Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Bukan Gimik, Satu Kerja Pula Pengurus Pentas Kena Jaga Iqram Cuba Naik Atas Pentas Berkali-Kali- Penerbit AJL

Persembahan Altimet menerusi lagu Amboi pada malam AJL 32 tidak dinafikan begitu meriah sekali.  Namun, seperti yang anda tahu, Altimet merasa bengang kerana Iqram Dinzly dikatakan cuba ceroboh persembahannya. Jika perkara itu berlaku, ia tentu sekali akan mendatangkan pelbagai kecacatan bukan sahaja pada persembahan Altimet tetapi menjejaskan imej anugerah berprestij  AJL 32 yang bersiaran secara langsung.

Advertisement

Mungkin ada yang anggap kehadiran Iqram adalah gimik semata-mata. Walaubagaimanapun Penerbit AJL, Nurhul Huda Khalid  menafikan dakwaan itu. Menurut beliau, produksi TV3 terkejut apabila Iqram beberapa kali cuba untuk naik ke atas pentas dan mengganggu persembahan peserta yang bertanding.

Kehadiran Iqram bukan dalam perancangan kami atau sengaja kami buat gimik. Saya sendiri terkejut selepas diberitahu oleh pihak pengurus pentas bahawa dia cuba naik ketika persembahan Altimet tapi berjaya dihalang kerana perkara itu dikhuatiri menjejaskan pertandingan. Satu kerja pula dia (pengurus pentas) kena jaga Iqram sepanjang persembahan Altimet itu untuk memastikan hasratnya naik pentas dapat dielakkan.

Setelah beberapa kali mencuba akhirnya Iqram berjaya meloloskan diri naik ke atas pentas dan menari  ketika Hael Husaini menyanyi untuk persembahan akhir. Saat itu, Nurul Huda akui pihaknya terlalu sibuk dan terlepas pandang mengenai perkara itu. Mujurlah Iqram tidak mengganggu fokus penyanyi tersebut.

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

34 Comments

  1. Anonymous

    February 15, 2018 at 7:29 pm

    Mcm2 cara nak popular, tlg la jgn pilih yg wat malukan diri. Jaga maruah tu.

  2. Lola

    February 15, 2018 at 3:34 pm

    hello guys – team I yang jaga Iqram time AJL32 tu. Jangan fitnah dia ok – masa Altimet tengah perform lagu Amboi, Iqram belum sampai lagi ke stadium. Dia datang lambat. Entah siapa la cakap benda ni. Ni semua tak betul.

    • anon

      February 15, 2018 at 3:42 pm

      team kau dah tentu kerja bawah penerbit tv3 tu
      kalau dia tak keluar kan statment..
      tak adalah netizen nak pandai2 komen
      ko gi lah marah penerbit tu dulu
      ntah apa2 ar

    • Lola ciku ciku bum bum

      February 15, 2018 at 4:55 pm

      Kepala bapak kau la Iqram tak sampai lagi masa tu. Habis tu yang menggedik dalam interview time red carpet sebelum show start tu apa? Kencing tak habis kau ni Lola.

    • Anonymous

      February 16, 2018 at 4:53 pm

      Pemongakla ko lola…lalok ke ape…iqram da ngaku naik sheikh….ceh ntah2 ko ni penganggur xde keje..dan dan team ko yg jaga iqram tu

Loading...
To Top