Written by Bella | November 10th, 2017

Umum mengetahui hubungan cinta Zul Ariffin dan Zahirah Macwilson kini sedang tegang serta rumit  gara-gara isu Zahirah bersama Kamal Adli. Zul mendakwa kekasihnya itu tidak pernah menjelaskan apa sebenarnya yang terjadi disebalik kontroversi yang berlaku. Malah, Zul dan Zahirah sudah tiga minggu tidak berbicara.

Terbaru, timbul pula khabar angin mengatakan Zul kembali mesra dengan bekas kekasihnya, Gayatri Su-Lin Pillai. Seorang peminat menerusi portal mStar Online memberitahu dia melihat  Zul dan Gayatri menghabiskan masa bersama di kampung halaman Zul iaitu di Taiping, Perak beberapa hari lepas.

Untuk pengetahuan anda, Zul kini sedang menjalani penggambaran bagi filem Hantu Kak Limah 2 di Taiping dan Gayatri merupakan penerbit filem tersebut.

Tambah peminat itu, dia juga melihat Zul dan Gayatri disebuah hotel dan keluar bersama-sama menaiki kenderaan jenis Mercedes berwarna hitam yang dipandu oleh Zul.

Pada mulanya saya macam tidak percaya, tapi setiap hari saya tengok drama Titian Cinta, saya yakin itu Zul tapi saya terkejut perempuan sebelah itu bukan Zahirah tapi Gayatri.

Walaubagaimanapun, kami tidak mengetahui status sebenar hubungan mereka berdua sekarang.  Adakah cinta lama sudah bertaut kembali ataupun sekadar rakan sekerja?

Sumber Berita : mStar Online

61 responses to Zul Ariffin Kembali Bersama Bekas Kekasih Gayatri?

  1. Zahra says:

    Gayatri memang very close dgn family zul. Even dorang dah breakup pun, Gayatri masih stay as a family friend with the family. If you go thru her pics at ig, you’ll see her pics with zul’s mother and also his sisters. Pegi award show ke event ape entah with her mother.

    42

    0
    • Anonymous says:

      Kalau Emma ni, dah meroyan 1 Malaysia, Brunei, Singapura & Indonesia ni. Keluar makan beramai-ramai pun dia dah buat drama. Inikan pulak keluar dari hotel berdua. Untung ko dapat Zahirah woi.

      29

      0
      • Miss Unibes says:

        Eloklah tu. Biar je lah Jolpereng aka Jolrepeng ngan Gayah(Gayatri). Sepadan. Sesuwaiiii sangat. Jolpereng tak sesuai ngan ZM. Aku berharap sangat Jolpereng ngan ZM tamatkan hubungan cinta diorang. Amin.

        2

        0
        • Anonymous says:

          Setuju. Sbb ZM deserves someone better yg tak over ego mcm Zul. Zul ni pompuan2 berumur je boleh handle dia.

          1

          0
    • miamore says:

      kesian aunty gaya…berhabis duit berhabis cinta semata2 tergilakn zul. tapi zul tak jugak masuk meminang. ..kalau zul ikhlas dah lama dia ajak gaya nikah mcm raf ngan mawar.

      7

      1
      • -=- says:

        raf dgn mawar tu pun dah mcm laki bini sebelum nikah..tak payah jadikan rujukan pun..rujukan utk kes2 yg patut diserbu pencegah maksiat mmg baguslah..dah mcm2 baru nak nikah, buat apa..

