Written by AbangNara | December 10th, 2009

ingat tak mengenai berita yg dulu kami siarkan tentang Faizal Tahir, sebelum dia tak dapat nyanyi utk AJL. dari setakat makan pil tahan sakit, rupanya skang ni Faizal Tahir kena tahan ward, sebab terdapat darah beku dalam saluran darahnya Deep Vein Thrombosis. kami dengar berita ini dalam Radio HotFM malam tadi..

Serius jugak tau kalau ada darah beku dalam saluran darah tau…kami doakan agar Faizal Tahir cepat sembuh! Perkara sebegini boleh berlaku kepada semua orang, marilah kita menjaga kesihatan kita ya! Kalau rasa takde semangat nak bersenam, cuma tengok The Biggest Loser Asia kat Astro, mungkin boleh dapat semangat~~

466 responses to Faizal Tahir kena tahan ward

  1. Yukan Club Senpai (klub lelaki romantik) says:

    1

    0
    0
  2. aMmey says:

    amy duk tgu bla agknya kak nara nk kuar cita sal lan krstal kwen,hehe………………

    0
    0
  3. BumbleBee says:

    ishh… semoga cepat sembuh!!! amin~

    0
    0
  4. violet says:

    smoga cpt sembuh.
    huhu

    0
    0
  5. fifie says:

    siannye artis2 nih..nk cr duit punye psl smpai lupe jge kesihatan..

    0
    0
  6. Yukan Club Senpai (klub lelaki romantik) says:

    volet aq ad la…

    0
    0
  7. violet says:

    emm dl msuk spital
    eii cm hampeh..
    x nk msuk lg…
    doc pun bongok..

    0
    0
    • fifie says:

      doc ade yg bongok ke vio?hehe
      die watpe?

      0
      0
      • violet says:

        bongok ler..
        ada ke ptt cucuk sampai 10 kali x jupe
        urat nk amik darah..
        smpai ngis taw,…
        br la dye x wat lg…srh nurse je amik drh..
        eii geram jer..cm nk cucuk kt tgn dye je..
        dhla skit….thn je la

        0
        0
        • aries_april says:

          sja la tu…
          dia nk ngorat ko…
          tu yg lma2x ambl drh ko….

          0
          0
        • violet says:

          x la.
          law lelaki best gak kan..huhu..
          ni perempuan….
          tp kan ms tu mcm2 doc jupe…
          law lelaki lembut ket.
          prempuan gns…

          0
          0
        • aries_april says:

          hehehehehhe…
          wah…
          smua orng jmpa..
          cam ni kna try p msuk ni…
          :-)

          0
          0
        • violet says:

          p la msuk.
          doc ensem2..
          huhuhu
          baik2 lak tu
          tu yg faizal kt dlm jer
          nurse cun2
          uhuhu

          0
          0
        • aries_april says:

          x brni nk mncuba lah…
          aries mls bau ubt…

          klau skit skit pn…
          x da p clinic…
          trs bli ubt kt frmsi…
          mls jmpa doc…
          nnt kne lecture…

          0
          0
        • violet says:

          ms tu x nk tp denggi leh mati
          tu yg kna p gak
          law x..lg truk

          0
          0
        • fifie says:

          eeeee seramnye dgr cucuk2 nih..
          gile byk kali die cucuk..
          adoii kalo fifie mmg dah pgsan xbgun 2hari..hehe

          0
          0
        • violet says:

          aah…ms tu kna denggi
          so dlm 1 ari
          doc akn amik 3 kali drh violet
          bile amik drh muka mesti sdh…
          smpai hfl waktu doc amik drh…
          huhu

          0
          0
        • AQUAGIRLZ aka AG says:

          AG pun seram.. tp dah lali bile time pegnen ri tu..
          cucuk sana sini, dok sepital mcm2 lg lah

          0
          0
        • violet says:

          eii..pregnen kna cucuk ker..
          ish tkt la..
          x nk la pregnen..huhu

          0
          0
        • AQUAGIRLZ aka AG says:

          xnak pegnen…
          cucuk sbb nak amek darah je..
          tp best taw..
          satu pengalaman dlm idup..
          dlm bdn kite ada nyawa lg sorg hamba allah..
          sonok

          0
          0
  8. aries_april says:

    mrng violet…

    seumr idup ni…
    aries lum prnh msuk hsptl….

    0
    0
  9. aries_april says:

    mn yg lain ni…
    anne ari ni pegi sngpore…
    smlm msj dia, kta nk msuk offc jab…
    tp x mncl g pn….

    eclipse,antu…smua ilang ker?

