Written by Bella | October 28th, 2015

Masih baharu didalam industri hiburan tempatan, Zahirah Macwilson sudah terpalit dengan gosip yang agak mendapat perhatian ramai setelah foto beliau bersama Zul Ariffin tersebar baru-baru ini. Pelbagai soalan berada di minda pemiant adakah mereka sekadar teman rapat ataupun sebaliknya.

Tidak pernah menghiraukan segala gosip , Zahirah sekali lagi kelihatan bersama dengan Zul apabila kedua-duanya muncul di sebuah majlis tayangan amal Travelling Beruang.

Zahirah menjelaskan beliau bukan sengaja ingin lari daripada memberitahu perkara sebenar tetapi nampaknya tiada apa yang perlu beliau umumkan kerana beliau dan Zul hanya sekadar teman biasa.

Saya bukan mengelak. Apa yang boleh saya katakan, kami berkawan rapat. Saya tidak mahu berkongsi terlalu banyak maklumat kerana kami hanya berkawan. Kalau apa yang peribadi, biarlah saya simpan sendiri. Saya dan Zul sama. Dia juga jenis terbuka seperti saya.

Ermm tidak apa ambil daripada sudut yang positif, tak salah kan untuk teman rapat keluar bersama. Heh?

Sumber Berita: Media Hiburan

34 responses to Zahirah Macwilson Akui Selesa Berkawan Dengan Zul Ariffin

  1. zana says:

    zul ni perangai dia memang playboy la zahirah…semua yang berlakon dengan dia yg comel semua die ayat2kan…pas abes berlakon nanti die ignore la ko…ramai dah kena tu..kawan la sangat !!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      ko penah kene ke? ko pelakon? jgn fitnah org.. dose..

      0

      0
      • One Direction says:

        rugi lah kacuk Australia tapi muka melayu,,,,, melayu tulen ramai yang lebih cantik dari kau.

        0

        0
        • Anonymous says:

          Hbs ko ingat nk cntik kene kacuk ke. Mksd ko klau kacuk, spttnye mestilah lbih cantik dr melayu tulen? Ko ni melayu ke ape ni. Ksian nenek moyang ko. Klau dh ade yg melayu tulen lbh cntik dr dia,bermakna dh mmg lbih cntik la, Sama mcm org Australia tulen yg lbih cntik dr dia. Kacukan atau x, klau dh cntik tu cntik la jgk, x cntik tu x cntk la jgk. Baguslah zahirah ni ada juga kecantikan melayu,mnetau klu dia ni x cmpur melayu,mgkin akn jdi autralian tulen yg x cntik sape tau. Cuba la jgn tunjuk keuluan tu dgn berfikiran sebegini.

          0

          0
      • Anonymous says:

        Zul Ariffin ni berkahwan “with lots of benefit” :
        1) Abby Abadi – sampai pergi China konon nak buat business…entah entah bergeli geli kat China. Tapi sebenarnya kawan nak berlakon jadi inspector polis…
        2) Gayathri Pillai – kawan je lama-lama jadi nanti boleh berlakon produksi ASTRO…
        3) Ayda Jebat – betina gedik ni buat stock peluk peluk zul je sebab gedik terlebih.
        4) Bohsia kelab malam langkawi – bermabuk mabuk dan peluk dalam kelab malam..
        5) Zahirah MacWilson – bakal mangsa terbaru…

        Apa-apa pun… buaya tembaga ni selagi belum nikah….lagi banyak mangsa yang akan di ngap nya…

        0

        0
    • Anonymous says:

      zul ni sbnor2nye membantu rkn2 artis baharu pompuan utk naik…itu yg dia jebakkn diri dia utk digosipkn…baek zul nie sbnornye…bile kwn tu dh glamer sket, dia jauhkn ler dirinye….hahahaha

      0

      0
    • minah jambu says:

      elehhhh memang la habis berlakon dia ignore pasal zul dh ada gaya..kalau setakat kawan artis sesame artis ape salah nyee tol tak zahirah ?? helo zahirah bapak u mana ? kakak minah jambu suroh tanye pasal kakak minah jambu dh lama tk tengok bapak zahirah berlakon..

      0

      0
  2. Pekerja Gomen says:

    Gayathri Pillai mmg lives in denial. Dia bukan tatau Zul ni mempergunakan dia je.
    Tp dia tak kisah… Zul ada banyak pmpn pun, akhirnya dia balik kat aku.

    0

    0
  3. cikikaka says:

    tak tau nape aku suke klu zahirah dgn zul..

    0

    0
  4. Anonymous says:

    xpe,aku restu zul dgn zahirah..kui3. drp pillai…

    0

    0
  5. Anonymous says:

    MEMANG SEPADAN!

