Written by Bella | February 16th, 2018

Selepas dihimpit pelbagai kecaman kerana cuba mengganggu persembahan Altimet di AJL 32, pelakon kontroversi Iqram Dinzly akhirnya tampil memohon maaf. Iqram akui beliau terlalu asyik melihat persembahan penyanyi rap tersebut sehingga “naik sheikh”.

Iqram juga tidak terasa dengan kenyataan Altimet yang mahu memberikan beliau “buku lima” sekiranya beliau berjaya naik ke atas pentas.

Memang silap saya, saya minta maaf kepada Altimet, saya ‘naik sheikh’ melihat persembahan beliau. Saya pun tidak sesempurna mana, cuma mahu beri sokongan kepada beliau. Saya tak rasa apa-apa membaca tweet tersebut, saya anggap sebagai teguran. Insyaallah kita sama-sama belajar tentang adab dan adat.

Pada masa yang sama, Iqram menafikan dakwaan produksi TV3 yang mengatakan beliau beberapa kali cuba untuk menceroboh persembahan Altimet. Selepas sekali dihalang beliau terus ke belakang pentas untuk sesi temu ramah bersama portal Tonton.

Sumber Berita : mStar Online

12 responses to Saya Minta Maaf Pada Altimet, “Naik Sheikh” Lihat Persembahannya – Iqram Dinzly

  1. Anonymous says:

    Cara minta maaf macam nak perli jer. U la kena belajar adab dan adat, sewel

    10

    1
  2. sajat says:

    org dh mintak maaf..udah ler tu…x pyh persoal tu ikhlas atau perli

    6

    1
  3. Abg sajat says:

    Mmg sah ko skit.

    5

    0
  4. Dalam Lemari says:

    Naik sheikh ke terangsang? Jangan lupa sexting kau dengan pelajar UK dulu ye

    6

    3
  5. Lala says:

    Dulu rasa kesian kat ikram,sekarang mcm meluat la pulak..

    8

    0
  6. sue says:

    Stupid. There is just no cure for stupidity. Sorry to say lah mak dia tgk tak gambar2 dia, interview dia yg terckp che mat tu, & apa yg dia cuba buat kat ajl? Ker nk org ramai print & poskan kat mak dia utk mak dia simpulkan sendiri anak dia perlukan pertolongan psikologi ker idak. Para penganjur event, mana2 event yg ada iqram dinzly, pls have your security ready to restrain him anytime. You think all this is funny iqram, you couldn’t even care less about your action on others. Naik sheikh? Takkan otak you x boleh nk communicate dgn minda you yg cubaan naik pentas berkali2 tu salah? Simple logik kot! That’s why I say: stupid!

    9

    0
  7. Kak beyonce says:

    Dia ni dh mcm karton sugus aku tgok…iras2 nyamok pn ade…ajaib yg amat..perubahan yg amat

    0

    0
  8. Kak beyonce says:

    Klau aku mcm altimet tu xyah kecoh bwk je mop basah hempok kt muka dia bru semangat si iqram ni pulih kot…

    3

    0

Leave a Comment

Optional