FB aku BLUR le xleh tengk sapa yang on9

      0

      0
      • aries_april says:

        haahhaah…mknnya FB nk ko stay sni ja ni…

        td da keja skt…
        settle dlu…bru in blik..
        but..dont worry…spnjng bln pose ni/..
        pepagi msti in BN dlu..
        hope smpai bla2x pn.

        0

        0
  58. aries_april says:

    ratu hntu dh ltk pic?
    wah…bru td trtnggu..akhrnya

    0

    0
  59. aries_april says:

    Geng lama matang cikit….geng baru ni adoiiii sakit jiwa baca komen depa….

    p/s…
    ni cmnt dri jojio kat mira d yahoo..hihihihi
    :-)
    peace no war

    0

    0
  60. annedesilva says:

    Dia untuk aku…..;)

    0

    0
  61. aries_april says:

    hahahaha…ni geng rtu cntk..xda sapa ke nk mngadap?

    0

    0
  62. Penari Poco2 says:

    bengang tul…asyik ckp comments too quickly je…dah tu suh kita slow down lak…huh…
    panas…panas…panas…

    0

    0
  63. Jojio says:

    As-Salam sumer…
    Selamat berpuasa (dah 15 hari pun)

    0

    0
  64. aries_april says:

    menu pa brbuka nnt friends?

    0

    0
  65. annedesilva says:

    mira hang kata td adik2..
    sape yg adik2????

    0

    0
  66. KUMA says:

    nama baru aku guna

    0

    0
  67. KUMA says:

    xder pun mira,,, pic apa kat page dia

    0

    0
  68. aries_april says:

    MN LAK POCO NGAN JO NI..TD ADA JA…

    0

    0
  69. aries_april says:

    nik..tnggl kta ja ke ni nk jga BN?

    0

    0
  70. aries_april says:

    NIK..KTA STAY SNI SMPAI ARI JMAAT K?

    0

    0
  71. awekMAS says:

    geng ratu cantik i followww..kahkahkah

    0

    0
  72. aries_april says:

    nik ni..mntang jo dh ada tuk tman.ilang lak dia no…?

    0

    0
  73. Penari Poco2 says:

    haiii korang still lg ke…
    sori bz skit td…tu yg ilang jap tu…

    0

    0
  74. Penari Poco2 says:

    geng2…sume mesti stay kat page ni dulu tau…

    0

    0
  75. aries_april says:

    alhamdulillah

    0

    0
  76. BlackBerry00 says:

    dah called Qaseh Bistro
    book for 20 pax this Sunday…

    any additional..???
    please let me know, ya….

    0

    0
  77. aries_april says:

    mn yg lain ni?
    td rmai…pas tu ilang trs

    0

    0
  78. tOmEii says:

    aduyaiii lmeny xmenyibuk kt cni

    0

    0
  79. tOmEii says:

    ish2 aq msuk xde org plk

    0

    0
  80. tOmEii says:

    hello….anybody home…….lol

    0

    0
    • aries_april says:

      ada ni tomei….

      0

      0
      • fifie says:

        wahhhhhhhhhhh kt sini upenye korg picnic ekkk…patotla meriah jek entri buke pose nih smpi 5rat komen..meriahnyeeeeeeeeeeee…
        jom main bunge api jommm…lg meriah weiiii

        0

        0
  81. KUMA says:

    dah banyak komen kat cni

    0

    0
  82. ratu hantu says:

    cm mn ek nk booking tuk berbuka ni…dh da brapa rmai…

    0

    0
  83. aries_april says:

    532

    0

    0
  84. fifie says:

    wahhhhhhhhhhh kt sini upenye korg picnic ekkk…patotla meriah jek entri buke pose nih smpi 5rat komen..meriahnyeeeeeeeeeeee…
    jom main bunge api jommm…lg meriah weiiii

    0

    0
  85. BlackBerry00 says:

    arini smua lagu raya
    uwarggggggggghhhhhhhhhhhhh
    tak sabar nk blk raya..~~~> selamat hari raya semua!~~~

    0

    0
  86. azza says:

    Wah… nak join tp tatau restoran tu kat ne… hehehee…
    abg nara, bila due date utk pengesahan penyertaan…???

    0

    0
  87. aries_april says:

    slmt ptng smua….