    0

    0
  6. timoh says:

    ni baru betul org kata mcm pinang di belah dua! sesuai ape zul dgn zahirah ni. dua-dua cantik dan kacak.

    0

    0
  7. anak mak abah says:

    me x tau nk kategorikan jol ripin ni sejenis ape…haha…me slalu tebygkan dia zill faezrul….tp sbnrnye jauh panggang dari api…me kesian btl kat gayatri…hope gayatri tngglkan dia n cari seorang lelaki yg baik bukan spesis buaya…

    0

    0
  8. Saerah says:

    Tolonglah jgn sampai bercinta ngan Zul ni..dah brapa banyak pompuan dia main2kan. Abby, Gayathri, now Zahirah pulak dia cuba…Zahirah please..

    0

    0
  9. Lela says:

    lain kali kalau tak nak comment atau bagi kenyataan, tak usah lah nak hadir majlis sama2.. ramai media dan mata memandang pon, jadi memang lah mintak kena digossipkan.

    dulu kemana mana bawak ayda, shopping bagai. skarang kemana mana dgn zahirah. terserampak jugak ke alasan nanti?

    terus terang tak salah. elak kan org fitnah, elak kan dari menyakit kan hati org, esp Gaya. kesian kat dia. tebal betul kesabaran dia ni kena dgr mcm2 pasal bf dia ni.

    memang sepadan pon zahirah dgn zul ni. kalau dulu zul muda dari gaya 10 tahun, ni kira kan zul balas balik la, carik awek 10 tahun lebih muda dari dia :)

    0

    0
  10. pendapat aku je says:

    zul dgn gayatri- tak sesuai
    zul dgn eyda jebat – so-so
    zul dgn zahirah – oh puhlisss!

    zahirah ni berlakon kayu ok! kontrol cantik lak tu. dah tahu zul tu ada gf, yg dia duk terhegeh2 kluar dgn bf org dh kenapa weh? hormat sikit hati perempuan lain. zul pun 1, playboy sgt. tahu la ensem.

    0

    0
    • amoi says:

      aku stuju dgn statement ko…tah knp aku kurg berkenan dgn si zahirah ni..berlakon pon haihhh…fhm sndr jer lah..kalau sesetgh retis tu, walau kurg bagus, tp tgk mcm ok jer…tp si zahirah ni mmg aku x berkenan…sian Gaya…x pasal2 jer asik kene tipu dgn zul…si zahirah ni dah tahu zul ade awek, menggedik jgk…mcm si AJ tu lah…tp skrg ni aku tgk si AJ dah slow…tetibe masuk si ZM ni plak…eiiii…

      Gaya, cari jantan lain la..harapkan badan sado muka ensem tp x sedia buat habiskan duit ko jer..

      1

      0
    • minah jambu says:

      ape kate kalau zul ngan uqasha ?

      0

      0
    • Moi says:

      Hensem? Muka penyek je.

      0

      0
  11. Kak Jah Besut says:

    Dari pengamatan akak yg dok rumah nganggur tunggu duit suami kasi ni.
    Zul ariffin ni minat hanya pada pompan yg ponggongnya nya cute dan padat.,
    Pendek kata yg slim dan kechil molek je.
    Kalau yg bertudung pongong besar mcm akak ni confirm Zul tak nk..

    0

    0
  12. K Jah KS says:

    Kih..kih..kih..terbaik la K Jah Besut bt lawak

    0

    0
  13. Wawa says:

    Suka masa zul dgn abby dulu..tapi apa nk buat..da tkde jodoh..

    0

    0
  14. Anonymous says:

    ak je ke sorg pmpuan yg xminat dgn zul ni? knapa ramai sgt tergila-gilakan dia. engkorang ni pangai laki mcm ni pn korg nk…

    0

    0
  15. Lara says:

    Sedangkan suami orang dikebas, inikan pulak setakat baru bf gf. Tapi Zul ko tu lepaskanla Gayatri, kesian dia, nnt apa pulak dia fikir akan jejaka Melayu.

    0

    0
  16. Anonymous says:

    klu nak kesian kat gaya lebih baik kesian kat zul..entah2 si zul tu bjanggut menunggu si gaya masuk islam, tak masuk2 jugak. klu dah si gaya keras hati tak nak masuk islam takkan nak tgk zul kawen dgn gaya jgk..ko gile?

    0

    0
  17. anon says:

    Tak payah nak selesa2 lah zahirah ooi…..dia tu boyfren org. Lagipun buat apelah kat zul tu, dia mmg playboy. Hari tu beria2 dgn si aida jebat….

    0

    0
  18. liyana says:

    apa yang terbuka ?

    0

    0