Written by Bella | February 15th, 2018

Persembahan Altimet menerusi lagu Amboi pada malam AJL 32 tidak dinafikan begitu meriah sekali.  Namun, seperti yang anda tahu, Altimet merasa bengang kerana Iqram Dinzly dikatakan cuba ceroboh persembahannya. Jika perkara itu berlaku, ia tentu sekali akan mendatangkan pelbagai kecacatan bukan sahaja pada persembahan Altimet tetapi menjejaskan imej anugerah berprestij  AJL 32 yang bersiaran secara langsung.

Mungkin ada yang anggap kehadiran Iqram adalah gimik semata-mata. Walaubagaimanapun Penerbit AJL, Nurhul Huda Khalid  menafikan dakwaan itu. Menurut beliau, produksi TV3 terkejut apabila Iqram beberapa kali cuba untuk naik ke atas pentas dan mengganggu persembahan peserta yang bertanding.

Kehadiran Iqram bukan dalam perancangan kami atau sengaja kami buat gimik. Saya sendiri terkejut selepas diberitahu oleh pihak pengurus pentas bahawa dia cuba naik ketika persembahan Altimet tapi berjaya dihalang kerana perkara itu dikhuatiri menjejaskan pertandingan. Satu kerja pula dia (pengurus pentas) kena jaga Iqram sepanjang persembahan Altimet itu untuk memastikan hasratnya naik pentas dapat dielakkan.

Setelah beberapa kali mencuba akhirnya Iqram berjaya meloloskan diri naik ke atas pentas dan menari  ketika Hael Husaini menyanyi untuk persembahan akhir. Saat itu, Nurul Huda akui pihaknya terlalu sibuk dan terlepas pandang mengenai perkara itu. Mujurlah Iqram tidak mengganggu fokus penyanyi tersebut.

Sumber Berita : mStar Online

34 responses to Bukan Gimik, Satu Kerja Pula Pengurus Pentas Kena Jaga Iqram Cuba Naik Atas Pentas Berkali-Kali- Penerbit AJL

  1. Pekerja Gomen says:

    Toksah jemput lagi la org mcm ni…
    buat rosak majlis je

    37

    0
  2. ash says:

    hidup dia sunyi
    ada beberapa perkara yang terjadi dlm hidup dia yg dia x boleh terima hakikat itu
    mungkin
    di frenzone oleh fauziah gous dan soo vinci
    lakonan pn x berjaya membawa dia ke peringkat yg lebih baik
    agak jarang lelaki yang bersifat seorg lelaki berperangai begitu

    22

    0
  3. wekkkkkkk says:

    mgkn security yg x d byr gaji, maka lolos lah…

    2

    11
  4. ohyeah.. says:

    jgn buat andaian security x d bayar gaji. iqram yg skg ni memang tak tau sempadan …semua diredahnya.

    23

    0
  5. Anonymous says:

    Sajat pun di jemput !!!!

    12

    0
  6. Anonymous says:

    Betul ke si tolol Iqram ni tak dijemput ke majlis tu…takpe.. tunggu kejap lagi dia tunjuk invitation card kat IG dia.. org meroyan ni cepat membalas.

    4

    0
  7. Anonymous says:

    Dia ni ckp buat gimik utk bisnes dia..tp apa ye bisnes dia sebnrnya?napa aku x prnh dngr atau tau.yg aku tngk perangai tak senonoh dia tu semkin menjadi2 dan sumpah aku meluat tngk.alif syukri tu pun x heran jd next ID. Menjadi2 perangai tak senonoh mrk 2 ni

    10

    0
  8. Anonymous says:

    harap iqram cuba kontrol sikit penyakit dia. tak elok menyusahkan orang lain.

    5

    0
  9. Anonymous says:

    Johan Ashari kenapa biarkan bestfriend awak mcm ni….harap hafiz hamidon dapat tolong betulkan sel-sel otak dia.

