Written by AbangNara | September 8th, 2017

Siti Saerah telah pun tampil menjelaskan kekeliruan peminat tentang imejnya yang kelihatan tidak bertudung baru-baru ini. Menurut adik kepada Siti Nurhaliza ini, dia sudah tidak lagi berhijab sejak berpisah dengan suaminya kira-kira 2 tahun yang lalu. Untuk makluman, Siti Saerah telah diceraikan talak 3 pada ulangtahun perkahwinannya yang ke 7.

siti saerah

Kata Siti Saerah:-

Saya bukan manusia sempurna. Saya juga ada banyak kekurangan. Lagi pun, saya tidak mahu tipu diri sendiri. Pada mulanya keluarga bertanyakan mengenai keputusan saya ini. Dalam masa sama, Kak Siti juga bertanya sama ada saya masih bertudung atau tidak. Ini kerana terlalu banyak yang bertanya dan keliru. Jadi saya berterus-terang sahaja

Saya yang pilih jalan ini, jadi saya sedia terima segala kritikan dan komen orang. Dalam perkara ini saya tidak menyalahkan sesiapa. Apa pun saya sentiasa mencari yang terbaik untuk diri sendiri

siti saerah

Apa pun, all the best dan good luck diucapkan kepada Siti Saerah untuk masa depannya. Sumber Harian Metro.

Written by serenity | September 8th, 2017

Sekiranya anda pernah menonton filem komedi popular tahun 2010, Hantu Kak Limah Balik Rumah, pasti ingat watak Pak Jabit yang membuka sebuah warung di Kampung Pisang.
vlcsnap-2017-09-08-08h35m09s946

Pelakon watak Pak Jabit, Man Kadir, 72, telah meninggal dunia ketika menerima rawatan kecemasan di Klinik Kesihatan Lanchang, Temerloh, Pahang, pada kira-kira pukul 7.10 oagi semalam.

Menurut Utusan Online, berita kematian pelakon filem Hantu Kak Limah itu dimaklumkan salah seorang anaknya menerusi akaun Facebook dan dikongsi rakan-rakannya.

Allahyarham yang turut dikenali dengan nama ManKadir Shamsi telah dikebumikan di Tanah Perkuburan Islam Kampung Rantau Panjang , Temerloh, selepas solat zohor semalam.

Man Kadir ialah antara pelakon filem itu yang telah pergi meninggalkan kita.

Sebelum ini, Zami Ismail yang melakonkan watak Pak Abu telah meninggal dunia pada tahun 2011, manakala Azwan Annuar yang melakonkan watak Wan Kaswi meninggal dunia pada tahun 2015.-beautifulnara.com

Written by AbangNara | September 7th, 2017

Buat mereka yang pernah mengutuk kualiti nyanyian Nur Fazura, silalah telan balik kata-kata anda itu. Ini kerana Fazura telah mengesahkan yang dia bakal berduet dengan penyanyi antarabangsa yang menjadi idolanya selama ini tidak lama lagi. Ini adalah satu pencapaian yang amat mengkagumkan, lebih-lebih pengalaman Fazura di dalam bidang nyanyian bolehlah dikatakan masih setahun jagung.

fazura

Namun identiti penyanyi antarabangsa itu tidak didedahkan oleh Fazura. Biasalah tue. Buat suprise sikit. Nanti lagu dah siap barulah kita tahu identitinya. Kata Fazura:-

Saya sangat teruja apabila seorang penyanyi antarabangsa mahu berduet dengan saya. Cuma saya tidak boleh dedahkan siapa gerangannya. Semua ini adalah hasil kerja keras saya yang banyak membuat latihan. Ini juga ‘pahala’ yang saya dapat daripada kritikan netizen hingga saya diberi rezeki pergi jauh

fazura

Peluang sebegini tidak boleh disia-siakan oleh Fazura. Siapa tahu selepas ini nama Fazura akan meletup sehingga ke Amerika Syarikat, United Kingdom dan negara-negara lain di luar sana. Abang Nara doakan segala perancangan berjalan lancar. Tak sabar rasanya nak tunggu lagu duet Fazura dan penyanyi antarabangsa tersebut. All the best and good luck. Sumber Berita Harian.

Written by AbangNara | September 7th, 2017

Menjadi seorang selebriti bukanlah satu perkara mudah, lebih-lebih kalau anda sedang berada di puncak populariti seperti Fattah Amin. Segala kelakuan, tingkah laku, kata-kata dan penampilan akan sentiasa diperhatikan oleh para peminat dan juga media massa. Salah cakap sikit je, confirm jadi viral. Muka berubah sikit pun, confirm para peminat (terutamanya kipas susah mati) boleh nampak. Berat badan naik 1,2 kilogram pun confirm akan jadi bualan mereka.

fattah amin

Namun apa yang dilakukan oleh para peminat ini adalah untuk memastikan selebriti kegemaran mereka sentiasa berada di dalam keadaan tip-top. Sentiasa sedap mata memandang. Kepekaan peminat Fattah Amin memang lain macam. Menerusi gambar di laman sosial pun boleh perasan kuku dah panjang, rambut dah panjang dan sebagainya. Kata Fattah Amin:-

Sebagai selebriti, saya tidak nafikan, peminat memerhatikan kita dari hujung rambut hingga hujung kaki. Bayangkan hanya melalui posting saya di media sosial sahaja, peminat boleh menyedari kuku saya panjang, rambut saya panjang dan mereka akan meminta saya untuk memotong bagi kelihatan lebih kemas. Atas faktor itu juga membuatkan saya lebih peka dengan penjagaan diri termasuklah meluangkan masa di spa atau salon untuk merapikan diri.

Tidak dinafikan bila sudah bergelar duta dan jurucakap kepada sesetengah produk kecantikan atau penjagaan diri, pasti saya perlu menjaga penampilan dan kebersihan. Sehinggakan kalau shooting, saya pastikan tidak terlalu terdedah kepada cahaya luar agar warna kulit saya tidak berubah. Tapi saya tidak rasa terbeban dengan semua itu kerana bagi saya itu kerja saya

fattah amin

Abang Nara suka dengan jawapan Fattah Amin. Memang ia adalah satu kerja untuk seorang selebriti untuk sentiasa menjaga penampilan diri. Kalau muka dah tak hensem, badan dah gemuk, jambang tak dijaga rapi, pasti pengarah-pengarah drama dan filem pun keberatan nak bagi tawaran berlakon. Selagi tengah banyak demand ini, buatlah yang terbaik untuk sentiasa tampil kacak bergaya. Tahniah diucapkan kepada Fattah Amin kerana memahami tanggungjawab diri sebagai seorang selebriti. Sumber Sinar Harian.

Page 22 of 26« First...10...2021222324...Last »