Written by AbangNara | August 17th, 2015

Kalau tak silap Abang Nara, kandungan Hanez Suraya kini sudah pun mencecah usia 5 bulan. Masih lagi Abang Nara teringat apabila berita kehamilan Hanez Suraya tersebar pada awal bulan Mei lalu. Tup,tup sekarang dah nampak baby bump dah. Memang comel sangat-sangat. Pastinya Hanez dan suami tercinta, Romie sedang berada di dalam fasa teruja menunggu kehadiran cahaya mata sulung mereka.

hanez suraya hamil

Jelas terserlah kebahagiaan yang sedang dikecapi oleh pasangan ini. Abang Nara pula yang excited lebih nak melihat cahaya mata Hanez dan Romie. Kalau baby girl, pasti secantik ibunya. Apa pun, Hanez kelihatan makin berseri-seri dan tetap maintain jelita sepanjang tempoh kehamilan ini.

hanez suraya hamil

Semoga segalanya berjalan lancar buat Hanez Suraya sehingga hari kelahiran kelak. Banyakkan berehat lebih-lebih lagi di penghujung kehamilan. Tapi jalan kaki kena banyak untuk mudahkan proses bersalin. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

hanez suraya hamil
hanez suraya hamil
hanez suraya hamil
hanez suraya hamil
hanez suraya hamil
hanez suraya hamil
hanez suraya hamil
hanez suraya hamil

47 responses to (10 GAMBAR)Hanez Suraya Yang Semakin Berseri-seri Sejak Hamil

  1. Anonymous says:

    x berseri pun.. biasa je.. makeup je 3 inci.. oh ni mesti nk cover yg cite umh tgga goyang tu ye!! anyway kte org xnk tau pun umh tgga goyang ke teguh ke berseri2 ke..

    0

    0
    • Lara says:

      Buat apa BN up citer pasal dia ni lagi, patut boikot jer terus, jadikan pengajaran pada artis lain jangan nak menggedik tak semena, hidup penuh kontroversi bodoh2 ciptaan sendiri. Apa ingat dah bertudung semua tu orang akan lupakan apa yang dia dah buat? Lupakan kata2 dia selama ni? Heh. Biar artis baru pikir banyak kali sebelum bertindak bodoh yang melampau.

      0

      0
      • Lovelyvic says:

        Sape pmpn baju hitam tudung hitam dalam gambar atas tu?
        Aku cukup scary tgk kening dia…
        dia punya kulit plak terlampau tegang dan nipis…
        Nampak sgt pelik… adakah kesan daripada kosmetik yang kengkunun leh buat muka nampak flawless?
        Flawless lah sangat (mata ke atas, tangan ke bahu)

        0

        0
      • Anonymous says:

        Tingginya btang hidung dia

        0

        0
    • kiki says:

      cantik mmg cantik tp fake buat ape…muke dah lain gler kot…dulu hidung lain, bentuk muka lagila lain…jaw berubah gler dah….cuba google gambar lame hanez ni lpastu biarkan gambar yg berbicara muahhahahaha

      0

      0
  2. TARING says:

    Aku tengok mcm biasa je.. lg sememeh ada la..

    0

    0
  3. anon says:

    tetap PERAMPAS…next pls…

    0

    0
  4. Anonymous says:

    anak first..besela.. nanti dh 3 4 anak bru nampak busuknyer. cri pmpuan len tue pn klu nafsu jantan x mati lgi laa.. what goes around will comes around. cheewaahh!!

    0

    0
  5. mak lampir says:

    Berbahagialah kamu sebelum ianya dirampas dari kamu..
    Ikhlas mak pesan ni..

    0

    0
  6. kilojoule says:

    usahlah hina dia sgt, pd masa akan dtg ntah2 dia lebih baik dari kamu.

    0

    0
  7. Anonymous says:

    jangan pakai tudung lilit.. pantangg mengandung.

    0

    0
  8. enon says:

    hidung nursajat

    0

    0
  9. Anonymous says:

    aku pernah komen si hames ni sejak bertudung dah macm pompan kampung..terus dia tukar pakai merah menyala pas tu makeup 3 inci. kalahkan wayang pekji…namun muka dia tetap tak berseri..fake pudar dan hambar..laki dia pun nmpk berlakon

    0

    0
  10. Anonymous says:

    dia nampak alien.. laki tu nampak bangla.. sesuai la gembira dalam kedukaan orang.. bagus la sangat

    0

    0
  11. mambang merah says:

    I think you are no longer relevant to the industry. Please move on as normal people. Not interested in your story. Next pleasssssse

    0

    0
  12. korang ni says:

    apakah korang semua terlupa yang ajal hidayah jodoh rezeki kiamat tu rahsia ALLAH? dan ianya dikurniakan dgn pelbagai cara dan semuanya berhikmah . aku cadangkan daripada kita semua beratur bersama nanti di SANA.. kita jadikan kisah dia iktibar.moga kita ,keturunan kita takde bersikap perampas atau lelaki tak bertgjawab. ye?

