Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Zahirah Tak Ada Kata Laluan Instagram Saya – Zul Ariffin

Kontroversi hangat dimana tersebarnya foto alat sulit menerusi akaun Instagram Zul Ariffin minggu lalu hangat diperkatakan sehingga membuatkan ramai gadis-gadis seakan “lupa diri” dan mahu melihat foto “anu” yang dikatakan milik Zul.

Advertisement

Namun, Zul sudah tampil menafikan foto lucah tersebut bukanlah miliknya dan menjelaskan akaun Instagram beliau digodam oleh pihak yang tidak bertanggungjawab yang sengaja ingin memburukkan namanya.

Timbul pula spekulasi mungkin akaun Instagram Zul digodam oleh bekas kekasihnya, Zahirah Macwilson yang masih terasa sakit hati selepas percintaan mereka putus di tengah jalan.

Terbaru, Zul memberitahu ada tiga individu yang memiliki kata laluan untuk akaun Instagram peribadi beliau tetapi tidak termasuk Zahirah.

Saya berkongsi kata laluan dengan tidak lebih daripada tiga individu yang saya percayai dan mereka perlu ada kata laluan IG saya untuk membantu jika berlaku perkara tidak diingini. Akaun saya bukan kali pertama digodam tetapi sudah berkali-kali. Tapi dia (Zahirah) tidak ada kata laluan saya.

Kenyataan Zul itu sekaligus membuktikan pelakon wanita itu tidak ada kena mengena dalam isu terbabit. Harapnya dalang disebalik penyebaran foto lucah itu akan dikenal pasti tidak lama lagi.

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

11 Comments

  1. hijabista

    April 26, 2018 at 12:20 pm

    besar nya bonjol gambar last tu. gag me daddy

    • Wekkkkkkk

      April 26, 2018 at 4:56 pm

      Klau dia duduk mcm tu peha melimpah sebelah zaihani yg consultant fesen tu..rasanyet nenek tu mrh ke suka.

  2. SuperFox

    April 26, 2018 at 12:05 pm

    Tp kalau dlm Oh Bulan ai musykil kenapa dia cakap “tak kisah kalau org nak simpan gambar tu tapi just nak ingatkan yg gambar tu tak senonoh” instead of cakap yg “nak simpan gambar tu simpanlah sbb itu bukan gambar dia”. Did I miss the train or something? Gambar tu mmg gambar dia ke? Dah mengaku dan mintak maaf kat public ke? Dah bertaubat ke? Mohon pencerahan di sini…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama