November 14th, 2012

Masih ramai lagi yang tidak puas melihat gambar-gambar sekitar malam Anugerah Skrin 2012. Abang Nara faham. Ramai yang takjub melihat betapa cantiknya selebriti Malaysia berpakaian mengikut tema “fairytale” ASK2012 kali ini. Abang Nara pun takjub jugak.

didie alias

Bagi Abang Nara, Didie Aliaslah wajar mendapat best dress untuk ASK2012 kali ini. Memang menjadi betul pakaian yang dipakainya. Naik seriau Abang Nara melihatnya. Lagi-lagi kalau tengok close up kat muka.

didie alias

Cool kan? Lagi 31 gambar sekitar red carpet Anugerah Skrin 2012 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook Anugerah Skrin.

didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie aliasv
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias


78 responses to “(33 GAMBAR)Red Carpet Anugerah Skrin 2012 Part II”

  1. Anonymous says:

    kucing tu cam kucing betul plak..

  2. Anonymous says:

    bagi artis mekayu yg koya/hampeh tlg jgn menjengkelkan maruah wanita dgn berpakaian spt bertelanjang ………… jgn hanya islam d mulut tapi d hati !!!

  3. oiii says:

    izara gorgeous,rita beautiful,khiriah sweet :)

Loading...