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Pada akulah…xkirala perampas ke orang tua ke org muda ke atau sape2 jek..mereka tetap istimewa kerana dengan izin Allah lah mereka mengandung..jadi jaga2 lah mulut atau jari kita bile mengata org..

    0

    0
  14. badbitch says:

    “I’m bossed up, I got ’em awestruck
    It’s not a toss up, I’m the winner
    Be-b-b-beep-beep, bitch, move

    bitch i’m madonna…”

    gua tuju buat kak hames….

    0

    0
  15. mawar says:

    kau ingat kitaorg dh lupakan sejarah silam kau…kau apa apa saja tetap ada chop kat dahi kau….

    0

    0
    • antidengki says:

      hoi mawar jaga mulut longkang kau tu sikit…….kalau nak diikutkan ramai lagi artis lain yg rampas suami orang…..apasal sibuk2 orang puja jugak…..yg penting dia bukan amik laki kau pun……jodoh ketentuan Tuhan……

      0

      0
  16. nurul says:

    baju merah tu mcm fauziah gous pernah pakai je

    0

    0
  17. Next plis says:

    Dedua ‘plastik’ . bila abg nara nak stop posting cerita pasal diorg ni?

    0

    0
  18. zaza says:

    ZzZzZzzZz…….

    0

    0
  19. dude says:

    Pe yg sy blh komen ialah tahi mereka msih wangi lg.so jgn lh nk propa dn tyang kbhagiann yg bru stage satu.byk kn brdoa agar dunia ni sntiasa adil dn tiada prasaan blas mbalas.wokey Hamis..

    0

    0
  20. Linzy Longkang says:

    perlu ker pakai tudong lepas berjaya merampas laki org dik?

    0

    0
  21. nenek lampir says:

    ingatlah Allah sentiasa memaafkan orang2 yang ingin bertaubat dan berubah…berdoalah padanya…
    setiap orang mesti ada membuat kesilapan…jadi ‘beringatlah’…
    jangan sesekali diulangi lagi ‘kesilapan’ itu…
    moga dirimu sentiasa dilindungi Allah saw HS….
    moga anak yang bakal dilahirkan menjadi kekuatan di dalam hidupmu…

    0

    0
  22. kaki ayam says:

    berseri ape ke bende nyer…make up 3 inci..poorahhh
    i ni always haters of betina ni..perampas laki org !!!!!

    0

    0
  23. Hidung buatan…Nampak sangat fakenyerr..senyuman ketat control…tu pun coz dah buat plastic surgery…muka awal kemunculan dengan sekarang memang berbeza habis…semuanya fake…fake…

    mengubah ciptaan Allah swt adalah dosa besar. semoga dia bertaubat.

    0

    0
  24. Anonymous says:

    bertaubat keee…ehh lupa pulak..
    sapa kite untuk mnilai ceh wahhh

    0

    0
  25. laaa says:

    Tang mne lh yang bserinya..puas mcari tp x jumpa2..errr…………..

    0

    0
  26. hamis says:

    nenek lampir : akan dtg jgn taip allah saw ye. allah swt
    nak bagi ceramah pun bia la org yg boleh dipercayai.

    anon 4:48 plak. mmg la mngandung itu istimewa tp hidup ni mcm roda. kadang2 allah bg semua pada seseorg sbb mahu manguji.dosa dia meruntuhkan rumah tangga org tetap ada dulu unless kalau sipulan tu dah maafkan hamis ni.hilang la dosa itu.

    0

    0
    • nur1309 says:

      Allah itu Maha Adil… it s just a matter of time… balasan menganiaya orang akan tiba di saat yang paling tidak kita jangka…what goes around comes around
      Jika mendapat musibah anggaplah sebagai dugaan dan kafarah atas kesilapan kesilapan yg lalu bagi menghilangkan dosa dosa

      0

      0
  27. Orkid says:

    Semoga berbahagia…. Yg mengutuk ni x pernah igt mati.. Mengata org lbih truk mlmbangkn sikp srndri yg x baik.

    0

    0
  28. Anonymous says:

    B

    0

    0
  29. han says:

    kalau aku mekup 3 inci pun lg lawa lar…

    0

    0
  30. Anonymous says:

    geli ngan nara ni.

    0

    0
  31. Gambar hiasan Baju hujan nie adalah barangan yang wajib ada bagi seorang rider Kalau yang ada box di belakang motor tu pasti akan perasan yang ada dalam box dieorang tu adalah baju hujan Baju hujan semakin mengecut Sebenarnya ana dah agak l.. HTML5 shim and Respond.

    0

    0