Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Saya Minta Maaf Pada Altimet, “Naik Sheikh” Lihat Persembahannya – Iqram Dinzly

Selepas dihimpit pelbagai kecaman kerana cuba mengganggu persembahan Altimet di AJL 32, pelakon kontroversi Iqram Dinzly akhirnya tampil memohon maaf. Iqram akui beliau terlalu asyik melihat persembahan penyanyi rap tersebut sehingga “naik sheikh”.

Advertisement

Iqram juga tidak terasa dengan kenyataan Altimet yang mahu memberikan beliau “buku lima” sekiranya beliau berjaya naik ke atas pentas.

Memang silap saya, saya minta maaf kepada Altimet, saya ‘naik sheikh’ melihat persembahan beliau. Saya pun tidak sesempurna mana, cuma mahu beri sokongan kepada beliau. Saya tak rasa apa-apa membaca tweet tersebut, saya anggap sebagai teguran. Insyaallah kita sama-sama belajar tentang adab dan adat.

Pada masa yang sama, Iqram menafikan dakwaan produksi TV3 yang mengatakan beliau beberapa kali cuba untuk menceroboh persembahan Altimet. Selepas sekali dihalang beliau terus ke belakang pentas untuk sesi temu ramah bersama portal Tonton.

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

12 Comments

  1. Kak beyonce

    February 17, 2018 at 10:31 am

    Klau aku mcm altimet tu xyah kecoh bwk je mop basah hempok kt muka dia bru semangat si iqram ni pulih kot…

  2. Kak beyonce

    February 17, 2018 at 10:27 am

    Dia ni dh mcm karton sugus aku tgok…iras2 nyamok pn ade…ajaib yg amat..perubahan yg amat

  3. sue

    February 17, 2018 at 6:47 am

    Stupid. There is just no cure for stupidity. Sorry to say lah mak dia tgk tak gambar2 dia, interview dia yg terckp che mat tu, & apa yg dia cuba buat kat ajl? Ker nk org ramai print & poskan kat mak dia utk mak dia simpulkan sendiri anak dia perlukan pertolongan psikologi ker idak. Para penganjur event, mana2 event yg ada iqram dinzly, pls have your security ready to restrain him anytime. You think all this is funny iqram, you couldn’t even care less about your action on others. Naik sheikh? Takkan otak you x boleh nk communicate dgn minda you yg cubaan naik pentas berkali2 tu salah? Simple logik kot! That’s why I say: stupid!

  4. Lala

    February 16, 2018 at 6:55 pm

    Dulu rasa kesian kat ikram,sekarang mcm meluat la pulak..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top