Written by Bella | September 25th, 2015

Sejak beberapa ketika ini aktor kacak Zul Ariffin sering dikaitkan dengan beberapa wanita, bermula dengan seorang wanita di Langkawi dan juga  Ayda Jebat, kini ada sumber yang mengatakan Zul sedang rapat dengan pelakon baharu Zahirah Macwilson.

Menerusi kiriman e-mail yang kami terima,  sumber tersebut turut mengirim sebuah foto ataupun bukti bahawa Zul Ariffin dan Zahirah keluar bersama.

Ini menimbulkan sedikit tanda tanya adakah hubungan mereka sekadar teman biasa ataupun sebaliknya?  Ataupun Zul sudah putus cinta dengan kekasihnya, Gayatri Su Lin Pillai? Kita tunggu sahaja respon daripada beliau nanti berhubung isu ini..Hurmm apa pula pendapat anda?

27 responses to Zul Ariffin Dan Zahirah Macwilson Dilihat Keluar Bersama?

  1. l says:

    eloklah, daripada dengan si ayda jebat tu

    0

    0
    • Lovelyvic says:

      Alaaaa…. gaya tu sugar mommy dia..
      Lombong emas…
      Yg lain2 ni gf part time…
      Gf dia carik la yg muda… yg lawa…
      Dalam zaman metroseksual ni bape banyak laki camni.

      0

      0
      • Anonymous says:

        Laaa setakat kuar mcm tu x menggambarkan mereka bercinta. Klau org biasa mgkin boleh disyaki, tapi artis sentiasa bertukar rakan kerja/rakan set, entah2 diorang ni baru pulang atau baru nak pergi kerja/set, mungkin ada drama/rancangan tv yg mereka saling berkerjasama. Lainla klau pegang2 tangan peluk lentok bahu bagai.

        0

        0
      • cikikaka says:

        tak tau la nape aku suke pulak dengar berita ni… ooppsss

        0

        0
      • zureen says:

        tau xpe sbb tu dengan gaya maintain girlfren saye…hahaha tp yang lain2 ko belai2 rambut, keluar pegang tangan, semua tu kawan jerr …zul ni memang playboy la jenis suka flirt..ulfaeza, ayda jebat…sekarang zahirah pulakk…yg perempuan2 ni la yang kesian sbb terlayan zul smpai tangkap cintan..zul peduli ape hahaha

        0

        0
    • One Direction says:

      Teringat zaman 80-an, zaman sekolah rendah dulu..ayah zahirah, iaitu Zainol MacWilson seorang artis yg cukup berkaliber dan disegani…bukan saja berbakat dlm bidang lakonan tetapi diluar set tetap menjaga adab dan tak pernah terlibat dgn kontroversi..Diharapkan anaknya dpt ikut jejak bapanya.

      0

      0
    • Melani says:

      Eiiii. Tak hingin ayda dgn gigolo mcm ni . Pi kat mn yg benefits kt dia je. Nasibla bkn dgn aida tu.

      0

      0
    • minah jambu says:

      helo jul…u jangan nk main2 eh si gaya dh bertaon2 tungu u kawin ngan dia u jangan nk mengatal ngan pompan lain pulak eh ! u jangan nk mengatal pulak dengan si zahirah tu ok !!!

      0

      0
    • minah jambu says:

      minah jambu nk melencong sikit kt tempat n topik lain ok…kenape orang2 yg pergi haji dorang mesti tk bertolak2 berasak2 untok nk pergi melontar? orang yg beriman diaorang kena nk bersabar banyak2 jangan nk berlumba2 nak sampai dulu kt tempat melontar tol tak ? last last ape dh jadi…ape kalau tk berasak2 tolak2 dapat pahala sikit ke ? skarang nk salah kan siape ? nk salahkn donia ? ape2 pon maknusia yg membuat parkara itu terjadi…semoga Jemaah Malaysia selamat sampai n pulang ke malaysia..

      0

      0
      • Anonymous says:

        jgn byk bunyik lah kau! setiap yg blaku ada hikmahnye..xde sape pn nk cmtu.kau ingat setan xde ke kat mekah tu. tu kat sblah kau lg byk. k bai!

        0

        0
    • Anonymous says:

      ahh… p main jauh2 la kau zul arifin.. tak berkenan la aku dgn mamat ni. sejak kononnya dia kapel dgn abby abadi ari tu, aku dah start meluat, menyampah nak muntah dgn mamat perasan poyo ni.. perasan hensem yg memang xhensem pun! pastu suka plak show off body dia.. well, kau ingat kau sorang je yg sado kat malaysia ne??? please!

      0

      0
  2. Anonymous says:

    sume pelakon baru dia nk try.. ayda amacam?? mkn ati x?? hahahaaa.. dgn peminat kemain sombong.. tpi peramah dgn artis ppuan.. huhuu

    0

    0
  3. cik rose says:

    Lantak ko ler Encik Jul Aripin..asalkan ko bahagia..ade aku kesah..

    0

    0
  4. Anonymous says:

    promote drama Mr London Mrs Langkawi

    0

    0
  5. Jiji says:

    Ok la tu dari ayda si gedsss

    0

    0
  6. zaza says:

    setuju dgn anon,jgn mudah terperangkap dgn permainan media. kemungkinan besar gurl yg viralkan tu adalah krew produksi drama terbaru beliau.
    gaya xkn tergugat pon. dia sendiri tau zul suka dia sebb duit je. dia pulak kategorie wanita kesepian aka desperate di hjung usia. so sesuai lah tu.
    zul? selagi dia sombong dgn peminat selagi tu aq xpandang semua drama/filem lakonan dia. biar tak laku.

    0

    0
  7. Melani says:

    Geli je aku tgk joi ripim ni.. semua pompuan dia nk himpit.. aku dgr dh clash ngan gaya.

    0

    0
    • minah jambu says:

      kalau betol jul dh clash ngan gaya ha memang cantek kalau jul ngan zahirah….jul ngan zahirah memang sepadan sama2 tinggi..mudah2an si jul ada jodoh lah ngan zahirah..

      0

      0
  8. mak c kina says:

    yes..promot cite mr london mrs langkawi..klu dorg g dating,korg rse dorg nk ke ambik gmbr dgn public mcm tu?..mgkn kebetulan zul pickup zahira..so korg jgn la sangka cite ni btl sgt..aku ckp ni bkn nk bekap si zul ni tp jgn 100% percaya..ni semua cite/mainan media ni

    0

    0
  9. akukesah says:

    sampah

    0

    0
  10. melati says:

    Tgh pikiaq…:::..layak mker aku komen sebab suam2 Kuku…..???

    0

    0
  11. aku cantik says:

    yawwnnn…. next, mr nara!!

    0

    0
  12. Aku says:

    Lawa jugak zahirah nie… Klau dh kodoh ok lah tu… Sama hencem n sama lawa…

    0

    0