        7

        0
    • Zulin says:

      Aku rasa last2 zul ni ngn gaya gak la..sbb hubungan diorg pasang surut tp smp skrg on lagi. Walaupun ad muncul artis getis mcm ayda, zahirah, farah nabila tp nmpk zul ni suka pompuan matang n berduit.
      Duit tu penting sbb produser leh menjamin dia ada job filem.
      Xsure la dia memang suka gaya or just nk gunakan ja.
      Tapi nmpk zul ni jenis ego gak.
      Kesimpulannya, artis semua sama

      2

      0
    • Kedondong says:

      Zul dan wanita berusia bukan asing lagi, memang taste dia sejak Abby Abadi. Laki mcmni jenis suka perempuan yg pandai berdikari aka..dia malas nak layan kerenah gadis muda2. Zahirah tu budak2 lagi…nak kena layan2 dan bagi perhatian. Pendek kata zul ni kurang gentle

      1

      1
  2. wekkkkkkk says:

    tidak lah heran skrg ni di Malaysia….”byk lelaki muda kejar wanita berusia”..cuba tgok majalah wanita bulan Oct ke Nov 2017..tajuk di kulit majalah.

    Kita brkwan dgn ssorg kalau x happy buat hape nk teruskan, walaupun org tu muda, kacak dn tercantik, kalau x happy…good bye jelah.

    19

    1
    • Kedondong says:

      Perempuan yg berusia kau rasa dia tak tahu ke laki pucuk muda nak duit dia.tapi salah satu kebahagian dan kesempurnaan wanita adalah berlaki…diorang pejam mata jek.

      1

      0
  3. Zul says:

    Bukan memang dah lama mereka ada hubungan ke…. Cuma tak pasti hubungan cinta atau kawan. Knowing him, Zul mana nak mengaku kalau bercinta sekalipun. Esok nak nikah mungkin baru peminat tahu.

    10

    0
  4. Zul says:

    Bukan ke memang mereka berhubungan, cuma tak pasti hubungan cinta atau kawan. Knowing him, Zul mana pernah mengaku bercinta dengan sesiapa. Esok nak nikah mungkin baru diberitahu.

    3

    0
  5. Anonymous says:

    Bagus zul Tak macam fattah jumpa Kat airport lari

    10

    14
    • Anonymous says:

      Fattah tu bajet hot…tetiba popular mendadak cenggitu la..batak

      12

      17
    • Zaza says:

      Wow.ko ingt zul xda kes mcm ni jgk ke? Lagi teruk tau.at least fattah tu xsakitkan hati peminat dgn xbrjmpa

      34

      3
    • fattah amin jadian says:

      kalau pasal Fattah Amin tu, mmg betul.

      semalam jumpa dia Jaya Shopping Centre, sbb lunch kat situ. nak jadi cerita, leh plak lunch sebelah meja dia. dia dengan PA/ manager dia kot, lelaki. then, kami habis lunch dulu. kami pun keluar, tak lama tu, nampak dia pun keluar dr kedai makan tu.

      dia pakai cap, sambil berjalan letak tgn kat mulut. lah, konon tak nak org kenal dia ke? im sorry, kita pun tak hingin. cuma rasa mcm kelakar dia buat mcm tu. rasa dia popular kot, mmg dia bintang popular pun kan. tapi, tak perlu buat mcm tu. stop being a perasan.

      dulu pernah satu lift dgn Aaron Aziz. dia relax je. kita pun tak kisah tgk dia. kita senyum pandang dia, dia pun senyum je.

      6

      5
      • Anonymous says:

        Artis malaysia ni x yah budget hollywood la sgt.
        Org Malaysia ni kalo jumpa uols sendu je.
        Bukan hadap sgt pun…

        0

        0
  6. nok gebuzzz says:

    zul pkekan hari tua dia esok…kalau kawin ngan gaya harta dia jatuh kat zul…zul ni pon poyo jer kot…gaduh ngan zahirah kuar ngan gaya…tak tun tuang….!

    11

    0
  7. Zaza says:

    Kes zahirah tidak disengajakan tapi zul nmpknya lgsung tk nk memahami malah dia sengaja buat mcm ni dgn sengaja utk bls dendam.siap check in hotel sama2.main masak2 ke kt dlm bilik tu?
    Siapa lg kejam sbnrnya ni…

    8

    4
    • damai says:

      dah tentu dia berlakon bawah arahan gayatri “Untuk pengetahuan anda, Zul kini sedang menjalani penggambaran bagi filem Hantu Kak Limah 2 di Taiping dan Gayatri merupakan penerbit filem tersebut” so keluar pasal keje, or maybe dia pun nak buat mcm zahirah, keluar dgn hero drama, tapi zul up sikit, keluar dgn penerbit filem tersebut.