    0
    0
  10. Zaza Muhammad says:

    ish ish ish… semoga cepat sembuh. baye tu klu bab2 darah beku lan saluran darah nih, salah satu punca stroke. sib baik awal2 dah dpt tahu….

    0
    0
  11. AQUAGIRLZ aka AG says:

    salam kengkwn.. ari ni masuk lewat sikit..
    baru on9 ni…
    sian faizal..ade org santau dia ke?
    naya je…

    0
    0
  12. Yukan Club Senpai (klub lelaki romantik) says:

    ai… mne smue org pgi ni????

    0
    0
  13. violet says:

    fifie…
    kurus ke??
    brpa kg??
    napa nk gemuk lak??

    0
    0
  14. Aliza Aziz says:

    Saya akan berdoa semoga Faizal Tahir cepat sembuh. saya ni peminat dia jugak, dengar lagu2 dia waktu maintain website saya. Kalau kawan2 nak lawat website saya, KLIK DI SINI

    0
    0
  15. anNeDeSiLva says:

    haloo..

    0
    0
  16. anNeDeSiLva says:

    mana pet?
    senyap jek?

    0
    0
  17. baby manja says:

    MORNING………..
    HAI ANNE…….

    0
    0
  18. violet says:

    sal la bosan sgt nih.
    cm nk lik jer

    0
    0
  19. aries_april says:

    anne…
    take care of yrself…
    love u so much.

    0
    0
  20. Yukan Club Senpai (klub lelaki romantik) says:

    untk mklumn korg pet kn cuti…

    0
    0
  21. aries_april says:

    ari ni x rmai orng…
    kita ja…

    0
    0
  22. Yukan Club Senpai (klub lelaki romantik) says:

    wei korg aq ad topik ni..

    0
    0
  23. anNeDeSiLva says:

    kuang ASAM JUN…
    ko nk bubarkan geng PARANG???
    nk kena ko nie…
    libassss….

    aries ko settlekan jun nie..

    0
    0
  24. anNeDeSiLva says:

    mana korg??

    0
    0
  25. Yukan Club Senpai (klub lelaki romantik) says:

    topik :
    mcm mner korg hdapi klu kwan yg korg baek dn rapat
    tpu korg..
    x ksah la tpu paper pun…

    0
    0
  26. BumbleBee says:

    aikk…kak/bang nara dh tukar dah… hehe
    tadi TAHAn dah tukar Tahir…he he he~

    0
    0
  27. hanupensil says:

    aik xde worang ke?

    0
    0
  28. anNeDeSiLva says:

    mana HANUPENCIL nie??heheehhe

    0
    0
  29. Yukan Club Senpai (klub lelaki romantik) says:

    oo.. korg mse pet x der..
    korg knekn aq ckup2 yek…

    0
    0
  30. anNeDeSiLva says:

    lalalalalalalalala……

    0
    0
  31. BumbleBee says:

    hahahahha…smbung gelakkan ‘HANU’…
    lalok lg hantu…tula.malam2 pi merayau rumah org curik pemadam/liquid paper ni…siang2 ngantuk terpadam T… :P

    0
    0
  32. AQUAGIRLZ aka AG says:

    bilakah.. kalut hidup ku kan berakhir..

    0
    0
  33. BumbleBee says:

    td entry len ke hek..? x besh laks nk komen FT ni selain semoga cepat sembuh…hehe

    0
    0
  34. anNeDeSiLva says:

    anne g la singapore…
    jumaat lak..
    tinggalkan wasiat awal2…hehehe

    0
    0
  35. EclipsE says:

    ello my frenz….. :-)

    0
    0
  36. AG JUNIOR says:

    test

    0
    0
  37. hantupensil says:

    lapaq2….

    0
    0
  38. anNeDeSiLva says:

    LAST call..
    sape lg yg nk g GATHERING nie????

    AMMEY??
    VIOLET??
    JUNNOSUKE????
    FIFIE??

    sape lg niee??
    anne nk tutup account…

    0
    0
  39. aMmey says:

    im alone???????????????????????????
    huarghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    0
    0
  40. anNeDeSiLva says:

    ooiii cepat compomkan..
    sok kak nara nak announce nama korg dalam BN….

    0
    0
  41. anNeDeSiLva says:

    AG???
    tak dtg gathering kew?

    0
    0
  42. Kak Nara says:

    sapaaaa nak dtg gathering cepat2 hantar email kompemkan ke kaknara ok

    lorongsetia8[a]gmail.com

    nak berkenalan tnya pasal insurans pon boleh email Kak Nara k….

    hahahhaa

    taklama dah ni nak jumpa masa gathering~~~ counting down

    0
    0
  43. sakura says:

    borink lew=(

    0
    0
  44. AG JUNIOR says:

    bley xkalo dtg sok men dtg je.. trus bayar rm25
    takut skrg kompem, tp xjd sok..
    hah, cane tuh?

