Written by Bella | September 12th, 2019

Umum mengetahui semalam pelakon Sharnaaz Ahmad telah menolak permohonan cerai yang difailkan isterinya, Noor Nabila kerana ingin cuba mempertahankan rumah tangganya yang dibina sejak dua tahun lalu.

sharnaaz ahmad jebat jayden

Sharnaaz mengaku setiap apa yang dilakukan, fokus utamanya adalah kepada anaknya Jebat Jayden. Tiada siapa yang boleh memisahkan hubungan di antara ayah dan anak.

Menerusi muat naik terbarunya di Instagram, Sharnaaz bikin hati netizen sebak apabila memuat naik klip video bersama Jebat yang cukup menyentuh perasaan.

Ba minta maaf sayang

Sharnaaz meminta maaf kepada anaknya atas apa yang berlaku. Harapnya satu hari nanti Jebat akan memahami situasi berkenaan apabila sudah besar kelak.

Rakan artis dan netizen luahkan rasa

simpati, harap Sharnaaz bertabah

sharnaaz ahmad ceraisharnaaz ahmad tolak tuntutan ceraisharnaaz ahmad cerailuahan sharnaaz ahmad jebat jaydensharnaaz ahmad noor nabila ceraiRakan artis dan netizen meluahkan rasa simpati kepada Sharnaaz dan turut mendoakan yang terbaik buatnya. Semoga rumah tangga yang dibina pulih semula demi Jebat.

Tedahulu, antara alasan Nabila mahu bercerai adalah mereka mula tinggal berasingan sejak Februari 2018 selain tiada nafkah batin lebih setahun. Nabila juga mendakwa Sharnaaz memberikan nafkah zahir yang tidak mencukupi iaitu hanya RM500 sebulan walaupun berkemampuan untuk memberi lebih daripada jumlah tersebut. Selain itu, Nabila juga mengatakan tiada lagi persefahaman antara mereka berdua meskipun sudah berusaha pelbagai cara untuk berdamai.

 

 

 

16 responses to Ba Minta Maaf Sayang – Luahan Hati Sharnaaz Ahmad Buat Anaknya Bikin Netizen Sebak

  1. kakikucinghitam says:

    i feel the drama

    • Puan Mira Edora says:

      Anak…anak bruh juga tapi nafkah kena ambik kira. Lelaki bukan setakat kasi duit dapur, pakaian, barang kemas/perhiasan, tempat tinggal utk bini mesti settle akan tetapi RM500 x cukup s/bulan. Somi aku kasi RM1500 pun terpaksa budget belanja tak lebin RM30 sehari walaupun loan rumah, api, air, keperluan klinik, barangan dapur dia settlekan. KL ni RM50 pergi kedai balik 2-3 barang je. Upkan sikit…haha

      • Org Kelantan ...euwwww no way says:

        Pn Mira Edota….laki kalau bagi 1500 untuk nafkah ..memang dah kira ok la tu ..kemampuan dia … Nak yg kasi 50000 sebulan kena kawin dgn bong mokhtar ….baru boleh ada 5 maid n berjuta wang nafkah … Kalau nak lelaki itu seadanya , kena lah terima apa kemampuanya …

        Laki aku kalau mampu bagi 500 …aku terima ….no complaints . … Pasai aku tahu gaji dia mcm mana …gaji aku mcm mana …. Kongsi kongsi aje lah ….

        Lelaki biasa biasa susah nak kawin dgn pompuan kaya ..tak sedar diri tu janda Sharnazz terima gak …family Sharnazz tentu malu twrima menantu janda dulu tapi they terima gak …

        Ni kalau mak dah cerai berai kawin lain …anak anak mesti tak kisah kawin cerai kawin cerai …

        • K says:

          You know what’s kesian , akak akak bawang proudly tell people they got less than 500 a month and manage it. Eh laki kau cheapskate gila. I salute Nabila, she has self worth. Bukan mcm makcik bawang takut jadi janda dapat serpihan oun Terima je. Maid Indonesia pun dapat gaji lagi tinggi, kalau aku pun offended. Lelaki ni nak kawen cari isteri or cheap labour? Please lah treat your wife with dignity. For artist post main golf sana sini, dia mampu dari 500.

      • Anonymous says:

        Wah kau ni mcm pispisau cukur gak ye

  2. Brunes says:

    my comment is, “no comment”.. theres a natural law of karma that vindictive people, who go out of their way to hurt others, will end up broke and alone. semoga istiqomah

  3. gendut says:

    takde orang yg kahwin nak bercerai……. walaupun sharnaaz ni mulut laser tapi aku yakin dia memang sayang kat anak dia dgn perkahwinan dia. semoga ada sinar bahagia buat mereka sekeluarga. buang yang keruh ambil yang jernih…..

    • Opss terlebih sudah says:

      gendut berlemak, zaman skrg ni sayang je x ckup la sis. cost of living meningkat harus perbaikan kewangan diri dan anak2 bini. nak harap sayang je mana boleh. lain la ko duduk kampung. boleh la survive rm500 sebulan duit dapur shopping kat pasar tani. kl ni parking pergi office sebulan RM250 bayar keling bawah pokok. tu belum tol, minyak, road-tax bagai. naik bas kena bangun 6.30pagi nk bsesak dgn warga kota. bini pulak keluarga berada sakit hati la kawan. tu belum campur pampers anak, susu, medical mmg x cukup la sis. mana bini x meroyan. bkn nk backup kaum hawa dan isteri tpi dulu boleh la para suami acuh xacuh psl benda ni tpi skrg pompuan bekerja baik janda hidup sorang takpun adartu hati pun x sakit dri penat sental seluar dlm laki malam2. dah la balik kerja penat pastu komplen bini service tk mantop…wtf!

  4. sapa sj says:

    ko mintak maaflah juga pada semua org yg pernah ko cari psl dlu.mcm fattah amin & beberapa org lg.netizen pun puas ko sembur dlu.aku ingat ko ada panggil sorg netizen tu kera bukit & mcm2 lg.mungkin ini kifarah utk ko krn byk buat org sakit ati.

  5. Anonymous says:

    seronoknya aku si jantan mulut puaka budget hot and gangster ni bercerai hahaha ha TEPUK apa lagi padan muka kau syaiton

  6. Anonymous says:

    Nmpak sgt ramai sesama artis ni mcm x ‘berkenan’ dgn family Lofa ni…hehehe..pakat2 sokong Sharnaz ….yg sokong Nabila sah2 puak Lofa fans je yg tertipu dgn hipokrit family tu….

    Aku harap Sharnaz akan keluar kenyataan jujur psl Nabila since Nabila, Neelofa dan family2 puaka Neelofa ni dah mula start ‘serang’ Sharnaz dalam IG etc….Sib baiklah Fattah tggalkan Lofa…kalau x…mmg diperlekehkan si Fattah tu.

    Between…GINILAH BALASAN ANAK DERHAKA DENGAN BAPA KANDUNG YANG TERPENGARUH DENGAN MAK KO (HAJJAH KARTINI FAKE0 YANG KONONNYA BYK HARTA BOLEH BERI KEBAHAGIAN….hidup x akan aman….mmg ko kaya berharta…tp miskin rohani yang tak boleh dibeli dgn harta.

    Sekarang ko rasa Hjh Kartini….legasi tu dah terkena pada ank ko…hahahaha.

  7. Tak jeles pon says:

    Ada ja intan salleh tu mengomen bab2 cerai ni

Tinggalkan Komen Anda Di Sini