      23

      0
    • tipahhhhhh says:

      Zaza, itulah yg dinamakan JANTAN.

      12

      0
    • wekkkkkkk says:

      masuk hotel x semestinya “tempah bilik” ..mgkn makan buffey…pikif positif lah kome…kalau masuk bilik, dh tentu Customer Service & Manager bhg bilik tu x bagi..x nk subahat..siapa x kenal retis lelaki ni kan,..korang ni fikir yg bagus2 dh lah…mereka tu tau bezakn mana yg + dn -. Bkn budak kpg dn belum nikah yg baru 2 hari jejak kaki ke kota bsr.

      28

      0
      • bijak kan beta says:

        haha positive giler ko ni..ko ingat org hotel fedulik ko dah kawin ke blom? and sah2 depa ni cek in hotel mewah bukan homestay muslimah ngong..hotel mewah mmg takde la dia nk minta tunjuk kad nikah ko sblm cek in..ko gores kad kredit, mencicit budak kerja dtg angkat beg har har har

        14

        2
        • wekkkkkkk says:

          aku x tau sbb x penah tempah bilik hotel atau homestay sebelum nikah. Bakal laki aku dulu warak..hehehehe.
          Bila dh nikah baru kami check in, siap tercengang2 receptionist/c.service tu pada aku sebelum aku bgi surat nikah dn terus bagi kad nikah..apa dia ingat aku ayam ke. Laki aku kn bukan belacan. Dan satu lgi hal, otw ke tmpt check in tu kena tahan polis masa drive, polis siap tanya, siapa di sebelah tu, kamu pelindung pati ke. Saya kata itu suami saya, terus aku bagi kad nikah/surat ori..lpas tu polis tu ckp..baik2 drive ye. T.Kasih.

          Aku di sponsor boss lagi check in tu tau kt hotel. Jgn pdg org sebelah mata, betulkan.

          0

          31
        • Pekerja Gomen says:

          Wekkk yang mintak surat nikah tu biasa hotel muslim bajet je..
          Ko ni mesti tak pernah tido hotel 5 star mcm YTL, Berjaya, Hilton….

          30

          0
        • AKu org taiping says:

          Utk pengetahuan dkt taiping xde hotel mewah..standard 3 bintang saje..maybe dorg mkn saja dkt hotel.zul kan ada rumah parent kat taiping.

          8

          0
        • Anonymous says:

          ko tak payah layan si wekkkkkkk ni la. berbual world jer dier semua dier nak comment nak tunjuk pandai tapi auta. melati pondan dah sonyap sekarang dier pulak take over……..sibuk comment memanjang pat BN ni

          3

          0
        • wekkkkkkk says:

          nasib baik aku ada hl penting itu hari 10/11/2017..kalau x aku komen lagi. Tapi kalau aku komen skrg…maka dh basi. Ko ingat aku ni baru mkn garam ke. Ada aku kesah.

          0

          0
      • tipahhhhhh says:

        wekkkkkkk ko ingat management hotel nk amek tau apa guest dia buat? Lagi2 otel berbintang2 kat KL ni. Ke ko ingat depa lepak otel tabung haji kot..

        13

        0
    • Anonymous says:

      bukan peminat zul ni tapi aku x boleh nak hadam bila orang nampak keluar sama2 dari hotel, naik kreta sama2 dicop check in bilik sama2. dah kalau ada meeting kat hotel je mcm mana? sesama rakan kerja atau kawan, aku biasa je naik kereta sekali. kat hotel bukan ada satu bilik je pastu ada lobby, and ada cafe. lainla kalau ada nampak gesel2 mesra2 masa kat hotel tu.

