Gosip Artis Malaysia Terkini & Gambar Artis Malaysia Terbaru Sensasi - Part 3194
Written by AbangNara | September 15th, 2009

sophia awek anak dato k

Larangan keras buat mereka-mereka terutama lelaki yang sedang berpuasa. Anda dilarang melihat gambar-gambar seksi tak hengat Sophia, girlfriend anak Dato’ K nie. Dijamin 100% pahala puasa anda akan menjadi senipis limau nipis. Jangan cakap kami tak sound. Kami dah bagitau awal-awal ye.

Lagi gambar Sophia, awek @ kekasih @ gf anak tiri Siti Nurhaliza dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Kesian kami ngan anak orang-orang kaya nie. Selalu tak cukup duit nak beli kain buat baju. Takper nanti tunggu kami bukak butik BeautifulNara. Kalau datang kami akan bagi diskaun 50% kat si Sophia nie. Cian kat dia.

 
 
Written by AbangNara | September 14th, 2009

anak dato k

Memang hebat anak Dato’ K nie. Mungkin banyak ilmu mengorat yang diperturunkan oleh Dato’ K kepada anaknya. Itu yang dapat awek cun melecun, seksi, hot dan terbaik macam nie. Teruja kami melihat gambar Sophia, awek anak Dato’ K . Aksi posing di atas katil, sofa dan berpeluk-pelukan memang mampu mencairkan hati lelaki-lelaki. Ini yang kami rasa nak pergi menuntut ilmu dengan Dato’ K time hari raya nie. Siapa berani join kami untuk  terjah rumah terbuka Dato’ Siti semata-mata nak dapatkan tips mengorat dari Dato’ K?

Disebabkan terlalu banyak gambar anak Dato’ K dan Sophia yang kami terima daripada email, version kali nie kitorang letak yang ada gambar diorang berdua. Lepas nie punya artikel kami akan letak pose istimewa Sophia berseorangan dan bersama kawan-kawan dia yang hot.

Lagi gambar anak Dato’ K dan Sophia dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Ada beberapa gambar nie adalah gambar lama anak tiri Siti Nurhaliza yang pernah kami postkan satu ketika dulu. Tapi ada gak gambar baru yang tak pernah ditengok lagi.

 
Written by AbangNara | September 14th, 2009

erra fazira

Susah betul jadi artis popular macam Erra Fazira nie. Baru keluar kenyataan sikit tiba-tiba dah sampai surat saman kat rumah. Itulah yang terjadi bila Erra Fazira nak berhenti jadi duta kosmestik Ferra Kosmo Look. Belum sempat nak siasat apa sebenarnya status sebenarnya, tetiba syarikat Ferra Kosmo Look nie dah saman dulu Erra Fazira. Memang cekap, pantas dan laju.

Sebelum ini, Erra dan bekas rakan kongsinya pernah menjalankan usaha sama dengannya menghasilkan produk kecantikan dan penjagaan kulit di bawah jenama ‘Ferra Kosmo Look’.

Menurut Erra, walaupun telah lebih setahun menarik diri daripada usaha sama tersebut, namanya masih lagi dipergunakan syarikat terbabit.

Difahamkan Erra telah mengemukakan surat permohonan untuk menarik diri daripada kolaborasi tersebut namun hingga ke hari ini Erra masih belum mendapat hitam putih mengenai status permohonannya.

Tup-tup dah kena saman. Tapi Erra rileks ajer. Dia yakin dan tau dia tak bersalah. So nak takut apa kan? All the best to Erra Fazira. Jangan tetiba kena bayar saman time raya dah la. Kang takder duit nak bagi duit raya kat peminat.

Written by AbangNara | September 14th, 2009

#Sila tengok video di bawah dulu sambil baca apa yang kami tulis ye

Adoi. Malu sungguh Abang Nara bila tengok trailer Project Alpha – Uncovering Top Malaysia Bloggers yang ditaja oleh Adidas Action 3 dan Sunway Group selaku location sponsor. Malu bukan sebab apa, nampak macam banyak sangat interframe dalam trailer nie. Siap Kak Nara pun ada join ajar pakai tudung kat Jojo Struys. Yang best trailer nie bukan jer ada kat Youtube tapi ada kat Nuffnang ngan Hitz.FM tue. Memang makin femes la BeautifulNara lepas nie.

Sesungguhnya kami dah tak sabar nak tunggu bila full episode BeautifulNara nak keluar. Tapi Jojo bagitau kat kami compem lepas raya nanti baru keluar. Kang buat time orang sibuk beraya takder orang pulak nak tengok kan? Ntah-ntah nanti kami sendiri tak tertengok sebab tengah sibuk makan ketupat ngan lemang. Yang penting kita raya puas-puas dulu baru kita layan Project Alpha nie.

Tapi jangan lupa saksikan episod pertama Project Alpha yang akan bermula 18hb September nie. Kenapa anda kena tengok? Sebab ada contest yang membolehkan korang semua menang barangan Adidas Action 3 dan Sunway Group bernilai RM1760 setiap minggu. Kitorang sendiri pun rasa nak masuk sebab stok deodorant dah nak habis nie. Yang lagi best leh dapat tiket free masuk Sunway Theme Park. Masyuknye ~~~

Dan yang paling mantap sudah tentu hadiah utama dia ialah peluang pergi tengok Chelsea punya game kat Stamford Bridge, UK bersama dengan Jojo Struys. Semua perbelanjaan ditanggung. Tiket kapal terbang dia bayar, duit hotel dia bayar. Korang bawak badan jer. Nak tau lebih lanjut tentang contest nie, sila tekan sini ye. Selain tue buat yang ada blog, boleh try apply untuk Project Alpha Season 2.

Kalau nak kutuk mutu lakonan Abang Nara dalam trailer kat atas dipersilakan. Jangan segan-segan. Hentam jer. Kami takkan saman anda. Tapi kalau nak puji lagilah kami terima. Jangan lupa tau komen. Nak gak tau apa pendapat korang. Mana tau kalau ramai yang suka leh try apply kat agensi lakonan. Hehehe.