Written by serenity | April 21st, 2018

Kisah mengenai gambar lucah yang dimuat naik ke Insta Story pelakon kacak Zul Ariffin malam semalam rancak diperkatakan di Twitter.

Terbaru, seorang pengguna Twitter secara berseloroh mengatakan, mungkin telefon pintar Zul Arifin telah digodam oleh bekas teman wanita yang sakit hati.

306d9962-7f09-46aa-a743-b9b4186b63e8

Bagaimanapun, Zahirah telah menjawab tweet itu, mengatakan dia ada perkara lain yang lebih baik untuk dilakukan.

Zahirah turut menafikan tuduhan seorang pengguna Twitter lain bahawa dia telah berselfie berhampiran jenazah ibu Zul.
02e4956d-c58b-427f-85df-55ca687f1b18

Setakat ini, Zul belum membuat penjelasan mengenai insiden muat naik gambar lucah itu yang dikatakan dimuat naik hanya selama dua minit sebelum dipadam di Instagram Story Zul Ariffin malam tadi.

Zul juga tidak membuat kenyataan balas mengenai dakwaan Zahirah selfie berdekatan jenazah ibunya yang dikatakan Zahirah sebagai satu fitnah. – beautifulnara.com

25 responses to Dispekulasi Godam Telefon Pintar Zul Ariffin, Ini Respon Zahirah Macwilson

  1. abc123 says:

    soalan aku ,macam mana zahirah boleh jumpa tweet ni at the first place sedangkan diorang takmention pon dia ? adakah dia search nama zul dekat twitter ? keeping up with ex bf maybe ..

    7

    20
    • courts mammoth says:

      standard la baru-baru break up especially pihak yang taknak berpisah, ko ni punn..mcm ko x penah stalk org.

      28

      2
    • PiZ says:

      Ada org mention dia kot

      24

      0
      • SuperFox says:

        Setuju… adelah yg bitau dia kot yg org petik nama dia ke something kannn… abc123 mind ni sesimple nick dia jugak haizzz

        11

        0
        • abc123 says:

          oh terima kasih jawab soalan aku . sekadar bertanya je . sebab macam takjauh beza sangat selang masa orang tweet dengan reply dia . laju betul la orang skrg buat kerja , menakutkan ..

          0

          5
  2. yolatuuuu says:

    ada orang dm dia lah tu….

    16

    0
  3. Kedondong says:

    Kauntengok screencaps cinonet tu…sebelum2 tu kau x tengok. Kipas mati julriping ke lopak ni?

    4

    2
    • abc123 says:

      aku bukan macam kau , sebelum komen aku dah search dulu dah kat twitter .. memang tade orang mention dia pun . duh , terang terang ayat aku mula dengan ‘soalan’ maknanya aku bertanya . apa kena mengena dengan neelofa plak? ni mesti spesies marahkan nyamuk , kelambu dibakarnya .

      3

      4
      • SuperFox says:

        Abc123, sila jgn ambil hati. Geng2 kat sini mmg pedas dan sinis tapi funny lol. Tahankan jer… I geddit now you mmg genuinely tanya tanpa ada motif lain selain dr nak tau caner ZM boleh terjumpa tweet tu. Sorry la kalau tersinis pulak td ^_^

        6

        0
  4. Olie says:

    Kena letak password ni. hihi.

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Zmw ptut cr org lebih bgus dr za..

    9

    0
  6. Anonymous says:

    Bagus ZMW saman org yg memfitah begambar dgn jenazah dan twitt gambar lucah tu….

    6

    0
  7. dik anon says:

    1) gambar selfie zahirah dekat dgn jenazah masih belum timbul. jadi setakat ni kira mitos

    2) acc insta zulrippin upload gambar terung tu fakta. wpun tak tahu siapa yg upload, tp come on la, kalau kene hack, takkan lepas 2 minit upload terus delete balik. hebat gila skill hacking zulrippin kalau mcm tu.

    61

    0
  8. Anti Iklan says:

    ABANG NARA.
    Kalau ye pun nak buat duit tak yah la over sangat iklan tu! Atas iklan, bawah iklan, dalam post iklan, pop up iklan! Agak agak la.

    30

    0
  9. anon says:

    apa lagi lah mat bangla niii ..
    semakkk !

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Camaner zahirah leh tau password sb ex bf dia ke?? Dunia siber yg menakutkn..cari isu panaz yg murah..

    2

    0
    • sos says:

      betul tu… zahirah tak pasal2 dpt nama… dulu ber couple pun tak mengaku senang nk jwb time dating dgn gayatri… perangai camtu nk bagi password kt gf ker… zulripin ni jenis secretive simpan stock tuk standby.. ingat dia bodoh nk kasi segala password.. ter live sempat delete dlm 2 minit tu yg pelik tu.. hacked konon

      6

      0
  11. Anonymous says:

    sibuk je pakcik bawang tu…

    0

    0
  12. Jojo says:

    Kenapa Zahirah melenting? Bukan dia sorang je ex-gf si Zul ni..

    0

    3

Leave a Comment

Optional