Written by AbangNara | November 7th, 2010

pelakon evolusi kl drift kena tahan dadah
Hebat. Memang hebat pelakon filem Malaysia. Mungkin terlalu tertekan dengan kehidupan seorang selebriti, pelakon dari filem Evolusi KL Drift ditahan setelah positif dadah jenis metafetamin. Pelakon tersebut yang telah mengambil dadah sejak 9 bulan lalu telah dicekup bersama tunangnya di sebuah stesen minyak di MR22 ketika sedang tunggu bekalan dadahnya sampai.

Kami masih tak tahu siapakah gerangan artis ini. Katanya dulu dia pernah terbabit dalam sebuah kumpulan muzik yang hanya sempat keluarkan satu album. Lepas tue bertukar menjadi pelakon watak utama untuk beberapa drama dan pelakon pembantu untuk filem. Hint yang diberikan masih belum mampu membuat kami meneka siapakah pelakon ini.

Kami rasa artis-artis Malaysia ini mungkin stress bayaran yang diterima agak ciput menyebabkan mereka menggunakan dadah untuk menghilangkan stress. Untuk artis-artis lain, sila jangan tiru perangai pelakon yang seorang ini. Kalau stress hisaplah shisha. Tak kena tangkap dengan polis. Cuma mungkin kena kanser paru-paru je kot. Hehehe.

P.S: Kelakar gila nama-nama Jepun nie.

Written by AbangNara | November 6th, 2010

sofea jane]

Aduh. Cantik betul Sofea Jane bergaya untuk Malaysian International Fashion Alliance atau singkatannya MIFA. Sejak bergelar Datin Sofea Jane, makin berseri-seri kecantikan kak Sofea Jane yang memang dah cantik. Sekali imbas ada nampak macam Diana Danielle pulak.

Untuk yang tak tahu, MIFA memberikan peluang kepada designer-designer tempatan untuk memperagakan rekaan fesyen terbaru mereka. Bagi kami ini satu usaha yang baik. Bila lagi diorang semua nak tunjuk bakat yang terpendam dalam diri masing-masing kan? Tahniah kepada pihak penganjur atas satu usaha murni ini.

Lagi beberapa keping gambar artis-artis bergaya fesyen di MIFA dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Erra Fazira, RCW dan abang Awie pun ada. Kalau nak tengok gambar-gambar model kurus keping, leh gi tengok kat makcik Redmummy.

 
Written by AbangNara | November 5th, 2010

happy deepavali

Teringat peristiwa tahun lepas semasa treasure hunt di One Utama, tiba-tiba ditegur oleh seorang pembaca kaum India. Katanya dia minat sangat membaca BeautifulNara. Terharu betul masa itu. Iyerlah, kebanyakan entri yang keluar di sini adalah tentang artis Melayu jadi agak tak sangka ada pembaca kaum India yang layan jugak BeautifulNara.

Selamat menyambut Deepavali kepada semua yang beragama Hindu dari kami dan juga dari Lisa Surihani di bawah ini.

P.S: Jom join Facebook BeautifulNara dan follow Twitter BeautifulNara. Kalau Facebook BeautifulNara di”like” seramai 50,000 sebelum habis bulan November ini, maka ada contest best untuk anda semua.

Written by AbangNara | November 4th, 2010

wondergirls concert in malaysia

Sesungguhnya kami sangat-sangat teruja dengan kehadiran 5 gadis comel ke Malaysia dari Korea yang menggelarkan diri mereka WonderGirls. Kalau hari tue diorang datang sekadar untuk menyanyikan satu dua lagu di MTV World Stage 2010, kali ini peminat-peminat WonderGirls bakal dihiburkan dengan full concert daripada kumpulan ini.

Semasa menulis artikel ini, kami dah terbayang gerakan manja WonderGirls sambil menyanyikan lagu Nobody:-

[note] I want nobody nobody but you
I want nobody nobody but you[/note]

Maka kepada anda yang merupakan kipas susah mati Wondergirls, sila pastikan anda kosongkan tarikh 11.12.2010 dan bersiap sedia ke Arena AllStars Genting Highland. Harga tiket ialah RM130, RM180, RM250, RM280, RM320 & RM420. Tunggu apa lagi, sila tempah tiket konsert WonderGirls sekarang juga di sini.