Written by AbangNara | October 23rd, 2009

Wah, wah dan wah sekali lagi. Ingat lagi tak dulu kami ada citer pasal artis mintak dildo daripada kekasih? Skang nie dah ada sambungan citer tue dah. Kali nie artis nie dah clash ngan pakwe dia so dia tinggalkan dildo tue kat rumah sewa pakwe dia dulu. Konon sebagai kenang-kenangan la nie. Aceh ~~ Romantis gitu ~~

Yang paling penting menatang dildo nie bukan satu jer tau, tapi ada sampai 3 tue. Ish,ish dan ish sekali lagi. Memang hebat betul nafsu artis wanita nie. Tak cukup satu, kena guna 3 menatang alah tue baru leh dipuaskan. Mungkinkah sebab tue jadi punca dia clash ngan pakwe dia? Maklumlah si pakwe tak larat nak melayan nafsu aweknya tue.

Tapi pakwe si artis pompuan nie bukannya nak buang dildo yang ditinggalkan kat rumah sewanya tue. Sebaliknya dia simpan tue beb. Wat kenang-kenangan dan untuk mengingati betapa nakalnya bekas awek dia tue. Pergh ~~ Memang romantik dan jiwang karat betul lah si pakwe artis nie. Simpan sisa-sisa dildo bekas awek dia pernah guna jer.

Persoalannya di sini, siapakah artis wanita ini? Sesungguhnya kalau dapat tahu memang sangat ekslusif gitu ~~~Kalau boleh, kami nak interview dia tanya kat mana dia beli menatang alah tue. Kot-kot leh jadi direct seller untuk artis-artis lain yang memerlukan. Hehehe.

Written by AbangNara | October 23rd, 2009

farid kamil

Akibat tergelak kuat tak hingat di dalam bilik sorang-sorang, kami telah di”sound” oleh emak kami. Terpaksalah slowkan volume ketawa sambil refresh balik babak-babak Que Haidar dan Farid Kamil dalam filem Papadom. Serius lawak gila mamat 2 orang nie, lebih-lebih Que Haidar dengan muka skema tak ingat dia. Sila pergi tengok filem Papadom yang dah kutip RM2.4 juta kalau anda tak faham apa yang kami tengah cerita nie. Kalau nak baca review filem Papadom daripada kami, sila klik sini.

Tapi gambar-gambar Farid Kamil, Que Haidar, Lisa Surihani, Siti Saida dan ramai lagi nie bukannya diambil bersempena pelancaran filem Papadom. Lisa Surihani tak berlakon pun dalam cerita Papadom. Gambar-gambar nie semuanya diambil sempena Majlis Rumah Terbuka AstroLife yang meraikan pelanggan-pelanggan Astro Mustika.

Ok dengan jujurnya kami akui kami tak langgan Astro Mustika nie. Tapi jangan terkejut plak yang dah seramai 355,000 orang yang langgan pakej Mustika nie. Macam tak percaya kan? Mungkin sebab harga dia yang murah kot. RM12.95 je sebulan lepas tue boleh dapat 3 channel. Astro CITRA (saluran 131), Astro WARNA (saluran 132) dan B4U (saluran 133).

Lagi gambar sekitar Majlis Rumah Terbuka Astrolife dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Apa khabar agaknya Linda Jasmine yang tengah sarat mengandung? Rasanya due date dia dah sampai dah kalau tak silap kami. Dah terkeluar ke anak dia ?

 
Written by AbangNara | October 23rd, 2009

beautifulnara project alpha

Selamat pagi dan apa khabar anda semua?

Di pagi hari Jumaat yang indah ini, saya(Abang Nara) ingin memgambil kesempatan untuk membuat sedikit artikel yang lain daripada yang lain. Saya ingin mengucapkan jutaan ucapan terima kasih dan penghargaan kepada anda semua, pembaca BeautifulNara.com. Sesungguhnya ucapan ini lahir tulus dari hati saya yang hina ini kerana tanpa ada semua sememangnya BeautifulNara ini tak akan sepopular sekarang.

Saya tahu ramai yang semenjak dua ini agak kurang selesa dengan artikel-artikel yang kami paparkan tentang Project Alpha. Maaf saya pinta kepada mereka-mereka yang terasa begitu. Saya faham yang saya sepatutnya memperbanyakkan gosip-gosip untuk bacaan anda semua tetapi saya juga harap anda dapat memahami keadaan saya. Sebenarnya saya telah pun bersetuju untuk terlibat serta dengan Project Alpha dan sudah semestinya adalah tanggungjawab saya untuk mempromosi sebanyak boleh tentang video-video Project Alpha ini.