    5

    1
    • Anonymous says:

      Johan ashari tgh bz menari dgn kak KM.. Johan tu kejap nakk menari kejap rakam diri sendiri mengaji kejap x redho.. Ehh patut lahh prince chiki x baik sakitnya, berkawan dgn kawan yg ‘sakit’ jugakk.. Sama laa dgn bang sajat, dok berkawan dgn si alif shukri patut laa makin menjadi2.. Attention seeker.. Sick.. Pathetic..

      20

      1
  10. mak leha says:

    kurung je lah saka ni kt Ipoh….nak perhatian ke ape..

    8

    0
  11. Anonymous says:

    setuju sangat

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Jadi manusia, hidup jangan susahkan orang lain.

    6

    1
  13. bomoh says:

    xde org gile mgaku dia giler .tp klu org yg normal bile dtg uma org xreti adab mmg elok pon kna tampor jer len kli bru phm bhs sikt .org da xsuke lg nk terkinja2 mcm org gila .. eh entah la gila ke x gila hahaha

    9

    0
  14. 12:00 says:

    Jangan dia terlepas kat DFKL or ABPBH sudah .
    Jaga media prima

    5

    0
  15. penyokong ID says:

    tiket free kan…sapa2 pun boleh masuk la..nak naik pentas bawah pentas semua boleh..dah nama pun anak seni..

    0

    3
  16. Mnyampah says:

    Someone pls rwat dia.he needs help.attention da thap mlmpau

    3

    0
  17. Kirana says:

    Dia nak menari je, rancakkan suasana…lagu pun amboiii…nak mengamboi…je tu….cer sangka yg baik2

    0

    14
    • Hanky Panky says:

      Niat dia mmg nak hijack show org. Atas nama seni. Katanya la. Pegi baca reply dia kat Altimet. At least that is what I can understand.

      7

      0
    • anon says:

      tengok lah keadaan dan situasi majlis
      dah itu kan PERTANDINGAN
      kalau mmg retis buat show tak kisah lah dia nak masuk nak menari ke nak telentang ke …
      kena PAHAM ITU PERTANDINGAN !

      21

      0
    • Anonymous says:

      Biadap. Sejak bila tiket pura2 gila boleh buat sesuka hati

      3

      0
  18. Anonymous says:

    SEWEL

    3

    0
  19. si cangkir madu says:

    Citer yg sebenarnya si ID nie xsihat selepas kematian bapak dia. Ada org kata dia terkena badi arwah bapak dia yg xsempat buang. Arwah bapak dia guna masa nak memikat mak dia dl. Jadi xsempat nak buang. Ustaz2 terpaksa cover konon nyer jiwa nya halus

    2

    2
  20. liz says:

    kenapa invite dia…

    2

    0
  21. Lola says:

    hello guys – team I yang jaga Iqram time AJL32 tu. Jangan fitnah dia ok – masa Altimet tengah perform lagu Amboi, Iqram belum sampai lagi ke stadium. Dia datang lambat. Entah siapa la cakap benda ni. Ni semua tak betul.

    1

    9
    • anon says:

      team kau dah tentu kerja bawah penerbit tv3 tu
      kalau dia tak keluar kan statment..
      tak adalah netizen nak pandai2 komen
      ko gi lah marah penerbit tu dulu
      ntah apa2 ar

      13

      0
    • Lola ciku ciku bum bum says:

      Kepala bapak kau la Iqram tak sampai lagi masa tu. Habis tu yang menggedik dalam interview time red carpet sebelum show start tu apa? Kencing tak habis kau ni Lola.

      12

      0
    • Anonymous says:

      Pemongakla ko lola…lalok ke ape…iqram da ngaku naik sheikh….ceh ntah2 ko ni penganggur xde keje..dan dan team ko yg jaga iqram tu

      1

      0
  22. Anonymous says:

    Mcm2 cara nak popular, tlg la jgn pilih yg wat malukan diri. Jaga maruah tu.

    1

    0

Leave a Comment

Optional