    0
    0
  45. AG JUNIOR says:

    tolong2……
    aduh, fenin aku

    0
    0
  46. violet says:

    ish,….
    kure2….

    ANNE…
    violet x sure….
    coz bos nk pndh opis len…
    pastu dye p umrah…
    x dak sapa kt opis………

    so law p pun men terjah jer….
    xmkn xper……
    :)
    antu ko share2 ngn aku
    huhu

    0
    0
  47. hantupensil says:

    makan timeeeeee……!!

    0
    0
  48. EclipsE says:

    TIDO TIMEEEEEEEEEEEEE…..

    0
    0
  49. aMmey says:

    ada owg xxxxxxxx

    0
    0
  50. violet says:

    test…

    0
    0
  51. anNeDeSiLva says:

    ammey..
    yg regarding gravatar tu..
    pilih G

    0
    0
  52. AG JUNIOR says:

    erk, alhamdulillah.. AG da kenyang..

    0
    0
  53. anNeDeSiLva says:

    ngantok…

    0
    0
  54. Yukan Club Senpai (klub lelaki romantik) says:

    pi umh bru……

    0
    0
  55. aMmey says:

    emm npknya keseorangan la amy……….
    :-(

    0
    0
  56. AG JUNIOR says:

    mane sume org..
    org da xde ke

    0
    0
  57. violet says:

    lalalalallalalala

    0
    0
    • aries_april says:

      ko ni violet…2×5 ngan si anne tu…
      asal msuk ja nyanyi…
      korang nk jd artis ker?
      @ dh buang tebiat?

      0
      0
  58. aries_april says:

    kak nara x bka citer bru ker?
    dr pg citer ni ja…

    0
    0
  59. Yukan Club Senpai (klub lelaki romantik) says:

    teka-teki ptang ni :
    tuah ayam nmpak di kaki
    tuah mnusia nmpak di mne????

    0
    0
  60. Yukan Club Senpai (klub lelaki romantik) says:

    harimau mati mnggalkn belang..
    mnusia mati tngglkn apa????

    0
    0
  61. new moon says:

    xde cite bru ke…

    0
    0
  62. new moon says:

    wei apsal aku xleh komen nih……!

    0
    0
  63. aries_april says:

    I MOON…LMA X IN SNI…
    KO APA KES SKRNG?
    SHT?

    0
    0
    • new moon says:

      hai….ade je la aries…mggu dpn ade in…aries je xpasan…ok jer…terlebey sehat pn ade…huhu….heee…..apsal la pc ni ngong nih……

      0
      0
  64. DelimaSaraa says:

    aku tensyen betul hari ni………….rasa nak bunuh diri pun ada.

    0
    0
  65. aMmey says:

    VIOLET
    awl ko blik…
    ubh shf dh ka

    0
    0
  66. new moon says:

    testing2………1……….2………….3…………

    0
    0
  67. anNeDeSiLva says:

    bosan tolll..

    0
    0
  68. DelimaSaraa says:

    amey,

    hari ni aku geram sngat2..bila kita ikhlas tp org cemburu buta siap tuduh kita gi “melacur ” lagi…..mana aku tak sakit hati..

    padahal aku ni dh buat yg terbaik dh..pesal semua lelaki dia anggap pompuan ni mcm tak dek agama kat depan..macam kita ni tak dek pegangan hidup..takdek maruah

    0
    0
    • Yukan Club Senpai (klub lelaki romantik) says:

      jhat mulut laki tu..
      ko celi je kn sng..

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        aku ni kan kalu buleh bunuh dia, aku dh bunuh dh pastu aku buat sup…aku geram sangat2……..

        dengan mesyuarat tak henti2, dia plak boleh nak aku bergayut ngan dia 24 jam…baik dia cari budak spm tak lepas…memang cukup sifat boleh bertenggek sebelah dia 24 jam..

        aku geram sgt2…subhanallah…………memang aku menangis dh ni…

        0
        0
    • anNeDeSiLva says:

      nape sara??
      sape yg buat sara mcm tue??

      for me..
      satu jek kita pegang..
      selagi ape yg kita buat tu kita rsa betol,tak melanggar agama,tak menganggu org lain..so teruskan..
      jgn pk ape org nk kata..
      susah sgt amek parang LIBASS jek sape yg ckp mcm tu..
      tu jantan takde maruah tu..
      relax kk..