Di dalam Project Alpha ini, apa yang saya mahu kongsikan ialah bukan kehidupan saya yang tidak seberapa. Sekurang-kurangnya dengan menonton video-video BeautifulNara Project Alpha, dapatlah kalau tak banyak pun sedikit tips-tips blogging dari saya diapplykan dalam blog anda. Saya tahu saya memang nampak janggal dan kaku dalam lakonan, tetapi itulah yang terbaik dapat saya berikan. Jadi kalau rasa tak suka tengok Project Alpha pun tak apa sebab saya faham yang ianya tak sehebat mana.

Tapi tahukah anda bahawa sesungguhnya saya telah terpilih untuk membintangi Project Alpha dan juga tercalon untuk 2 anugerah Blog Awards Nuffnang(Best Entertainment Blog dan Most Influential Blog) adalah kerana anda semua? Sebab itulah saya menulis artikel ini untuk memberi penghargaan kepada anda. Walaupun umur BeautifulNara belum pun mencecah setahun tetapi pencapaian-pencapaian ini semuanya possible kerana anda semua yang terus menyokong BeautifulNara. Dari tidak dikenali langsung sehinggalah terpampang di suratkhabar Kosmo, sesungguhnya jasa baik anda menghebahkan tentang kewujudan BeautifulNara tidak dapat saya balas.

Dan untuk makluman anda, ketika anda sedang membaca artikel ini, saya sebenarnya berada di dalam bas ke Singapura untuk malam gala Blog Awards Nuffnang. Menang atau kalah itu belakang cerita. Kalau menang sesungguhnya kemenangan ini adalah milik pembaca-pembaca BeautifulNara yang tak putus-putus mengundi. Kalau kalah pun tetap kami hargai segala usaha-usaha dan undian-undian anda.

Buat semua, sekali lagi saya memohon maaf sekiranya anda merasakan BeautifulNara kurang memberikan gosip-gosip terbaru dan sensasi seperti yang anda harapkan. Kepada pembaca-pembaca dan pengkomen-pengkomen setia BeautifulNara (anda tahu siapa diri anda), terima kasih kerana sudi memeriahkan BeautifulNara. Teruskan menyokong BeautifulNara dan jangan lupa menjadi fan BeautifulNara di Facebook. Kalau cukup 1,000 fan kami akan usahakan untuk membuat sedikit small gathering jika ada permintaan.

Sekali lagi terima kasih dan jutaan penghargaan kepada anda semua.

Written by AbangNara | October 22nd, 2009

ziana zain

Ala Kak Ziana nie. Kitorang dah teringin benar nak nengok gambar anak kembar Kak Ziana. Mesti comel lote macam mak dia jugak. Tapi sayangnya Kak Ziana masih tak bersedia lagi nak tunjuk gambar anak kembar dia kat mana-mana media. Ini yang rasa nak pergi terjah rumah Kak Ziana nie. Ada sesiapa tahu alamat?

Sebelum terlupa, nama anak kembar lelaki dan perempuan Ziana Zain ialah Siti Nur Kasih dan Muhammad Ariel. Pergh, nama macam ikut drama TV3 ngan penyanyi Peter Pan jer. Sedap benar nama anak akak Ziana kita nie. Mesti cute mute kan? Sebenarnya kak Ziana bukan taknak tunjuk tapi menurut pengurus dia, disebabkan ini anak kembar yang pertama jadi Kak Ziana perlu lebih banyak masa untuk berehat.

[note]Sekarang, dia tiada pembantu untuk menjaga anak-anaknya dan pada November depan dia akan jalani rawatan badan pula. Jadi, berilah dia masa kerana kali ini juga pengalamannya juga berbeza kerana pertama kali dia mendapat bayi kembar/[/note]

Itulah kata-kata pengurus Ziana Zain. Nampaknya kenalah bersabar sikit lagi sampai Kak Ziana dah bersedia nak tunjukkan anak dia kat orang ramai. Kami sanggup tunggu. Nanti kalau ada wat majlis cukur jambul jemputlah kami yang kat BeautifulNara nie ye.

Page 6 of 22« First...45678...20...Last »