November 14th, 2012

Ok ini adalah finale untuk gambar-gambar red carpet Anugerah Skrin 2012. Diharap anda dapat enjoice melihat kecantikan, ketampanan, kecomelan dan kecutean selebriti-selebriti Malaysia berposing di malam tersebut.

ask 2012

ASK2012 kali ini agak bagus kerana tiada kontroversi daripada segi pemakaian. Tak ada yang pakai terlampau seksi. Mungkin stok kain di Jalan TAR sudah ditambah. Semoga prestasi sebegini dapat dikekalkan di masa hadapan.

ask

Jadi siapakah yang memakai dress yang paling vogue divas gadebus di pandangan anda? Abang Nara memilih Rita Rudaini. Lagi 31 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit sepenuhnya kepada Facebook Anugerah Skrin.

ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012

ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012
ask 2012

November 14th, 2012

Masih ramai lagi yang tidak puas melihat gambar-gambar sekitar malam Anugerah Skrin 2012. Abang Nara faham. Ramai yang takjub melihat betapa cantiknya selebriti Malaysia berpakaian mengikut tema “fairytale” ASK2012 kali ini. Abang Nara pun takjub jugak.

didie alias

Bagi Abang Nara, Didie Aliaslah wajar mendapat best dress untuk ASK2012 kali ini. Memang menjadi betul pakaian yang dipakainya. Naik seriau Abang Nara melihatnya. Lagi-lagi kalau tengok close up kat muka.

didie alias

Cool kan? Lagi 31 gambar sekitar red carpet Anugerah Skrin 2012 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook Anugerah Skrin.

didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie aliasv
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias

November 12th, 2012

Susulan lawak kontroversi yang dibuat oleh Rosyam Noor ketika menjadi penyampai Anugerah Skrin 2012, Metro Ahad semalam telah berjaya mendapatkan respon daripada tuan punya badan. Rosyam menegaskan yang dia tidak berniat mempersendakan sesiapa sebaliknya hanya menyampaikan maksud jelas mengenai peraturan stesyen tv.
stesyen tv rosyam

Untuk makluman, kata-kata yang dilontarkan oleh Rosyam Noor pada malam tersebut adalah dialognya sendiri. Di bawah ialah penjelasan daripada tuan punya badan:-

Bukan niat saya mahu mempersenda mana-mana stesen televisyen tapi menyampaikan maksud jelas mengenai peraturan stesen TV dan mengangkat Gagasan 1Malaysia. Ketika saya menyebut stesen TV Alhijrah, maksud saya ialah stesen itu mengangkat lakonan mengikut landasan Islam. Begitu juga sepatutnya Snow White dicium sebelum saya tersedar dan katakan ini Malaysia bukan Amerika. Mesej saya untuk karyawan seni tempatan supaya memahami peraturan stesen TV itu sendiri. Begitu juga saya menyelitkan mesej antara saya dengan orang kerdil iaitu jika saya sumpah kami menjadi tinggi, orang kerdil itu menjawap, saya takut lupa diri

Ok ada logiknya penjelasan daripada Rosyam Noor (cuma Abang Nara tak berapa faham bab mengangkat Gagasan 1Malaysia). Kiranya dialog yang dilontarkan oleh Rosyam adalah bukan satu lawak jenaka, sebaliknya hanya fakta semata-mata. Diharap anda semua berpuas hati dengan penerangan panjang lebar ini.

P.S: Kereta Bentley versi nerd gadjet

November 12th, 2012

Maaf agak lambat mengupdate gambar-gambar red carpet Anugerah Skrin 2012. Memang sengaja buat anda semua tertunggu-tunggu. Lagipun kehambaran Anugerah Skrin 2012 membuatkan Abang Nara terasa agak kurang bersemangat untuk berkongsi gambar-gambar di malam tersebut.

red carpet ask2012

Namun untuk tidak menghampakan anda yang pastinya teringin melihat keanggunan dan kekacakan selebriti Malaysia dengan pakaian bertemakan “Fairy Tale”, Abang Nara kongsikan juga untuk tatapan anda semua. Abang Nara paling suka pakaian Nora Danish sebagai Puteri Hang Li Po ketika menyampaikan hadiah. Sesuai sangat.

nora danish

Lagi 61 keping gambar sekitar red carpet ASK2012 dengan membaca entri ini sepenuhnya.

red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012

red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012

red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012

red carpet ask2012

red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
Kredit gambar Facebook Anugerah Skrin.