    0

    0
  88. annedesilva says:

    PP meh dtg umah anne main mercuna..
    anne ada MERCUN POpPOP…hahahhaha

    0

    0
  89. Rooney says:

    Dah penuh ke, berapa orang ni? Pascual pergi jugak ke?

    0

    0
    • annedesilva says:

      mehla dtg rooney..
      sebuk cr pascual nape?
      kalau gentle dtg jek sorg..
      ape ada hall..huhuhuhuh

      0

      0
    • KUMA says:

      jom Rooney p sana,, nak tak,,, bila lagi kita orang nak kenal ko

      0

      0
      • Penari Poco2 says:

        KUMA?
        wakakkakakaa…
        ko ni dah buang tebiat ke pet…?
        asyik tukar nama je…

        ke perut ko tgh meragam skrg ni…?

        0

        0
    • aries_april says:

      rooney…dia xda nk tman ko..
      i snggp ..
      :-)

      0

      0
      • Penari Poco2 says:

        i sanggup…
        pet, jgn jeles tau…

        0

        0
      • annedesilva says:

        alahai mira..
        ko nk goda rooney la nie?
        baru dia bgtau dia smart..hensem ko dh tergoda?????
        ke nk kasik masuk perangkap?hahahhahaha

        adoi sakit kepalaku…

        0

        0
        • aries_april says:

          ahahahah..ko jgn x tau anne…sblik kegodaanku ni…ada smut blik gula,,
          seduce kna lbh skit..hhihi….bru dia join..

          0

          0
        • annedesilva says:

          hahaha..kantoi dh kott…
          ko kuat seduce org ekk..hahahha..
          bahayoo!
          jom main mercun PoPPoP..ado pekdahnya dr seduce rooney..hahahaha

          0

          0
        • aries_april says:

          hahaa…ngan abg roni ja den pndai…kikiki..
          :-)
          ngan ko x tau lak..
          :-)

          anne..pa brng mrcun tu..
          tuk ank sedara den ngan adk ko leh la..
          meh mai umh mira…ajr main meriam bluh..
          ko kat sna bkn leh main…xda pasir…

          0

          0
        • Penari Poco2 says:

          anne…
          ada sorang laki kat atas tu nama dia zam…
          dia kata dia sunyi…so, dia bg no hp dia…
          dia kata lg dia nak yg cute, putih dan tak gemok…
          demand tul la…

          aku tak tahan gelak ni…
          ko contact la dia anne…

          0

          0
        • KUMA says:

          bang roni ambik mak ni,,, mak pun cantik jugak tau,,,,

          0

          0
        • aries_april says:

          haahhaha…amish dia nk buang mn akak?
          :-)

          x leh…
          anne xda cri2x tu..
          dia nk putih akak..
          demand pnya laki

          0

          0
        • annedesilva says:

          anne contact dia?
          amboiii..
          anne gemokk..
          jadik dh kuar dr senarai dia..hahahha..selamat..
          bg mira yg kerempeng tu…

          0

          0
        • aries_april says:

          mak tu x leh..
          mak ni la.

          0

          0
        • aries_april says:

          anne..mira x xntk….dh la itam….
          lg pn..dia bkn “taste” mia…hihihihihih

          0

          0
        • annedesilva says:

          mak nok..nok..hahahahhaa

          0

          0
        • NakTukarNamaLer says:

          berebut jangan tak berebut

          0

          0
    • pascual says:

      aku xleh g la rooney.jauh sgt.aku di singapura..

      0

      0
  90. Penari Poco2 says:

    korang still lg ke kat sni…?

    0

    0
  91. Penari Poco2 says:

    sume nak rebut kat rooney ni…huhuhu…
    sekelip mata je dah famous si rooney ni ek…
    cane lak rupa dia ek…
    adakah sehandsome cam pet…???

    0

    0
  92. KUMA says:

    anne bagi Nama KUMA ni

    0

    0
  93. Penari Poco2 says:

    anne, mira…aku xde ciri2 yg dikehendaki oleh si zam tu…
    si zam tu nak ciri2 camtu, yg dia plak cane ek rupanya…

    0

    0
  94. aries_april says:

    abg roni p mna ek?
    ilang lak..bru nk mnja2x….

    0

    0
  95. aries_april says:

    geli mat…geli mat…geli mat.

