Written by AbangNara | August 18th, 2015

Sedang meniti hari bahagia menunggu detik tibanya cahaya mata sulung hasil perkahwinannya dengan Romie, ada desas-desus yang bertiup menyatakan rumah tangga Hanez Suraya berantakan. Sebelum ini, Hanez enggan mengulas tentang khabar angin tersebut namun berdasarkan gambar yang dimuatnaik oleh Hanez bersama suaminya baru-baru ini, bolehlah kita menganggap yang desas-desus itu palsu semata-mata.

hanez suraya

Enggan membiarkan desas-desus itu bertiup terus kencang, Hanez telah tampil memohon agar pihak luar tidak campur tangan di dalam hal rumahtangganya. Kata Hanez menerusi ManggaOnline:-

Soal itu sebenarnya tak ada apa-apa. Hanez rasa itu normal. Hanez berharap semua di luar itu mendoakan yang terbaik. Dan sekarang, iyerlah Hanez tengah mengandung. Jadi Hanez harap dari pihak suami, dari pihak keluarga tak nak ada gangguan dari pihak luar. Jadi Hanez harap lebih baik kita berdiam saja.

hanez suraya

Biasalah rumahtangga pasti ada pasang surutnya. Ini semua asam garam kehidupan. Yang penting kita selaku suami isteri tahu perkara sebenar yang terjadi. Selaku selebriti, segala tingkah laku Hanez pasti akan diperhatikan oleh orang luar. Jadi kenalah lebih berhati-hati melakukan sebarang perkongsian di laman sosial. Apa pun, semoga Hanez terus berbahagia di samping suami tercinta. Sama-sama kita doakan agar segalanya berjalan lancar sehingga hari kelahiran kelak. Amin.

iziefashion

 

P.S: Blouse dengan rekaan yang menarik dan sopan di www.iziefashion.com, semua produk adalah READY STOCK. DISCOUNT 5% bagi setiap pembelian & FREE POSTAGE bagi order RM100 ke atas. harga dijamin berpatutan dan semua design boleh dilihat di website IzieFashion, Instagram IzieFashion &  Facebook Iziefashion

 

15 responses to Tak Nak Ada Gangguan Daripada Pihak Luar – Hanez Suraya

  1. MERAH JINGGA says:

    SUME PENGKOMEN..JGN RESPON..BIARKAN DIA DENGAN CITER SYOK SENDIRI

    0

    0
  2. gigi emas says:

    Akan aku dah cakap sure cerai nye………..yahoooo

    0

    0
  3. Anonymous says:

    nak tanya ni..ni hamil yang keberapa..termasuk yg blum nikah dgn romie.??

    0

    0
  4. Anonymous says:

    laaa pandai mintak jangan ganggu rupenye dia ni..ingat xde perasaan..
    time dlu awk menganggu tu lupa ke buat2 lupa ke hidup dlm kepuraan hanez?
    yes.u are married.soon to be a mom.jodoh.jaga je la family baik2.oh especially abg romiang u tu.mane la tau ade hanez punye protege nnt ke kan.

    0

    0
  5. Anonymous says:

    sape nk amik kisah pun idup ko.. bluerrkkk nk muntah walau x ngandung.. ko je prasan.. org dh buat salah dia sndiri terase.. who caree..

    0

    0
  6. Anonymous says:

    muko kau tak lawalah..mcm ehem ehem basi

    0

    0
  7. Biskut says:

    org ramai pun tak hingin nk kacau kot. kecuali yg sama miang mcm korg 2…

    0

    0
  8. ara says:

    yerk…citer pasal PERAMPAS ni lagik…pls la hanez..ko da takde apa2 dlm industri ni so pls shadap ler…jaga laki ko bebaik…hadap ler muka dia ari2 sebab nak sgt laki orang…cisss…pompuan jahat

    0

    0
  9. dikcik says:

    hishhh meluat aih aku!

    0

    0
  10. hanez perampas says:

    errkkk.. ini takut bayang2 sendiri ke/? dulu hang tak ingat ke hang kehulu ke hilir mengatal..mengarik dgn laki org.. skrg pandai pula ko bg amaran.. ehh aku doa laki ko mengatal dgn betina lain la.. biar ko rasa mcm ne bini dia rasa dulu.. baru win2 kan..

    0

    0
  11. anon says:

    Bila dah bersuami tau pulak takut org kacau suami dia, masa dulu tak ingat ke dia duk kacau laki org…
    Hrp2 ade perempuan lain yg kacau lah, so that dia blh rase ape yg liyana manan rase dulu.

    0

    0
  12. Anonymous says:

    siapa dia ni? belakon cita apa? ngandung anak siapa?? bila kawin?? itu laki dia??…nara kalau sapa2 yg tak terkenal sngt..takyahlah publish crita dia. buat menghabiskan ruang aje..next!!

    0

    0
  13. mak enon says:

    please sape nak ganggu dia ni. syok sendiri ke apa. gi mati mereput busuk jauh2.artis yang paling bodoh aku pernah tengok.

    0

    0
  14. cik piNgu says:

    owhhh tahu takut rupanya..

    0

    0
  15. kiersten says:

    I’ve been browsing online more than 2 hours today, yet I
    never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me.
    In my view, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the net will be a lot more useful than ever before.

    0

    0