Written by Bella | April 26th, 2018

Kontroversi hangat dimana tersebarnya foto alat sulit menerusi akaun Instagram Zul Ariffin minggu lalu hangat diperkatakan sehingga membuatkan ramai gadis-gadis seakan “lupa diri” dan mahu melihat foto “anu” yang dikatakan milik Zul.

Namun, Zul sudah tampil menafikan foto lucah tersebut bukanlah miliknya dan menjelaskan akaun Instagram beliau digodam oleh pihak yang tidak bertanggungjawab yang sengaja ingin memburukkan namanya.

Timbul pula spekulasi mungkin akaun Instagram Zul digodam oleh bekas kekasihnya, Zahirah Macwilson yang masih terasa sakit hati selepas percintaan mereka putus di tengah jalan.

Terbaru, Zul memberitahu ada tiga individu yang memiliki kata laluan untuk akaun Instagram peribadi beliau tetapi tidak termasuk Zahirah.

Saya berkongsi kata laluan dengan tidak lebih daripada tiga individu yang saya percayai dan mereka perlu ada kata laluan IG saya untuk membantu jika berlaku perkara tidak diingini. Akaun saya bukan kali pertama digodam tetapi sudah berkali-kali. Tapi dia (Zahirah) tidak ada kata laluan saya.

Kenyataan Zul itu sekaligus membuktikan pelakon wanita itu tidak ada kena mengena dalam isu terbabit. Harapnya dalang disebalik penyebaran foto lucah itu akan dikenal pasti tidak lama lagi.

Sumber Berita : mStar Online

11 responses to Zahirah Tak Ada Kata Laluan Instagram Saya – Zul Ariffin

  1. dear khan says:

    memang malang sapa yg jadi bini dia ni. tangan kiri rangkul pinggang si hitam , tangan kanan belai rambut si putih.

    18

    0
  2. melati says:

    ko tk salah Zul Ariffin..!!!! cuma kesalahan ko Gambar2 ko semua terselah Rupa Bangla ko..!!! tu yg org Nyampah….!!!!

    1

    1
  3. awie says:

    ini semua poyo!!!

    1

    0
  4. courts mammoth says:

    di apunya senyum mcm tgh tahan memerut lol

    1

    0
  5. Jitjit says:

    Saya sendiri tak ada password for FB dan IG sendiri …lagi sempoi .
    (Thats the truth)

    2

    0
  6. SuperFox says:

    Tp kalau dlm Oh Bulan ai musykil kenapa dia cakap “tak kisah kalau org nak simpan gambar tu tapi just nak ingatkan yg gambar tu tak senonoh” instead of cakap yg “nak simpan gambar tu simpanlah sbb itu bukan gambar dia”. Did I miss the train or something? Gambar tu mmg gambar dia ke? Dah mengaku dan mintak maaf kat public ke? Dah bertaubat ke? Mohon pencerahan di sini…

    5

    0
  7. hijabista says:

    besar nya bonjol gambar last tu. gag me daddy

    0

    2
    • Wekkkkkkk says:

      Klau dia duduk mcm tu peha melimpah sebelah zaihani yg consultant fesen tu..rasanyet nenek tu mrh ke suka.

      0

      0

Leave a Comment

Optional