    0

    0
  96. laNtOk LeW says:

    hurmmmm….. ;-)

    0

    0
  97. laNtOk LeW says:

    hihihihi…..holaaaaaaaa….

    0

    0
  98. aries_april says:

    amboi akak poco….
    bab2x ckp ngan abg nara ja..keja mira ye?

    0

    0
  99. annedesilva says:

    mira….
    email ko yg cari stokin tu mang leh buat anne mati terkejot taw…
    aku dok2 cari stokin tetbe keluar lak si keliwon tu..
    kalau ada penyakit jantung dh gol agaknya….

    0

    0
  100. Penari Poco2 says:

    huaaarrgghhhh…
    ngantok…lapar…
    dugaan…

    0

    0
  101. NakTukarNamaLer says:

    poco gan mira panggil adik… aku gan mira umur sama jer… tak nak lak panggil aku adik

    0

    0
  102. Penari Poco2 says:

    haiii…
    boringnyer…
    ngantuk pun ader…
    nak layan lagu raya jap…

    0

    0
  103. MissLaserTapiCun says:

    kowang ni smua ade je mase ekh bg comment kt BN ni.. yg tak keje tu terkecuali lah tp yg ambik mase office tu aku nk teguq sket… sesungguhnye amanah dan tggjawab yg boss kowang bg tuh adalah 1 amanah. wajib hukumnye.. so tinggal2kanlah BN ni sambung mlm lak lpas terawih. setakat nk kumpulkan ahli lebeh baik war war kan kt facebook. ni aku tgk dah merapu je comment, tak related pun dgn post.

    0

    0
    • Penari Poco2 says:

      sendiri punya keyboard, sendiri punya pc, sendiri punya beruk band kat ofis ni…so? takde kacau sape2 kan…

      we are free to give comments…

      0

      0
      • Penari Poco2 says:

        mmg kitorg bg komen tak related dgn post…kalau asyik ckp pasal post tu je bosan jg…
        kitorg satu grup dari dulu, kini dan selamanya…sama kepala…so, xde kaitan dgn sesape yg terkecuali k…

        0

        0
      • aries_april says:

        i like..
        tul tu sis poco..
        dh brthun kta kat sni..
        xda orng nk tgur pn cam tu..
        even nara nya fmly..
        napa orng lain nk sbuk lak?

        0

        0
        • [email protected]@dubies says:

          nak bagi nasihatkan,, baik dia, tak semuanya orang yang komen kat cini tak buat kejer,
          kalo ckap mcm 2 dah mendatangkan fitnah u pun dapat dosa gak…

          0

          0
        • aries_april says:

          tul tu..
          ni msa ada trluang skt..
          kta drop la cmnt…
          mn u tau..
          time kta orng drop tu..
          tea tiem ker..
          lunch hour ke…
          b/fast ke….

          0

          0
        • Penari Poco2 says:

          keje2 jg, komen2 jg…
          ingat keje tu non-stop ke selama 8 jam…
          atlease layan blog ni bleh releasekan tension…
          huh…

          0

          0
        • aries_april says:

          akak…frgt it la about her…
          :-)
          jnji kta epy.

          aka prsn x nm dia?
          ni leh ksi kat zam kan?
          tul x nik?

          0

          0
        • annedesilva says:

          HAMBOI..HAMBOI…HAMBOIII>>….
          melezer pulak minah/mamat nie..
          ape ko kesah sgt?????
          kitorg bkn keje dgn ko pon kan…
          bos kitorg pon lek jek layan BN..
          sbuk bangat..
          nk publisiti murah kew??huhuhuuh

          0

          0
        • MissLaserTapiCun says:

          takdelah..aku kt office setakat bace BN gak tp tak lah memanjang nk bg comment. korang balas2 comment cam nie at least spend mase gak.. ntahlah.. pantang ditegur dah melatah. mcm mane melayu nk maju…. it’s a fact..

          p/s: [email protected]@dubies, sile bace cmment aku blk.. ade ke aku memfitnah?

          0

          0
        • Penari Poco2 says:

          mira, zam tak mention pun ciri2 laser tu…

          0

          0
        • annedesilva says:

          cik misslazertpcun ke??kitorg ni….
          even layan BN..
          keje tetap kami buat..
          dan janganla anda risau.
          bkn 24 hours kami menatap BN nie jek…
          keje tetap kami utamakan..
          kalau awk rasa awk BZ buat keje smpai takde masa spent time kat sni..
          jgnla pulak nk komen org lain..
          biarla dorg..
          dorg tak ganggu awk kan????
          tak usik kan?