      34

      0
      • zeti says:

        Wah..matilh kalau semua bila duduk dihotel je ada love affair..dh tentu keje..Eh betullh kalau keje mcm sy ni buat marketing deal plk dgn worldwide..time dia org dtg sini ada exhibition..sy kena amik dan check in hotel 5 6 bintang tu utk mereka..kdg2 siap minum lg kt coffee house tu smpai mlm lh jgk x habis2..tapi itukn kerja..bkn kita pegang2 tgn..x mengeletis lh kn..be rasional lh sikit lh kan

        15

        0
      • Anonymous says:

        ada ke peminat tu ckp check in hotel sama2?dia cuma report ckp nampak dorg keluar hotel bersama.

        0

        0
      • MenaburFitnahJeDemaNi says:

        Setuju. Tk semestinya org yg kuar hotel sm2, check in 1 bilik. Pelik2 jela dorg ni. Ak besa je. Kuar hotel ngn rkn skrja ak. Sbb bilik sblh2. Kbtln bl kuar dia pn kuar. Sekali jela turun lif, g tmpt parking. Mendela org yg asyk pk -ve je ni. Ap nak jd da..

        0

        0
        • Mimi says:

          setuju. I pun sometimes tolong book kan hotel dan tolong check in kan kawan. Dia datang satu keluarga kot, minta i book kan sebab nak dapat discount. Kerja marketing atau event planner ni kena keluar masuk hotel jumpa client, tapi bukan lah naik bilik. Sometimes makan buffet je. Hahahaha

          1

          0
  8. Nani says:

    mempergunakan gayatri untuk dapat job ke zul? tua pun tua la asal masyuk..

    9

    0
    • aku rasa si zul ripin ni dh kukuh kot dalam industri. Aku x nampak pun dia pergunakan gayatri. Ko igt gayatri ni budak ke? lg satu, dua filem dia dh kaut lebih 7 juta, drama latest dia rating 11 juta, filem2 yg dia berlakon bukan filem david teo woi, filem tombiruo diarahkan pengarah kesan khas XMen, jrevolusi ada Andy Lau sbg advisor..ni latest movie hantu kak limah arahan pngarah prolifik mamat khalid.

      0

      1
  9. Anonymous says:

    tengok air muka zul pun tau dia mmg bahagia dengan Gaya

    7

    0
  10. agga says:

    sesuai sangat.. sama kertu sama padan bagai pinang di belah dua, semoga berkawin cepat Gayatri dah 50an

    3

    0
  11. alia says:

    Wonder ape status dia dgn zahirah skrg?zahirah tu still young cerah je lagi masa depan..si kamal dgn Emma tu poyo baling batu sembunyi tangan..Zul pulak keluarkan statement yg boleh sakit kan hati gf..tah la sape betul sape salah..complicated betul cerita dorang..tgk video yg family zahirah cakap hubungan Gaya dgn Zul kesian jugak Zahirah..if bercinta mengaku jela..Ni Zul x pernah nak ngaku then tup2 now keluar statement blame zahirah..padahal kamal dah mengaku yg dia yg petik nama zahirah..dulu minat jugak zul now skrg rase dia ni berlagak macho je..poyo..lol..si acik Gaya pulak mcm still menagih cinta Zul..kat ig dia lagi banyak gambar dgn family Zul dr family sendiri..manala si Ira x makan hati… Zul harap acik Gaya utk tanggung memanjang..haha

    9

    1
  12. Anonymous says:

    So zul Ada terangkan kat zahirah ke kluar dgn gaya

    5

    0
  13. Anonymous says:

    zul ego tinggi. dia perlukan perempuan yg lebih matang, berdikari, pandai membawa diri dan bijak mengawal situasi. plus bkn terhegeh2 kat dia.

    15

    0
  14. Anonymous says:

    Klu aku la. Klu dah kna dumped atau bf aku kejor artis muda cos nk femes. Sorry la aku tak kan terima balik. I just move on. Bnyk lagi better men out there

    3

    0
  15. Aurora Borealis says:

    Harapnya Zahirah dah boleh buat keputusan sendiri..Fokus keje yg ada masa depan cerah ( tingkatkan mutu lakonan & jadi.model/duta barang mewah).Buang aje Mamat yg mmg takleh diharap ni.
    Kami doakan Zahirah dapat jodoh yang laaagi bagus (yg ada rupa,harta, pangkat & elok budi pekerti).

