Written by serenity | August 25th, 2015

Sebelum ini Tasha Shilla hangat diperkatakan kerana gambar yang dikatakan gambar selfie separuh bogelnya tersebar di alam maya. Tasha telah membuat laporan polis berkenaan penyebaran gambar berkenaan dan kemudian agak senyap dari publisiti dunia hiburan.


 photo tasha2.jpg

Bagaimanapun, pelakon Nazim Othman telah memuat naik satu gambarnya bersama selebriti Korea Selatan iaitu Jay Park, dan Tasha Shilla turut bergambar bersama mereka. Apa yang mengundang perhatian ialah pakaian Tasha yang seksi dalam gambar itu

 photo tasha1.jpg

Apa tujuan Tasha berpakaian sedemikian tidak diketahui. Mungkinkah untuk menyambut kedatangan Jay yang popular itu? Cara Tasha berpakaian bagaimanapun mendapat kritikan dan kutukan pengikut Nazim di Instagram.


 photo komen.jpg

Peliknya, Tasha juga pernah dihentam sebelum ini kerana memuat naik kapsyen mengenai dirinya menjaga ‘aurat lidah’ walaupun berpakaian seksi di akaun Instagram miliknya. Sama ada beliau tidak serik atau mungkin juga membuat ‘grand comeback’ setelah sebulan menyepi.

Apa pun, comeback yang berjaya. Apa pendapat anda? Kredit gambar Instagram Nazim Othman.

Perghhh..seteLah berehat selama hampir 2 bulan (Ramadan & Syawal)..kini Panggung Seni Tradisional 2015 kembaLi…

Posted by Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara on Sunday, 23 August 2015

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

44 responses to (3 GAMBAR)Tasha Shilla Dikecam Kerana Berpakaian Seksi Bertemu Jay Park

  1. lynn ho says:

    mcm ni seksi jugak ke…tp rasenya ade gk retis yg lebih seksi dr ni..ke sb yg bgambo ngn tasha ni Jay Park..ha.ha..meroyan btul la kauorg nie..
    lagi ko kutuk dia..lgi up “comebck” dia nih..jd dia nmpknya bjaya..yg peliknya cam mne dia boleh “djemput”…ha..ha..

    0

    0
    • Ustazah Jadian binti Hipokrit says:

      Maaf ye akak nak tegur Tasha skit…kalau boleh tutup la mana2 bahagian yg terdedah tu..xmanis mata memandang. Tapi manis utk mata lelaki berhidung belang. Kita nasihat menasihati sesama kita.

      0

      0
      • Anonymous says:

        Dari dulu masa gaduh ngan neelofa org nampak neelofa je jahat. Now boleh nampak sape yg hipokrit dan sape yg tidak. Kahkahkah

        0

        0
        • Anonymous says:

          Dari muka ke dada sama kaler… tp yg 2 biji tu lain kaler…

          0

          0
        • Anonymous says:

          tetek kejap kempis kejap tegang..kejap senget.
          silicon kan..
          tak pecah pulak g naek flight..
          malulah dah la tayang barang, fake pulak..
          nazim tak patut share gmbar yg ade die, just crop that pic.
          share pn dpt dosa je..

          0

          0
        • Anonymous says:

          eh bukan ke hari tu kata dia dah nak bertudung?

          0

          0
        • jojo says:

          Adoiyaii buat malu je. Ketara sangat fake nya lagi nak tayang. Eww

          0

          0
    • Lara says:

      Ek eleeeeh minah ni, tak habis2 tayang tetek, bila orang kutuk kemek sebelah puting hitam, merajuk senyap berbulan. Pastu datang balik tayang lagi, ingat kami kesah? Huh!

      0

      0
    • Anonymous says:

      ade tak ye yg berani tnye, mcm friends dia ke, artis ke atau wartawan : ‘hey, ur boobs fake isn it? ‘
      teringin nak tgk muka dan reaksi die..

      0

      0
    • Anonymous says:

      jual longgok sekali dgn durian konpem tak laku..wakaka

      0

      0
      • Lovelyvic says:

        Bila aku tgk gambar ni baru aku percaya…
        Yg gambo dalam bilik air tayang tetek dulu tu mmg sah dia..
        Dia takde perasaan malu…
        Maruah tahap tapak kaki….

        0

        0
  2. GURLZZZ says:

    MAAF TANYE.. DIA NI ARTIS ISLAM KAN?? MAAF YE.. KONFIUS KEKADANG :P

    0

    0
  3. mawar says:

    pompuan mcm ni makin dtegur makin tu ler dia lagi nak buat…so abaikan jer la kehadiran die……

    0

    0
  4. Anon says:

    Kahkah. Ai dah kena block dgn tasah sillah ni. Padahal bukan komen maki2 pun. Dah sape suruh pkai naju tk senonoh. Ada jugak retis yg nk kwn dgn dia lg kn? Dah tak laku sbb tu pkaian pun tk senonoh. Sadis

    0

    0
  5. Anonymous says:

    matair dia dulu pun bukan islam..rasa2 aku dia ni berangan nk kahwin jantan bangsa lain atau agama lain..macm goods gitu..konon open mindedlah tu..dia ingat ni hollywood
    .asal boleh..tgk je pakaian dia nmpk separuh tetek..

