Written by AbangNara | June 30th, 2014

Akhirnya selepas 4 tahun mengendalikan program hiburan Melodi, Zizan Razak akhirnya mengumumkan yang semalam adalah episod terakhir Melodi buat dirinya. Pastinya ini satu keputusan yang mengejutkan namun seperti yang semua sedia maklum, baru-baru ini Zizan sudah menandatangani kontrak ekslusif dengan Astro. Jadi mungkin itu salah satu sebab punca kontrak Zizan dengan Melodi tidak lagi disambung.
zizan tinggalkan melodiKhabarnya juga, Awal Ashaari akan dikekalkan menjadi pengacara Melodi. Persoalannya siapakah calon pengganti Zizan yang paling sesuai? Abang Nara tak nampak mana-mana pengacara baru yang berkaliber buat setakat ini. Mungkin TV3 sudah pun menyenarai pendek beberapa calon. Abang Nara cuma nampak Azwan Ali je. Hehehe. Mesti havoc kalau Azwan Ali jadi pengacara. Silap-silap meletup-letup rating. Hehehe. Sama-samalah kita nantikan.
zizan tinggalkan melodiApa pun jutaan terima kasih diucapkan kepada Zizan Razak yang telah menghiburkan jutaan rakyat Malaysia sepanjang menjadi pengacara Melodi. Semoga selepas ini akan ada program yang lebih menarik buat anda. Kini Zizan sudah pun tiba di Malaysia. Diharap Zizan tidak lupa untuk menyelesaikan kemelut dengan Marina Juki yang semakin meruncing.
zizan tinggalkan melodi

P.S: Lepas puasa nak naik pelamin? Jangan tunggu habis puasa baru nak buat persiapan. Apa kata setelkan dulu bab jurugambar di hari perkahwinan korang. Dapatkanlah khidmat Ryaniez Moments Photography yang pelanggannya semua nyata berpuas hati dan gembira dengan hasil kerja mereka. Hubungi mereka di nombor yang tertera di atas atau boleh LIKE Facebook Ryaniez Moments Photography untuk bertanyakan informasi lanjut.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

47 responses to Zizan Razak Tinggalkan Melodi, Siapakah Calon Pengganti Paling Sesuai?

  1. skudiver88 says:

    JOHAN!!!!!!

    0

    0
    • Bedah Bubur Masjid says:

      Are u losing your mind Nara suruh si AA jadi pengacara..?
      memang rating malodi jatuh merudum jah takde sape nak tgk hahahahahah
      Infact, melodi pon dah tak relevant lagi.. do something laa.. stereotype dari awal until now.. hurmmm

      0

      0
    • minah jambu merah biru hepening says:

      betol jugak ! ape kate johan menganti kn zizan kt melodi..pasal johan tu klakar kalau dia sampaikn sesuatu tol tak …tk la boring .. ape kate peminat peminatttttttttttttttttttttt ?????????? idop umno ! idop pak najib ! lov u pak najibbbbb muah !

      0

      0
  2. MelOdi says:

    Semestinya Nabil

    0

    0
  3. paulsotongajaib says:

    Nara plesss la bulan2 posa buat ayat mcm ni “Apa pun jutaan terima kasih diucapkan kepada Zizan Razak yang telah menghiburkan jutaan rakyat Malaysia sepanjang menjadi pengacara Melodi”

    hibur ke?mcm poyo je la…aku muak tgk dia tu..bajet fofular.thanks sbb dia dah stop jd pengacara melodi tu…

    tak pasal2..kurang pahala..

    0

    0
    • Bedah says:

      ko kenapa tiba2 meroyan? dahaga kasing sayang? putus haid? biar la…apa yg salahnya?

      0

      0
    • i bother says:

      Btol3. iolss setujuuu sangatt! Bukan best pown zizang-poyo-nak-awek-pan-asian-jerk-PerasanFofuler-BajetEmsem tu mengacara melodi. Awal jew yang best. Awok tu menempel jeww (wekk zizang wekk zizang)

      Semenjak die putus dgn awek AF die tu aku da detect die punye ke-POYO-an. Korang je yg still backup die lagi. puihhh

      0

      0
  4. Think twice says:

    Azwan ali jd pngacara..hbs semua ntt d jdkn
    musuh.thts a bad idea.

    0

    0
  5. sentap says:

    nabil da ade meletop. bia larh jep.. kot2 lagi bes ke kan

    0

    0
  6. anon says:

    Alah amik je azwan partner dgn ogy, tentu meriah…

    0

    0
  7. nok gebuzzz says:

    johan pon ok…..
    atau kak ogy ???

    0

    0
  8. ratuspidral says:

    penganti yang paling sesuai adalah Zulin Aziz..

    0

    0
  9. dum dum chak says:

    amik pang chin fei je la sng…9+7=16

    0

    0
  10. hazel says:

    Bagus la he quit the show. Ada ke tak de ke sama jer. Bkn best pun dia mengacara. Awal sorang pun dah ok. Jemput pengacara jemputan from time to time.

    0

    0
  11. Anonymous says:

    Johann johan johan

    0

    0
  12. melati says:

    Aduiiiiiii kalau masuk rancangan Astro …..teruk lah Astro,,,saya tak tengok Melodi pun pasal si Rendang ni….tk terfikir ke Astro…apa dajh jadi dgn AF yg dia handle….Astro…kita bayar mahal2 bulan2 tetiba kau pilih dia untuk kendali salah 1 rancangan Astro….Sebab lawak kangkang dia yg memualkan lah org semua nyampah…..Melayu Haprak jer minat si Zizan ni..

