September 7th, 2012

Sememangnya Twitter adalah tempat untuk meluahkan perasaan bagi sesetengah orang. Kalau anda orang biasa, tak ada siapa peduli dengan kata-kata penuh emosi anda. Namun kalau anda seorang selebriti seperti Rita Rudaini, pastinya setiap tweet yang dihantar boleh menimbulkan persoalan.

zaquan rita meroyan

Susulan kenyataan daripada Ayu Raudhah yang ingin berehat untuk mendapatkan cahaya mata, Zaquan Adha telah menganggap Rita Rudaini meroyan melalui status updatenya di Twitter. Walaupun tweet Rita Rudaini tidak dinyatakan secara khusus ditujukan kepada sesiapa, nampaknya Zaquan dapat menangkap siapa yang dimaksudkan oleh Rita.

zaquan rita meroyan

Walaupun dicop meroyan oleh Zaquan di dalam Twitter, Rita Rudaini membalas dengan menyatakan Zaquan yang sebenarnya meroyan. Makin mendalam konflik keluarga ini sebenarnya.

zaquan rita meroyan

Bagi Abang Nara, kalau dah sampai bab-bab begini, tak perlu rasanya diterbitkan menerusi dunia Twitter atau Facebook. Lagi-lagi kalau anda seorang selebriti. Ramai mata yang memerhatikan anda. Mungkin Rita ada sebabnya tertentu dan memang tiada tempat lain untuk meluahkan isi hatinya.

226 responses to “Zaquan Adha Anggap Rita Rudaini Meroyan Di Twitter”

  1. Abg Hensem says:

    wooiii Zaquan, ko ni gaduh dgn pompuan ape hal??? buat malu kaum laki je.. kalau kau rasa kau baik sgt, carila jalan yg lebih berhemah utk selesaikan dgn damai bukan nak perli atau aib org.. bila rita diam, ko cari pasal.. sekali dua bolehlah org sabar, lapar sgt kan ko nak cari pasal.. kau dan bini kau pun sama naik nak api2kan lagi masalah ni, suka tgk rumahtangga org hancur ya??? cam bapok je kau ni gaduh dgn pompuan, tak cool langsung… suatu hari nanti kena kat rumahtangga kau sendiri, tahulah kau rasanya…….

  2. luke says:

    Parah dapat isteri macam ni. Kerana mulut badan binasa.

  3. 3456 says:

    bukan ke acc twitter rita ni private……nape zaquan tu nk p follow plak?? adeii…

  4. Sat says:

    Punca kes ni dulu, rita diam ja kan… tapi familly hubby dia yg lebih2…kakak, mak bapak mertua pun join sekali, siap ada sidang media. Patutnya sebagai ibubapa apabila anak2 dah kawin elok2, kita restu ja la. Anak kita pun bukan baik sangat pun… harap ada rupa ja, kaya pun tidak, ilmu agama pun x cukup, kalau cukup x kan tinggal anak isteri tanpa nafkah.

    Dah lama mengalah… akhirnya RR macam sekarang lah. Dia bertweet2 dengan follower dia mengadu dan berkongsi hal. Wartawan pulak canang satu dunia. hmmm… anyway aku faham sangat perasaan RR, aku suka perempuan yg kuat macam ni. Kadang2 diam dan baik sangat pun jadi bahan tertindas macam dalam drama ja… boring. Hak dialah dia nak share dengan sapa2 dia suka. Kita tengok ja, dia yg rasa. Anyway aku rasa RR berhak dapat suami yg lebih baik dari AZ! belah ja la dari AZ tu…RR.

    • azhar says:

      Semenjak mula berlakon lagi RR dah bergaduh iaitu dengan majikannya, sampai sekarang bekas majikannya tak pernah ambil dia berlakon, mungkin dah serik bergaduh dengan RR. Sampai tua la dia akan bergaduh. Tengok mulut pun dah tau “Kaki Gaduh”