      0
      0
      • AG JUNIOR says:

        kalo pk psl ape org nak kate, kite gak bley jd giler..
        karang kite lgsg xbley nak buat pe

        pedulik kan org2 yg mulut bau cam sampah tu sara….

        0
        0
      • DelimaSaraa says:

        manusia yang rasa nak kongkong hidup aku…aku dh cakap dh aku memang busy…..

        td aku gi miting pagi, balik miting aku mayang zohor, boleh dia kata aku kuar ngan jantan, pastu mana tau gi hotel sebelum masuk ofis…subhanallah………….

        memang aku mengamuk sgt2…….

        bukan sekali dia kata aku mcm pelacur, lebih kurang hari2…dan dia jugak selalu suruh aku bersumpah akan murtad kalu aku buat apa2…………

        cuba bayangkan weh

        0
        0
        • Yukan Club Senpai (klub lelaki romantik) says:

          awat hang x tggalkn jer laki cmtu..
          bengong punyer jntan…
          cm taaaaa…………………….iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkk…..

          0
          0
      • aMmey says:

        btl kta ann
        sara xyah la tgu lg klu jntn 2 dh kta cm2
        mkin dy bkn tuk sara
        pmpn baik tuk laki baik k…………

        ann xtngal parang ek…
        :-)

        0
        0
    • violet says:

      ish x bek nya..sapa dok kata lagu tu kt hang…sepak laju2 kang…..

      0
      0
    • BumbleBee says:

      ko jgn geram2 sara..ko wat bodo jer…. manusia cmtu kalo nk buat dier panas ati balik bler kter x melawan n buat lurus bendol… :)

      0
      0
    • hantupensil says:

      sabaq2…
      nanti ko cili je mulut orang tuh…
      huhuh

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        entahlar……………aku dh penat sgt2………7 tahun aku bersabar dengan macam2 perangai dia…..cemburu buta…aku ni pakai tudung, aku ni solat, aku ada agama, tp kenapa dia buat aku mcm ni…aku sedih sgt2….\

        sedih giler..thanks kwn2 yg sudi bg aku pandangan

        0
        0
        • AG JUNIOR says:

          sara, kalo cam tu la dah gaya nye jantan tu, xusah la tgu lelame..
          ni ko baru kwn ngan dia, blm kawen g..
          sok kalo ko dah kawen, ko cane la plak jd nye tu kang..

          0
          0
        • BumbleBee says:

          betul tu… blom sah jd suami isteri dh buat cmtu…dh 7thn cukup utk dier kenali hati budi ko..tp masih mcm tu. my advise, jgn sia2kan idup ko utk orang mcm ni. jgn terlalu mengharapkan seorang manusia itu berubah drpd x baik ke baik suatu masa nanti…dlm soal masa depan, kene selfish sket. jangan sia2kan idup utk org yg x worth it…
          ciri2 bakal suami dlm Islam:-
          * beriman & bertaqwa kepada Allah s.w.t
          * bertanggungjawab terhadap semua benda
          * memiliki akhlak-akhlak yang terpuji
          * berilmu agama agar dapat membimbing bakal isteri dan anak-anak ke jalan yang benar
          * tidak berpenyakit yang berat seperti gila, AIDS dan sebagainya
          * rajin berusaha untuk kebaikan rumahtangga seperti mencari rezeki yang halal untuk kebahagiaan keluarga.

          kalo laki yg bersama ko tu cukup kuat pegangan utk ciri2 no.1 atas…xde ko menangis arini….renung2kan…

          apepun menangis lah hari ini sepuas-puasnya…dan jgn menangis lg (akan hal yg sama) di kemudian hari…

          0
          0
  69. violet says:

    ANTU
    kuag ajo ckp wa dating ngn bangla
    aku lempang krang…..
    aku nk lik tido la apa lg..
    smlm tido lmbt…..huhu…

    apasal la bodoh na server nih…lembap cm kure2….

    0
    0
  70. new moon says:

    wuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaa…………………………..

    0
    0
  71. new moon says:

    wei…what happen neh….aduhhhh………..

    0
    0
  72. violet says:

    uma br….

    0
    0
  73. acHe says:

    Semoga Faizal cepat sembuh..amin….
    Walaupun teringin sangat nak tengok dia buat persembahan untuk Juara Lagu nanti..tapi tak pe la..kesihatan lebih penting..kalau rezeki lagu BENCINTA..akan menang juga..kalau tak, tiada la..
    Semoga kembali sihat untuk pembikinan album yang terbaru..

    0
    0
  74. AseW says:

    x minat pun kat faizal

    0
    0