    18

    0
  16. fea says:

    dah macam johan seheri dah jol ni..ntah2 zahirah merajuk jol asik berkepit ngan gayah pahtu jadikan isu salahkan jirah
    takpelah jirah move on je jol nikan ada rekod darah tiingi
    cari yang menyayangi mu kaya..ensem n leh back up mu apa jua keadaan
    biarlah jol ngan kertunya..
    go irah..
    aku kalau spesis jantan cam ni nak jek bagi penampo

    5

    0
  17. miamore says:

    boyfren mcm ni tak boleh pakai. kesian zahirah…lupakan zul carilah yg lain….baik kawen duda mcm laki mawar. duit pun ada, muda pun ya. dari kawen ngan taraf auntie uncle semata nak kejar duit. choiiii

    3

    0
  18. Alia says:

    Mengapa pilih yg tua sngt….ramai lg yg muda

    0

    0
    • zeti says:

      Ini soal hati lh..skrg ni wanita yg 50an lbh2 educated & kerjaya yg baik nmpk muda..dh kalah wanita yg 30an..kulit mulus..brgaya body brgetah kau..ncm lady boss sy ni x sangka dh 57th terkejut mula2 dulu..sweet n lemah lembut je..gayatri pun sy tgk lembut n good looking jgk..poket mmg sweet..boleh lh zul..zahirah muda lg biar dia dpt yg lbh baik

      3

      0
  19. Jo says:

    Cuba kalau aku yang keluar hotel dgn mana mana lelaki …dah meroyan satu jabatan agama islam ….ish …ni semua org relax aje ..

    1

    0
    • antikepundekkan says:

      apalah agaknya masalah kau ni ye? asal “masuk hotel” aje, mesti check in bilik hotel ke? ko ni duduk gua kelam ke tak pernah pergi mana2 hotel? hotel ada mcm2 fasiliti la pundek..aku ni selalu jumpa client aku di hotel, mcm2 hotel untuk high tea, utk lunch, utk buffet, even seminar pun kat hotel..client aku ada lelaki, ada perempuan, malah pernah juga ada pondan..so everytime aku pegi hotel aje jab agama islam kena standby??? dah kenapa pundek??? most of the time kami pi makan..salah ke makan??? pundek betul pemikiran org mcm kau ni..pundek!

      1

      0
  20. roy says:

    zul, ko dah matang, go and find the right person zahirah tu still budak lagi, 22tahun, mcm jannah nik, budak2, bru nak kenal dunia, belum betul2 matured…

    1

    2
  21. Anonymous says:

    Zul ni sesuai ngn sebaya or even older than him. Sbb cam die xleh nk handle ppuan yg lebih muda. Sbb ppuan muda perangai manja2 skit. Kl ppuan berusia dorg lebih matured.

    0

    0
  22. Anonymous says:

    Setau aku masa dia jadi admin. kat astro taun 96 ke 97 tu dia dh 33thn

    0

    0
  23. manusia biasa... says:

    tak payah nk complain lah…mcm kita tu bajet bagussss lahhh sngat…biar pi lahhh dia nk kwn ngn sape pun tua ke muda ker janji dia sendri tangung….bukan YOU ALL…..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Org mcm kau x yah masuk sinilh..biarkh mreke komen..tu pandangan dia org..dh nama gosip..elok kau masuk forum kelas tahmir dh mmg baik2 punya..dgr duduk diam2

      0

      0
  24. Anonymous says:

    5,40. Bila umur meningkat tak bermakna orang makin matured. Ada orang dah tua tapi tak tak dewasa. Anw older women in their 40s or 50s tu dah stabil financially, ada rumah, ada harta …… Terang masa depan

    0

    0

Leave a Comment

Optional