          0

          0
        • Penari Poco2 says:

          MissLaser…

          we know what to do…
          bila free je kitorg bg komen kat sini…
          ada komen kat sini bmkna kitorg free la…
          kalau sibuk takde la kitorg bg komen kat sini…
          pendek kata, keje cam aku, asyik free je…
          huhu…

          0

          0
        • annedesilva says:

          agree with u poco..
          rasanya dh lama kot kita tak comment2 kat sni..
          masuk jek ado la yg nk mengfamouskan diri dgn statement2 dorg ek..adoii…
          barula smalam kitorg start aktive balikk kak laserr oiii..

          0

          0
    • Rooney says:

      Laser ke?

      0

      0
    • antupensil says:

      walaweyyy… hahah.. miss lazer…
      ala ko wat keja sgt pun bagi kaye bosss jek..
      bonus xdek.. gaji xnaik2..
      haha..
      so keja ala kadar udah…muahahha…

      0

      0
      • BERAPA LAMA AKU TAK MASUK BN SEBAB BANYAK KEJER…. TP BILA MASUK TME XDER KEJER ADER LAK YANG NAK CAKAP MCM NI…..

        biar jelah dia gan khayalan dia,,, xder modal nak komen kot, yang cari modal mcm tu….

        0

        0
      • Ameer Farhan says:

        pelik tgk u guys semua.. kena tegur skit mulalah nk melalut yg ntah ape2.. tgk komen kat bwh tu ade comment yg korang dpt duit raye najib dah announce, so aku assume and very confident most of u guys keje govt…

        1 thng for sure, bile aku tgk nara post bende yg baik2, e.g. waheeda berpurdah, name2 like annedesilva, aries april and a few bg comment yg sopan2 je, tp bile kena tegur sket by miss laser terus you guys melatah and very unexpected you guys boleh drag comment yg berbentuk advice tu kpd kebencian antara kwn2 korang yg lain…

        in my opinion, perception korang pada teguran positive mmg out.. cant beliv it malay is like this..

        by: ameer farhan. aku keje private. 8hrs working time and rest time time lunch and solat only. btw, aku tegur yg baik2. takde niat nk fight…

        0

        0
        • BlackBerry00 says:

          dear ameer
          yup, i worked wif govt
          sumthing wrong wif dat..???

          for me, keje kat mana2 pun
          govt ke, company ke, kilang ke, restoran ke and even running own bisness
          dlm bnara ni, kt mmg ada HAK untuk komen dan bg pandangan
          bkn nak melatah pasal kena tegur
          tp teguran tu seolah2 berCHATTING kat sini
          satu kesalahan besar
          lagipun kt msg2 tahu akan tanggungjawab msg2
          dengan tugasan kerja kat opis

          saya dari pagi tak bagi komen
          maknanya dari pagi tadi saya memang sibuk
          dan menumpukan perhatian dgn kerja
          dan persepsi org mengatakan org govt ni mcm2
          mudah2an dah takde lagi dah

          dan sekarang 1.25pm (ikut jam dinding saya nie)
          bebanan kerja pun dah kurang sikit
          sya bebas nak melayari laman blog
          dan laman blog favourite saya adalah
          B.E.A.U.T.I.F.U.L…….N.A.R.A

          dan berchatting ngn kawan2 di sini
          mmg dah satu kebiasaan saya
          BUT, I WILL MAKE SURE ALL MY TASKS BEEN CLEARED…

          so, please….
          bila ada org nak berchatting kat sini
          kita ambik kesimpulan yang baik
          pikirkan yang positif
          jangan bersyak wasangka

          ok….???????????

