June 6th, 2013

Baru-baru ini, sebuah suratkhabar telah pun memaparkan beberapa keping gambar Hanis Zalikha dan seorang lelaki. Gambar-gambar tersebut bukannya daripada akaun Instagram Hanis tetapi telah dikongsikan oleh si lelaki misteri tersebut. Dikatakan bahawa lelaki tersebut ialah kekasih Hanis dan merupakan seorang juruterbang.

hanis zalikha

Ditemui oleh wartawan MalaysianDigest, Hanis Zalikha pantas menerangkan identiti lelaki di dalam gambar tersebut. Kata Hanis:-

Lelaki tu bekas teman lelaki saya dan sebenarnya gambar tu gambar dua tahun lepas. Dia yang muat naik gambar tu di Instagram dia. Saya tak tahu kenapa dia buat macam tu. Mungkin tiba-tiba dia terkenang kembali kot. Mula-mula saya tak kisah sangat, sebab yang upload tu dia bukan saya. Tapi bila dah keluar di surat khabar, saya rasa tak best. Tapi apa yang saya tahu, dia dah delete gambar tu.

hanis zalikha

Fuh ~~ Nasib baik bekas teman lelaki. Abang Nara dapat bayangkan betapa leganya para jejaka di luar sana yang menaruh hati terhadap Hanis apabila mendengar penjelasan ini. Masih ada peluang untuk anda mengorat Hanis. Hanis masih single mingle lagi. Kepada si bekas teman lelaki, sila jangan upload gambar anda berdua lagi kerana ia mampu membuatkan orang lain cemburu. Hehehe ~~
hanis zalikhaP.S: Anda ada masalah rambut gugur, masalah kulit, atau kegemukan yang melampau? Jangan risau kerana Proven adalah penyelesaian bagi semua masalah anda. Dengan rasa coklatnya, Proven memang enak untuk diminum. Harga pun sangat berbaloi. Tempah sekarang juga di Facebook Proven.my untuk merasai sendiri kesannya!!!

June 6th, 2013

Maaf agak terlambat berkongsi gambar-gambar si cantik Maya Karin ketika majlis pelancaran lagu terbarunya yang bertajuk Bintang Syurga. Maya Karin kini berada di bawah naungan Warner Music Malaysia untuk sebarang aktiviti nyanyiannya. Untuk anda yang tidak tahu, Maya Karin sebelum ini pernah menyanyikan lagu “Sinar Ini” bersama Yasin.

maya karin

Semoga karier nyanyian Maya Karin akan terus berkembang di masa hadapan. Diharap Maya tidak mengabaikan bidang lakonan kerana pastinya ramai peminat yang merindui kemunculan Maya di layar filem terutamanya. Lagi 6 keping gambar terbaru Maya Karin dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Ryaniez Moments Photography.
maya karinP.S: Ephyra ternyata berkesan seawal 10 hari untuk masalah kulit berjerawat, jeragat dan tona tidak sekata. Ephyra juga menggunakan kolagen ikan laut dalam terhidrolisis dari Perancis, Ikan laut dalam bebas pencemaran laut sekaligus mengelakkan kolagen tidak terhidrolisis mendap di buah pinggang dan membahayakan kesihatan. Untuk SPECIAL PRICE, hubungi 019-3999-238 atau PM di Facebook OceanLife2U.

maya karin

maya karin

maya karin

maya karin

maya karin

maya karin

June 6th, 2013

Secara senyap-senyap, pelakon yang popular menerusi drama Setia Hujung Nyawa, Amar Asyraf mengesahkan bakal berkahwin dengan tunangnya, Arna Salleh pada hujung minggu ini. Jutaan tahniah diucapkan atas berita gembira ini. Pasti ramai yang terkejut kan?

gambar kahwin amar asyraf

Berita gembira ini telah pun disampaikan oleh Amar Asyraf sendiri menerusi laman Facebooknya. Jelas terserlah keterujaan Amar berkongsi berita perkahwinannya. Confirm Amar sudah tidak sabar-sabar lagi untuk bergelar suami. Tulis Amar di Facebooknya:-

Hye semua..how are you guys? Hope u all enjoy ur life..me too..right now im going through a very important phase of my life, and i am enjoying it! #AMAzing Team, Nana, Kak Sofie, imran, Afnan, Dya, are doing a great job for me, my career are doing well, eventhough not drastically, but im doing well to get to the top. And i have my #AMAzing to support me .

For my friend Marina, Azlin, Amani, Aishah hoo, Apie, Naque, Yusmar, Adika,Kirin, Asri , Ajib, and many more , tq for always believe in me! We will make things happen and make theatre as an industry! Not just that, the one who gave me all the energy to get me going all this time, is always there for me! She who never let me slip away with the current, are my backbone for this 2 years and will be for all my life!

I always knew that she is the one. And this week ill be her husband! I will take the responsiblity for all her action starting this weekend. And i cant wait for that. I am ready. I know i am. For we are meant to be with each other. I love u! Im wishing myself a wonderful wedding! I hope u guys can wish us too! Im gonna be a husband!

gambar kahwin amar asyraf

Butir-butir terperinci mengenai perkahwinan Amar Asyraf dan Arna Salleh masih belum diketahui sehingga ke saat ini. Apa pun Abang Nara nak ucapkan selamat melayari bahtera rumahtangga buat mereka berdua. Semoga kekal bahagia sehingga ke akhir hayat. Beberapa lagi gambar Amar dan Arna dengan membaca entri ini sepenuhnya.
kateP.S: Exclusive dress, vintage dress, dan casual dress untuk kamu yang bertudung di EDZ.com.my. Like Facebook: facebook.com/eightdesigns.

gambar kahwin amar asyraf
gambar kahwin amar asyraf

gambar kahwin amar asyraf
gambar kahwin amar asyraf

June 5th, 2013

Ahad lepas, telah berlangsung majlis resepsi perkahwinan bekas pembantu Dato’ Seri Anwar Ibrahim, Saiful Bukhari Azlan dengan personaliti TV3, Nik Suryani Megat Deraman di Restoran Seri Melayu, Ampang, Kuala Lumpur.

Majlis resepsi ini ialah majlis pihak lelaki. Majlis resepsi pihak perempuan sebelum ini telah berlangsung di Dewan Persidangan Taman Tamadun Islam di Terengganu pada 25 Mei. Pasangan ini telah bernikah juga pada 25 Mei di Masjid Kristal, Pulau Wan Man, pada pukul 3.30 petang.


Wang hantaran dari Saiful kepada Nik Suryani ialah RM 41, 101. Walaupun pernah dicemari kontroversi berikutan kes liwat yang melibatkan Anwar, Saiful berharap perkahwinannya dengan wanita pilihan hatinya itu akan kekal ke akhir hayat.

Nik Suryani pula memberitahu dia memilih Saiful sebagai suami kerana Saiful seorang yang jujur dan mempunyai semangat yang kuat. Kami di BeautifulNara.com mendoakan perkahwinan mereka diberkati dan berkekalan sehingga ke syurga. Lagi tiga gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar REDPhotography.