    0

    0
  13. melati says:

    Zizan….Nabil …..&……Mawi……Operator Pengeluaran jer minat kat 3 mangkok ni…hehe;;

    0

    0
  14. Krios says:

    rasanya antara zulin aziz dgn sherry al hadad since media prima nmpk mcm nk explore lebih potensi dua2 org ni sebelum2 ni. tak mustahil jugak antara dua ni sorg ke galaksi tv9 n sorg lagi melodi tv3

    0

    0
  15. Lilin says:

    Peduli apa aku sape yg ganti mamat poyo ni . Tp aku sangat tak puas hati seorg prof UM dipaksa resign oleh org2 najib sebab kononnya beliau pro pembakang(sila baca malaysian insider hari ni kwn2). Tolongle najib, your leadership getting worst everyday, naik seram aku dgn kerajaan skrg ni..matlamat diaorg ni menghalalkn smua cara even yg haram..tak takut ke balasan akhirat..korang menganiaya org yg x bersalah

    0

    0
    • Naruto atas pagar says:

      kau nampak ker apa yg berlaku ?? kau baca kat blog malaysian insider yg sah2 anti BN…kalau benda ni x betul boleh jadi FITNAH. Kalau betul sekali pun…biar lah Allah jer yg menghukum.

      0

      0
      • i once saw some case like this says:

        Perkara macam ni xmustahil berlaku kat negara mesia ni. Tak perlulah nak menegakkan benang yang basah. Just admit it. Biar Allah yang menghukum? Habis nak biar ajelah ketidakadilan bermaharajalela? Kalau macam tu ape guna kita mengundi? Untuk hak kita, untuk keadilan kita semua.

        Kalau nak diceritakan sebenarnye banyak kejadian macam ni berlaku dalam government sector. Kesalahgunaan kuasa kerana kesalahpertimbangan kerana keegoan pihak atasan. Dah banyak kambing hitam macam profesor ni.

        0

        0
  16. mizz muzzy says:

    Perempuan gemok 2 ekoq tu ganti zizan. Yg host drama festival tv3 ke hape. Lg laaaaa bosannnnnn. Tv3 mmg hancusss!! sapa laa nak tgk pompuan debab kat tv oiiii… adibah noor takpe. Tak caya? tungguuuuuuuuuu….

    0

    0
    • Orang Gemok says:

      wah2!! kot ye pun xsuke jgn la sampai buat ayat mcm tu ye cik kak..
      mesti awak ni pompuan yg slim sgt2 kan??

      0

      0
  17. ain suzana says:

    tolong lah…nak amik azwan ali??? amik azwan lagi ranap. dengan emotionalnya…mulut lazer, suka sentap. mcm dia saja yg bagus. lgsung takde good example.
    bak kata seorg di atas yg komen…Awal pun dah ok..from time to time jemput la pengacara jemputan.cari la yg presentable. Azwan ni bukan contoh yg baik utk masyarakat especially utk bawah 18. kot nanti terikut2.

    0

    0
  18. mia says:

    pilih la Jihan.. best ape..

    0

    0
  19. Olaf says:

    x nk sape2 ganti zizan…AWAL seorg jer pn dh ok..lagi best..

    0

    0
  20. Lampu says:

    Tule naruto atas pagar asyik bce blog gosip, tgk tv3 yg sah2 pro gov,bace utusan je mne minda nk berkembang. Ko dh bce smua news pasal prof ni tk?klu blm bce, sila dptkn info klu belum jgn nk bg komen. Cuba ko ckp apa yg gov skrg dh buat? Dgn kes mh370 yg memalukn 1 dunia, zahid hamidi yg bg komen rasis tp xde pn org umno tegur, najib plak sibuk nk besarkn kabinet konon lbh efisyen padahal lg menghabiskn duit rakyat. Nk bandingkn najib dgn arwah bapak dia tu mcm langit dgn bumi. Inile yg jd klu niat nk pegang jawatan sebab gila kuasa!

    0

    0
  21. Chantal Gonzales says:

    Azwan Ali? Please la. Dah takde orang lain ke atas dunia ni. AA tu propa je lebih hasil takde maa. Cube korang tengok kat twitter dia, boleh pulak dia cakap makanan yang jual kat bazar tu sampah. Pe kejadah la mamat tu? Aku tahu la dia tak suka makanan kat bazar, aku pon sama tapi takdela aku nak bruk-brukkan sampai nak bandingkan mkanan yang diaorang jual tu dengan sampah. Rezeki tu tau. Next!

    0

    0
  22. emma maembongg says:

    –“

    0

    0
  23. […] Pemergian Zizan Razak sebagai pengacara Melodi baru-baru ini menyaksikan tempatnya digantikan oleh Sherry Alhadad dan Zulin Aziz. Jangan tanya Abang Nara siapa mereka berdua ini. Memang Abang Nara tak tahu dan tak kenal. Namun yang pasti gandingan Awal Ashaari dan 2 orang pengacara baru ini telah pun ke udara untuk 2 episod. Nampak gayanya daripada maklum balas yang diberikan secara online, ia adalah satu gandingan yang mengecewakan. […]

    0

    0
  24. My partner and I absolutely love your blog and find almost all of
    your post’s to be just what I’m looking for. Do you
    offer guest writers to write content available for
    you? I wouldn’t mind creating a post or elaborating on a number of the subjects you
    write with regards to here. Again, awesome weblog!

    0

    0
  25. […] sumber (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); […]

    0

    0