          0

          0
  104. aries_april says:

    jom blik….dh ckp time ni…

    0

    0
  105. Penari Poco2 says:

    geng2…
    nak balik dah…
    SELAMAT BERBUKA PUASA…
    salam…

    0

    0
  106. BlackBerry00 says:

    Penari Poco2 says:
    August 25, 2010 at 4:31 pm
    sendiri punya keyboard, sendiri punya pc, sendiri punya beruk band kat ofis ni…so? takde kacau sape2 kan…

    we are free to give comments…

    sis poco,
    mcm pernah ku taip komen ini
    tapi di mana, ya…???

    haduyaiiiii…
    whoever u r
    fyi, ktorg mmg mcm ni
    pantang free kat opis
    mmg drop komen dlm Bnara ni
    suatu kemestian dan boleh mngurangkan tekanan keja
    bg sye lah…tak salah nak bkk blog ni
    baca, dan kalau ada masa drop komen
    kalau rasa byk sgt keje kat opis tu
    kenelah utamakan…
    well…..kita semua ni kakitangan/pekerja
    yg dah cukup dewasa
    dan punya tahap pemikiran yg matang
    tahu nk mmbezakan waktu pejabat @ luang
    as long as tak memberikan impak dan kesan negative
    dan tau jaga periuk nasik masing2
    then, no hal la nak lepak kat bnara ni
    smpai sahur besok pagi pun takpe…

    ni bkn melenting ke terpelanting
    cuma apa yg nak sye katakan kat sini
    hubungan ktorg ni, even di alam maya
    dh mmg bertahun rapat..
    pantang ada geng2 bn yg masuk (yg ktorang kenal)
    mmg bnara ni dijadikan medium untuk
    berchat dan berkomen

    yup…fesbuk dan ym pun boleh dijadikan
    perantaraan yg serupa untuk berchat
    tp keakraban tu lebih terasa bila berBN…

    so, tak timbul soal merapu ke ape ke
    soal nak kumpul org yg nk join GBN II ni pun
    mmg dlm fesbuk dh diwar2kan
    dan rasanyer tak salah klau ada alternatif lain
    untuk kita sama2 memberi info dsb…

    hrrrrmmmmm…harapnya
    takdelah yg terasa plak dgn komen ni
    sbb bagi saya..senang jer
    1) pengkomen2 kat sini tahu tnggjwb msg2
    2) setelah skian lama, baru ni la ktorg nk sembang2 lg cm dulu
    3) tak timbul soal curi masa dan tak mnunaikan kewajipan
    4) apa pun pekerjaan kita, itu bukanlah kewajipan, tetapi keperluan…(utk mendptkan sesuap nasik-menyara kluarga)
    5) solat dan puasa itu mmg benar kewajipan…

    last not least…selamat berpuasa dan berbuka :)

    ps….dpt berita yg menggembirakan dari Dato Najib
    TERIMA KASIH KERAJAAN…..

    0

    0
  107. BlackBerry00 says:

    anne
    harap2 dpt join nnt
    sbb ktorg nxt wk dh blk dh
    time GBN nnt nk borak puas2 ngn korg

    anne ngn zz (eclipse)
    jgn tak datang, tau

    :)

    0

    0
    • antupensil says:

      hakak black.. gomen dapat bonusss woo..
      mau ang pow ek… hahha

      0

      0
    • annedesilva says:

      sis insyAllah anne cube..
      anne ingat kalau jadik pon maybe merempit kot g sna..hahaha..
      kalau nek keta jem lak..
      naik moto cepat sket smpai kan..
      tgokla mcmana..
      anne try pujuk BF anne la ni tgok kalau2 dia takde paper ahad nie…

      0

      0
  108. pascual says:

    aku nak pegi kalo FOP pg…aku tringin gak nak jumpa FOP ni.mcm na agaknya orgnya.kalo FOP dtg aku sggup trun dr singapore g kl…hehehehe..

    0

    0
  109. jimmy says:

    perg!! 700 lebih comment beb… anything I miss? hahaha
    Dah jadi chat room dah, orang sama lak tu..

    0

    0
    • dulu2 memang mcm ni BN ni… tapi sejak bulan Mac 2010 budak2 lama kat BN ni tak join sangat, sebab ader faktor2 tertentu

      0

      0
      • Miss Poco says:

        morning pet…mane yg lelain…panggl diorg bgun…

        tak kesahla ape org kata yg penting kita semua tetap berkawan…dan terus ‘mengaktifkan’ kembali arena bn ni…
        sbb bg aku pet, tanpa kitorg, bn ni tak brapa nak meriah
        sgt…tul kan…

        mira, anne, sis black, clip, vio…dll…bangun…bangun…

        0

        0