    0

    0
  6. Anonymous says:

    artis korea tak pandang pun dia sebelah mata.ramai lagi minah korea yg jampu.dia ni apa ada? bakat tak seberapa..buah dada made in malaysia..pasal tu ringgit jatuh.

    .

    0

    0
  7. aliana says:

    bila ada kontroversi . start post gambar pkai tudung. bila orng dah tak peduli psl kontroversi dia tu, pakai seksi balik! jadahhh.

    0

    0
  8. AWAL bodoh says:

    tasha shila….maaf nak cakap sikit..sejujurnya hodoh betol kamu ni…menjijikan siallll

    0

    0
  9. BELLABUDAK2 says:

    bukan die da bertudung ke?konpius kejap.. (*_*’)

    0

    0
  10. Anonymous says:

    org dh senyap pasal gambar bogel.. ni pkai lak camnie.. nk org bcerita balik ker..kang ckp nk publisiti murahan.. xngaku lak.. sedih la ko nie… #fliphair

    0

    0
  11. sentap ke?? says:

    tak seksi pun. aku nampak biasa je. sbb bahagian tu erm fake kot. so aku rasa tak seksi. lantak dialah. janji dia happy. kita komen pun dia bukan baca. huhu.

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Bilalah Tasha Shilla ni nak dapat hidayah peluk Islam?
    Muka dibuat terlebih Korea sampai jadi mcm pondan je rupa dia.

    0

    0
  13. lantak ko la says:

    jay park pun pakaian xcm k pop…dorang yg lebih….uweks

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Wait, i’m more interested in Jay Park. Dia dtg Malaysia lg ke?

    0

    0
  15. Anonymous says:

    AUUUMMMMMMMMMMMMMMM

    0

    0
  16. Anonymous says:

    pmpuan cmni x gune ditegur… lantak ko lah nak tayang pe pn. pd aku.. dh boring tgk. sian sape jadi suami dia nie.

    0

    0
  17. Anonymous says:

    seksi ke..aku tengok x seksi pn..x mengancam..bahgian y d tunjuk tu..emmmm fake jer..x mantap pn..ap nk jadi ngan tasha ni hek..hri tu pic bogel..pas tu nk ttp..dia brtudung..bila dh reda dia wat hal balik..aku tengok pic dia ni dh mcm drakulla la plk…retis skg ni mcm2 hal..y kurang ajo mcm nad zainal pn ad..

    0

    0
  18. mek says:

    eee bodoh nyer budak nih….ingat elok sangat macam tu… k bye

    0

    0
  19. lynna says:

    Pernah tak tfikir gmba2 yg didedahkan jadi bahan puas nafsu LELAKI? Tepuk dada sorok dada. okay?

    0

    0
    • Anonymous says:

      I found out that for some people, bila dia dapat tau gambar dia digunakan oleh lelaki untuk memuaskan nafsu bukannya dia rasa malu. Lagi rasa bangga sebenarnya :/

      0

      0
      • Lynna says:

        Seyesly? Buang tabiat ke ap klu rasa bangga. Then bila jd mngsa gngguan seksual diorg lg suka la eh.. Kita sboleh2nya nk elak drpd bnde2 cmni.. Mntk djauhkan. Naye baq angg.

        0

        0
  20. din says:

    kau knpa tasha shila oiiii….dh bertebiat ke??? kau ingt sini hollywood??? org sibuk nk smbut hari merdeka tp kau ni sibuk nk tunjuk cara kebaratan plk.

    0

    0
  21. yaya says:

    muka leher gelap.tang dada ke bwh len colour

    0

    0
  22. cik mek molek says:

    mmg nmpk btul boobs fake. hahahaha

    tp xpelahh,at least dia x dduk terkangkang dpn anak yatim. hewhewwww

    0

    0
  23. Anonymous says:

    Mcm setan………..!!!

    0

    0
  24. Anonymous says:

    Tak takut ke silicon tu tetiba explode????? wakakaka.. Jd ler kak Ipa Rajiah.. ewww maluuuuu……. Biar kecik janji ori uuuuuuuuuuuu…………………

    0

    0
  25. Anonymous says:

    macam tetek nyah yang aku nampak kat tepi jalan tu,muka pun dah hampir sama,getik plak aku.

    0

    0
  26. Ammara says:

    Ni kena pakai krim D’Herbs lajak laris ni.. warna tone kulit x sekata..

    0

    0
  27. kutu says:

    tasha yang dulu lebih cantik
    sekarang dah mcm jerangkung..kurus keding tp buah-buahan beso plak.
    dulu dia ada ckp dia jd tikus makmal utk produk kurus dia..seram nk cuba produk dia kalo hasil gitu.

    0

    0
  28. Anonymous says:

    ala dh biase tgk hahahahah

    0

    0
  29. Ehhh says:

    Aku rasalah nie Tasha Shilla lepas bergambar dia pun blah.. sebab tak tau nak berborak apa ngan Jay Park nie.. kang cakap english berterabur n buat malu.. sebab jay Park ini english berhabuk.. antara artis korea yang membesar kat US..

    lagi satu nampak benor push up branya..

    0

    0
  30. blank sara says:

    jangan lh tengking

    0

    0
  31. Osman says:

    Tetek besar… kemalula pon mesti lawar…buat sex ngn aq x pe jgak

    0

    0